Jugići opet plaču za Srboslavijom
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Jugići opet plaču za Srboslavijom
Piše : Boris Pavelić
Hrvatska u šengenu: Euforija evropske palanke
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Jugići opet plaču za Srboslavijom
Ovaj tekt koji je malo poduži kad pročita osoba niske inteligencije neće izvuć poantu al netko malo nazovimo pametniji odma vidi.
Hrvatska je govno, Tuđman je govno, Mesić je super, a šta će sad bit s Bosnom i ovima tamo ( kako ćemo mi bez Juge ).
Kako ćemo mi bez Juge u kojoj dominira četnik Vučic koji viri iz Putinovog šupka ?
Pa lijepo : stavit ćemo im žicu. I to onu bodljikavu.
Jarak, žica, zid, krokodili, mitraljeska gnijezda...
...minska polja...
Hrvatska je govno, Tuđman je govno, Mesić je super, a šta će sad bit s Bosnom i ovima tamo ( kako ćemo mi bez Juge ).
Kako ćemo mi bez Juge u kojoj dominira četnik Vučic koji viri iz Putinovog šupka ?
Pa lijepo : stavit ćemo im žicu. I to onu bodljikavu.
Jarak, žica, zid, krokodili, mitraljeska gnijezda...
...minska polja...
2014-04-11
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ma posrani šugoslaven.
Sere kvake koliko je dug i širok. Nariče za Jugom i sere po Hrvatskoj.
Sere kvake koliko je dug i širok. Nariče za Jugom i sere po Hrvatskoj.
2014-04-11
RayMabus wrote:Piše : Boris Pavelić
Umjesto da postane dobrosusjedskom predvodnicom evropeizacije istočnog susjedstva...
Dobro da nije predložio da predamo dijelove svojeg teritorija susjednim zemljama iz bivše države sve u ime dobrosusjedskih odnosa i "mudre", proeuropejske vanjske politike, kako je to predlagao Ivica Račan (za Sloveniju i Crnu Goru), ali je to prihvaćeno samo od strane partije kojoj je bio na čelu, čega se ista nikada nije niti postidjela, a kamoli jasno odrekla.
Guest- Guest
Četnike i balije moš samo palicom po glavi europeizirat.
Nek se europeziraju sami. Tko in jebe mater. Zid, žica, jarak, krokodili itd i aj zdravo. Vozi u tri pm.
Nek se europeziraju sami. Tko in jebe mater. Zid, žica, jarak, krokodili itd i aj zdravo. Vozi u tri pm.
2014-04-11
Procitao tekst
Ne znam o kakvim Jugicima I Srboslaviji pricas
30 godina od neovisnosti a vi I dalje serete O nekakvim Jugicima I Srboslavijama
Hrvati su fakat kolektivni psihijatrijski slucaj
A Sam tekst je bez veze
30 godina od neovisnosti a vi I dalje serete O nekakvim Jugicima I Srboslavijama
A Sam tekst je bez veze
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
peta kolona i agentura su svakao..sto je primjerenija rijec za takve...Ringo10 wrote:Procitao tekst
A Sam tekst je bez veze
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Po tebi I slicnima samo neka reinkarnacija ustaske tvorevine bi bila prava Hrvatskavuksadinare wrote:peta kolona i agentura su svakao..sto je primjerenija rijec za takve...Ringo10 wrote:Procitao tekst
A Sam tekst je bez veze
Sve drugo je.peta kolona I UDBA
I onda vi mislite da ste drukciji od Vulina
Ma niste...niste
2015-09-24
Ringo10 wrote:Procitao tekst
A Sam tekst je bez veze
Ovaj tekt koji je malo poduži kad pročita osoba niske inteligencije neće izvuć poantu al netko malo nazovimo pametniji odma vidi.
2014-04-11
A gdje u tekstu piše da su Hrvatska i Tuđman govno daj mi citirajRayMabus wrote:Ringo10 wrote:Procitao tekst
A Sam tekst je bez veze
2015-09-24
Neću. Nauči čitat.Ringo10 wrote:A gdje u tekstu piše da su Hrvatska i Tuđman govno daj mi citirajRayMabus wrote:Ringo10 wrote:Procitao tekst
A Sam tekst je bez veze
2014-04-11
Pročitao i to nisam nigdje vidioRayMabus wrote:Neću. Nauči čitat.Ringo10 wrote:A gdje u tekstu piše da su Hrvatska i Tuđman govno daj mi citirajRayMabus wrote:Ringo10 wrote:Procitao tekst
A Sam tekst je bez veze
Dakle lažeš
Tekst govori o zabludi zvanoj Šengen
Kao što je zabluda bila i EU i NATO
A sad uvodite Euro i ode posljednji trag suvereniteta
Ovaj tekst mnogo toga ispravno tretira
2015-09-24
Odakle autoru podatak da Tuđmanu ovo nije bio cilj ?
iz već spomenutog intervjua Le Mondeu 11. prosinca ove godine: “To je ostvarenje ciljeva koje je postavio prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman, koje je jasno naznačio već u svom govoru 30. svibnja 1990. godine, u trenutku uspostave prvog višestranačkog i demokratski izabranog Hrvatskog sabora. Njegov cilj bio je ulazak Hrvatske u Europu, u širem smislu.”
Jer, kako se pokazalo, niti je Tuđman bio iskren kada je te 1990. godine obećavao ulazak u Europu, niti je Hrvatsku Europa 2013. godine dočekala onakvom kakva je trebala biti. Danas, to je Europa kojoj trebaju “palanke” – i Hrvatska je upravo pristala biti jednom od njih.
--
I onda nakon svega zaključak :
Dotad, citirat ćemo Tomislava Jakića, dugogodišnjeg vanjskopolitičkog novinara prijeratne Televizije Zagreb i bivšeg savjetnika za vanjsku politiku bivšeg hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića. U nedavnom intervjuu za crnogorski tjednik Monitor ulazak Hrvatske ušengen, među ostalim, komentirao je ovako: “I što da vam još kažem na tu temu, kada je sve žalosno jasno. Možda samo to da su veliki uvijek voljeli da mali za njih odrađuju prljave poslove.”
iz već spomenutog intervjua Le Mondeu 11. prosinca ove godine: “To je ostvarenje ciljeva koje je postavio prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman, koje je jasno naznačio već u svom govoru 30. svibnja 1990. godine, u trenutku uspostave prvog višestranačkog i demokratski izabranog Hrvatskog sabora. Njegov cilj bio je ulazak Hrvatske u Europu, u širem smislu.”
Jer, kako se pokazalo, niti je Tuđman bio iskren kada je te 1990. godine obećavao ulazak u Europu, niti je Hrvatsku Europa 2013. godine dočekala onakvom kakva je trebala biti. Danas, to je Europa kojoj trebaju “palanke” – i Hrvatska je upravo pristala biti jednom od njih.
--
Dotad, citirat ćemo Tomislava Jakića, dugogodišnjeg vanjskopolitičkog novinara prijeratne Televizije Zagreb i bivšeg savjetnika za vanjsku politiku bivšeg hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića. U nedavnom intervjuu za crnogorski tjednik Monitor ulazak Hrvatske ušengen, među ostalim, komentirao je ovako: “I što da vam još kažem na tu temu, kada je sve žalosno jasno. Možda samo to da su veliki uvijek voljeli da mali za njih odrađuju prljave poslove.”
2014-04-11
Pa to je njegov stav da Tuđman nije bio iskren što mu ne bi bio prvi put jer politika je kurvaRayMabus wrote:Odakle autoru podatak da Tuđmanu ovo nije bio cilj ?
--
I da EU 2013 nije više bila ono što je trebala biti
I da će Hrvatska opet glumatati Antemurale
Tomislav Jakić govori u svoje a ne u Mesićevo ime i u suštini je rekao istinu da velikima mali odrađuju prljave poslove
Ništa taj tekst pogrešno ne govori
I šta misliš da ćete dobiti Šengenom
Dobit ćete jedno veeeeliko goooovno i sjebat će vam ekonomske interese u regionu bivše SFRJ
2015-09-24
Ringo10 wrote:
Znači nema priče kako će i ovi na Zapadnom Balkanu sad brže putovat prema Zapadu jer ne moraju čekat na granici sa Slovenijom i Mađarskom ?
Samo je priča kako ovome smeta šta će bit jače granice prema Zapadnom Balkanu ( njegovoj Jugoslaviji jer je on šugavi jugosloven ). To njega boli.
Znači izgubit će pet minuta više na hrvatskoj granici a dobit sat više šta ne mora čekat na slovenskoj ili mađarskoj granici.
To ništa jel ?
Last edited by RayMabus on 19/12/2022, 06:12; edited 2 times in total
2014-04-11
Ko što nam je Sanader pričao bajke kad uđemo u NATO a dobili smo golemu kurčinu u usta
Dobili obavezu koju moramo plaćati i kupovati oružje kako nam narede
I dobili reformu vojske po takozvanim standardima NATO što nam je sjebalo vojsku koju je Tuđman stvarao
Dobili obavezu koju moramo plaćati i kupovati oružje kako nam narede
I dobili reformu vojske po takozvanim standardima NATO što nam je sjebalo vojsku koju je Tuđman stvarao
2015-09-24
Dobro eto sačekat ćemo taj divni Šengen pa ćemo vidjeti koliko će vam to donijeti blagostanjaRayMabus wrote:Ringo10 wrote:
Znači nema priče kako će i ovi na Zapadnom Balkanu sad brže putovat prema Zapadu jer ne moraju čekat na granici sa Slovenijom i Mađarskom ?
Samo je priča kako ovome smeta šta će bit jače granice prema Zapadnom Balkanu ( njeovoj Jugoslaviji jer je on šugavi jugosloven ). To njega boli.
Znači izgubit će pet minuta više na hrvatskoj granici a dobit sat više šta ne mora čekat na slovenskoj ili mađarskoj granici.
To ništa jel ?
2015-09-24
Ringo10 wrote:Dobro eto sačekat ćemo taj divni Šengen pa ćemo vidjeti koliko će vam to donijeti blagostanjaRayMabus wrote:Ringo10 wrote:
Samo je priča kako ovome smeta šta će bit jače granice prema Zapadnom Balkanu ( njeovoj Jugoslaviji jer je on šugavi jugosloven ). To njega boli.
To ništa jel ?
NEMAŠ ŠTA GLEDAT.
REKA SAN TI DA ĆE IZGUBIT PET MINUTA AKO I TO NA HRVATSKOJ GRANICI A UŠTEDIT SAT VREMENA ČEKANJA NA SLOVENSKOJ I MAĐARSKOJ.
GOVNO ŠUGASLOVENSKO PLAČE ZA JUGOSLAVIJOM I ŠTA ĆE OVIMA SAD IĆ JAČA GRANICA A NI RIJEČI O TOME DA ĆE SE LAKŠE PUTOVAT PREMA SLOVENIJI, MAĐARSKOJ, ITALIJI ITD ITD.
SMEĆE JEDNO OD NOVINARA.
ŠUGA JUGOSLAVENSKA.
2014-04-11
Znaš di je Bosna zemljopisno kad je već spominje. Kako to za njih može biti loše da nakon šta čekiraju ulaz u Hrvatsku nemaju više granica prema Mađarskoj, Sloveniji, Italiji itd ?
Ne može nikako. Njega boli šta Hrvatska izlazi iz tog njegovog balkanskog kruga. To njega boli.
ON JE SMEĆE POKVARENO.
Ne može nikako. Njega boli šta Hrvatska izlazi iz tog njegovog balkanskog kruga. To njega boli.
ON JE SMEĆE POKVARENO.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
Page 1 of 2