Rusija: Britanska mornarica je raznijela Sjeverni tok
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Rusija: Britanska mornarica je raznijela Sjeverni tok
rusiju je trebalo odavno izbaciti iz igre.marcellus wrote:veber wrote:zašto?AssadNaPodmornici wrote:ja bih se kladio na amere ali ok
nemaju nikakvu korist od toga.
osim što su izbacili rusiju iz igre za idućih 20 godina i oduzeli im leverage s kojim su mogli vršiti pritisak na zapad.
nemaju nikakvu korist, osim što će nam idućih 20-30 godina prodavat LPG po ugodnim cijenama jedno triput skuplje od plina iz sjevernog toka... sitnica, par stotina milijardi dolara profita
eu ima plina na vlastitom tlu, kao i nafte.
kupovat ćemo nekaj skuplje.
gradit će se lng terminali, gradit će se infrastruktura.
lova se okreće.
to kaj ti ili još neka ekipa nema love, to je druga stvar.
cijena plina pala, prošli tjedan bila u minusu.
ameri nemaju, kao ni kanađani mogućnost isporučit koliko plina treba.
benavite bezveze.
patuljko ne roka po civilnoj infrastrukturi u ukrajini, elektranama, zgradama. vrtićima i školama.
ma jok, ukrajinci se samoozljeđuju.
slijedeće godine cijena plina ide na 25%
veber- Posts : 53509
2014-12-30
RayMabus wrote:Guženje švabcke gamadi.
Onom glupom schwapchetu to nijr jasno :::)))Vidi,kada je pao berlinski zid bio sam tada u Berlinu u posjeti i tih dana sam gledao njihovu televiziju.Bili su euforichni za popizditi ali su onako potiho pljuvali Margaret Tachar jer je ona bila protiv ujedinjenja.Izadju iz EU i svi misle anglo-saksonska posla a oni vec isplanirali zajedno sa amerima kako zabiti kurac schwabama u chmar da se vishe nikada ne oporave.Fakat sam mislio da su schwabe malo mudriji narod ali sam se zajebao.Vidi se i ovdje na forumu da masa idiota nema pojma koje su to igre u pitanju.Samo jedno mi nikada nije bilo jasno ,zbog chega briti toliko mrze schwabe a njihova cijela kraljevska obitelj je schwabska.Da to nije neshto kao srbi i hrvati?
kada se četnici uzjebu, znaš da svijet ide u dobrom smjeru.
(jedini protivnik ujedinjenja njemačke su bili francuzi)
ali kada četnici lažu, pa se još sjednu u traktor. nema veće sreće.
uvijek mi je drago kada se uznoje.
2014-12-30
veber wrote:kada se četnici uzjebu, znaš da svijet ide u dobrom smjeru.
Imeni je drago shto si ti tako glup shto je dokaz ga ne postoji nikakav ibermench nego laz.Bog te jebo da nije bilo rusa nikada se schewabw nw bi ujedinili jer su englezi i ameri morali bit tiho da ih se ne provali pa ih optuze da nisu demokratski nastrojeni,ali skuhali su vam kashu koju morate srkati a ja uzivam::::)))
ti si teži oblik kretena.
ali ok.
rusi su pičke ko i vi. da u drugom ratu nisu imali 1000t/dnevno od amera tanko bi srali.
a patuljko zabrijao da je dobio drugi rat.
nemate sreće trofazni.
baš vam ne ide.
ali ok.
rusi su pičke ko i vi. da u drugom ratu nisu imali 1000t/dnevno od amera tanko bi srali.
nemate sreće trofazni.
baš vam ne ide.
2014-12-30
marcellus wrote:veber wrote:zašto?AssadNaPodmornici wrote:ja bih se kladio na amere ali ok
nemaju nikakvu korist od toga.
osim što su izbacili rusiju iz igre za idućih 20 godina i oduzeli im leverage s kojim su mogli vršiti pritisak na zapad.
nemaju nikakvu korist, osim što će nam idućih 20-30 godina prodavat LPG po ugodnim cijenama jedno triput skuplje od plina iz sjevernog toka... sitnica, par stotina milijardi dolara profita
osim toga ameri su već prije najavljivali da će u slučaju rata uništiti taj sjeverni tok.
plus eksplozija se dogodila duboko u NATO teritoriju, dakle Rusima bi lakše bilo da su htjeli razniti da odrade tamo kraj St.Petersrburga, ili jednostavno zavrnu ventil i ćao đaci. Rusima nikako ovo nije odgovaralo, kao niti Švabama,
sada te priče idu Britanci/Ameri/Poljaci , ili možda njih troje u kompletu , sada tko je postavio minu i aktivira manje je bitno.. ili lako moguće da RUsi nemaju muda optužiti Amere pa optužuju Britance itd ali 99% bih se kladio da nisu Rusi (ili Švabe)
Cijev je bila na 80 metara, količina eksploziva postavljenog je bila velika. Dakle to je čitav projekt za odraditi...to se ne radi u 15 minuta i nije lako primjetiti nekoga da to radi.
One priče da je postavljeno puno prije...nije nemoguće ali ostaviti u moru gomilu eksploziva pokraj nečega što može se iz sto razloga aktivirati dok su još bili u dobrim odnosima isključuje tu mogućnost barem po meni. Sad...mogli su i jedni i drugi to napraviti. Ali baš na onome mjestu...tu je prometno u 3pm. A to nije operacija koju se odradi u 15 minuta. Ako su ruski brodovi bili tamo i podmornice koji su se motali tih dana....onda bi definitivno ako ništa drugo imali signal da se netko tu drugi mota, s druge strane blizina švedskih,danskih i poljskih instalacija opet...i oni bi skužili nekog kurca. Jedino što ima smisla je da je rađeno iz podmornice i da je ista imala dovoljno vremena da sve to odradi. Međutim da tu podmornica čeka diverzante na relativno maloj dubini za nju...u operaciji koja traje duže vrijeme da se sve raznese. To je u situaciji već otvorenog sukoba pomalo riskantno.
Po meni je to netko sa zapada odradio bez znanja svih i svakoga sa zapada. To je ionako bio više ili manje Merkeličin privatni projekt koji je krenula odrađivati nakon što su barbari već krenuli sa ratom i otimanjem krima. Tako da mi je drago da je odletjelo sve u tri pizde materine. S tom ruskom gamadi ionako nikakvog civiliziranog posla i ne treba imati.
One priče da je postavljeno puno prije...nije nemoguće ali ostaviti u moru gomilu eksploziva pokraj nečega što može se iz sto razloga aktivirati dok su još bili u dobrim odnosima isključuje tu mogućnost barem po meni. Sad...mogli su i jedni i drugi to napraviti. Ali baš na onome mjestu...tu je prometno u 3pm. A to nije operacija koju se odradi u 15 minuta. Ako su ruski brodovi bili tamo i podmornice koji su se motali tih dana....onda bi definitivno ako ništa drugo imali signal da se netko tu drugi mota, s druge strane blizina švedskih,danskih i poljskih instalacija opet...i oni bi skužili nekog kurca. Jedino što ima smisla je da je rađeno iz podmornice i da je ista imala dovoljno vremena da sve to odradi. Međutim da tu podmornica čeka diverzante na relativno maloj dubini za nju...u operaciji koja traje duže vrijeme da se sve raznese. To je u situaciji već otvorenog sukoba pomalo riskantno.
Po meni je to netko sa zapada odradio bez znanja svih i svakoga sa zapada. To je ionako bio više ili manje Merkeličin privatni projekt koji je krenula odrađivati nakon što su barbari već krenuli sa ratom i otimanjem krima. Tako da mi je drago da je odletjelo sve u tri pizde materine. S tom ruskom gamadi ionako nikakvog civiliziranog posla i ne treba imati.
MDMiridije- Posts : 183
2022-10-01
veber wrote:ti si teži oblik kretena.
ali ok.
nemate sreće trofazni.
baš vam ne ide.
Rusi su pichke i ja kazem.Trebali su vam zatrti sjeme da vishe nikada netko ne kaze schwabo no vjerujem da ce to ameri napraviti malo kulturnije ,a bili ste hrabri napasti jednu malu zemlju i tamo chiniti zvjerstva.Da li je nekada doshao neki balkanac u tu vashu vukojebinu i ubijao sto schwaba za jednog balkanca?Nije naravno a dali je ikad neki balkanac strijeljao cijeli razred uchenika u toj vashoj smrdiji.Vozio sam se podzemnom berlinskom(gradili su je europski zarobljenici) i ono cviljenje kotacha na krivini sam dozivljavao kao krikove schwapskih zrtava.Da ti kazem ,kada bi znao da ce rusi roknuti Berlin atomskom bio bi preman tamo doci samo da dozivim sliku velikog vrganja.Mamu vam schvapsku da ja imam tu moc ne bi zivjeli vishe ni dvije sekunde.No bog vas je valjda stvorio takve da ostatak chovjechanstva zna uspordjivati dobro i zlo .D a sam na tvome mjestu bilo bi me sramota reci da sam schwabo,mislim ono logichnije je da se prestavljash kao zlo jer ti to bash pashe i imenu i naslijedju..No josh malo,rusi su me poslushali u svezi Ukrajine valja ce me chuti i u svezi tvoje zlochinachke drzave koja je nanijela najvece zlo ljudskom rodu.
debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:rusi su rekli britanci
vjerujem jer sve sto govore pokaze se vjerodostojno
pa i hitleru niko nije vjerovao kad je reko da su rusi pobili poljsku vojsku u katynu
sigurno rusi nisu sebi napravili 17 milijardi dolara izravne štete i deset puta toliko neizravne
realno najvise interesa imaju USijanci zatim norvezani ... briti bi to mogli odradit po nalogu no sumnjam da bi koristili njihove usluge
jedino sam siguran da nisu rusi za jednu siromasnu zemlju ne posjeduju resurse ni vjestine da odrade taj posao neprimjetno
to što pišeš je sve točno - osim onog "sumnjam da bi koristili njihove usluge". Zašto ne? Briti su velemajstori u takvim covert / false flag operacijama to im je specijalnost, a sve skupa im je pred njihovom obalom.
Dapače, meni zvuči vrlo logično da to briti odrade za amere, uvijek su oni imali te "specijalne odnose"
Ionako skupe cijene hrane mogle bi dodatno porasti nakon što je Vladimir Putin obustavio isporuku žitarica iz Ukrajine. Putin je srušio kompletan dogovor o žitnom koridoru nakon što je optužio Britance da su pomogli Ukrajincima u izvođenju napada bespilotnim letjelicama na Crnomorsku flotu u subotu.
Britansko ministarstvo obrane priopćilo je da Kremlj "prodaje lažne priče" kako bi odvratili pažnju od katastrofalne invazije. Neimenovani vladin izvor za britanski Telegraph izjavio je:
"Ukrajina je jedan od najvećih izvoznika pšenice i žitarica u svijetu. Ako ograničite izvoz te robe, cijena robe raste i to se osjeti u cijelom svijetu. Imat će utjecaja."
David Laborde, viši znanstveni suradnik na Međunarodnom institutu za istraživanje politike hrane, rekao je za Telegraph da bi cijena pšenice mogla narasti za 10 posto kada se tržišta otvore u ponedjeljak, te da će se učinci odluke osjećati u cijelom svijetu još mjesecima.
Dodajući: “Hrana je već skupa, a ovo će je poskupjeti.”
Rusko ministarstvo obrane iskoristilo je napade bespilotnih letjelica na svoju pomorsku bazu u Crnom moru u Sevastopolju kao opravdanje za povlačenje iz sporazuma o žitu, koji je UN opisao kao "svjetionik nade" koji bi opskrbio siromašne zemlje hranom.
"Akcije ukrajinskih oružanih snaga, koje predvode britanski stručnjaci... znače da ruska strana ne može jamčiti sigurnost civilnih brodova za suhi teret", rekla je Rusija.
Samo je jedan minolovac oštećen u napadu dronom, priopćilo je rusko ministarstvo obrane, iako nepotvrđena izvješća govore da je pogođen Admiral Markov, vodeći brod Crnomorske flote.
Ruski glasnogovornik također je sugerirao da je Kraljevska mornarica odgovorna za puknuće plinovoda Sjeverni tok u Baltičkom moru prošlog mjeseca - tvrdnju koju je Vlada Ujedinjenog Kraljevstva opisala kao "izmišljenu priču koja više govori o stanju ruske vlade nego o Zapadu."
Ukrajinska vlada optužila je Rusiju da pokušava ucijeniti svijet povlačenjem iz sporazuma.
Pripremite se na Crni ponedjeljak: ‘Hrana je skupa, a sad će eksplodirati! Putinova odluka utjecat će na sve...‘
Britansko ministarstvo obrane priopćilo je da Kremlj "prodaje lažne priče" kako bi odvratili pažnju od katastrofalne invazije. Neimenovani vladin izvor za britanski Telegraph izjavio je:
"Ukrajina je jedan od najvećih izvoznika pšenice i žitarica u svijetu. Ako ograničite izvoz te robe, cijena robe raste i to se osjeti u cijelom svijetu. Imat će utjecaja."
David Laborde, viši znanstveni suradnik na Međunarodnom institutu za istraživanje politike hrane, rekao je za Telegraph da bi cijena pšenice mogla narasti za 10 posto kada se tržišta otvore u ponedjeljak, te da će se učinci odluke osjećati u cijelom svijetu još mjesecima.
Dodajući: “Hrana je već skupa, a ovo će je poskupjeti.”
Rusko ministarstvo obrane iskoristilo je napade bespilotnih letjelica na svoju pomorsku bazu u Crnom moru u Sevastopolju kao opravdanje za povlačenje iz sporazuma o žitu, koji je UN opisao kao "svjetionik nade" koji bi opskrbio siromašne zemlje hranom.
"Akcije ukrajinskih oružanih snaga, koje predvode britanski stručnjaci... znače da ruska strana ne može jamčiti sigurnost civilnih brodova za suhi teret", rekla je Rusija.
Samo je jedan minolovac oštećen u napadu dronom, priopćilo je rusko ministarstvo obrane, iako nepotvrđena izvješća govore da je pogođen Admiral Markov, vodeći brod Crnomorske flote.
Ruski glasnogovornik također je sugerirao da je Kraljevska mornarica odgovorna za puknuće plinovoda Sjeverni tok u Baltičkom moru prošlog mjeseca - tvrdnju koju je Vlada Ujedinjenog Kraljevstva opisala kao "izmišljenu priču koja više govori o stanju ruske vlade nego o Zapadu."
Ukrajinska vlada optužila je Rusiju da pokušava ucijeniti svijet povlačenjem iz sporazuma.
Pripremite se na Crni ponedjeljak: ‘Hrana je skupa, a sad će eksplodirati! Putinova odluka utjecat će na sve...‘
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zabrinuti što Rusi stvarni namjeravaju, Velika Britanija je poslala HMS Somerset Kraljevske mornarice da patrolira područjem, dok je Norveška angažirala jednu od svoje četiri fregate. Oba broda poslana su u Sjeverno more nakon navodnih napada na plinovode Sjeverni tok, dvije ključne plinske veze s Europom kojima upravlja ruska državna energetska kompanija Gazprom. Pomorski nadzorni avioni bazirani u RAF-u Lossiemouth od tada su raspoređeni da nadziru naftna i plinska postrojenja, zajedno s norveškim zračnim snagama. Neidentificirane letjelice počele su se pojavljivati na nebu iznad ključnih energetskih instalacija, a norveška policija je uhitila sedam ruskih državljana nakon što su prošlog mjeseca uhvaćeni s opremom za letenje dronovima.
‘Rusi će udariti na ključni britanski plinovod. Kad se krenu smrzavati, sve će se promijeniti‘
‘Rusi će udariti na ključni britanski plinovod. Kad se krenu smrzavati, sve će se promijeniti‘
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Na kraju 2. Sv. Rata, Amerikanci, Francuzi I posebno Englezi su predlagali da Njemacka bude agrarna drzava bez industrije a vojska da joj bude strogo zabranjena.mentalitet wrote:veber wrote:kada se četnici uzjebu, znaš da svijet ide u dobrom smjeru.
Imeni je drago shto si ti tako glup shto je dokaz ga ne postoji nikakav ibermench nego laz.Bog te jebo da nije bilo rusa nikada se schewabw nw bi ujedinili jer su englezi i ameri morali bit tiho da ih se ne provali pa ih optuze da nisu demokratski nastrojeni,ali skuhali su vam kashu koju morate srkati a ja uzivam::::)))
I pod potpunom upravom zapadnih saveznika
Ko je sprijecio taj scenarij.
To svapski debili ne znaju.
Staljin I Rusi su to sprijecili...rekli da je neljudski kaznjavati cijeli narod
Drugo, Rusi su Jos poslije rata predlagali ujedinjenje Njemacke Ali pod uvjetom da bude strogo neutralna
Ko je odbio taj prijedlog
Amerikanci, Englezi I Francuzi
Ko je omogucio ujedinjenje Njemacke
Gorbacov I Rusija
Ko je bio protiv...Englezi I Francuzi....pisali Pismo Gorbacovu da se to sprijeci
Ali badava, Nijemci bi I Danas zatrli Ruse I pored svega toga
Ovaj imbecil VEBER je tipican primjer naciste
Zato Ako dodje do velikog rata, Rusi bi ovaj put trebali drukcije da postupe
Bez milosti ...Ali nece oni to...nije im u.prirodi
Nijemci Danas vise seru kako su Rusi izguzili nesto njemackih Zena nego O desetinama tisuca poubijanih Svaba u Americkom I engleskim bombardiranjima
Stavise oni obozavaju one Koji su ih zasipali tepisima bombi
E zato bi Rusi iz toga trebali izvuci pouku...sravni I razvali
I to je to
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Na kraju 2. Sv. Rata, Amerikanci, Francuzi I posebno Englezi su predlagali da Njemacka bude agrarna drzava bez industrije a vojska da joj bude strogo zabranjena.mentalitet wrote:veber wrote:kada se četnici uzjebu, znaš da svijet ide u dobrom smjeru.
Drugo, Rusi su Jos poslije rata predlagali ujedinjenje Njemacke Ali pod uvjetom da bude strogo neutralna
Gorbacov I Rusija
Ko je bio protiv...Englezi I Francuzi....pisali Pismo Gorbacovu da se to sprijeci
Nijemci Danas vise seru kako su Rusi izguzili nesto njemackih Zena nego O desetinama tisuca poubijanih Svaba u Americkom I engleskim bombardiranjima
I to je to
Iskreno ,ja bih zapadnu Njemachku dao preorati ali evo bash malo prije gledam istochne nijemce kako prichaju da su zivjeli sa rusima i da ih cijene i poshtuju i da ne postoji ni jedna vlada ili neki medij koji ih moze uvjeriti u neshto suprotno.Jebi ga morash biti fer i reci kapa dole.Zivio sam tamo skoro deset godina i bio sam najsretniji chovjek kada se zrakoplov PanAma odlijepio od frankfurtske piste .'Zapadni nijemci su ostali i dalje fashisti u dushi pa sam ih ja nazvao "fashisti u bijelim rukavicama"shto asocira na njihovu administraciju (chitaj birokraciju) preko koje su do savrshenstva taj svoj fashizam prikazali kao neshto demokratsko.Nijemci su experti samoobmanjivanja ali i drugih jer uglavnom ono shto rade (neko zlo) prvo sebe uvjere da je to normalno,veliki psihopati ali strashljivi ko zechevi.Turci su ih ushtrojili ,pa recimo ako dodje do nekog koshkanja schwabo podvije rep i uz neko mrmljanje sebi u bradu nestane sa lica dogadjaja.Jednom sam gledao kako turci maltretiraju nekom schwabi zensku,vatali je za sise,drpali je po dupetu,on je jadan otishao i ostavio je na cjedilu.Otishao sam tada na javnu i pozvao policiju,ej ja pozvao policiju a ne neki schwabo.Turci su fakat znali biti odvratni i necivilizirani ali kasnije sam shvatio razlog .Bili su ponizavani kroz sistem i ogranichavani recimo u shkolstvu,ako je dijete imalo dobre ocjene nisu mu davali da se upishe u gimnaziju nego su ga trpali u haupt shule jer iz gimnazije je mogao na studije a iz hauptshlea nije nego mora biti obichni shljaker ili chistach ulica.Kako sam vec rekao doveli su do savrshenstva taj svoj birokratski sistem da oni koji su bili pametniji od schvaba nisu imali shanse da napreduju.Ne znam kako je to sada ali u vrijeme moga boravka to je lichilo na aparhejd.Jebo te moga bi knjigu o tome napisati ,chak sam i neka dokumenta ponio sa sobom da potkrijepim svoju tezu o fashistima u bijelim rukavicama ali me proshlo ,no kad vidim ovog schwapskog kretena dobijem neku energiju da objasnim ljudima koji tamo nisu zivjeli kakva su schwapchad.Mozda grijeshim jer sam sa juznijim schwabama imao bolje iskustvo ali Berlin koga su slaveni osnovali i iz mochvare podigli ja bi i dan danas sravnio sa zemljom..Ne mrzim ih ali mi se gade vishe nego govno na cesti.
Ringo10 wrote:Na kraju 2. Sv. Rata, Amerikanci, Francuzi I posebno Englezi su predlagali da Njemacka bude agrarna drzava bez industrije a vojska da joj bude strogo zabranjena.mentalitet wrote:veber wrote:kada se četnici uzjebu, znaš da svijet ide u dobrom smjeru.
Gorbacov I Rusija
I to je to
a izvor/poveznica za ove gluposti sto iznosis je....?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vjerojatno komsomolskaja pravda, ili neki ruski informer
Uvijek pitati: “A tko ima koristi?”
Istina, u ratu ima podvaljivanja i perfidije, ali ovo je kristalno jasna stvar, čak i više protiv Njemačke nego Rusije.
Britance sam spomenuo na originalnoj temi, jer sam znao da imaju želudac i da ne mrze Ruse koliko mrze Nijemce.
Naravno, to je teroristički čin, ali rat je, pa su, osim bolnica, škola, vrtića, itd. ostali ciljevi legitimni. Rusi raznose već danima energetsku mrežu Ukrajine, tako da ja neću plakati za NordStreamom.
Mi ionako plaćamo nekoliko puta iznad realne cijene, diglo ga u zrak ili ne diglo, prodavali nam Rusi i Nijemci ili Ameri i Arapi…
Istina, u ratu ima podvaljivanja i perfidije, ali ovo je kristalno jasna stvar, čak i više protiv Njemačke nego Rusije.
Britance sam spomenuo na originalnoj temi, jer sam znao da imaju želudac i da ne mrze Ruse koliko mrze Nijemce.
Naravno, to je teroristički čin, ali rat je, pa su, osim bolnica, škola, vrtića, itd. ostali ciljevi legitimni. Rusi raznose već danima energetsku mrežu Ukrajine, tako da ja neću plakati za NordStreamom.
Mi ionako plaćamo nekoliko puta iznad realne cijene, diglo ga u zrak ili ne diglo, prodavali nam Rusi i Nijemci ili Ameri i Arapi…
niels-
2021-04-26
Dobro evodebotoijusto wrote:Ringo10 wrote:Na kraju 2. Sv. Rata, Amerikanci, Francuzi I posebno Englezi su predlagali da Njemacka bude agrarna drzava bez industrije a vojska da joj bude strogo zabranjena.mentalitet wrote:veber wrote:kada se četnici uzjebu, znaš da svijet ide u dobrom smjeru.
Gorbacov I Rusija
I to je to
a izvor/poveznica za ove gluposti sto iznosis je....?
https://en.wikipedia.org/wiki/Allied_plans_for_German_industry_after_World_War_II
"Steel plants thus made redundant were to be dismantled. Germany was to be reduced to the standard of living it had known at the height of the Great Depression (1932).[5] Car production was set to 10% of prewar levels, etc.[6]
On February 2, 1946, a dispatch from Berlin reported:
Some progress has been made in converting Germany to an agricultural and light industry economy, said Brigadier General William Henry Draper Jr., chief of the American Economics Division, who emphasized that there was general agreement on that plan."
Staljinov prijedlog za ujedinjenje Njemačke
https://thekeep.eiu.edu/theses/2415/
2015-09-24
Zato ja kažem - da su Nijemci Englezima i Amerima uradili to što su uradili Rusima, Bjelorusima i normalnim Ukrajincima, Anglosasi bi ih uništili do posljednjeg. Ne bi ni jedan ostao da hoda zemljom
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Žirinovski : Turska nek prizna Krim a Rusija će sjeverni Cipar
» Britanska štampa: Rusija je na koljenima i poražena
» Rusija: Protjeruju 23 britanska diplomata i zabranjuju British Council
» Rusija smanjuje isporuke gasa Njemačkoj, kroz Sjeverni tok teče 40 posto manje plina
» Indonezija: Cijela muslimanska šesteročlana obitelj se raznijela pred 3 crkve
» Britanska štampa: Rusija je na koljenima i poražena
» Rusija: Protjeruju 23 britanska diplomata i zabranjuju British Council
» Rusija smanjuje isporuke gasa Njemačkoj, kroz Sjeverni tok teče 40 posto manje plina
» Indonezija: Cijela muslimanska šesteročlana obitelj se raznijela pred 3 crkve
Page 2 of 2