Ako srpska vojska dođe na KiM odgovorićemo!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ako srpska vojska dođe na KiM odgovorićemo!
zajebaavam se nece nista pocetired wolf wrote:Bolje da ne krenu...Ovaj put će ih temeljito poravnat.debotoijusto wrote:jel pocelo ?
prvorodjeni se nada da ce srbi s kosova dobit po tamburi i kosovska policija izgubit zivce da bi mogao prikazati srbiju kao zrtvu kao posljednji adut izbjegavanja neodgodivog
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
arnautski kurta i srbaljski murta :)
samo ovako :
samo ovako :
dijagram-
2015-08-09
PREDSJEDNIK Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi nakon sastanka Vijeća za nacionalnu sigurnost koji je sazvao i njime predsjedao gostovao je u Dnevniku Radiotelevizije Srbije. Pozvao je Srbe na sjeveru Kosova da budu staloženi i mirni i da ne nasjedaju na provokacije, kao i da poštuju KFOR i EULEX. "Danas je za mene svakako najteži dan otkad sam predsjednik", naglasio je.
jos jedan najtezi dan u uredu direktora svemira
jos jedan najtezi dan u uredu direktora svemira
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Mogu zamisliti kako ce zivot u ucmaloj srbiji biti siv i dosadan kada ovaj krelac prdne u cabar. Ako budu pametni izabrat ce cosavog vojvodu da im prosvetli postojanje.
omni-
2014-04-12
neka dođe, uvijek kad dođe, srbija biva sve manja...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Šandor Winnetou likes this post
srbiju jedino turci i sultan erdogan mogu spasiti ako ju ponovo okupiraju.
ovi srpski age i begovi sanjare kako postati voždovi, ali sve ostaje u domeni snova i mašte.
a ništa.
uvesti će im vize i opaliti sankcije, zamrznuti pregovore za ulazak u eu i opet će krenut egzodus mladih i obrazovanih u kanadu, švedsku, pizdu materinu...
sve vodi onom što je rašković rekao prije 30 i više godina: lud narod.
ovi srpski age i begovi sanjare kako postati voždovi, ali sve ostaje u domeni snova i mašte.
a ništa.
uvesti će im vize i opaliti sankcije, zamrznuti pregovore za ulazak u eu i opet će krenut egzodus mladih i obrazovanih u kanadu, švedsku, pizdu materinu...
sve vodi onom što je rašković rekao prije 30 i više godina: lud narod.
sitting_bull-
2015-09-28
Ne odlučuju oni. Za ples je potrebno dvoje. Previše seru da Hrvatska nije imala pravo na samoobranu a da su oni imali i imaju pravo radit veliku Srbiju ovdje.red wolf wrote:Bolje da ne krenu...Ovaj put će ih temeljito poravnat.debotoijusto wrote:jel pocelo ?
Sad će ih fino Šipci natamburat i noga u guzicu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma kakvi Siptari, oni su kurac na bicikluRayMabus wrote:Ne odlučuju oni. Za ples je potrebno dvoje. Previše seru da Hrvatska nije imala pravo na samoobranu a da su oni imali i imaju pravo radit veliku Srbiju ovdje.red wolf wrote:Bolje da ne krenu...Ovaj put će ih temeljito poravnat.debotoijusto wrote:jel pocelo ?
Sad će ih fino Šipci natamburat i noga u guzicu.
Samo se kriju iza americkih ledja
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Prije sat vremena
Potpredsjednik Dveri: Srbija treba tražiti pomoć od Rusije
Potpredsjednik pokreta Dveri Ivan Kostić izjavio je da Srbija, u skladu s diplomatskim sporazumom koji je potpisan s Ministarstvom vanjskih poslova Ruske Federacije, treba službeno zatražiti pomoć i uključivanje Rusije oko zaštite Srba na Kosovu, kao i oko očuvanja teritorijalnog integriteta zemlje.
"Smatramo da je došlo vrijeme da predsjednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi i ministar Ivica Dačić napokon naprave nešto kada su u pitanju mogućnosti oko angažiranja Rusije u međunarodnim pregovorima u kojima sudjeluju predstavnici SAD-a i Europske unije, a koji gotovo uvijek brane interese albanske strane“, objavio je Kostić.
I Kineze isto. I Ruse i Kineze.
Potpredsjednik Dveri: Srbija treba tražiti pomoć od Rusije
Potpredsjednik pokreta Dveri Ivan Kostić izjavio je da Srbija, u skladu s diplomatskim sporazumom koji je potpisan s Ministarstvom vanjskih poslova Ruske Federacije, treba službeno zatražiti pomoć i uključivanje Rusije oko zaštite Srba na Kosovu, kao i oko očuvanja teritorijalnog integriteta zemlje.
"Smatramo da je došlo vrijeme da predsjednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi i ministar Ivica Dačić napokon naprave nešto kada su u pitanju mogućnosti oko angažiranja Rusije u međunarodnim pregovorima u kojima sudjeluju predstavnici SAD-a i Europske unije, a koji gotovo uvijek brane interese albanske strane“, objavio je Kostić.
I Kineze isto. I Ruse i Kineze.
2014-04-11
Kosovo je preraslo u vrlo ozbiljan problem
To je Anglosaksonska strategija zavadi pa vladaj
Napravis problem koji je nemoguce rijesiti I onda to manipuliras po potrebi
Koji su to gadovi jebo te
Samo se vi sladite Sa srpskim zajebancijama I problemima oko Kosova
Ali mogla bi vas sve glavurde dobro da zabole
To je Anglosaksonska strategija zavadi pa vladaj
Napravis problem koji je nemoguce rijesiti I onda to manipuliras po potrebi
Koji su to gadovi jebo te
2015-09-24
Jedine koje će sad zabolit glava su Srbi jer mrtvi ladni dođu s pričom kako Hrvatska nema pravo na samoobranu a oni imaju pravo na veliku Srbiju ovdje.Ringo10 wrote:
Sad ćemo in jebat majku.
2014-04-11
Evo Nemackih Marioneta, one sto su vezali uBosni
a Argentinci pravili majmunima.
Odmah zapretili.
Mogao bi Seselj zatraziti izmestanje Tribunala
u Moskvu.
Ping Pong diplomatija.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=12&dd=12&nav_category=78&nav_id=2257722
a Argentinci pravili majmunima.
Odmah zapretili.
Mogao bi Seselj zatraziti izmestanje Tribunala
u Moskvu.
Ping Pong diplomatija.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=12&dd=12&nav_category=78&nav_id=2257722
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Nisu to njemačke marionete nego ste meni digli tlak nikidan i sad ću van jebat majku,
.
by RayMabus Sat 10 Dec - 15:18
JOŠ JEDAN PUT NEKA VAS ČUJEM DA STE SPOMENULI KAKO HRVATSKA NIJE IMALA PRAVO NA SAMOOBRANU A VI STE IMALI PRAVO NA VELIKU SRBIJU IZJEBAT ĆU VAS KAO ŠTA SAN VAM IZJEBA VOŽDA NA ČELU DRŽAVE ZBOG TE IZJAVE.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t51470-Suljo-se-poceo-ozbiljno-zamjerati-galaktickoj-federaciji
DOLAZITE MRTVI LADNI GOVORIT DRUGIMA KAKO VI IMATE PRAVO DRUGE NAPADAT I KIDAT IM TERITORIJE A ONI NEMAJU PRAVO NA SAMOOBRANU.
I TO VAM JE JOŠ NORMALNO.
JEL VAM NORMALNO ?
BIT ĆE VAM NORMALNO.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t53306p400-sarajevo-srbija-ili-hrvatska-mundijal
.
by RayMabus Sat 10 Dec - 15:18
JOŠ JEDAN PUT NEKA VAS ČUJEM DA STE SPOMENULI KAKO HRVATSKA NIJE IMALA PRAVO NA SAMOOBRANU A VI STE IMALI PRAVO NA VELIKU SRBIJU IZJEBAT ĆU VAS KAO ŠTA SAN VAM IZJEBA VOŽDA NA ČELU DRŽAVE ZBOG TE IZJAVE.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t51470-Suljo-se-poceo-ozbiljno-zamjerati-galaktickoj-federaciji
DOLAZITE MRTVI LADNI GOVORIT DRUGIMA KAKO VI IMATE PRAVO DRUGE NAPADAT I KIDAT IM TERITORIJE A ONI NEMAJU PRAVO NA SAMOOBRANU.
I TO VAM JE JOŠ NORMALNO.
JEL VAM NORMALNO ?
BIT ĆE VAM NORMALNO.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t53306p400-sarajevo-srbija-ili-hrvatska-mundijal
2014-04-11
Sad će mu ova spucat vize.
Što se tiče Berbokove, Borela, morate svaku od tih izjava detaljno da analizirate kako biste videli zašto je do nje došlo. Ne dešava se ovo samo zato što je uhapšen Pantić bez ikakvog razloga, niko ne zna gde je zatočen, a niko ne zna ni razlog zbog kog je zatočen. Jutros u 9h je trebalo da počne video-linkom nekakvo ročište. Nije počelo i niko ne zna gde je. Ali to nije jedini razlog, dan pre toga je Kurti rekao da su detinjaste želje da se formira ZSO. Da li razumete šta to znači? Na dan kada vam gospođa Berbok kaže kakvog li licemerja. Na dan kada vam ona kaže, neko je spustio tenzije zato što je odložio izbore. Pa na taj dan tu noć ste upadali sa specijalcima i hteli da zauzmete izborne komisije, zbog toga ste uhapsili Dejana Pantića. Pa što ste to radili? Znali ste da izbora neće biti, ali ste hteli da napadnete Srbe. Je l' vam to logično? Kao hoćete da odložite izbore, a šaljete specijalce da to zauzimaju. A gde piše da imate pravo da uđete na sever KiM sa dugim cevima? Ni u jednom. Sad će da kažu "to je u duhu..." - kaže Adem Vuchiqi i dodaje:
- Tako su razarali Republiku Srpsku, tako razaraju sve, samo jer im to tako odgovora. Misle da je naš posao da se pravimo ludi, da bismo ostali malo duže na vlasti. Evo srušite me, i šta? Ona je odgovorila umesto komandanta Kfora, koji ne može da odgovori jer još nije dobio. U četvrtak je sednica vlade, pa će tada to dobiti.
https://www.novosti.rs/vesti/politika/1181732/predsednik-odgovorio-berbokovoj-pristina-oni-koji-pomazu-nece-postuju-nijedan-sporazum
Što se tiče Berbokove, Borela, morate svaku od tih izjava detaljno da analizirate kako biste videli zašto je do nje došlo. Ne dešava se ovo samo zato što je uhapšen Pantić bez ikakvog razloga, niko ne zna gde je zatočen, a niko ne zna ni razlog zbog kog je zatočen. Jutros u 9h je trebalo da počne video-linkom nekakvo ročište. Nije počelo i niko ne zna gde je. Ali to nije jedini razlog, dan pre toga je Kurti rekao da su detinjaste želje da se formira ZSO. Da li razumete šta to znači? Na dan kada vam gospođa Berbok kaže kakvog li licemerja. Na dan kada vam ona kaže, neko je spustio tenzije zato što je odložio izbore. Pa na taj dan tu noć ste upadali sa specijalcima i hteli da zauzmete izborne komisije, zbog toga ste uhapsili Dejana Pantića. Pa što ste to radili? Znali ste da izbora neće biti, ali ste hteli da napadnete Srbe. Je l' vam to logično? Kao hoćete da odložite izbore, a šaljete specijalce da to zauzimaju. A gde piše da imate pravo da uđete na sever KiM sa dugim cevima? Ni u jednom. Sad će da kažu "to je u duhu..." - kaže Adem Vuchiqi i dodaje:
- Tako su razarali Republiku Srpsku, tako razaraju sve, samo jer im to tako odgovora. Misle da je naš posao da se pravimo ludi, da bismo ostali malo duže na vlasti. Evo srušite me, i šta? Ona je odgovorila umesto komandanta Kfora, koji ne može da odgovori jer još nije dobio. U četvrtak je sednica vlade, pa će tada to dobiti.
https://www.novosti.rs/vesti/politika/1181732/predsednik-odgovorio-berbokovoj-pristina-oni-koji-pomazu-nece-postuju-nijedan-sporazum
2014-04-11
Izdržite. Evo sad će Rusi sve da pregaze i spoje se sa Srbijom.
U DNR-u su oborena dva ukrajinska aviona MiG-29, kao i dva helikoptera Mi-8. Ruska vojska je oborila i šest ukrajinskih dronova, a presrela je i dve balističke rakete „Točka-U2“ i dva sistema „Himars“.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1181619/rusija-ukrajina-rat-uzivo-najnovije-vesti
U nadi je spas.
U DNR-u su oborena dva ukrajinska aviona MiG-29, kao i dva helikoptera Mi-8. Ruska vojska je oborila i šest ukrajinskih dronova, a presrela je i dve balističke rakete „Točka-U2“ i dva sistema „Himars“.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1181619/rusija-ukrajina-rat-uzivo-najnovije-vesti
U nadi je spas.
2014-04-11
Za vlast u našoj zemlji, suviše maloj, da bi se španski kolumnista detaljnije bavio, posebno je karakteristično da ona svoj autokratski patriotizam isisava iz žarkog navijanja za uspeh Putinove agresije na Ukrajinu. A hvali se time da će Kremlj uspeti da spase “srce Srbije” i vetom onemogućiti Kosovo da dobije stolicu u Ujedinjenim nacijama.
Fasade starog Beograda okužene su portretima ratnih zločinaca, kojima se pridaju herojska svojstva u vođenju ratova u kojima “Srbija nije učestvovala”, ali ih je sve izgubila.
https://balkans.aljazeera.net/opinions/2022/12/12/kuda-plovi-srbija-ako-ne-u-diktaturu
Fasade starog Beograda okužene su portretima ratnih zločinaca, kojima se pridaju herojska svojstva u vođenju ratova u kojima “Srbija nije učestvovala”, ali ih je sve izgubila.
https://balkans.aljazeera.net/opinions/2022/12/12/kuda-plovi-srbija-ako-ne-u-diktaturu
2014-04-11
Ako propadne Rusija propast će i Srbija.
Ne daj se Vučicu. EU vize su mala cijena s obzirom na okolnosti.
Ne daj se Vučicu. EU vize su mala cijena s obzirom na okolnosti.
2014-04-11
Ruski svet, srpski svet, neće da sankcije Rusiji itd.
Pa nije ode nitko debil. Zgazit će vas ko crve. Zasluženo.
Rusija vrši teror nad drugom državom a vi jedini u Europi za to navijate.
Govna.
Govna.
2014-04-11
Rusija radi Ono sto treba...rastura globalisticko sranje u UkrajiniRayMabus wrote:Ruski svet, srpski svet, neće da sankcije Rusiji itd.
Govna.
Nije cudo sto Niko od vas ne komentira ono sto je Merkel priznala
2015-09-24
Šta me brige za Merkel ?
Ja već danima čitam upise nekoliko forumaša srpske nacionalnosti kako smo mi ustaše i nemamo pravo na postojanje a oni imaju pravo ovdje radit veliku Srbiju.
Dakle nije samo riječ o Vučicu nego svima njima.
Sad će najebat svi kolektivno.
Aj zdravo.
Žali se upravi vodovoda tj Bogu.
Ja sam ti inače i anđeo Prijestolnik.
Ja već danima čitam upise nekoliko forumaša srpske nacionalnosti kako smo mi ustaše i nemamo pravo na postojanje a oni imaju pravo ovdje radit veliku Srbiju.
Dakle nije samo riječ o Vučicu nego svima njima.
Sad će najebat svi kolektivno.
Aj zdravo.
Žali se upravi vodovoda tj Bogu.
Ja sam ti inače i anđeo Prijestolnik.
2014-04-11
Koga zaboli kitomir sta neke budale u Srbiji pricaju
Mi znamo svoje...i to je to.
Mi znamo svoje...i to je to.
2015-09-24
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rojters: Srpska vojska pokazala mišiće
» Vučic u ekstazi dok srpska vojska demonstrira silu
» NATO poslao poruku Sulji:'Krene li srpska vojska prema Kosovu mi dizemo zrakoplove'
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Vučic u ekstazi dok srpska vojska demonstrira silu
» NATO poslao poruku Sulji:'Krene li srpska vojska prema Kosovu mi dizemo zrakoplove'
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
Page 2 of 3