ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

mogu sve što hoću

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

mogu sve što hoću - Page 4 Empty Re: mogu sve što hoću

Post by dijagram 18/12/2022, 12:31

prckov wrote:
prckov wrote:
dijagram wrote:
prckov wrote:
dijagram wrote:prcko  ne trolaj temu wokizmom, ovdje je rijec o andreju i ruskim agentima.

znam da ces i kod andreja naci vezu s wokistima jer si time opsjednut ali nje nema ni u tragovima

andrej je pravi tradicionalni Hrvat katolik, nema straha kod nas od vasih zapadnih nakaznosti

andrej, lovro kuscevic i ustavni sud,...ne daju:)
eu je woke
andrej je woke
svanut ce to vama kad bude kasno

znao sam da ce ovako zavrsiti

nimalo vjere u bolje  sutra

ja sam  samo  realan
dobro subjektivno realan
al otkud vam ta potreba da  glumite policiju na temi, ko da  ce tema osiromasit ako se pretrese sve sto moze imat blize ili dalje veze sa temom
a hrvatska nije izolirana od zapadnih promjena kako ti mislis, naprotiv bit ce vrlo vrlo lagana  zrtva tih promjena
sto ono kazu sapatom ce past
uostalom radi Hrvatske ja i pisem o opasnosti wokizma, za ostale zapadne zemlje  me zaboli

kakva policija, ja te samo malo zafrkavam

meni je simpatican tvoj entuzijazam, a kristalno mi je jasno sve o cemu pises

koliko je bolesno, glupo, nakazno sto si covjecanstvo radi, mogli bismo nadugo i nasiroko

dijagram

2015-08-09

prckov likes this post

Back to top Go down

Post by abraham 18/12/2022, 20:55

Ukratko DNRH.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 18/12/2022, 21:33

ovako ja sam za Ukrianu i to od 2014 ratujem na ovom forumu :D

ali ovo što je Plenki radio, to je kršenje svih normi i pravila. i onda on i dezerteri i ratni profiteri recimo nazivaju Mostove branitelje i dobrovoljce da su "kukavice"

dobro da ga je odjebalo jer pun kurac mi je da političari krše ustavna prava, imali smo koronu, šteta što i tada opozicija(osim mosta) nije ustala , ali dobro

ova država nije prčija gdje se gaze ljudska prava i ustav, pa makar i ovako.. one "moralne ucjene" ne vrijede. neka anemični i ostali dezerteri na čelu države odigraju to po pravilima i proći će obuka za Ukraince.

a opet poslali smo im oružja, šalje se non stop oružje iz RH, primili smo izbjeglice itd. pomažemo.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by immortal 19/12/2022, 17:31

BIT ĆEMO NAPADNUTI, NEĆE NAS PODRŽATI

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by dijagram 19/12/2022, 20:20

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-o-glasanju-protiv-obuke-ukrajinaca-poslali-su-bescutnu-poruku-i-pokazali-nevjerojatnu-mrznju-prema-hdz-u-15287777

Evo njega, nema on sto s predsjednikom, taj narkic je vec natuknuo da je protiv.

Sto on ima s njim razgovarati, on ce to kako on oce, kako ga mama lekarka slavne jna naucila.

Tako ce kaze  i ubuduce, super.

Jos kmeci da mrzedu adeze, cedo mamino, anemicno.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by newuser 19/12/2022, 20:29

AssadNaPodmornici wrote:ovako ja sam za Ukrianu i to od 2014 ratujem na ovom forumu :D

ali ovo što je Plenki radio, to je kršenje svih normi i pravila. i onda on i dezerteri i ratni profiteri recimo nazivaju Mostove branitelje i dobrovoljce da su "kukavice"

dobro da ga je odjebalo jer pun kurac mi je da političari krše ustavna prava, imali smo koronu, šteta što i tada opozicija(osim mosta) nije ustala , ali dobro

ova država nije prčija gdje se gaze ljudska prava i ustav, pa makar i ovako.. one "moralne ucjene" ne vrijede. neka anemični i ostali dezerteri na čelu države odigraju to po pravilima i proći će obuka za Ukraince.

a opet poslali smo im oružja, šalje se non stop oružje iz RH, primili smo izbjeglice itd. pomažemo.
E pa sad... ne može se malo biti malo ne biti ;) sad kad je zagustilo svi okrećete ledja Plenkiju :)
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by newuser 19/12/2022, 20:39

Inače, smiješno je da male države poput Hrvatske se izlažu. Ne možeš puno pomoć a možeš na*****i. 
Kad bi se prije ovako pisalo odmah bi dobio etiketu prorusa. Ne znam jel se šta promijenilo? 
Humanitarna pomoć naravno, lijekovi, hrana, prihvaćanje izbjeglica.  :tu
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by dijagram 19/12/2022, 20:43

newuser wrote:Inače, smiješno je da male države poput Hrvatske se izlažu. Ne možeš puno pomoć a možeš na*****i. 
Kad bi se prije ovako pisalo odmah bi dobio etiketu prorusa. Ne znam jel se šta promijenilo? 
Humanitarna pomoć naravno, lijekovi, hrana, prihvaćanje izbjeglica.  :tu
Najbolji je dio gdje sad placu kako bi to bio tek simbolican cin, nesto sitno, nevazno za samu ukrajinu,...ali vazno za samopromociju premijera:)

Cemu onda takvo upiranje, moguca steta je ogromna, a korist ukrajine nikakva.

Sam to kaze ne shvacajuci valjda kakvu glupost govori.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics