Ide dite materi: ISIL se okreće Jordanu i Izraelu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ide dite materi: ISIL se okreće Jordanu i Izraelu
hahah ajatolah trolanja, šteta što više nema Towova gdje bi ti bio kraj...Neoliberalni portugalac wrote:par tisuća km2 protiv ISISa? jedino mi pada napmet deblokada zračne luke kod Alepa , to je bila velika pobjeda, a na ostalim mjestima ISIS se čak i širi protiv SAA koliko je moguće.
SAA i Rusi se gotovo i ne ratuju protiv ISISa, osim deblokade zračne luke kod Alepa, neke teritorije su i izgubili i protiv ISISa se brane.
Čak su i ameri optužili bili Ruse da pomažu širenju ISISa :D jer tako je i izgledalo jedno vrijeme (dok ovi nisu odlučili probiti zračnu bazu kod alepa)
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
AlfaOmega wrote:Portugalac je pro-izraelo-zapadnjački nastrojen, i normalno da navija za one koje koje su cionisti i zapad stvorili. Ima pravo, jbg, ovo je slobodan forum.
Isto kao što ni meni niko ne može zabraniti da navijam za Iran i Assada, jer smatram da:
1. Samo oni mogu (i trebaju) uništiti Izrael.
2. Assad je sekularan
3. Žao mi je kršćana u Siriji
ja navijam isto za assada i iran. :D odakle ta informacija
moji favoriti na bliskom istoku
iran i ekipa > izrael > suniti muslimani.. sa naglaskom da za sunite muslimane neman simpatiziranja, izrael mi je tu puno draži.. ali između šita/iranaca i izraela, ipak su mi iranci zericu draži.. zericu.
što se tiče kršćana , žao mi ih je, ali treba imati na umu da su oni rasno arapi i ne pripadaju europi, iako bi europa od njih trebala stvoriti saeznike.
Ja da sam na čelu Europe, napravio bih invaziju , prvo bi Libiju osvojio, gdje je pitka voda i nafta, tu bi naselio Europljane i osnovao koloniju, a lokalne sunite protjerao u pustinju. I tako bi sa Europljanima osvajao djelove bliskog istoka, i naseljavao Europljane, a od Iranaca, Kršćanskih Arapa pravo saveznike.. pa i Izrael je tu saveznik isto tako
Guest- Guest
e reci , šta je to protiv ISILa osvojeno?asilovski wrote:hahah ajatolah trolanja, šteta što više nema Towova gdje bi ti bio kraj...Neoliberalni portugalac wrote:par tisuća km2 protiv ISISa? jedino mi pada napmet deblokada zračne luke kod Alepa , to je bila velika pobjeda, a na ostalim mjestima ISIS se čak i širi protiv SAA koliko je moguće.
SAA i Rusi se gotovo i ne ratuju protiv ISISa, osim deblokade zračne luke kod Alepa, neke teritorije su i izgubili i protiv ISISa se brane.
Čak su i ameri optužili bili Ruse da pomažu širenju ISISa :D jer tako je i izgledalo jedno vrijeme (dok ovi nisu odlučili probiti zračnu bazu kod alepa)
u 4 mjeseca, deblokada zračne luke i okolica. U međuvremenu ISIL je kod karantinaja širio teritoriju, širio se čak i na račun Nusre i FSA(RU avijacija bi zrajebala obranu ovih i onda bi ISIL zauzeo teritorij) čak su tjedan dana bili odsjekli autocestu allep -damask ili kako se već zove.
Osim deblokade zračne luke, nema uspjeha protiv ISISa, jednostavno mi ništa ne pada napamet.
Sa druge strane pro-američki Kurdi+ Američka avijacija je obavila 1000 puta veći posao vs ISISa.
Zašto je to tako?
jednostavno, Rusima nesmeta ISIS, nego FSA/Nusra jer su ovi arapski/turski/izraelski/zapadni igrači. Pa se želi eliminirati ove, pa zbog toga ISIS i ne diraju, nego se ratuju protiv ovih.
Guest- Guest
Ne radi se samo o deblokadi aerodroma nego se ide dalje prema sjeveru. Oko Alepa je koncentrirano najjače što imaju SAA i saveznici koji udaraju na dva fronta, dva neprijatelja međusobno u svađi, a jednake ideologije pa ih se i svodi pod isti nazivnik i jednako ih se tretira. Za Siriju/Rusiju su mnogo opasniji oni koje podržaje zapad, prešutno ili javno od onih koji uživaju podršku zaljevskih zemalja i turske, a koji gube kako se got okrenuli..Neoliberalni portugalac wrote:par tisuća km2 protiv ISISa? jedino mi pada napmet deblokada zračne luke kod Alepa , to je bila velika pobjeda, a na ostalim mjestima ISIS se čak i širi protiv SAA koliko je moguće.
zaista... ispucali se. sada se špara za crne daneasilovski wrote:hahah ajatolah trolanja, šteta što više nema Towova gdje bi ti bio kraj...Neoliberalni portugalac wrote:par tisuća km2 protiv ISISa? jedino mi pada napmet deblokada zračne luke kod Alepa , to je bila velika pobjeda, a na ostalim mjestima ISIS se čak i širi protiv SAA koliko je moguće.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
pa ako nisi primejtio osim Alepa, der azora i Palmire SAA i nema liniju razdvajanja sa ISIL-om, pa neće valjda padobranski desnat vršiti na El raqu dok im umjereni kozojebi sjede pored Latakije, ajde malo Đoda bez trolanjaNeoliberalni portugalac wrote:e reci , šta je to protiv ISILa osvojeno?asilovski wrote:hahah ajatolah trolanja, šteta što više nema Towova gdje bi ti bio kraj...Neoliberalni portugalac wrote:par tisuća km2 protiv ISISa? jedino mi pada napmet deblokada zračne luke kod Alepa , to je bila velika pobjeda, a na ostalim mjestima ISIS se čak i širi protiv SAA koliko je moguće.
u 4 mjeseca, deblokada zračne luke i okolica. U međuvremenu ISIL je kod karantinaja širio teritoriju, širio se čak i na račun Nusre i FSA(RU avijacija bi zrajebala obranu ovih i onda bi ISIL zauzeo teritorij) čak su tjedan dana bili odsjekli autocestu allep -damask ili kako se već zove.
Osim deblokade zračne luke, nema uspjeha protiv ISISa, jednostavno mi ništa ne pada napamet.
Sa druge strane pro-američki Kurdi+ Američka avijacija je obavila 1000 puta veći posao vs ISISa.
Zašto je to tako?
jednostavno, Rusima nesmeta ISIS, nego FSA/Nusra jer su ovi arapski/turski/izraelski/zapadni igrači. Pa se želi eliminirati ove, pa zbog toga ISIS i ne diraju, nego se ratuju protiv ovih.
Kermit-
2014-04-17
jbg-a presušilo a nisu zadovoljili gazde pa su ih otpisali, eo plače Weiss da su ispucali samo 2 u dva tjedna i to jedna mašilamutava baštarda wrote:zaista... ispucali se. sada se špara za crne daneasilovski wrote:hahah ajatolah trolanja, šteta što više nema Towova gdje bi ti bio kraj...Neoliberalni portugalac wrote:par tisuća km2 protiv ISISa? jedino mi pada napmet deblokada zračne luke kod Alepa , to je bila velika pobjeda, a na ostalim mjestima ISIS se čak i širi protiv SAA koliko je moguće.
Kermit-
2014-04-17
radi se o onome što sam rekao, ISIL je ničiji igrač, pa je Putinu i Assadu nebitan, pa Putinu nesmetaju ISIL teroristički napadi po Rusiji niti po zapadu, ali FSA /Nusra su zapadni,turski,arapski, izraelski igrači pa su oni prioritetasilovski wrote:pa ako nisi primejtio osim Alepa, der azora i Palmire SAA i nema liniju razdvajanja sa ISIL-om, pa neće valjda padobranski desnat vršiti na El raqu dok im umjereni kozojebi sjede pored Latakije, ajde malo Đoda bez trolanjaNeoliberalni portugalac wrote:e reci , šta je to protiv ISILa osvojeno?asilovski wrote:hahah ajatolah trolanja, šteta što više nema Towova gdje bi ti bio kraj...Neoliberalni portugalac wrote:par tisuća km2 protiv ISISa? jedino mi pada napmet deblokada zračne luke kod Alepa , to je bila velika pobjeda, a na ostalim mjestima ISIS se čak i širi protiv SAA koliko je moguće.
Zašto je to tako?
Guest- Guest
Taktika Rusa je bila da Damask izdrži što duže i da se ideologija i zločini pobunjenika neće moći nakon određenog vremena prikrivati. Da su rusi uletili prije dvije, tri godina bili bi zločinci kao i Asad. Ovako su dobili u na tuđem terenu, boreći se ljudska prava i tako ta sranja. Da iza daiša ne stoji nitko je neozbiljno za kazati jer od ničega do ovog kaosa danas u jednoj godini ne bi uspio ni carski japan 41'.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:Taktika Rusa je bila da Damask izdrži što duže i da se ideologija i zločini pobunjenika neće moći nakon određenog vremena prikrivati. Da su rusi uletili prije dvije, tri godina bili bi zločinci kao i Asad. Ovako su dobili u na tuđem terenu, boreći se ljudska prava i tako ta sranja. Da iza daiša ne stoji nitko je neozbiljno za kazati jer od ničega do ovog kaosa danas u jednoj godini ne bi uspio ni carski japan 41'.
opet prije 2-3 godine , Assad je kontrolirao puno veći teritorij i imao puno veću vojsku pa bi posao bio kudikamo lakši.. ali da , ideološki bi situacija bila drugačija, ISIL još nije krenio ubijati po zapadu niti po rusiji,
Guest- Guest
-------------ISIL još nije krenio ubijati po zapadu -------
O čuda sa tobom. A Pariz
O čuda sa tobom. A Pariz
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ISIL se okreće protiv Rijada?
» isil se ispričao izraelu zbog napada.
» Američka vojska koja se bori protiv ISIL-a dobila isti amblem kao ... ISIL
» Moskva Bosni:Nemoj materi ti, bice belaja!
» Obješeno 11 muškaraca u Jordanu
» isil se ispričao izraelu zbog napada.
» Američka vojska koja se bori protiv ISIL-a dobila isti amblem kao ... ISIL
» Moskva Bosni:Nemoj materi ti, bice belaja!
» Obješeno 11 muškaraca u Jordanu
Page 2 of 2