mogu sve što hoću
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: mogu sve što hoću
prckov wrote:uostalom radi Hrvatske ja i pisem o opasnosti wokizma, za ostale zapadne zemlje me zaboliprckov wrote:ja sam samo realandijagram wrote:prckov wrote:eu je wokedijagram wrote:prcko ne trolaj temu wokizmom, ovdje je rijec o andreju i ruskim agentima.
znam da ces i kod andreja naci vezu s wokistima jer si time opsjednut ali nje nema ni u tragovima
andrej je pravi tradicionalni Hrvat katolik, nema straha kod nas od vasih zapadnih nakaznosti
andrej, lovro kuscevic i ustavni sud,...ne daju:)
andrej je woke
svanut ce to vama kad bude kasno
znao sam da ce ovako zavrsiti
nimalo vjere u bolje sutra
dobro subjektivno realan
al otkud vam ta potreba da glumite policiju na temi, ko da ce tema osiromasit ako se pretrese sve sto moze imat blize ili dalje veze sa temom
a hrvatska nije izolirana od zapadnih promjena kako ti mislis, naprotiv bit ce vrlo vrlo lagana zrtva tih promjena
sto ono kazu sapatom ce past
kakva policija, ja te samo malo zafrkavam
meni je simpatican tvoj entuzijazam, a kristalno mi je jasno sve o cemu pises
koliko je bolesno, glupo, nakazno sto si covjecanstvo radi, mogli bismo nadugo i nasiroko
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
prckov likes this post
Ukratko DNRH.
2014-04-14
ovako ja sam za Ukrianu i to od 2014 ratujem na ovom forumu :D
ali ovo što je Plenki radio, to je kršenje svih normi i pravila. i onda on i dezerteri i ratni profiteri recimo nazivaju Mostove branitelje i dobrovoljce da su "kukavice"
dobro da ga je odjebalo jer pun kurac mi je da političari krše ustavna prava, imali smo koronu, šteta što i tada opozicija(osim mosta) nije ustala , ali dobro
ova država nije prčija gdje se gaze ljudska prava i ustav, pa makar i ovako.. one "moralne ucjene" ne vrijede. neka anemični i ostali dezerteri na čelu države odigraju to po pravilima i proći će obuka za Ukraince.
a opet poslali smo im oružja, šalje se non stop oružje iz RH, primili smo izbjeglice itd. pomažemo.
ali ovo što je Plenki radio, to je kršenje svih normi i pravila. i onda on i dezerteri i ratni profiteri recimo nazivaju Mostove branitelje i dobrovoljce da su "kukavice"
dobro da ga je odjebalo jer pun kurac mi je da političari krše ustavna prava, imali smo koronu, šteta što i tada opozicija(osim mosta) nije ustala , ali dobro
ova država nije prčija gdje se gaze ljudska prava i ustav, pa makar i ovako.. one "moralne ucjene" ne vrijede. neka anemični i ostali dezerteri na čelu države odigraju to po pravilima i proći će obuka za Ukraince.
a opet poslali smo im oružja, šalje se non stop oružje iz RH, primili smo izbjeglice itd. pomažemo.
BIT ĆEMO NAPADNUTI, NEĆE NAS PODRŽATI
2014-04-16
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-o-glasanju-protiv-obuke-ukrajinaca-poslali-su-bescutnu-poruku-i-pokazali-nevjerojatnu-mrznju-prema-hdz-u-15287777
Evo njega, nema on sto s predsjednikom, taj narkic je vec natuknuo da je protiv.
Sto on ima s njim razgovarati, on ce to kako on oce, kako ga mama lekarka slavne jna naucila.
Tako ce kaze i ubuduce, super.
Jos kmeci da mrzedu adeze, cedo mamino, anemicno.
Evo njega, nema on sto s predsjednikom, taj narkic je vec natuknuo da je protiv.
Sto on ima s njim razgovarati, on ce to kako on oce, kako ga mama lekarka slavne jna naucila.
Tako ce kaze i ubuduce, super.
Jos kmeci da mrzedu adeze, cedo mamino, anemicno.
dijagram-
2015-08-09
E pa sad... ne može se malo biti malo ne biti ;) sad kad je zagustilo svi okrećete ledja Plenkiju :)AssadNaPodmornici wrote:ovako ja sam za Ukrianu i to od 2014 ratujem na ovom forumu :D
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Inače, smiješno je da male države poput Hrvatske se izlažu. Ne možeš puno pomoć a možeš na*****i.
Kad bi se prije ovako pisalo odmah bi dobio etiketu prorusa. Ne znam jel se šta promijenilo?
Humanitarna pomoć naravno, lijekovi, hrana, prihvaćanje izbjeglica.
Kad bi se prije ovako pisalo odmah bi dobio etiketu prorusa. Ne znam jel se šta promijenilo?
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Najbolji je dio gdje sad placu kako bi to bio tek simbolican cin, nesto sitno, nevazno za samu ukrajinu,...ali vazno za samopromociju premijera:)newuser wrote:Inače, smiješno je da male države poput Hrvatske se izlažu. Ne možeš puno pomoć a možeš na*****i.
Cemu onda takvo upiranje, moguca steta je ogromna, a korist ukrajine nikakva.
Sam to kaze ne shvacajuci valjda kakvu glupost govori.
dijagram-
2015-08-09
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Znaš ti ko sam ja? Mogu šta hoću!
» Maja Supe koji ste k...c vi ja mogu sto hocu
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Maja Supe koji ste k...c vi ja mogu sto hocu
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
Page 4 of 4