Njemačka organizira veliku konferenciju o suzbijanju desničarskog nasilja nad emigrantima
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Njemačka organizira veliku konferenciju o suzbijanju desničarskog nasilja nad emigrantima
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/12104339/German-minister-calls-for-special-conference-to-address-rising-far-Right-violence.html
Kermit-
2014-04-17
Re: Njemačka organizira veliku konferenciju o suzbijanju desničarskog nasilja nad emigrantima
[size=31]German minister 'calls for special conference to address rising far-Right violence'[/size]
Heiko Maas summons officials to discuss Right-wing violence that threatens the peace of German society, according to a letter in a German magazine
|
|
|
|
Kermit-
2014-04-17
Re: Njemačka organizira veliku konferenciju o suzbijanju desničarskog nasilja nad emigrantima
A da se organizira jedna velika konferencija o suzbijanju nasilja emigranata nad domaćinom?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
@Jastrebe, ljudi su sjebani...Nema više povratka...Ovo je urušavanje...
Guest- Guest
ludilo pojačava
2014-04-15
A tek je počelo...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahan_razbojnik wrote:ludilo pojačava
Guest- Guest
konferecijajte vi sad kolko hocete al uskoro ce se casa prelit
2014-04-19
u vremenima ovkavih histerija, najglasniji su ekstremi,, s obje strane carsije
I hoće. Već se polako puni.prckov wrote:konferecijajte vi sad kolko hocete al uskoro ce se casa prelit
Svako malo neka pizdarija. Ili žilet-žice,ili nedolična prehrana za sirote prognanike. Ili nedolične demonstracije protiv nesretnih putnika. Da ne spominjem svinjarije iz opskurnog Čarli Hebdua.
Pa dokle???
2014-04-22
Neki dan su namjerno podmetnuli palež u dvorani gdje su umorni putnici imali konačiti.
2014-04-22
u vremenima kao sta su ova, zla i naopaka, vise neg ikada nasa mudrost i ljudskost se stavlja na test,, kakva nesreca sta bas tada i vidio koliko malo ih imamo
jokerman wrote:u vremenima kao sta su ova, zla i naopaka, vise neg ikada nasa mudrost i ljudskost se stavlja na test,, kakva nesreca sta bas tada i vidio koliko malo ih imamo
Veliš treba zadržati umjereni kurs kancelarke Merkel te sačuvati liberalnu demonkraciju ;
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne znam ja sta treba, i to se ne sramim priznat, samo znam da su rjesenja koja se prizivaju , s obje strane, totalni promasaj, i na moralnoj i na izevedbenoj razini.
jokerman wrote:u vremenima kao sta su ova, zla i naopaka, vise neg ikada nasa mudrost i ljudskost se stavlja na test,, kakva nesreca sta bas tada i vidio koliko malo ih imamo
a ni mudrost ni ljudskost nisu iznad nagona, a da se mudro bilo ne bi nagon pozvali da caruje. Znaci nema mudrosti a ljudskost je krhka i podlozna
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Angelu Merkel bi trebalo rušiti silom...asilovski wrote:http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/12104339/German-minister-calls-for-special-conference-to-address-rising-far-Right-violence.html
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Merkel nema smisla rušti demokratskim metodama. Kad se samo sjetim da su na jednog od najvećih državnika druge polovice 20. stoljeća, De Gaulla, pokušali atentat čak 15 puta! (najveći broj Britanci)jokerman wrote:ne znam ja sta treba, i to se ne sramim priznat, samo znam da su rjesenja koja se prizivaju , s obje strane, totalni promasaj, i na moralnoj i na izevedbenoj razini.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Mogu oni srati na sva usta i organizirati konferencije kojekakve koje između ostalog i muslimani organiziraju po njihovoj državi, ali otkako im je nebrojeno puta dogodilo "pala država" i te veleizadaje ostale potpuno nekažnjene sve godine unazad, to samo govori koliko je narod postao glup i ležeran jer su im gadovi koji su radili određene stvari za koje nikakva demokratska sranja ne mogu ovlastiti i još gore, masovni mediji koji inače bave se oraniziranjem klanja ljudi i širenjem zla po svijetu desetljećima a još nijednom nisu stali pred sud zbog svojeg zla, onda trebaš doista preispitati svoju glupu pamet oko brojnih životnih pogleda.
Sad lijepo moraju čuvati svoje žene i trpiti sva sranja jer apsolutno ništa nisu naučili na povijesti Hrvata i ostalih balkanskih naroda koji su praktički pola tisućljeća imali probleme s takvom kulturom, već su još dijelili lekcije kako, što, na koji način, zbog čega upravo potonji moraju. Pljuc!
POTRESNO ISKUSTVO 'Vrlo su zahtjevni, traže stan, dobar auto, da im sredim posao...'
Donosimo iskustvo žene koja u Hamburgu već nekoliko mjeseci radi na prijemu i pomoći u Centru za izbjeglice
Izbjeglice (Foto: AFP)
'Zahtjevni su, ne poštuju dogovore, podvaljuju lažne papire i ne poštuju žene', samo su neke karakteristike koje je, žena koja radi u hamburškom Centru za izbjeglice, izdvojila kada je pričala o izbjeglicama koji dolaze u Njemačku.
Kako piše njemački list Die Welt, žena je posao u Centru za izbjeglice žarko željela, jer je osjećala da tamo pripada i da tim ljudima mora pomoći. Radi kao savjetnik oko papira, zahtjeva za azil, a pomagala je i prilikom obavljanja medicinskih pregleda.
Već pri ulasku prvih ljudi u njezin ured, shvatila je kako je slika koju je stvorila o izbjeglicama idealizirana te nema veze s realnošću.
'Velik broj izbjeglica bilo je sretno što su došli do Centra, iznimno prijateljskog raspoloženja, ugodni i zahvalni ljudi s voljom za integracijom. No, ako ću biti iskrena, suradnja s 90 posto onih koje sam srela bila je neugodna i ne onakva kakva sam mislila da će biti', ispričala je te dodala kako je većina izbjeglica koja dolazi u Centar, iznimno zahtjevna.
'Dođu kod mene i traže stan, dobar auto i da im sredim dobar posao, a kad ih odbiješ postanu bučni i ponekad vrlo agresivni. Afganistanac mi je nedavno zaprijetio da će se ubiti', rekla je žena za Die Welt.
Drugi problem s kojim se svakodnevno suočavaju je problem lažnih i nepouzdanih informacija. Često se dogodi da daju drugačije informacije različitim savjetnicima, predstavljaju se lažnim imenima i jedni drugima uzimaju papire. Ono što ju je najviše zgrozilo je odnos mnogih izbjeglica prema ženama.
'Ako im ja kažem nešto kao žena ili želim uzeti izjavu, jedva me slušaju, odbace to kao nevažno i pozovu mog muškog kolegu. Za nas žene ostavljaju samo prezirne ili uvredljive poglede. Kasnije glasno zvižde, poviknu nešto na stranom jeziku što većina kolega i ja ne razumijemo, smijući se. To je izuzetno neugodno', svjedoči ona.
Upravo zbog tog problema sada oblači široke hlače i majice zakopčane do grla.
Šminku gotovo da ne koristi. Svoje je ponašanje u potpunosti promijenila. Više ne prolazi mjestima gdje se muškarci okupljaju, a ako baš mora, požuri i ne smije se nikome kako je netko ne bi pogrešno shvatio. Na posao obavezno ide automobilom jer, kako kaže, javni prijevoz više nije siguran.
'Bila sam uvjerena u ovaj posao i cijelu stvar, a teško je priznati da su stvari malo drugačije od onog što sam zamišljala. I dalje konkretno razmišljam o tome da dam otkaz kao i mnogi kolege koji više to ne mogu podnijeti', zaključila je.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/potresno-iskustvo-zene-iz-centra-za-izbjeglice-u-hamburgu---423401.html
Sad lijepo moraju čuvati svoje žene i trpiti sva sranja jer apsolutno ništa nisu naučili na povijesti Hrvata i ostalih balkanskih naroda koji su praktički pola tisućljeća imali probleme s takvom kulturom, već su još dijelili lekcije kako, što, na koji način, zbog čega upravo potonji moraju. Pljuc!
POTRESNO ISKUSTVO 'Vrlo su zahtjevni, traže stan, dobar auto, da im sredim posao...'
- Hamburg, 18.01.2016., 18:11
- Autor: M.G.
- komentara
Donosimo iskustvo žene koja u Hamburgu već nekoliko mjeseci radi na prijemu i pomoći u Centru za izbjeglice
Izbjeglice (Foto: AFP)
'Zahtjevni su, ne poštuju dogovore, podvaljuju lažne papire i ne poštuju žene', samo su neke karakteristike koje je, žena koja radi u hamburškom Centru za izbjeglice, izdvojila kada je pričala o izbjeglicama koji dolaze u Njemačku.
Kako piše njemački list Die Welt, žena je posao u Centru za izbjeglice žarko željela, jer je osjećala da tamo pripada i da tim ljudima mora pomoći. Radi kao savjetnik oko papira, zahtjeva za azil, a pomagala je i prilikom obavljanja medicinskih pregleda.
- Francuska: Migranti nožem nasrnuli na novinare
Već pri ulasku prvih ljudi u njezin ured, shvatila je kako je slika koju je stvorila o izbjeglicama idealizirana te nema veze s realnošću.
'Velik broj izbjeglica bilo je sretno što su došli do Centra, iznimno prijateljskog raspoloženja, ugodni i zahvalni ljudi s voljom za integracijom. No, ako ću biti iskrena, suradnja s 90 posto onih koje sam srela bila je neugodna i ne onakva kakva sam mislila da će biti', ispričala je te dodala kako je većina izbjeglica koja dolazi u Centar, iznimno zahtjevna.
'Dođu kod mene i traže stan, dobar auto i da im sredim dobar posao, a kad ih odbiješ postanu bučni i ponekad vrlo agresivni. Afganistanac mi je nedavno zaprijetio da će se ubiti', rekla je žena za Die Welt.
Drugi problem s kojim se svakodnevno suočavaju je problem lažnih i nepouzdanih informacija. Često se dogodi da daju drugačije informacije različitim savjetnicima, predstavljaju se lažnim imenima i jedni drugima uzimaju papire. Ono što ju je najviše zgrozilo je odnos mnogih izbjeglica prema ženama.
'Ako im ja kažem nešto kao žena ili želim uzeti izjavu, jedva me slušaju, odbace to kao nevažno i pozovu mog muškog kolegu. Za nas žene ostavljaju samo prezirne ili uvredljive poglede. Kasnije glasno zvižde, poviknu nešto na stranom jeziku što većina kolega i ja ne razumijemo, smijući se. To je izuzetno neugodno', svjedoči ona.
- Švicarci od izbjeglica traže novac, a Austrija će vraćati one koji nemaju namjeru tražiti azil u Njemačkoj
Upravo zbog tog problema sada oblači široke hlače i majice zakopčane do grla.
Šminku gotovo da ne koristi. Svoje je ponašanje u potpunosti promijenila. Više ne prolazi mjestima gdje se muškarci okupljaju, a ako baš mora, požuri i ne smije se nikome kako je netko ne bi pogrešno shvatio. Na posao obavezno ide automobilom jer, kako kaže, javni prijevoz više nije siguran.
'Bila sam uvjerena u ovaj posao i cijelu stvar, a teško je priznati da su stvari malo drugačije od onog što sam zamišljala. I dalje konkretno razmišljam o tome da dam otkaz kao i mnogi kolege koji više to ne mogu podnijeti', zaključila je.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/potresno-iskustvo-zene-iz-centra-za-izbjeglice-u-hamburgu---423401.html
Guest- Guest
Sjajajan materijal za par godina imati će geta, bande, kriminala, nasilja i to sve na državn trošak
Kermit-
2014-04-17
maknite imigrante pa neće biti ni nasilja nad njima. Imigranti su uzrok, a skinjare posljedica. Rješavati treba uzrok problema, a ne posljedice.
Similar topics
» Njemačka privreda protiv desničarskog AfD-a
» Šoroš ne odustaje: organizira veliku konferenciju protiv Trumpa
» Njemačka tone još dublje: feministkinje dijelile cvijeće emigrantima kao ispriku radi ksenofobije
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» Šoroš ne odustaje: organizira veliku konferenciju protiv Trumpa
» Njemačka tone još dublje: feministkinje dijelile cvijeće emigrantima kao ispriku radi ksenofobije
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
Page 1 of 2