Ukrajinci likvidirali zarobljenike
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ukrajinci likvidirali zarobljenike
RayMabus wrote:To šta vidiš na toj snimci to čak nije ni vojno gledano prava predaja. Oni su ih okružili na par metara i tek kad nisu imali gdje onda su položili oružje.
Predaja znači i da ti nešto daješ a ne kad je sve gotovo i nemaš di e onda eto kao predaja.
Trebali su ih pobit odma.
Nista, sutra im bace Hidrogensku, nisu eto Atomsku.
Onda kukajte kolektivno.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Posla bi te na najgori mogući front da mi počmeš tako moralizirati šta ja smijem i ne smijem a Marsovci napadaju.Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Reci ti meni slobodno šta ja ne smijem.
Imaj u vidu da sam general galaktičke federacije ( miroljubivi svjetovi ) s pet zvjezdica.
Znači ti ćeš napadat i ja ti zarobim nekog tvog i fino ga stavim u prvi red di ti misliš pucat po meni ( nama ) i njemu neće past dlaka s glave, ima vodu, hranu al je tu razapet.
Ako ćeš ti pucat ti si taj koji ga je ubio ne ja.
Aj piči Serbinjo.
Tiš meni govorit šta ja ne smin.
Pises gluposti.
Sutra ces da cmizdris i zalis na Rusku akciju.
Ovakvih gluposti je bilo dosta, ovo snimili.
Ceka se Zapad i reakcija.
Dobio bi počasne karte u prvom redu pa tamo moraliziraj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
daj ne seri!Serbinho-3 wrote:Evropa trazi sranja, pa ce biti kukanja.
Amerika ostala bez oruzja, ispraznili magacine.
Ovde ako precute ovo, pravila vise ne postoje.
Onda ce se pozivati na ista, Rusi ce im ovo dati
kao argument i prica zavrsena.
10 ubijenih rusa je povod i argument rusima?
za što?
nakon masakra mariupolja kad su rusi grad od 450.000 stanovnika sveli na manje od 100.000 ti sereš o zločinu nad 10 rusa i to vjerojatno mobiliziranih ubojica i kriminalaca.
je treba svaki zločin procesuirati pa i ovih 10 ubijenih, ako je ono što rusi pišu istina (a pokazalo se kako rusi lažu prije nego zinu), a onda treba početi od rusa i zločina njihove vojske od početka invazije pa do današnjeg korištenja termobaričkih projektila.
vi srbi ste se izvukli za zločine u hrvatskoj pa sada agitirate da se ni rusima ne sudi.
sudilo se rusima, ili ne, rusi ostaju zapamćeni kao zvjerska zločinačka vojska koja ne poštuje nikakve zakone ni pravila ratovanja, ali zato kmeče gore od vas srba kad dobiju po pički.
like srbo like rus.
sitting_bull-
2015-09-28
Za vas takve moralne vertikale da ne kažem moralne seratore triba maknit sve kaluzule tko smije a tko ne smije u vojsku, dakle nikakva ograničenja po godinama, spolu, profesiji itd i namjerno držat neki front di je teško sranje.
Kad otvoriš usta sutra ti dođe poziv za mobilizaciju.
DOVIĐENJA.
Kad otvoriš usta sutra ti dođe poziv za mobilizaciju.
DOVIĐENJA.
2014-04-11
sitting_bull wrote:daj ne seri!Serbinho-3 wrote:Evropa trazi sranja, pa ce biti kukanja.
Amerika ostala bez oruzja, ispraznili magacine.
Ovde ako precute ovo, pravila vise ne postoje.
Onda ce se pozivati na ista, Rusi ce im ovo dati
kao argument i prica zavrsena.
10 ubijenih rusa je povod i argument rusima?
za što?
nakon masakra mariupolja kad su rusi grad od 450.000 stanovnika sveli na manje od 100.000 ti sereš o zločinu nad 10 rusa i to vjerojatno mobiliziranih ubojica i kriminalaca.
je treba svaki zločin procesuirati pa i ovih 10 ubijenih, ako je ono što rusi pišu istina (a pokazalo se kako rusi lažu prije nego zinu), a onda treba početi od rusa i zločina njihove vojske od početka invazije pa do današnjeg korištenja termobaričkih projektila.
vi srbi ste se izvukli za zločine u hrvatskoj pa sada agitirate da se ni rusima ne sudi.
sudilo se rusima, ili ne, rusi ostaju zapamćeni kao zvjerska zločinačka vojska koja ne poštuje nikakve zakone ni pravila ratovanja, ali zato kmeče gore od vas srba kad dobiju po pički.
like srbo like rus.
Ukrajinci vode obrambeni rat i oni ne mogu počiniti ratni zločin.
Ako ga i počine, on nije tako ružan i zvjerski kao eventualni ruski zločini.
Ako i jest ružan i zvjerski, Rusi ga ne bi smjeli spominjati.
Kad već napadaju, ne bi smjeli kmečati kad ih zarobe i zakolju. Zaslužuli su.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:
2014-04-11
Eto to je ono šta ja zovem logikom. A živi u miru i dođe B i napadne i ja uhvatim nekog od tih B fino ga isjeckam u komadiće i u mljeveno meso i to svima pokažem da vide kako će završiti takvi i onda mi neki moralni seronja iz grupe A počme solit pamet da se to tako ne smije jer to nije humano.
Ja i nisam ljudsko biće nego anđeoska hijerarhija.
Evo ti poziv za vojsku. Ideš na najgori front. Tamo malo razmišljaj.
Ja i nisam ljudsko biće nego anđeoska hijerarhija.
Evo ti poziv za vojsku. Ideš na najgori front. Tamo malo razmišljaj.
2014-04-11
U suštini vam se svodi na to da se taj moralni seronja podsvjesno poistovjećuje s tim napadačem.
Znaš ono : A tako bi se sutra i meni moglo desiti pa je meni toga žao pa ja podsvjesno osjećam da se moram javiti protiv takvog postupanja.
Dakle ti si on.
Super.
Ajmo vozi na najgori front. U prvi red. Ja ću ti kupit ulaznicu.
ZA PAKAO.
Znaš ono : A tako bi se sutra i meni moglo desiti pa je meni toga žao pa ja podsvjesno osjećam da se moram javiti protiv takvog postupanja.
Dakle ti si on.
Super.
Ajmo vozi na najgori front. U prvi red. Ja ću ti kupit ulaznicu.
ZA PAKAO.
2014-04-11
Ovako znao sam da će se srbi nakačiti ima i cijela snimka koju niste pogledali.
Rusi su se uredno predavali jedan po jedan i onda taman kada svi mislili da se Rusi predali izleće jedan Ruski Rambo i puca po Ukraincima. E u tom trenutku ti zarobljenici više nisu zarobljenici nego su borci
Ono što vidimo da onoga trena kada debil rus počinje pucati Ukraincu ispada mobitel i tu staje snimka. Navodno je taj Ukrainac ubijen ili teško ranjen. Po priči koja slijedi taj rus je brzo eliminiran a ovi Rusi koji su bili na podu počeli panično se dizati da će bježati ili se boriti to ne znamo, jer su toga trenutka kada je njihov debil počeo pucati po Ukraincima izgubili status ratnih zarobljenika.
Pravno nema ratnoga zločina jer onoga trenutka kada je predaja "lažna" onda to se smatra da više nisu zarobljenici nego vojnici u borbi. Kada susretnu u paklu toga debila koji je počeo pucati po Ukraincima neka mu zahvale
Rusi su se uredno predavali jedan po jedan i onda taman kada svi mislili da se Rusi predali izleće jedan Ruski Rambo i puca po Ukraincima. E u tom trenutku ti zarobljenici više nisu zarobljenici nego su borci
Ono što vidimo da onoga trena kada debil rus počinje pucati Ukraincu ispada mobitel i tu staje snimka. Navodno je taj Ukrainac ubijen ili teško ranjen. Po priči koja slijedi taj rus je brzo eliminiran a ovi Rusi koji su bili na podu počeli panično se dizati da će bježati ili se boriti to ne znamo, jer su toga trenutka kada je njihov debil počeo pucati po Ukraincima izgubili status ratnih zarobljenika.
Pravno nema ratnoga zločina jer onoga trenutka kada je predaja "lažna" onda to se smatra da više nisu zarobljenici nego vojnici u borbi. Kada susretnu u paklu toga debila koji je počeo pucati po Ukraincima neka mu zahvale
omni, sitting_bull and Šandor Winnetou like this post
Uzjeba se ovaj pizdinjo baš...
darth_vader-
2014-04-17
Šandor Winnetou likes this post
Ko im jebe mater neka su ih likvidirali. To nisu vojnici to je jebena horda. Koja pljacka,maltretira,siluje,muči,pred kamerama režu splovila zarobljenicima itd....familije čitave likvidirali. Ni ne zaslužuju govna živjeti, jeftino su i prošli.
MDMiridije- Posts : 183
2022-10-01
Nece niko bacat atomske pa ni RusiSerbinho-3 wrote:RayMabus wrote:To šta vidiš na toj snimci to čak nije ni vojno gledano prava predaja. Oni su ih okružili na par metara i tek kad nisu imali gdje onda su položili oružje.
Predaja znači i da ti nešto daješ a ne kad je sve gotovo i nemaš di e onda eto kao predaja.
Onda kukajte kolektivno.
Ovo ubijanje zarobljenika je glupost jer se vise Niko nece predavati , mislim na Ruse
Rusi zarobljenike ne ubijaju I ne muce I to je pametnija taktika
Ukri imaju jacu motivaciju nego Rusi Ali pitanje je koliko ce to trajati
Iako ZA nedavne uspjehe na frontu je Bila presudna ukrajinska brojcana prednost
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
RayMabus wrote:crvenkasti wrote:
To on zajebava vas male hrvate koji ne kuzite po kurca,Apropo rata u Hrvatskoj da u takozvanom domovinskom ratu se nisu mogli chiniti ratni zlochin od strane hrvata jer su se "branili".Samo shto Hrvatska nikada nije objavila rat Srbiji a i obratno pa ispada da su ipak chinjeni ratni zlochini nad hrvatskim gradjanima srpske nacionalnosti shto je potvrdilo i takozvano hrvatsko pravosudje..Naaravno,postoji zenevska konvencija po kojoj su sve zemlje koje se nalaze u ratu duzne poshtivati je ,posebno prema zarobljenicima inache ih to moze skupo koshtati,Ovo je u USA nanijelo vishe shtete ukrima nego bilo koja ruska propaganda.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t47351-zatocenicima-iz-lore-drzava-isplatila-vise-od-dva-milijuna-kuna-odstete-slijedi-regresna-naplata-troskova-od-onih-koji-su-zlostavljali-ratne-zarobljenike
nema ništa ljigavije od tog kad ti neki rusofil počne o ratnom pravu i zločinima poslije visemjesečne bjesomučne brutalne agresije,rušenja i paljenja svega pred sobom,ubijanja cijelih obitelji,,sistematskim silovanjima i prijetnjama koje dolaze sa samog vrha atomskom bombom i kompletnog uništenja svega pred sobom što se ne uklapa u njihov mentalni sklop.Jadno,jadno...jadnije ne može...
vili40-
2015-08-02
RayMabus and Šandor Winnetou like this post
Velikosrpski kompleksi, kvaziprijetnje, nadanja, zivot u kurcu... razumi bre.vili40 wrote:nema ništa ljigavije od tog kad ti neki rusofil počne o ratnom pravu i zločinima poslije visemjesečne bjesomučne brutalne agresije,rušenja i paljenja svega pred sobom,ubijanja cijelih obitelji,,sistematskim silovanjima i prijetnjama koje dolaze sa samog vrha atomskom bombom i kompletnog uništenja svega pred sobom što se ne uklapa u njihov mentalni sklop.Jadno,jadno...jadnije ne može...
omni-
2014-04-12
vili40 wrote:nema ništa ljigavije od tog kad ti neki rusofil počne o ratnom pravu i zločinima poslije visemjesečne bjesomučne brutalne agresije,rušenja i paljenja svega pred sobom,ubijanja cijelih obitelji,,sistematskim silovanjima i prijetnjama koje dolaze sa samog vrha atomskom bombom i kompletnog uništenja svega pred sobom što se ne uklapa u njihov mentalni sklop.Jadno,jadno...jadnije ne može...
To su samo izgovori.
Uglavnom, jedna strana stalno pravda svoje ratne zlocine i upire prstom na drugu stranu. Srbija, Uranijum, Tribunal u Italiji potvrdio da se radi o ratnom zlocinu, desetine Italijana, koji su boravili tamo, umrli su. Zapad, drzali su recimo Seselja i slicne za izgovorene reci. Tako bi 70% foruma bilo u Haskom Tribunalu. Pravila za neke ne postoje, vec izgovori a skace se i peni optuzujuci drugu stranu. Mi nismo nikad krivi i uvek smo u pravu. Kupili i tamo po Srbiji one suntave bujde da cute. Zatim ovo za 777 iz Haga, sada se oglasavaju. To je kao Medjunarodni Tribunal, pricam ti pricu. Koga predstavljas? Zemlje u Svetu, treba da se javno deklarisu da ih isti ne predstavlja. Sprdnja za razum, ljudsku Civilizaciju.
2014-08-25
Ringo10 wrote:Nece niko bacat atomske pa ni RusiSerbinho-3 wrote:RayMabus wrote:To šta vidiš na toj snimci to čak nije ni vojno gledano prava predaja. Oni su ih okružili na par metara i tek kad nisu imali gdje onda su položili oružje.
Onda kukajte kolektivno.
Ovo ubijanje zarobljenika je glupost jer se vise Niko nece predavati , mislim na Ruse
Rusi zarobljenike ne ubijaju I ne muce I to je pametnija taktika
Ukri imaju jacu motivaciju nego Rusi Ali pitanje je koliko ce to trajati
Iako ZA nedavne uspjehe na frontu je Bila presudna ukrajinska brojcana prednost
Bili su neki likvidirani Ukrajinci, tresla se televizija, dirigovani signal. Zatim su Rusi demantovali, da li su ih Ukrajinci ili sta vec, nebitno. Poenta je da se jedna strana forsira i mogu da rade sta hoce a druga Satanizuje i za izgovorenu rec, decenijama raspravlja o tome. Nismo sisali veslo a ko to ne vidi, radi se o klasicnim navijacima. Zapad ima brdo ratnih zlocina, koje je gurnuo pod tepih. Osudjen je genocid nad Jermenima valjda, sta je sa Kongom, rasizam? Imaju krvave ruke i oni drze Medjunarodni Tribunal, logika da se nasmejes ironiji.
2014-08-25
vili40 wrote:nema ništa ljigavije od tog kad ti neki rusofil počne o ratnom pravu i zločinima poslije visemjesečne bjesomučne brutalne agresije,rušenja i paljenja svega pred sobom,ubijanja cijelih obitelji,,sistematskim silovanjima i prijetnjama koje dolaze sa samog vrha atomskom bombom i kompletnog uništenja svega pred sobom što se ne uklapa u njihov mentalni sklop.Jadno,jadno...jadnije ne može...
Posle visemesecne? Posle visegodisnje po onim Rusima niko se nije pocesao, onda kad su uleteli, Kuku Ocu, Kuku Majci. Zapad je cutao, sada vristi, vanzemaljci se pitaju, ko li se to dere. Amerika ispraznila magacine sa oruzjem, postavlja se vec pitanje odbrambene sposobnosti iste. Putin igra na kartu da ih istrosi dobro kompletno sve a onda cemo videti. Ovo je mogao da zavrsi za nekoliko dana, ali ih drzi u neizvesnosti. Bombarderima je mogao tepih da napravi, ali mu se ne isplati. Pesadija motivisana, imao je i Sloba do 700.000 motivisane, ali se sa druge strane niko nije pojavio, vec sa B52, napravili tepih Uranijumski. Izjave amatera ocigledno, koji prvo nisu analizirali ni po Srbiji sta se desavalo. Sve je stalo u onu, Srbija ko Nokia i da se slavi, danas se kuka i cvili, sto mu je za 1999 izgovor za akciju. Neki podrzavaju ratne zlocine, sutra ce histerisati za iste.
2014-08-25
zaboravljamo najbitnije a to je da ovdje nema ratnog zločina jer
u pravoj snimci, punoj snimci , inače srbi vole kratiti videa i izbacivati stvari koje njima ne odgovaraju pa kmeče, u puno snimci se vidi da na kraju izleće jedan rus sa kalašem i puca po ukraincima. navodno je jedan ukrainac teško ranjen ili poginuo.
u toj situaciji, što sam čitao analize, ovo više nisu jebeni zarobljenici. jer njihova predaja nije obavljena do kraja, nego nažalost postaju suučenisici u borbi. pošto nije obavljena puna predaja, tipa da su zarobljenici pregledani, i vezane im ruke i stavljen povez preko očiju, oni su u tom trenutku vojna prijetnja jer kako rekoh nije obavljena potpuna predaja, a onoga trenutka kada jedan rus izlazi i puca po ukraincima, -.--dalje se snimka prekida, ali pretpostavka jest da je nastalo puškaranje i vrlo vjerojatno su ovi nesretni rusi počeli u panici se dizati i trčati i pri tome su likvidirani.
googlajte o tome kako se obavlja predaja po vojnom pravu, i onoga trenutka kada je predaja lažna - to je ratni zločin i nastavak borbe.
da ponovim postupak predaje je krenuo školski. jedan ukrainac leži na podu i taj sa teškom strojnicom nadzire ruse koji izlaze , sve ide po propisu. rusi izlaze jedan po jedan i ljegaju na pod . međutim pri kraju videa(ukrainac koji je snimao video je vjerojatno pogođen) izlazi jedan rus i puca po ukraincima, i iako ne vidimo tada što se događa, ali toga trenutka to prestaje biti predaja.
da nije bilo te pucnjave, protokol je sljedeći - izašli bi svi rusi, legli bi na pod, ukrainci bi ih pod nadzorom pregledali jednog po jednog, da vide da nemaju bombe, oružje, zavezali ruke, i stavili nešto preko očiju i toga trenutka su oni čisti zarobljenici i kao takvi nisu nikome prijetnja. nažalost zbog debilnog rusa ovi ostali su nastradali, ali opet da ponovim nije bilo ratnog zločina.
taj debil od rusa je povukao u smrt sebe, 10 svojih kolega rusa i možda jednog ukrainca isto tako.
u pravoj snimci, punoj snimci , inače srbi vole kratiti videa i izbacivati stvari koje njima ne odgovaraju pa kmeče, u puno snimci se vidi da na kraju izleće jedan rus sa kalašem i puca po ukraincima. navodno je jedan ukrainac teško ranjen ili poginuo.
u toj situaciji, što sam čitao analize, ovo više nisu jebeni zarobljenici. jer njihova predaja nije obavljena do kraja, nego nažalost postaju suučenisici u borbi. pošto nije obavljena puna predaja, tipa da su zarobljenici pregledani, i vezane im ruke i stavljen povez preko očiju, oni su u tom trenutku vojna prijetnja jer kako rekoh nije obavljena potpuna predaja, a onoga trenutka kada jedan rus izlazi i puca po ukraincima, -.--dalje se snimka prekida, ali pretpostavka jest da je nastalo puškaranje i vrlo vjerojatno su ovi nesretni rusi počeli u panici se dizati i trčati i pri tome su likvidirani.
googlajte o tome kako se obavlja predaja po vojnom pravu, i onoga trenutka kada je predaja lažna - to je ratni zločin i nastavak borbe.
da ponovim postupak predaje je krenuo školski. jedan ukrainac leži na podu i taj sa teškom strojnicom nadzire ruse koji izlaze , sve ide po propisu. rusi izlaze jedan po jedan i ljegaju na pod . međutim pri kraju videa(ukrainac koji je snimao video je vjerojatno pogođen) izlazi jedan rus i puca po ukraincima, i iako ne vidimo tada što se događa, ali toga trenutka to prestaje biti predaja.
da nije bilo te pucnjave, protokol je sljedeći - izašli bi svi rusi, legli bi na pod, ukrainci bi ih pod nadzorom pregledali jednog po jednog, da vide da nemaju bombe, oružje, zavezali ruke, i stavili nešto preko očiju i toga trenutka su oni čisti zarobljenici i kao takvi nisu nikome prijetnja. nažalost zbog debilnog rusa ovi ostali su nastradali, ali opet da ponovim nije bilo ratnog zločina.
taj debil od rusa je povukao u smrt sebe, 10 svojih kolega rusa i možda jednog ukrainca isto tako.
Serbinho-3 wrote:Eroo wrote:Onaj tko sistematski koristi termobarične projektile nema
se pravo pozivati na nikakva prava. Barem ne na ona koja pripadaju ljudima.
Posebno to nemaju oni koji dođu u drugu zemlju ubijati ljude i uništavati
im mogučnosti za preživljavanje.
Mislis na Uranijum, kasetne i gadjanje bolnica, Hitne Pomoci.
Sutra kad im zveknu nuklearku, bice kuku ocu, kuku majci.
Cackaju mecku, umesto da spuste loptu.
Nakon Poljske, ovo.
Ukrajinci protjeruju okupatore iz svoje zemlje. I protjerat će ih. To je sve.
I da, dobit će sve što im za to bude potrebno i dok god bude potrebno.
Eroo wrote:Serbinho-3 wrote:Eroo wrote:Onaj tko sistematski koristi termobarične projektile nema
se pravo pozivati na nikakva prava. Barem ne na ona koja pripadaju ljudima.
Posebno to nemaju oni koji dođu u drugu zemlju ubijati ljude i uništavati
im mogučnosti za preživljavanje.
Mislis na Uranijum, kasetne i gadjanje bolnica, Hitne Pomoci.
Sutra kad im zveknu nuklearku, bice kuku ocu, kuku majci.
Cackaju mecku, umesto da spuste loptu.
Nakon Poljske, ovo.
Ukrajinci protjeruju okupatore iz svoje zemlje. I protjerat će ih. To je sve.
I da, dobit će sve što im za to bude potrebno i dok god bude potrebno.
Ne samo termobarični projektili, i ovo je česta praksa Rusije...fosfor...
Da se ne ponavljam.
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 2 of 5