ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nova europska pravila o energetskoj učinkovitosti praktički će zabraniti prodaju 8K televizora

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Nova europska pravila o energetskoj učinkovitosti praktički će zabraniti prodaju 8K televizora - Page 3 Empty Re: Nova europska pravila o energetskoj učinkovitosti praktički će zabraniti prodaju 8K televizora

Post by prckov 7/11/2022, 11:21

dijagram wrote:Nista mi nije jasno, niti tko uopce gleda tv a kamoli kakvi su modeli in i kakve tehnicke mogucnosti.
Pogotovo mi nije jasno sto debo i prcko zastupaju, o cemu oni, vidim tek da se ponesto 
razlikuju u stavovima.
jel se ti ovo zajebavas

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Nova europska pravila o energetskoj učinkovitosti praktički će zabraniti prodaju 8K televizora - Page 3 Empty Re: Nova europska pravila o energetskoj učinkovitosti praktički će zabraniti prodaju 8K televizora

Post by prckov 7/11/2022, 11:24

bice bolje

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by IL Risorto 9/11/2022, 21:33

catabbath wrote:Ja imam Philips sa ambilightom pa mi svijetli cijeli dnevni u bojama filma :)
Meni je taj ambilight fenomenalan,kad se navikneš na to više ne možeš bez njega.
Neću nikad prežalit što sam poslušao prijatelja prije koju god. kad mi je rekao philips je šrot tv uzmi kaj god sam ne philips.Uzmi sony,LG,samsung,samo ne philips,a namjeravo philipsa baš zbog tog ambilighta i onda kad mi je rekao da su to tv koji se često kvare,odustanem i uzmem LG.
LG od 55' platio skuplje nego što sam prošle godine dao za philipsa od 70'
Taj LG je govno od tv-a,spor za popizdit,boje nikad nisam uspio podesit da izgledaju prirodno kao da su radioaktivne,sad sam ga prebacio sobu a ovaj philips android je fenomenalan,brz,slika daleko bistrija ,boje prirodnije.
A to što sam popušio kako je philips šrot koji se brzo kvari,pa znam nekoliko ljudi koji ga imaju godinam,nije se niko žalio da se kvari.
Nekad nije dobro slušat druge,već uzmeš ono što ti se sviđa i gotovo.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics