ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jugići opet plaču za Srboslavijom

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Jugići opet plaču za Srboslavijom Empty Jugići opet plaču za Srboslavijom

Post by RayMabus 18/12/2022, 13:05

Piše : Boris Pavelić

Hrvatska u šengenu: Euforija evropske palanke
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Jugići opet plaču za Srboslavijom Empty Re: Jugići opet plaču za Srboslavijom

Post by RayMabus 18/12/2022, 13:15

Ovaj tekt koji je malo poduži kad pročita osoba niske inteligencije neće izvuć poantu al netko malo nazovimo pametniji odma vidi.

Hrvatska je govno, Tuđman je govno, Mesić je super, a šta će sad bit s Bosnom i ovima tamo ( kako ćemo mi bez Juge ).

Kako ćemo mi bez Juge u kojoj dominira četnik Vučic koji viri iz Putinovog šupka ?

Pa lijepo : stavit ćemo im žicu. I to onu bodljikavu.

Jarak, žica, zid, krokodili, mitraljeska gnijezda...

...minska polja...
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 18/12/2022, 13:33

Plačipička, nek plače manje će pišat :))))

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/12/2022, 13:36

Ma posrani šugoslaven.

Sere kvake koliko je dug i širok. Nariče za Jugom i sere po Hrvatskoj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 18/12/2022, 13:43

RayMabus wrote:Piše : Boris Pavelić

Hrvatska u šengenu: Euforija evropske palanke

Umjesto da postane dobrosusjedskom predvodnicom evropeizacije istočnog susjedstva...

Dobro da nije predložio da predamo dijelove svojeg teritorija susjednim zemljama iz bivše države sve u ime dobrosusjedskih odnosa i "mudre", proeuropejske vanjske politike, kako je to predlagao Ivica Račan (za Sloveniju i Crnu Goru), ali je to prihvaćeno samo od strane partije kojoj je bio na čelu, čega se ista nikada nije niti postidjela, a kamoli jasno odrekla.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/12/2022, 13:49

Četnike i balije moš samo palicom po glavi europeizirat.

Nek se europeziraju sami. Tko in jebe mater. Zid, žica, jarak, krokodili itd i aj zdravo. Vozi u tri pm.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 19/12/2022, 00:56

Procitao tekst
Ne znam o kakvim Jugicima I Srboslaviji pricas
30 godina od neovisnosti a vi I dalje serete O nekakvim Jugicima I Srboslavijama
Hrvati su fakat kolektivni psihijatrijski slucaj
A Sam tekst je bez veze
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/12/2022, 04:46

Ringo10 wrote:Procitao tekst
30 godina od neovisnosti a vi I dalje serete O nekakvim Jugicima I Srboslavijama
A Sam tekst je bez veze
peta kolona i agentura su svakao..sto je primjerenija rijec za takve...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 19/12/2022, 05:00

vuksadinare wrote:
A Sam tekst je bez veze
peta kolona i agentura su svakao..sto je primjerenija rijec za takve...
Po tebi I slicnima samo neka reinkarnacija ustaske tvorevine bi bila prava Hrvatska
Sve drugo je.peta kolona I UDBA
I onda vi mislite da ste drukciji od Vulina
Ma niste...niste
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/12/2022, 05:51

A Sam tekst je bez veze

Ovaj tekt koji je malo poduži kad pročita osoba niske inteligencije neće izvuć poantu al netko malo nazovimo pametniji odma vidi.

Hrvatska je govno, Tuđman je govno, Mesić je super, a šta će sad bit s Bosnom i ovima tamo ( kako ćemo mi bez Juge ).

Kako ćemo mi bez Juge u kojoj dominira četnik Vučic koji viri iz Putinovog šupka ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 19/12/2022, 05:53

RayMabus wrote:

A Sam tekst je bez veze

A gdje u tekstu piše da su Hrvatska i Tuđman govno daj mi citiraj
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/12/2022, 05:57

Ringo10 wrote:
RayMabus wrote:

A Sam tekst je bez veze

Neću. Nauči čitat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 19/12/2022, 05:58

RayMabus wrote:
Ringo10 wrote:
RayMabus wrote:

A Sam tekst je bez veze

Neću. Nauči čitat.
Pročitao i to nisam nigdje vidio

Dakle lažeš

Tekst govori o zabludi zvanoj Šengen 

Kao što je zabluda bila i EU i NATO

A sad uvodite Euro i ode posljednji trag suvereniteta

Ovaj tekst mnogo toga ispravno tretira
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/12/2022, 06:02

Odakle autoru podatak da Tuđmanu ovo nije bio cilj ?

iz već spomenutog intervjua Le Mondeu 11. prosinca ove godine: “To je ostvarenje ciljeva koje je postavio prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman, koje je jasno naznačio već u svom govoru 30. svibnja 1990. godine, u trenutku uspostave prvog višestranačkog i demokratski izabranog Hrvatskog sabora. Njegov cilj bio je ulazak Hrvatske u Europu, u širem smislu.”

Jer, kako se pokazalo, niti je Tuđman bio iskren kada je te 1990. godine obećavao ulazak u Europu, niti je Hrvatsku Europa 2013. godine dočekala onakvom kakva je trebala biti. Danas, to je Europa kojoj trebaju “palanke” – i Hrvatska je upravo pristala biti jednom od njih.

--

I onda nakon svega zaključak :

Dotad, citirat ćemo Tomislava Jakića, dugogodišnjeg vanjskopolitičkog novinara prijeratne Televizije Zagreb i bivšeg savjetnika za vanjsku politiku bivšeg hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića. U nedavnom intervjuu za crnogorski tjednik Monitor ulazak Hrvatske ušengen, među ostalim, komentirao je ovako: “I što da vam još kažem na tu temu, kada je sve žalosno jasno. Možda samo to da su veliki uvijek voljeli da mali za njih odrađuju prljave poslove.”
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 19/12/2022, 06:07

RayMabus wrote:Odakle autoru podatak da Tuđmanu ovo nije bio cilj ?

iz već spomenutog intervjua Le Mondeu 11. prosinca ove godine: “To je ostvarenje ciljeva koje je postavio prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman, koje je jasno naznačio već u svom govoru 30. svibnja 1990. godine, u trenutku uspostave prvog višestranačkog i demokratski izabranog Hrvatskog sabora. Njegov cilj bio je ulazak Hrvatske u Europu, u širem smislu.”

Jer, kako se pokazalo, niti je Tuđman bio iskren kada je te 1990. godine obećavao ulazak u Europu, niti je Hrvatsku Europa 2013. godine dočekala onakvom kakva je trebala biti. Danas, to je Europa kojoj trebaju “palanke” – i Hrvatska je upravo pristala biti jednom od njih.

--

I onda nakon svega zaključak :

Dotad, citirat ćemo Tomislava Jakića, dugogodišnjeg vanjskopolitičkog novinara prijeratne Televizije Zagreb i bivšeg savjetnika za vanjsku politiku bivšeg hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića. U nedavnom intervjuu za crnogorski tjednik Monitor ulazak Hrvatske ušengen, među ostalim, komentirao je ovako: “I što da vam još kažem na tu temu, kada je sve žalosno jasno. Možda samo to da su veliki uvijek voljeli da mali za njih odrađuju prljave poslove.”
Pa to je njegov stav da Tuđman nije bio iskren što mu ne bi bio prvi put jer politika je kurva

I da EU 2013 nije više bila ono što je trebala biti

I da će Hrvatska opet glumatati Antemurale 

Tomislav Jakić govori u svoje a ne u Mesićevo ime i u suštini je rekao istinu da velikima mali odrađuju prljave poslove 

Ništa taj tekst pogrešno ne govori

I šta misliš da ćete dobiti Šengenom

Dobit ćete jedno veeeeliko goooovno i sjebat će vam ekonomske interese u regionu bivše SFRJ
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/12/2022, 06:10

Ringo10 wrote:

:coffee

Znači nema priče kako će i ovi na Zapadnom Balkanu sad brže putovat prema Zapadu jer ne moraju čekat na granici sa Slovenijom i Mađarskom ?

Samo je priča kako ovome smeta šta će bit jače granice prema Zapadnom Balkanu ( njegovoj Jugoslaviji jer je on šugavi jugosloven ). To njega boli.

Znači izgubit će pet minuta više na hrvatskoj granici a dobit sat više šta ne mora čekat na slovenskoj ili mađarskoj granici.

To ništa jel ?

Last edited by RayMabus on 19/12/2022, 06:12; edited 2 times in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 19/12/2022, 06:11

Ko što nam je Sanader pričao bajke kad uđemo u NATO a dobili smo golemu kurčinu u usta

Dobili obavezu koju moramo plaćati i kupovati oružje kako nam narede 

I dobili reformu vojske po takozvanim standardima NATO što nam je sjebalo vojsku koju je Tuđman stvarao
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 19/12/2022, 06:12

RayMabus wrote:
Ringo10 wrote:

Znači nema priče kako će i ovi na Zapadnom Balkanu sad brže putovat prema Zapadu jer ne moraju čekat na granici sa Slovenijom i Mađarskom ?

Samo je priča kako ovome smeta šta će bit jače granice prema Zapadnom Balkanu ( njeovoj Jugoslaviji jer je on šugavi jugosloven ). To njega boli.

Znači izgubit će pet minuta više na hrvatskoj granici a dobit sat više šta ne mora čekat na slovenskoj ili mađarskoj granici.

To ništa jel ?
Dobro eto sačekat ćemo taj divni Šengen pa ćemo vidjeti koliko će vam to donijeti blagostanja
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/12/2022, 06:35

Ringo10 wrote:
RayMabus wrote:
Ringo10 wrote:

Samo je priča kako ovome smeta šta će bit jače granice prema Zapadnom Balkanu ( njeovoj Jugoslaviji jer je on šugavi jugosloven ). To njega boli.

To ništa jel ?
Dobro eto sačekat ćemo taj divni Šengen pa ćemo vidjeti koliko će vam to donijeti blagostanja

NEMAŠ ŠTA GLEDAT.

REKA SAN TI DA ĆE IZGUBIT PET MINUTA AKO I TO NA HRVATSKOJ GRANICI A UŠTEDIT SAT VREMENA ČEKANJA NA SLOVENSKOJ I MAĐARSKOJ.

GOVNO ŠUGASLOVENSKO PLAČE ZA JUGOSLAVIJOM I ŠTA ĆE OVIMA SAD IĆ JAČA GRANICA A NI RIJEČI O TOME DA ĆE SE LAKŠE PUTOVAT PREMA SLOVENIJI, MAĐARSKOJ, ITALIJI ITD ITD.

SMEĆE JEDNO OD NOVINARA.

ŠUGA JUGOSLAVENSKA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/12/2022, 06:45

Znaš di je Bosna zemljopisno kad je već spominje. Kako to za njih može biti loše da nakon šta čekiraju ulaz u Hrvatsku nemaju više granica prema Mađarskoj, Sloveniji, Italiji itd ?

Ne može nikako. Njega boli šta Hrvatska izlazi iz tog njegovog balkanskog kruga. To njega boli.

ON JE SMEĆE POKVARENO.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics