Andrew Tate se nakon pet godina vratio na Twitter
Page 1 of 1
Andrew Tate se nakon pet godina vratio na Twitter
Godine 2017. kontroverznom influenceru zabranjen je pristup Twitteru zbog komentara o ženama koji su kršili uvjete društvene mreže. Andrew je ponovno dobio pristup društvenoj mreži ubrzo nakon što ju je preuzeo Elon Musk. Tate je tako u svojim novim objavama pisao o slobodi govora i naglasio kako očekuje da će i drugi biti "otvorenog uma".
https://www.index.hr/magazin/clanak/andrew-tate-se-nakon-pet-godina-vratio-na-twitter-elon-musk-je-legenda/2413625.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d
https://www.index.hr/magazin/clanak/andrew-tate-se-nakon-pet-godina-vratio-na-twitter-elon-musk-je-legenda/2413625.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Re: Andrew Tate se nakon pet godina vratio na Twitter
tko je taj as sada bogte.
kic likes this post
AssadNaPodmornici wrote:tko je taj as sada bogte.
ahaha isti smo
To je onaj as koji je na Twiteru bio popularniji od Trumpa...AssadNaPodmornici wrote:tko je taj as sada bogte.
2021-06-05
cnn, index, su takvima napravili najveće reklame. tko bi ikada čuo za takve osobe, ili alexa jonesa(pokuašo sam ga slušati 5minuta nisam izdržao) da nije CNNa , Indexa i ostalih.. jbt ovi ih izreklamirali toliko da recimo alex jones doslovno miljarder.. a lik iritantan za popizdit
kic likes this post
evo ovako malo googlanja, andrew tate nešto tipa dan bilzerian koji malo više filozofira.. ništa pametno as nije rekao, niti išta revolucionarno, koliko su mu negativnim reklamama zapadni mediji donjeli publike.. index za ovakve gluposti je kod nas zadužen perica jihadi, oni prevodi te zapadne medije pa piše o njemu , a pojma nitko u Rh nema tko je on.. ja pratim USA politiku pa neman pojma tko je on..
sada će još netko kod nas , i klikavati na njegov twiter/istamgram i početi ga followati, a da ga perica jihadi nije spomenuo pojma nitko ne bi imao..
tako i onaj ludi Alex Jones, aj za njega sam čuo prije par godina, pokušao ga slušati , odustao nakon 5minuta dosadniji od bilo čega.. (inače slušam Ben Shapira, Young Turks, Tucker Carlosn, Crystal&Saagar )..
lika baniralo sa interneta još prije 4-5godina, međutim unatoč tome, non stop o njemu svi govore.. lik ima neke svoje platforme na kraju ispalo da je lik miljarder obogatio se na račun ovih "američkih index portala".. seru i seru o liku , da ne seru o njemu pojma nitko ne bi imao.. tako i ovaj..
sada će još netko kod nas , i klikavati na njegov twiter/istamgram i početi ga followati, a da ga perica jihadi nije spomenuo pojma nitko ne bi imao..
tako i onaj ludi Alex Jones, aj za njega sam čuo prije par godina, pokušao ga slušati , odustao nakon 5minuta dosadniji od bilo čega.. (inače slušam Ben Shapira, Young Turks, Tucker Carlosn, Crystal&Saagar )..
lika baniralo sa interneta još prije 4-5godina, međutim unatoč tome, non stop o njemu svi govore.. lik ima neke svoje platforme na kraju ispalo da je lik miljarder obogatio se na račun ovih "američkih index portala".. seru i seru o liku , da ne seru o njemu pojma nitko ne bi imao.. tako i ovaj..
AssadNaPodmornici wrote:cnn, index, su takvima napravili najveće reklame. tko bi ikada čuo za takve osobe, ili alexa jonesa(pokuašo sam ga slušati 5minuta nisam izdržao) da nije CNNa , Indexa i ostalih.. jbt ovi ih izreklamirali toliko da recimo alex jones doslovno miljarder.. a lik iritantan za popizdit
ma dobro Alex bar priča o nekim bitnim stvarima i dosta tog je pogodio..
AssadNaPodmornici wrote:evo ovako malo googlanja, andrew tate nešto tipa dan bilzerian koji malo više filozofira.. ništa pametno as nije rekao, niti išta revolucionarno, koliko su mu negativnim reklamama zapadni mediji donjeli publike.. index za ovakve gluposti je kod nas zadužen perica jihadi, oni prevodi te zapadne medije pa piše o njemu , a pojma nitko u Rh nema tko je on.. ja pratim USA politiku pa neman pojma tko je on..
e i onda naš Brane govori da index samo daje šta narod hoće, i da narod ne klika na te vijesti toliko, ne bi ih toliko ni bilo..
AssadNaPodmornici wrote:tko je taj as sada bogte.
Jebač i fajter kojeg su kancelali jer je toksičan muškarac.
Jedino me malo razočarao ako je istina da je postao mujaga.
index je nažalost najpopularniji protal, pa sve što staviš tamo čitati će se.kic wrote:AssadNaPodmornici wrote:evo ovako malo googlanja, andrew tate nešto tipa dan bilzerian koji malo više filozofira.. ništa pametno as nije rekao, niti išta revolucionarno, koliko su mu negativnim reklamama zapadni mediji donjeli publike.. index za ovakve gluposti je kod nas zadužen perica jihadi, oni prevodi te zapadne medije pa piše o njemu , a pojma nitko u Rh nema tko je on.. ja pratim USA politiku pa neman pojma tko je on..
e i onda naš Brane govori da index samo daje šta narod hoće, i da narod ne klika na te vijesti toliko, ne bi ih toliko ni bilo..
sa druge strane to dosta govori .. imaš sa jedne strane ovih tonu lijevih fake news portala, a doslovno nema niti jedan jedini desni portal ne ono naše "lopovsko rodijačko vlaški desni" nego nešto tipa portal tipa ZeroHedge
Alex je performance artist i priča ono što se dobro prodajekic wrote:ma dobro Alex bar priča o nekim bitnim stvarima i dosta tog je pogodio..AssadNaPodmornici wrote:cnn, index, su takvima napravili najveće reklame. tko bi ikada čuo za takve osobe, ili alexa jonesa(pokuašo sam ga slušati 5minuta nisam izdržao) da nije CNNa , Indexa i ostalih.. jbt ovi ih izreklamirali toliko da recimo alex jones doslovno miljarder.. a lik iritantan za popizdit
2021-06-05
Similar topics
» Nakon 60 godina vuk se vratio na Papuk
» Andrew Tate prihvatio islam ;P
» Andrew Tate priveden u Rumunjskoj, osumnjičen za trgovanje ljudima i silovanje
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Uhićen jer 14 godina nije vratio videokasetu
» Andrew Tate prihvatio islam ;P
» Andrew Tate priveden u Rumunjskoj, osumnjičen za trgovanje ljudima i silovanje
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Uhićen jer 14 godina nije vratio videokasetu
Page 1 of 1