Tko okrece glavu od agresije jedne drzave na drugu i sam ima agresivne namjere
Page 1 of 1
Tko okrece glavu od agresije jedne drzave na drugu i sam ima agresivne namjere
I tocka druge istine nema
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tko okrece glavu od agresije jedne drzave na drugu i sam ima agresivne namjere
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/rusi-aktivirali-trolove-i-botove-ne-prezaju-ni-pred-cime-ljude-bombardiraju-najprizemnijim-spinovima-15272647
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Ušati klempo bi ubrzo nakon krunidbe mogao ostati bez jedne države
» I ovaj predsjednik jedne drzave!Vucic radio nerede kao huligan i Delija na Maximiru i jos se hvali...
» Domoljubni HDZov čardak ubica, pušten iz zatvora nakon ubojstva dvije osobe(jedne mlade djevojke i jedne starice)
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» I ovaj predsjednik jedne drzave!Vucic radio nerede kao huligan i Delija na Maximiru i jos se hvali...
» Domoljubni HDZov čardak ubica, pušten iz zatvora nakon ubojstva dvije osobe(jedne mlade djevojke i jedne starice)
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
Page 1 of 1