Vučić: Angela Merkel je najveći europski lider
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Vučić: Angela Merkel je najveći europski lider
Nemačka kancelarka Angela Merkel je sačuvala Europu, održala u njoj mir i stabilnost, ocijenio je premijer Srbije Aleksandar Vučić, komentarišučhi činjenicu da joj je opala podrška.
"Meni je svejedno je li Angeli Merkel pala popularnost ili nije. U mojim očima je ona najveći europski lider i baš me je briga što bilo tko drugi o tome misli ", rekao je on odgovarajući na pitanje novinara.
Kaže i da će tako da misli i kad Merkel više ne bude na vlasti, jer zna što je radila za Europu.
"Ona je bila ključni lider u Europi i održala je mir i stabilnost. A oni koji to ne umeju da vide, već koji vole da im se podilazi i koji vole da netko donosi protiv-pravne mjere, njemački narod će da izabere svoje rukovodstvo, to je njihovo pravo, a moje da volim i poštujem Merkel i da tako ću nastaviti ", poručio je Vučić.
Vučić: S izbjeglicama sve ozbiljnije, sačuvaćemo stabilnost
Situacija s migrantima je sve ozbiljnija, ocenuio je danas premijer Aleksandar Vučić, ali je poručio građanima da nemaju razloga za brigu, jer će stabilnost zemlje biti očuvana.Upitan kako ocjenjuje situaciju s izbjeglicama u Europi, Vučić je najavio do kraja tjedna sastanak tim povodom sa šefom Europske komisije Jeanom Claudeom Junckerom, ali i da ovih dana treba očekivati da Austrija suspendira Schengenski sporazum.
"Odmah zatim to će učiniti i Slovenija, a mi smo spremni da pomognemo još više makedonskoj policiji, da tamo pošaljemo dodatne policijske snage ... ali u svakom slučaju umećemo da zaštitimo i naše državne i nacionalne interese", poručio je premijer.
Naveo je da ćemo tijesno raditi u suradnji s europskim zemljama te da je gotovo siguran da ćemo uspjeti sačuvati i mir i stabilnost.
To, kako je primijetio, neće biti jednostavno, mada se broj izbjeglica smanjuje, ali zbog zime a ne zbog politike koja se prema njima provodi.
U svakom slučaju, zaključio je, građani nemaju razloga da brinu, jer će Srbija umeti da sačuva stabilnost.
Tanjug
http://www.politika.rs/scc/clanak/347494/Vucic-Angela-Merkel-je-najveci-evropski-lider
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Vučić: Angela Merkel je najveći europski lider
jer su već bili pod Turcima i imaju iskustva sa Islamom. Niš novoga ni nepozantog, čemu briga :tongue:epikur37 wrote:
U svakom slučaju, zaključio je, građani nemaju razloga da brinu,jer će Srbija umeti da sačuva stabilnost.
Tanjug
http://www.politika.rs/scc/clanak/347494/Vucic-Angela-Merkel-je-najveci-evropski-lider
Guest- Guest
Koji trojanac za Srbe...a ovi upucali Đinđića...
darth_vader-
2014-04-17
cmaronja - sto drugo? ni Hrvati se toliko ne uvlace u supak ko ovi svrbi
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Starhemberg wrote:
mogu ja, mogu ja???? da ne ispadne da ne znam ćirilicu...
Ovaj aca vucic nadmasio i zokija u uvlacenju u guzicu merkel...sto ce na to rec pizzon?
vuksadinare- Posts : 100336
2015-09-08
jasambrend wrote:Koji trojanac za Srbe...a ovi upucali Đinđića...
Znaš ćirilicu?...Ja ne znam.marcellus wrote:Starhemberg wrote:
Guest- Guest
Kako ne bi znao...marcellus wrote:Starhemberg wrote:
Guest- Guest
da, znam ćirilicu pa i rješavati anagrame na istoj... ovaj je lagan
Tema ko narucena za stanojka
2015-09-08
Živjela hrvatska desnica...marcellus wrote:da, znam ćirilicu pa i rješavati anagrame na istoj... ovaj je lagan
Guest- Guest
Cica sta kazes ti na to?.....'u zenicu oka ga gledam(ciljam)'
2015-09-08
vuksadinare wrote:Cica sta kazes ti na to?.....'u zenicu oka ga gledam(ciljam)'
a šta misliš da će reć... pljunut i odmahnut rukom jedino, sve ostalo je o vučku već rečeno čak i ovdje...
Angela je popusila...ovo sa izbjeglicama ce je stajati kancelarske fotelje. jebu je sa svih strana, pa i iz vlastite stranke. sto se naroda tice - jedino sranje je da nema konkurenciju - svi ista govna - kao i u Hrvatskoj. Najbolje rjesenje - dovesti nekog iseljenog Svabu da vodi tehnicku vladu.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vučic : Angela Merkel dolazi u Srbiju
» Angela Merkel in Heilbronn
» A gdje je Angela Merkel?
» Angela Merkel = sotonska igračka
» Smije li Angela Merkel pasti?
» Angela Merkel in Heilbronn
» A gdje je Angela Merkel?
» Angela Merkel = sotonska igračka