Vrhovni 'sud' oslobodio trojicu marticevaca koji su do smrti tukli i mucili pricuvnog policajca Sefika Perezovica 1991
Page 1 of 1
Vrhovni 'sud' oslobodio trojicu marticevaca koji su do smrti tukli i mucili pricuvnog policajca Sefika Perezovica 1991
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/trojica-pripadnika-vojske-tzv-sao-krajine-oslobodeni-optuzbi-za-ratni-zlocin-iz-1991-nema-dokaza-15275312
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vrhovni 'sud' oslobodio trojicu marticevaca koji su do smrti tukli i mucili pricuvnog policajca Sefika Perezovica 1991
ovo je strasno..to je sud na cijem je celu zokijev i sdpov covjek ...i koji im je plenki prepustio...amen
2015-09-08
Re: Vrhovni 'sud' oslobodio trojicu marticevaca koji su do smrti tukli i mucili pricuvnog policajca Sefika Perezovica 1991
Procedura je takva da Predsjednik predlaže kandidata, to je Ustav, tu se nešto zakonima trebalo razvodniti, natječaj…
Ali Dobronić je kod glasovanja prvi među jednakima, mislim da zna biti prilično usamljen, on je civilist, nije dio tog miljea.
Išli bi oni meni na prieki vojni sud, kakav Vrhovni sud za par pobunjenika, uz zid i strijeljanje dok je još dan…srećom, pa se nikad nisam bavio politikom.
Ali Dobronić je kod glasovanja prvi među jednakima, mislim da zna biti prilično usamljen, on je civilist, nije dio tog miljea.
Išli bi oni meni na prieki vojni sud, kakav Vrhovni sud za par pobunjenika, uz zid i strijeljanje dok je još dan…srećom, pa se nikad nisam bavio politikom.
niels-
2021-04-26
velika greska...ovaj zlocin je najlakse dokaziv bio...jer su svjedoci bili bivsi marticevac i bivsi oficir jna...ocito je da je netkom bilo bitno da se taj slucaj zataska...niels wrote:Procedura je takva da Predsjednik predlaže kandidata, to je Ustav, tu se nešto zakonima trebalo razvodniti, natječaj…
2015-09-08
Similar topics
» Godišnjica smrti akademika koji je 1971. video 1991.
» Tukli psa betonskim blokom do smrti, pa pobegli: Srbija je zgrožena monstrumima koji žive među nama (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
» Sud oslobodio mladića koji je otkrio toplu vodu
» 20.10.1991 - Banovinom su tekli potoci krvi.Srpski eskadroni smrti sijali su smrt na svakom koraku.
» Ameri uhitili Jugoslava Vidica koji je 16.9.1991 u tvornici GAVRILOVIC u Petrinji odsjekao ruku Stjepa Komesu koji se rukovao Tudjmanom prilikom posjeta Petrinji
» Tukli psa betonskim blokom do smrti, pa pobegli: Srbija je zgrožena monstrumima koji žive među nama (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
» Sud oslobodio mladića koji je otkrio toplu vodu
» 20.10.1991 - Banovinom su tekli potoci krvi.Srpski eskadroni smrti sijali su smrt na svakom koraku.
» Ameri uhitili Jugoslava Vidica koji je 16.9.1991 u tvornici GAVRILOVIC u Petrinji odsjekao ruku Stjepa Komesu koji se rukovao Tudjmanom prilikom posjeta Petrinji
Page 1 of 1