OBJAVIT ĆEMO REGISTAR IZDAJNIKA HRVATSKE!
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: OBJAVIT ĆEMO REGISTAR IZDAJNIKA HRVATSKE!
Ajd da nesto ipak dobro napišeš o meni . Lako za jedno slovo U JEL TAKtre911 wrote:E da te asila vidi, ono voli se sprdati sa nepismenim ljudima pa eto da se dohvati i tebe profesorice i malo te opere kao pravu ljevičarku kao što je i sam :))Sora wrote:Gnjide zive uglavi . Onome tko ima glavu umjesto kamenajasambrend wrote:Pa ne mora se neki posebni registar niti objavljivati...gnjide su i same ispuzale ispod kamena...pun ih je HRT recimo...
Vidim preslo moje dobrote na tebe .
Mir s tobom .
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Mir i sa tobom no gnjide ne žive "uglavi" nego na glavi točnije na kosi ali ajde, ipak si ti profesorica ljevičarka, titoistica, članica partije, pobjeglica u ZG pred ustašama....pa ti je dozvoljeno da budeš "posebna"Sora wrote:Ajd da nesto ipak dobro napišeš o meni . Lako za jedno slovo U JEL TAKtre911 wrote:E da te asila vidi, ono voli se sprdati sa nepismenim ljudima pa eto da se dohvati i tebe profesorice i malo te opere kao pravu ljevičarku kao što je i sam :))Sora wrote:Gnjide zive uglavi . Onome tko ima glavu umjesto kamenajasambrend wrote:Pa ne mora se neki posebni registar niti objavljivati...gnjide su i same ispuzale ispod kamena...pun ih je HRT recimo...
Vidim preslo moje dobrote na tebe .
Mir s tobom .
Guest- Guest
Vidim Sora navratila...nismo na tebe mislili, neka te...Bosanci ionako ne mogu izdati Hrvatsku...
darth_vader-
2014-04-17
510000 branitelja registrirano u hrvatskoj,za 20 god. broj branitelja će biti veći od broja stanovnika.......pitanje je dali se uopće traže lažni i tko ih traži.....a izdajice postoje u svim razinama i oni su dobro zbrinuti,što materijalno,što politički.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Do tudjmanove smrti je bilo 180 000 branitelja...od 2000 510 000 sve ukupno znaci nakon tudjmana brojka je da smo dobili jos 330 000 branitelja u eri racana,sanader,kosor,milanovica...i kazu tudjmanovo vrijeme muljatorsko...v_vlado wrote:510000 branitelja registrirano u hrvatskoj,za 20 god. broj branitelja će biti veći od broja stanovnika.......pitanje je dali se uopće traže lažni i tko ih traži.....a izdajice postoje u svim razinama i oni su dobro zbrinuti,što materijalno,što politički.....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Registar izdajnika
» Frljic:Nek me Crnoja jos danas stavi u registar izdajnika
» Karamarko podržao registar izdajnika i poručio: Konačno su na vlasti oni koji se znaju PREKRIŽITI!
» Petrov : Razgovaramo sa Škorom , objavit ćemo detalje kad sve dogovorimo
» Wikileaks - Objavit ćemo dokumente koji će uništiti Erdogana i moćnike
» Frljic:Nek me Crnoja jos danas stavi u registar izdajnika
» Karamarko podržao registar izdajnika i poručio: Konačno su na vlasti oni koji se znaju PREKRIŽITI!
» Petrov : Razgovaramo sa Škorom , objavit ćemo detalje kad sve dogovorimo
» Wikileaks - Objavit ćemo dokumente koji će uništiti Erdogana i moćnike
Page 6 of 6