ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jugići opet plaču za Srboslavijom

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Jugići opet plaču za Srboslavijom - Page 2 Empty Re: Jugići opet plaču za Srboslavijom

Post by RayMabus 19/12/2022, 06:45

Znaš di je Bosna zemljopisno kad je već spominje. Kako to za njih može biti loše da nakon šta čekiraju ulaz u Hrvatsku nemaju više granica prema Mađarskoj, Sloveniji, Italiji itd ?

Ne može nikako. Njega boli šta Hrvatska izlazi iz tog njegovog balkanskog kruga. To njega boli.

ON JE SMEĆE POKVARENO.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Jugići opet plaču za Srboslavijom - Page 2 Empty Re: Jugići opet plaču za Srboslavijom

Post by mentalitet 19/12/2022, 07:48

RayMabus wrote:Četnike i balije moš samo palicom po glavi europeizirat.

Nek se europeziraju sami. Tko in jebe mater. Zid, žica, jarak, krokodili itd i aj zdravo. Vozi u tri pm.

Hrvati kako sam vec napisao stotinu puta imaju nepogreshiv osjecaj kako sami sebe zajebati i to iz jednog jednostavnog razloga.Mali su i bijedni,siromashni i prokleti htjeli bi sve odjednom preko noci bez truda i rada da postanu schwitzca.E nemore brale,trebaju generacuje da budu pametne i da pretrpe golgotu odricanja i rada da bi se to postiglo. Zatokroz cijelu svoju povijest jure ko guske u magli i jedino su slichni albancima po mentalitetu ako gledamo povijest.To je tako,da zavuku ruku u vrecu punu pichaka a jedan kurac talentirani su kao narod da uvijek ulove taj jedan jedini germanski kurac i onda ga dudlaju par generacija dok ne skuze da su se zajebali pa se poslije par generacija chude i ne mogu vjerovati sami sebi kako su opet ispali glupi,To ti je isto kad nekoj pichki obecash da cesh je zeniti a ona pozuri da ti da pichke pa dobije nogu u dupei tako jedno 20 puta od razlichitih mushkaraca pa se poslije pita gdje sam pogrijeshila kad me nitko vishe ne zeli za zenu::::)))

2020-07-05

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics