krkan godine
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: krkan godine
Ja u žene, ti u pedere. Taman možemo zajedno da se vozimo.tre911 wrote:U koju ti od ove dvije kategorije spadaš :DDdzango wrote:Taj ESP je za pedere i žene.marcellus wrote:ma dobro ovaj moj ima ono sranje od kontrole stabilnosti, ali u principu je to isključeno, pogotovo po snijegu, zabavnije je
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Trebali su mu ga maknit,bez upozorenja,i poslat racun na adresu ;-)
2014-04-12
Ne mogu ako nema saobraćajni znak zabranjenog parkiranja ili vožlje po autom po skijaškoj stazi.maggie13 wrote:Trebali su mu ga maknit,bez upozorenja,i poslat racun na adresu ;-)
mislim da mogu...skijaliste nije cesta..tako se mogao i u park parkirat....8-)dzango wrote:Ne mogu ako nema saobraćajni znak zabranjenog parkiranja ili vožlje po autom po skijaškoj stazi.maggie13 wrote:Trebali su mu ga maknit,bez upozorenja,i poslat racun na adresu ;-)
2014-04-12
Pa ni na stadionima nema takvih znakova.dzango wrote:Ne mogu ako nema saobraćajni znak zabranjenog parkiranja ili vožlje po autom po skijaškoj stazi.maggie13 wrote:Trebali su mu ga maknit,bez upozorenja,i poslat racun na adresu ;-)
I šta misliš da ujutro otkriješ na centru stadiona JNA parkiran taj BMW?
Znači nema kazne za njega?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa da. To je van prometne površine.maggie13 wrote:mislim da mogu...skijaliste nije cesta..tako se mogao i u park parkirat....8-)dzango wrote:Ne mogu ako nema saobraćajni znak zabranjenog parkiranja ili vožlje po autom po skijaškoj stazi.maggie13 wrote:Trebali su mu ga maknit,bez upozorenja,i poslat racun na adresu ;-)
Mogu ga vlasnici parka tužiti privatno.
Što se policije tiče oni ga mogu jedino legitimirati i dati njegove podatke vlasniku parka.
2014-04-22
pa,da..privatno vlasnistvo,zakup,whatever..platio bi krkanluk..zasluzio je :Djastreb wrote:Pa da. To je van prometne površine.maggie13 wrote:mislim da mogu...skijaliste nije cesta..tako se mogao i u park parkirat....8-)dzango wrote:Ne mogu ako nema saobraćajni znak zabranjenog parkiranja ili vožlje po autom po skijaškoj stazi.maggie13 wrote:Trebali su mu ga maknit,bez upozorenja,i poslat racun na adresu ;-)
Mogu ga vlasnici parka tužiti privatno.
Što se policije tiče oni ga mogu jedino legitimirati i dati njegove podatke vlasniku parka.
2014-04-12
Nema. Bar od saobraćajne policije. Kako auti hitne pomoći uđu na stadion? Znači nije zabranjeno.jastreb wrote:Pa ni na stadionima nema takvih znakova.dzango wrote:Ne mogu ako nema saobraćajni znak zabranjenog parkiranja ili vožlje po autom po skijaškoj stazi.maggie13 wrote:Trebali su mu ga maknit,bez upozorenja,i poslat racun na adresu ;-)
Ovo je bilo zamka-pitanje,ali nisi nasjeo.dzango wrote:Nema. Bar od saobraćajne policije. Kako auti hitne pomoći uđu na stadion? Znači nije zabranjeno.jastreb wrote:Pa ni na stadionima nema takvih znakova.dzango wrote:Ne mogu ako nema saobraćajni znak zabranjenog parkiranja ili vožlje po autom po skijaškoj stazi.maggie13 wrote:Trebali su mu ga maknit,bez upozorenja,i poslat racun na adresu ;-)
Odgovor je točan.
Mogli bi ga ovi iz kluba eventualno tužiti za ometanje posjeda,ili za štetu na travnjaku.
2014-04-22
dzango wrote:Taj ESP je za pedere i žene.marcellus wrote:ma dobro ovaj moj ima ono sranje od kontrole stabilnosti, ali u principu je to isključeno, pogotovo po snijegu, zabavnije je
slažem se.
2014-04-16
manje košta popravak kad ga razbiješ a i uštedi ti koje polomljeno rebro.
Nije njima do BMW-a kao auta nego da se vidi da se ima...marcellus wrote:Riječka registracija, inače bi već bilo o hercegovcima u bemveima... oni doduše ne voze te stare od pet somova eura
Brain32-
2014-04-15
Onda je trebao da doveze X6. Kao svaka prava seljačina.Brain32 wrote:Nije njima do BMW-a kao auta nego da se vidi da se ima...marcellus wrote:Riječka registracija, inače bi već bilo o hercegovcima u bemveima... oni doduše ne voze te stare od pet somova eura
Vidi ga što je ljut a samo sam ga malo bocnio i on odma otkrio svoju feminističku stranu :))dzango wrote:Ja u žene, ti u pedere. Taman možemo zajedno da se vozimo.tre911 wrote:U koju ti od ove dvije kategorije spadaš :DDdzango wrote:Taj ESP je za pedere i žene.marcellus wrote:ma dobro ovaj moj ima ono sranje od kontrole stabilnosti, ali u principu je to isključeno, pogotovo po snijegu, zabavnije je
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Krkan godine...
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» krkan: Zapadna cjepiva protiv korone izazivaju neplodnost, samo je rusko dobro
» HDZovski parazitski krkan.. hvali se tatinim autom(kojeg su platili porezni obveznici naravno)
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» krkan: Zapadna cjepiva protiv korone izazivaju neplodnost, samo je rusko dobro
» HDZovski parazitski krkan.. hvali se tatinim autom(kojeg su platili porezni obveznici naravno)
Page 2 of 2