NATO poslao poruku Sulji:'Krene li srpska vojska prema Kosovu mi dizemo zrakoplove'
Page 1 of 1
NATO poslao poruku Sulji:'Krene li srpska vojska prema Kosovu mi dizemo zrakoplove'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/spominjao-se-i-dolazak-srpske-vojske-nato-vi-casnici-porucili-u-tom-slucaju-dizemo-avione-15230151
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: NATO poslao poruku Sulji:'Krene li srpska vojska prema Kosovu mi dizemo zrakoplove'
repriza '99
...pa ajd pokusaj a rusa nece biti...jer ne mogu ni ukrajinu proc a ne do srbije doc
2015-09-08
Re: NATO poslao poruku Sulji:'Krene li srpska vojska prema Kosovu mi dizemo zrakoplove'
a nista...uvijek postoji druga mogucnost pokusat se prosvercat u jasenovac ako prodje..dva puta nije proslo..
2015-09-08
Ovaj put će Šiptari dobiti Himerse. Srbi su najebali.
Ni Rusi ne mogu ništa protiv Himersa.
Ni Rusi ne mogu ništa protiv Himersa.
crvenkasti-
2014-04-17
Šiptari uživaju zaštitu Zapada
Isto kao i Mujage
Isto kao i Mujage
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nekadašnji pripadnik talijanske vojske Thomas C.Theiner na svom Twitteru je napisao kako su NATO-vi časnici sinoć objasnili predsjedniku Vučiću da će, ako se usudi napasti Kosovo, borbeni avioni NATO-a reagirati u roku od nekoliko sati.
Gdje je taj twitterr? Jel može Ero po njemu pisati?
crvenkasti-
2014-04-17
Dizu onu quartz od ovce...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Italijani iz Barija?
2014-08-25
Prvo da neko ima mozak, upitao bi se sta bi Zelenko rekao.
Nisi NATO, nema aviona.
Kosovo jeste?
Usput i te letece kante, poskidali bi sa onim Kinezima ko
letece patke.
Srbiju su unakazili B52 a ne tih 1500 F117, B2, A10, F16, F15
, Tornado i cime li su vec leteli a i za to im treba po picki vratiti
Borci Islama u Evropi, rekao eno i Kadirov.
2014-08-25
tacno,
ali i to da je usa,
preko amb.u pristini
relaksirao stanje.
da je eu zahtevala stopiranje siptara
za mesec dana
ali i to da je usa,
preko amb.u pristini
relaksirao stanje.
da je eu zahtevala stopiranje siptara
za mesec dana
2020-04-21
znam ja da ti to sanjasmarcellus wrote:repriza '99
ali predji na q
pa ga sanjaj
2020-04-21
I za mjesec dana opet sranje...
Ne znam zasto je toliki problem da Srbi uzmu te tablice i nekakve osobne karte...ako ce to smiriti situaciju
To ne znaci priznavanje kosova
Ne znam zasto je toliki problem da Srbi uzmu te tablice i nekakve osobne karte...ako ce to smiriti situaciju
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sve je ovo izrežirano s ciljem da se pritisnu Srbi da uvedu sankcije Rusima. Nema tu ni r od rata.
To je sve dio paketa anglosaksonaca nakon izbora u Srbiji.
Osim ovoga provociraju ih i s izbjeglicama u Vojvodini, a kao šlag na tortu prislit će ih u 9.-om mjesecu na Europride na koji će dovest 20 tisuća plaćenih profesionalaca iz EU.
Eto ti Vućiću pa ti još sjedi na 2 stolice i izdržavaj zapadnu prisilnu demokratiju.
To je sve dio paketa anglosaksonaca nakon izbora u Srbiji.
Osim ovoga provociraju ih i s izbjeglicama u Vojvodini, a kao šlag na tortu prislit će ih u 9.-om mjesecu na Europride na koji će dovest 20 tisuća plaćenih profesionalaca iz EU.
Eto ti Vućiću pa ti još sjedi na 2 stolice i izdržavaj zapadnu prisilnu demokratiju.
Guest- Guest
nije problem u zome..nego sulju stislo pa valja probleme stvoriti da se kao smanji pritisak na njega i srbiju..a tko mu je pri ruci pa 'najdrazi neprijatelji' hrvati i albanciRingo10 wrote:I za mjesec dana opet sranje...
2015-09-08
Barikada - odron Srba na cesti
2015-09-08
vuksadinare wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/spominjao-se-i-dolazak-srpske-vojske-nato-vi-casnici-porucili-u-tom-slucaju-dizemo-avione-15230151
Ma gluposti, a ovaj Thainer je neozbiljan i lobist u pokušaju.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Isto tako Grenell lobira za Srbiju, samo što je on ozbiljniji lik sa pravim vezama u DC i GOP pa to dobro naplati.
2018-04-10
Nije problem NATO. Problem su oni koji bi komandovali srpskom vojskom. Peder, SLina, Vulin... Oni svi zajedno ne bi znali dva metka da ispale a karaktera nemaju ni za pola čoveka.
dzango wrote:Nije problem NATO. Problem su oni koji bi komandovali srpskom vojskom. Peder, SLina, Vulin... Oni svi zajedno ne bi znali dva metka da ispale a karaktera nemaju ni za pola čoveka.
Prva stvar je da Srbi niti ne žele Kosovo sa 2 miijuna Kosovskih Albanaca, druga stvar je da ta 2 milijuna niko neće istjerati, niti vi želite sa njima zajedničku državu.
U biti Kosovo je vama folklor za nacionalno kurčenje, folklor oko kojeg niko neće ratovati.
2018-04-10
Similar topics
» Gjenero:Srpska politika siri lazi!U Srbiji mnogi jos vjeruju kako ih je neduzne bombardirao NATO a poricu stradanja u Hrvatskoj,BiH i na Kosovu
» Poslao sam Sulji ovo na fejs da ga jos malo mucim...
» Japanski Car Naruhito poslao poruku Vučiću
» Orban zaprijetio iz Bruxellesa: Ako treba i prema Hrvatskoj dižemo ogradu
» London poslao poruku Rusiji:'Mi smo pederi a vas ko jebe'
» Poslao sam Sulji ovo na fejs da ga jos malo mucim...
» Japanski Car Naruhito poslao poruku Vučiću
» Orban zaprijetio iz Bruxellesa: Ako treba i prema Hrvatskoj dižemo ogradu
» London poslao poruku Rusiji:'Mi smo pederi a vas ko jebe'
Page 1 of 1