Žirinovski : Turska nek prizna Krim a Rusija će sjeverni Cipar
Page 1 of 1
Žirinovski : Turska nek prizna Krim a Rusija će sjeverni Cipar
Pametna misao od Žirinovskog
https://www.novosti.rs/planeta/svet/991891/turska-priznaje-krim-rusija-severni-kipar-zirinovski-predlaze-erdoganu-istorijski-sporazum
https://www.novosti.rs/planeta/svet/991891/turska-priznaje-krim-rusija-severni-kipar-zirinovski-predlaze-erdoganu-istorijski-sporazum
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Žirinovski : Turska nek prizna Krim a Rusija će sjeverni Cipar
Šteta šta dva lidera neće ić tako drastično al dobro je da je iz Rusije poslana poruka Grčkoj ako se pridruže svojim anglosaskim gospodarima u napadu na Krim , šta bi im se moglo desit.
U prevodu : takneš li me priznat ću sjeverni Cipar.
U prevodu : takneš li me priznat ću sjeverni Cipar.
2014-04-11
Cipar je treći otok po veličini na Mediteranu. 100 km udaljen od sirijske obale , 65 km od turske i 770 km jugoistočno od grčkog kopna.
Na njemu živi 900 tisuća grčki Ciprana , sto tisuća stranaca te 300 tisuća turskih Ciprana.
https://m.dw.com/hr/novi-poku%C5%A1aj-ujedinjenja-cipra/a-57341995
Neće Grci nikad dobit ovaj sjeverni Cipar.
Na njemu živi 900 tisuća grčki Ciprana , sto tisuća stranaca te 300 tisuća turskih Ciprana.
https://m.dw.com/hr/novi-poku%C5%A1aj-ujedinjenja-cipra/a-57341995
Neće Grci nikad dobit ovaj sjeverni Cipar.
2014-04-11
Majčica Srbija neka prizna i Cipar i Krim,pa če Rusi iTurci priznat Republiku Srpsku.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Majčica Srbija je prodala samohodne haubice Cipru i u odličnim je odnosima s grčkom pravoslavnom crkvom tako da ništa od majčice Srbije.
2014-04-11
Majčica Srbija je gluplja nego što sam mislio.Umjesto da vode neodređenu politiku i kalkuliraju,oni uvijek iznova rade greške u koracima.
Hrvatska je mudrija po tom pitanju,članica smo EU,a Rusija i Kina ne smatraju nas ništa manje prijateljskim zemljama od glupe majčice Srbije.
Hrvatska je mudrija po tom pitanju,članica smo EU,a Rusija i Kina ne smatraju nas ništa manje prijateljskim zemljama od glupe majčice Srbije.
2015-07-23
Ti Ciprani su također Grci a Grci i Srbi su u odličnim odnosima tako da po meni njihova vanjska politika tu je odlična. Da vode ikakvu drukčiju bilo bi pogrešno.
No taj Cipar em je daleko em je na čudan način ušao u EU tako da će taj status tamo potrajat još jako dugo. Pat pozicija.
No taj Cipar em je daleko em je na čudan način ušao u EU tako da će taj status tamo potrajat još jako dugo. Pat pozicija.
2014-04-11
Cipar nikad nije samo Cipar nego je on i ogledalo kakav si s Grčkom a mi smo s njima u ok odnosima. Sve normalno , nema nikakvih trzavica. Imamo nekih zajedničkih problema poput navale imigranata na balkansku rutu itd.
Normalni odnosi u kojima nema neriješeni pitanja.
Normalni odnosi u kojima nema neriješeni pitanja.
2014-04-11
i da se tako odreknu kosova, srca srbijeIL Risorto wrote:Majčica Srbija neka prizna i Cipar i Krim,pa če Rusi iTurci priznat Republiku Srpsku.
E pa,jednog će se morat odreć,ili Kosova ili Republike Srpske,mada sam mišljenja kako će za koju deceniju odreći se i jednog i drugog a možda čak i Vojvodine.Šandor Winnetou wrote:i da se tako odreknu kosova, srca srbijeIL Risorto wrote:Majčica Srbija neka prizna i Cipar i Krim,pa če Rusi iTurci priznat Republiku Srpsku.
2015-07-23
IL Risorto wrote:E pa,jednog će se morat odreć,ili Kosova ili Republike Srpske,mada sam mišljenja kako će za koju deceniju odreći se i jednog i drugog a možda čak i Vojvodine.Šandor Winnetou wrote:i da se tako odreknu kosova, srca srbijeIL Risorto wrote:Majčica Srbija neka prizna i Cipar i Krim,pa če Rusi iTurci priznat Republiku Srpsku.
Svi srblji ima da pod šljivu stanu!!
Koju,onu patuljastu ?Šandor Winnetou wrote:IL Risorto wrote:E pa,jednog će se morat odreć,ili Kosova ili Republike Srpske,mada sam mišljenja kako će za koju deceniju odreći se i jednog i drugog a možda čak i Vojvodine.Šandor Winnetou wrote:i da se tako odreknu kosova, srca srbijeIL Risorto wrote:Majčica Srbija neka prizna i Cipar i Krim,pa če Rusi iTurci priznat Republiku Srpsku.
2015-07-23
biti ćemo velikodušni, može i pod plavu čačanku rodnu, ma eto im i dvije da ne kažu da smo vaki naki.IL Risorto wrote:Koju,onu patuljastu ?Šandor Winnetou wrote:IL Risorto wrote:E pa,jednog će se morat odreć,ili Kosova ili Republike Srpske,mada sam mišljenja kako će za koju deceniju odreći se i jednog i drugog a možda čak i Vojvodine.Šandor Winnetou wrote:i da se tako odreknu kosova, srca srbijeIL Risorto wrote:Majčica Srbija neka prizna i Cipar i Krim,pa če Rusi iTurci priznat Republiku Srpsku.
Similar topics
» Turska pozvala svijet da prizna istočni Jeruzalem kao palestinsku prijestolnicu
» Rusija: Britanska mornarica je raznijela Sjeverni tok
» Erdogan se okrenuo od Rusije: Turska nikada neće priznati Krim
» Trump - Krim je Ukrainski , Rusija bi ga trebala vratili
» WASHINGTON POST: Rusija ulazi u Srpsku kao na Krim
» Rusija: Britanska mornarica je raznijela Sjeverni tok
» Erdogan se okrenuo od Rusije: Turska nikada neće priznati Krim
» Trump - Krim je Ukrainski , Rusija bi ga trebala vratili
» WASHINGTON POST: Rusija ulazi u Srpsku kao na Krim
Page 1 of 1