ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

OBJAVIT ĆEMO REGISTAR IZDAJNIKA HRVATSKE!

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

OBJAVIT ĆEMO REGISTAR IZDAJNIKA HRVATSKE! - Page 4 Empty Re: OBJAVIT ĆEMO REGISTAR IZDAJNIKA HRVATSKE!

Post by michaellcmacha 19/1/2016, 21:04

pa moramo vidjet tko je sve to ušaltan a nije mu mjesto uz nas... recimo da vidimo tko je boris milošević, gdje je bio svih ovih godina, jel mu ćale bio u bestrmi na minobacačima koji su ložili rafineriju i tako to... pa da vidimo gdje je debilko bio onijeh godina, da li je dobio mobilizacijski poziv i da li mu se odazvao i ako nije zađto nije... i tako to...

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

OBJAVIT ĆEMO REGISTAR IZDAJNIKA HRVATSKE! - Page 4 Empty Re: OBJAVIT ĆEMO REGISTAR IZDAJNIKA HRVATSKE!

Post by vuksadinare 19/1/2016, 21:19

michaellcmacha wrote:pa moramo vidjet tko je sve to ušaltan a nije mu mjesto uz nas... recimo da vidimo tko je boris milošević, gdje je bio svih ovih godina, jel mu ćale bio u bestrmi na minobacačima koji su ložili rafineriju i tako to... pa da vidimo gdje je debilko bio onijeh godina, da li je dobio mobilizacijski poziv i da li mu se odazvao i ako nije zađto nije... i tako to...
Marama bez ljutnje...ali gro ih se nije odazvalo na mobilizacijski poziv...jbg nisu svi za pusku neko je za usisavac ili virit pod zenine skutev
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 19/1/2016, 21:33

ma šta bi se ljutio... zna se vrlo dobro o kakvom se registru radi... onaj tko je dobio mobilizacijski poziv bio se dužan odazvati, aako nije nek se vidi da nije, da je hitro zbrisao kod rodbine u minhen... ili već gdje, a posebno je važno vidjeti gdje su i što su radili ovi što se zadnjih četiri godine kurče pod zaštitom ovih naših dezertera.... aj što se kurče, al im se još to i preplatilo....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 19/1/2016, 21:35

Nema sreće u Zemlji i narodu u njoj gdje su u većini oni koji djele...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 19/1/2016, 21:38

jastreb wrote:Ako će se u tom registru naći i ratni profiteri, 
 registar ratnih profiterov je potriban kako bi se mogli adekvatno odužiti tim ljudima.

bez njih bi sasvim siguro bili izgubili rat, a ako ne, trajo bi puno duže.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by debotoijusto 19/1/2016, 22:00

krenula je prozivka
dajte jos A4 papira..
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 19/1/2016, 23:51

koliko vas je trebat će bar 10 kila za isprintat samo jedan primjerak, ali ne loše bi bilo da se to poslije umnoži u preko nekoliko primjeraka i razdijeli medijskim kućama i svim portalima da to uvrste u medijsku arhivsku građu i to pod obavezno štivo....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2016, 00:02

Vidi što se deboto uzjebo, ko mlada pred vjenčanje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 20/1/2016, 00:08

a reko sam mu ja svojevremeno da ničija ne gori, a da ne izgori....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Riplex 20/1/2016, 00:20

debotoijusto wrote:krenula je prozivka
dajte jos A4 papira..

Neka bit će, nije na tebi da se sekiraš za papir ;)

2015-07-27

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 20/1/2016, 07:40

veli ona čačićeva glasnogovornica Jasmina Popović da potencijalni budući ministar branitelja nema šta tražiti u društvu branitelja, i da se nikako ne smije objaviti registar izdajnika, četnika i njihovih poslijeratnih pomagača jer da bi to išlo na štetu njihovih "prava"... pa jebo je onaj pun autobus od cijenjenog kolege bičine... upravo to i je poanta da im se ukinu sva prava koja su do sada obilato konzumirali nemilice trošeći ujačke kune.....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2016, 08:07

michaellcmacha wrote:koliko vas je trebat će bar 10 kila za isprintat samo jedan primjerak, ali ne loše bi bilo da se to poslije umnoži u preko nekoliko primjeraka i razdijeli medijskim kućama i svim portalima da to uvrste u medijsku arhivsku građu i to pod obavezno štivo....
Ja se nadam da buš ti osobno došel po mene 👅  i Nevu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/1/2016, 08:15

Eva wrote:
michaellcmacha wrote:koliko vas je trebat će bar 10 kila za isprintat samo jedan primjerak, ali ne loše bi bilo da se to poslije umnoži u preko nekoliko primjeraka i razdijeli medijskim kućama i svim portalima da to uvrste u medijsku arhivsku građu i to pod obavezno štivo....
Ja se nadam da buš ti osobno došel po mene 👅  i Nevu
Zar i ti kceri brute
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2016, 08:27

Pa po Mihinim saznanjima ja sam državna neprijateljica broj 1
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2016, 08:28

A Neve je odmah iza mene
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/1/2016, 08:42

Eva wrote:Pa po Mihinim saznanjima ja sam državna neprijateljica broj 1
Ne znas da tu vlada nepisani zakon..prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj...nisi to jos naucila sa svoje skoro cetri banke
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2016, 09:11

Čovjek uči dok je živ, i na kraju umre bedast. Ak bu od Mihine ruke, ni mi žal 👅
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by stenjalica 20/1/2016, 09:43

U rat idu kriminalci,avanturisti,sirotinja,poremećeni i pokoji idealist

koji je taj Crnoja i šta je ima 1990?
stenjalica
stenjalica

Male
2015-10-18

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2016, 09:44

Tebi će i ovcu uhitit.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2016, 09:45

Miha sumnja da je ona Mata Hari
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by v_vlado 20/1/2016, 09:53

Srbin Rašković koji je služio vojsku sao krajine je branitelj i heroj......tko su onda izdajice????i tko će objaviti registar,jel ovi koji su od njega napravili vojnog umirovljenika sa penzijom koju hrvatski radnik ne može zaraditi za dva života....
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics