Musk kupio Twitter. Odmah otpustio direktore, ispratili ih iz zgrade
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Musk kupio Twitter. Odmah otpustio direktore, ispratili ih iz zgrade
debotoijusto wrote:aben wrote:debotoijusto wrote:aben wrote:debotoijusto wrote:ELON Musk kaže da za sada neće biti promjena u politici moderiranja sadržaja na Twitteru nakon što je konačno dovršio njegovu kupnju za 44 milijarde dolara. "Da budemo vrlo jasni, još nismo unijeli nikakve promjene u politiku moderiranja sadržaja na Twitteru", tvitao je Musk.
Milijarder je ranije najavio formiranje vijeća koje će biti zaduženo za moderiranje. Također je tvitao da će "svatko tko je suspendiran iz manjih i sumnjivih razloga" biti "oslobođen iz Twitter zatvora".
izdalo
Sa će ti vrotiti i ukralo, batarelo je već tote, morati ćeš demonstrativno dignuti sidro
nemam energije voljnog momenta i resursa da odem s twittera u dogledno vrijeme tako da istrpim hirovitost muska , prvo
drugo , nemam ni gdje otici a imati danasnju vidljivost sto mi placa struju za komp koji zaradjuje za zivot
svi koji misle da ce biti nekih tektonskih promjena varaju se i nad laznim bogom postoji drugi lazni bog u ovom slucaju nekakvo regulatorno tijelo s mrkvom i batinom
Vjerojatno se ne će moći beštimati, ali da ćeš diliti platformu is krezubin desničarima, to oćeš...
i ovod dilin forum s bolesnim likovima nije mi to problem
Tolerantan si tuta forca, vjerojatno privatno slaviš ča su ovi cenzori dobili otkaze, an?
aben- Posts : 35490
2014-04-16
don't push itaben wrote:debotoijusto wrote:aben wrote:debotoijusto wrote:aben wrote:debotoijusto wrote:ELON Musk kaže da za sada neće biti promjena u politici moderiranja sadržaja na Twitteru nakon što je konačno dovršio njegovu kupnju za 44 milijarde dolara. "Da budemo vrlo jasni, još nismo unijeli nikakve promjene u politiku moderiranja sadržaja na Twitteru", tvitao je Musk.
Milijarder je ranije najavio formiranje vijeća koje će biti zaduženo za moderiranje. Također je tvitao da će "svatko tko je suspendiran iz manjih i sumnjivih razloga" biti "oslobođen iz Twitter zatvora".
izdalo
Sa će ti vrotiti i ukralo, batarelo je već tote, morati ćeš demonstrativno dignuti sidro
nemam energije voljnog momenta i resursa da odem s twittera u dogledno vrijeme tako da istrpim hirovitost muska , prvo
drugo , nemam ni gdje otici a imati danasnju vidljivost sto mi placa struju za komp koji zaradjuje za zivot
svi koji misle da ce biti nekih tektonskih promjena varaju se i nad laznim bogom postoji drugi lazni bog u ovom slucaju nekakvo regulatorno tijelo s mrkvom i batinom
Vjerojatno se ne će moći beštimati, ali da ćeš diliti platformu is krezubin desničarima, to oćeš...
i ovod dilin forum s bolesnim likovima nije mi to problem
Tolerantan si tuta forca, vjerojatno privatno slaviš ča su ovi cenzori dobili otkaze, an?
2014-04-19
slucajno ili ne imam prekomjerno granatiranje reklamama za teslu na twettacu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
NAKON što je Elon Musk sklopio ugovor o preuzimanju društvene mreže Twitter, porastala je kvantiteta govora mržnje na toj platformi. Mnogi korisnici pišu uvredljiv sadržaj kako bi testirali granice slobode govora, pa tako podaci pokazuju da se upotreba riječi "nig*er" povećala za gotovo 500 posto u samo 12 sati.
Naime, Network Contagion Research Institute (NCRI), koji sebe predstavlja kao "neutralnu i neovisnu treću stranu čija je misija pratiti, razotkriti i boriti se protiv dezinformacija i obmana na društvenim mrežama", pratio je učinke Muskovog preuzimanja i pronašao dokaze koji sugeriraju da mnogi testiraju granice slobode govora na Twitteru.
I korisnici Twittera primijetili su brojne primjere govora mržnje koji se šire na webu u četvrtak navečer i u petak ujutro, uključujući komentare koji se mogu opisati kao neonacistički, rasistički i antisemitski.
"Evo nam i nacističkih trolova koji se osjećaju vidno ohrabreni Muskom, pa već prijete ubojstvima i koriste rasističke, antisemitske i homofobne uvrede. Sigurna sam da će se oglašivačima svidjeti njihovi oglasi pored ovakvoga sadržaja", ironično je napisala jedna korisnica i priložila primjere govora mržnje.
Naime, Network Contagion Research Institute (NCRI), koji sebe predstavlja kao "neutralnu i neovisnu treću stranu čija je misija pratiti, razotkriti i boriti se protiv dezinformacija i obmana na društvenim mrežama", pratio je učinke Muskovog preuzimanja i pronašao dokaze koji sugeriraju da mnogi testiraju granice slobode govora na Twitteru.
I korisnici Twittera primijetili su brojne primjere govora mržnje koji se šire na webu u četvrtak navečer i u petak ujutro, uključujući komentare koji se mogu opisati kao neonacistički, rasistički i antisemitski.
"Evo nam i nacističkih trolova koji se osjećaju vidno ohrabreni Muskom, pa već prijete ubojstvima i koriste rasističke, antisemitske i homofobne uvrede. Sigurna sam da će se oglašivačima svidjeti njihovi oglasi pored ovakvoga sadržaja", ironično je napisala jedna korisnica i priložila primjere govora mržnje.
2014-04-12
Svi ki jesu na twiteru, podržavaju fašizam... Diži sidro!
2014-04-16
sve to bitno kao i lanjski snijeg. ili onaj prije.
regam se da mi netko ne bi zloporabio ime.
i ne koristim.
jedino gmail zbog maila a regao sam se kada je bilo 1gb pohrana.
sve su to debilane koje ničem ne služe.
ako nekog trebam, nazovem ga.
sve je to za ekipu u razvoju.
regam se da mi netko ne bi zloporabio ime.
i ne koristim.
jedino gmail zbog maila a regao sam se kada je bilo 1gb pohrana.
sve su to debilane koje ničem ne služe.
ako nekog trebam, nazovem ga.
sve je to za ekipu u razvoju.
2014-12-30
Kao prvo govor mržnje ne postoji. Jer čovjek piše i govori ono što u datom trenutku osjeća. Dakle, postoji samo govor čovjeka.
A kao drugo; pisana riječ ne može ubiti, već samo uvrijediti. A tko ne podnosi uvrede taj je u kurcu, jer je sigurno taj isti bar nekoliko puta u životu nekoga uvrijedio.
Treba dopustiti da se svašta piše, jer tako otkrivamo nečiju esenciju. Ali ne smije se dopustiti da se svašta radi.
Ponavljam najbitije: Pisana riječ nije nikoga ubila.
A kao drugo; pisana riječ ne može ubiti, već samo uvrijediti. A tko ne podnosi uvrede taj je u kurcu, jer je sigurno taj isti bar nekoliko puta u životu nekoga uvrijedio.
Treba dopustiti da se svašta piše, jer tako otkrivamo nečiju esenciju. Ali ne smije se dopustiti da se svašta radi.
Ponavljam najbitije: Pisana riječ nije nikoga ubila.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:ELON Musk kaže da za sada neće biti promjena u politici moderiranja sadržaja na Twitteru nakon što je konačno dovršio njegovu kupnju za 44 milijarde dolara. "Da budemo vrlo jasni, još nismo unijeli nikakve promjene u politiku moderiranja sadržaja na Twitteru", tvitao je Musk.
izdalo
Odmah nakon preuzimanja potjerao je tu bagru i stavio svoje IT ing.tako da izgleda izdalo tebe:::)))Evo kako cete letiti ali u kavezu :::)))
https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/notices-on-twitter
za ovu ekipu koja misli da će
1)nastati totalna anarhija na twiteru
2)neće se ništa promjeniti.
biti će super, dakle i sada si mogao imati pun kurac rasističkih komentara na twiteru, najviše preko memova koje A.I ne prepoznaje. to je sada više stvar opće kulture.. netko tko širi raističke fore, taj ionako nema neki krug ljudi koji ga prati, i kao takav je bezznačajan na twiteru ili igdje drugdje, i sada je tako bilo i ostati će,.. ugl Elon M je rekao da neće tolerirati pozivanje na nasilje i takve stvari. inače i na trumpovoj mreži truth social isto rasizam i pozivanje na nasilje brišu.
takve stvari se vjerojatno neće ništa posebno mijenjati.
međutim ono što se prije događalo, tipa kažeš da je virus utekao iz laba (a svi sada znamo da jest) i onda te ovi izbrišu sa interneta, - ili kažeš da postoji samo dva spola, pa te i radi toga banaju, ili kažeš da cijepivo nosi nuspojave , pa ban - e takve stvari se više neće događati. recimo trump je nepravedno izbrisan sa twitera(iako se on neće vraćati tamo čak i da ga elon musk vrati), zatim babylon bee satirični web portal , zerohedge jer je procurio dokumente da je virus utekao iz laba, libs-of-tiktok je non stop bila banirana, ili project veritas koji je otkrio dosta korupcije i zavjere u USA medijima i političkom prostoru. i hrpa drugih sličnih profila je izbrisana sa twitera(i facebooka) samo zato jer su pisali stvari koje postojećem režimu na vlasti u USA ne odgovara.. što se tiče tkz "rasizma" toga i sada ima pun k na twiteru, toga će i biti, rasisti i nisu problem režimu na vlasti, nego ljudi koji se rugaju sa njima i otkrivaju njihovu korupciju.
takvi će biti vraćeni
ja sam popio ban na twiteru, jer je bila neka snimka u Ukraini u nekom gradu kojeg su Rusi osvojili i u gradskoj dvorani bilo je "spontano okupljanje građana toga grada, gdje traže hitno sjedinjenje sa rusijom"(možeš mislit) i ja napisao da bi bilo super da UKR ovdje testira HIMARS projektile, i prijavili me i dobio trajni ban.. malo prestrogo što se mene tiče , mogli su mi dati na tjedan dana, ali vjerojatno bi dobio isto i pod elonom muskom.
biti će super, dakle i sada si mogao imati pun kurac rasističkih komentara na twiteru, najviše preko memova koje A.I ne prepoznaje. to je sada više stvar opće kulture.. netko tko širi raističke fore, taj ionako nema neki krug ljudi koji ga prati, i kao takav je bezznačajan na twiteru ili igdje drugdje, i sada je tako bilo i ostati će,.. ugl Elon M je rekao da neće tolerirati pozivanje na nasilje i takve stvari. inače i na trumpovoj mreži truth social isto rasizam i pozivanje na nasilje brišu.
međutim ono što se prije događalo, tipa kažeš da je virus utekao iz laba (a svi sada znamo da jest) i onda te ovi izbrišu sa interneta, - ili kažeš da postoji samo dva spola, pa te i radi toga banaju, ili kažeš da cijepivo nosi nuspojave , pa ban - e takve stvari se više neće događati. recimo trump je nepravedno izbrisan sa twitera(iako se on neće vraćati tamo čak i da ga elon musk vrati), zatim babylon bee satirični web portal , zerohedge jer je procurio dokumente da je virus utekao iz laba, libs-of-tiktok je non stop bila banirana, ili project veritas koji je otkrio dosta korupcije i zavjere u USA medijima i političkom prostoru. i hrpa drugih sličnih profila je izbrisana sa twitera(i facebooka) samo zato jer su pisali stvari koje postojećem režimu na vlasti u USA ne odgovara.. što se tiče tkz "rasizma" toga i sada ima pun k na twiteru, toga će i biti, rasisti i nisu problem režimu na vlasti, nego ljudi koji se rugaju sa njima i otkrivaju njihovu korupciju.
takvi će biti vraćeni
ja sam popio ban na twiteru, jer je bila neka snimka u Ukraini u nekom gradu kojeg su Rusi osvojili i u gradskoj dvorani bilo je "spontano okupljanje građana toga grada, gdje traže hitno sjedinjenje sa rusijom"(možeš mislit) i ja napisao da bi bilo super da UKR ovdje testira HIMARS projektile, i prijavili me i dobio trajni ban.. malo prestrogo što se mene tiče , mogli su mi dati na tjedan dana, ali vjerojatno bi dobio isto i pod elonom muskom.
koji je smisao twitera, vibera, instagrama i sl. pizdarija?
trebam mail.
ili telefon.
s kim se mislim naći ionako ću se čuti.
trebam mail.
ili telefon.
s kim se mislim naći ionako ću se čuti.
2014-12-30
debotoijusto wrote: pa tako podaci pokazuju da se upotreba riječi "nig*er" povećala za gotovo 500 posto u samo 12 sati.
Ljudima koji su očito izdresirani od strane woke cenzure koja je do sada bitla prisutnanna teeteru je odjednom čudno da možeš reći crncu koje je boje.
Btw. ovo je kao neki treš film:
Indijska mafija želi cenzurirati slobodu govora u Americi i svijetu a netipični superjunak iz Južne Afrike sam spašava slobodni svijet :)
Indijska mafija želi cenzurirati slobodu govora u Americi i svijetu a netipični superjunak iz Južne Afrike sam spašava slobodni svijet :)
AssadNaPodmornici wrote:za ovu ekipu koja misli da će
takvi će biti vraćeni
Eno napalo Pelosijevog muza u kuci,razbilo mu tintaru chekicem vikalo dje Nensi da joj od pichke napravim schnicli,objavio to na Twitteru.Nemate vi pojma shto su takozvani redneci,bog te jebo to je divlje od bajdivljeg shiptara ili bosancerosa ili hrvata sa kamena.Pazi ponijelo chekic da chekica a ne pushku,znachi da uziva da vidi kako se zrtva pati.Dodushe ostavljam i mogucnost da je to sama izrezirala da ispadne pred izbore zrtva pa da se ljudi sazale na nju i daju joj glas.Bilo kako bilo ali ne gine joj chekic u glavu:::))
garant četnik.mentalitet wrote:
Eno napalo Pelosijevog muza u kuci,razbilo mu tintaru chekicem vikalo dje Nensi da joj od pichke napravim schnicli,objavio to na Twitteru.Nemate vi pojma shto su takozvani redneci,bog te jebo to je divlje od bajdivljeg shiptara ili bosancerosa ili hrvata sa kamena.Pazi ponijelo chekic da chekica a ne pushku,znachi da uziva da vidi kako se zrtva pati.Dodushe ostavljam i mogucnost da je to sama izrezirala da ispadne pred izbore zrtva pa da se ljudi sazale na nju i daju joj glas.Bilo kako bilo ali ne gine joj chekic u glavu:::))
ti kolješ po zegeju s nožem za voće, ovaj lupeta s čekićem.
onda se čudite popičkitisu.
2014-12-30
Tvoji odgovori na moje upise dokazuju da sam u pravu jer do sada nisi ni jednom podastrao neshto logichno i realno potkrijepljeno chinjenicama nego svojim bolesnim zeljama i percepcijama bolesnog uma.Hajde ,i to bih razumio da ne koristish iste rijechi skoro u svim svojim upisima.Pitanje je,jebote kako uspijevash zivjeti sam sa sobom tako oskudnog vokabulara i papagajsko nauchenim rijechnikom.Vjeruj mi kada bi ameba znala prichati imala bi bogatiji rijechnik od tebe.Pa eto kada se kurchish da si sschwabo mozemo komunicirati na tvome maternjem jeziku pa neka forumashi vide tvoj kulturoloshki nivo.veber wrote:garant četnik.mentalitet wrote:
ti kolješ po zegeju s nožem za voće, ovaj lupeta s čekićem.
onda se čudite popičkitisu.
Ovaj Veber Tarzan neopevani.
Nije ni cudo sto one Zagrepcanke gledaju negde sa strane da se
kresnu, kada imaju ovakvu ponudu.
Nivo Vebera nije ni iz lokalne Bosanske mahale.
Sta on radi po Nemackoj, samo on zna.
Nije ni cudo sto one Zagrepcanke gledaju negde sa strane da se
kresnu, kada imaju ovakvu ponudu.
Nivo Vebera nije ni iz lokalne Bosanske mahale.
Sta on radi po Nemackoj, samo on zna.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Veber brani Zagrepcanke od Cetnika a one pravac u BGD.
Crtani Film.
Crtani Film.
2014-08-25
KANYE West kaže da je "uništen do temelja" nakon što mu je suradnju otkazalo nekoliko velikih tvrtki, a zbog toga je izgubio milijardu dolara. Sve je krenulo s njegovim antisemitskim komentarima.
Ye se požalio na Instagramu da mu se "carstvo urušava" te da piše na Instagramu jer "mu je na platformi Marka Zuckerberga još uvijek dozvoljeno biti". Kanye je zatražio reviziju ugovora s tvrtkama koje su mu otkazale suradnju. "Pogledajmo ugovore tako da možemo bolje poslovati", napisao je Kanye.
"Uništen sam do temelja i za to još uvijek nitko nije odgovarao", piše Kanye. "Nepoznate sile mi pokušavaju uništiti život zbog tvita", navodi referirajući se na tvit zbog kojeg je sve ovo krenulo.
Reper je, naime, na Instagramu insinuirao da repera Diddyja kontroliraju Židovi. Westova objava sastojala se od snimaka zaslona njegovog razgovora s Diddyjem o kontroverznim majicama s natpisom White Lives Matter koje je predstavio na reviji u Parizu.
Osim toga, na Twitteru je napisao da će uskoro krenuti u ''defcon3 protiv Židova'', referirajući se na ljestvicu stanja spremnosti američke vojske poznate kao DEFCON. Objava je uskoro uklonjena, a Westu je profil na društvenim mrežama privremeno blokiran.
NICK Cave komentirao je nedavne antisemitske komentare Kanyea Westa. Nazvao ih je "duboko razočaravajućima" i "sramotnima", ali izjavio da je Kanye za njega najveći umjetnik generacije.
"Kanye je za mene, kontroverzno, najveći umjetnik naše generacije. Volim njegovu glazbu. Yeezus i ti gospel albumi, nikad ništa takvo nisam prije čuo. Ali to da izvlači ove antisemitske stvari, mislim da je to sramotno. Treba li se ova osoba spustiti s tako velikih visina do tako zamornih sranja koje smo toliko često slušali? To me duboko razočarava i neko vrijeme bi mi moglo biti teško slušati Kanyeove albume", rekao je Cave.
"Naposljetku, više cijenim rezultate i znam da ću s vremenom moći prijeći preko toga i osjećati se slobodno ponovo moći slušati Kanyeovu glazbu. Da neće zauvijek biti zarobljen u najgorem aspektu svog karaktera, a glazba koju stvara je putovanje daleko od njegovih najgorih osobina, kao što je sva naša glazba", dodao je Cave.
izgubio si 1 i imas jos 5 , prestani plakat te preuzmi odgovornost za svoje postupke
evo te musk vrati i bude dobar antifasist od tebe u konacnici
Ye se požalio na Instagramu da mu se "carstvo urušava" te da piše na Instagramu jer "mu je na platformi Marka Zuckerberga još uvijek dozvoljeno biti". Kanye je zatražio reviziju ugovora s tvrtkama koje su mu otkazale suradnju. "Pogledajmo ugovore tako da možemo bolje poslovati", napisao je Kanye.
"Uništen sam do temelja i za to još uvijek nitko nije odgovarao", piše Kanye. "Nepoznate sile mi pokušavaju uništiti život zbog tvita", navodi referirajući se na tvit zbog kojeg je sve ovo krenulo.
Reper je, naime, na Instagramu insinuirao da repera Diddyja kontroliraju Židovi. Westova objava sastojala se od snimaka zaslona njegovog razgovora s Diddyjem o kontroverznim majicama s natpisom White Lives Matter koje je predstavio na reviji u Parizu.
Osim toga, na Twitteru je napisao da će uskoro krenuti u ''defcon3 protiv Židova'', referirajući se na ljestvicu stanja spremnosti američke vojske poznate kao DEFCON. Objava je uskoro uklonjena, a Westu je profil na društvenim mrežama privremeno blokiran.
NICK Cave komentirao je nedavne antisemitske komentare Kanyea Westa. Nazvao ih je "duboko razočaravajućima" i "sramotnima", ali izjavio da je Kanye za njega najveći umjetnik generacije.
"Kanye je za mene, kontroverzno, najveći umjetnik naše generacije. Volim njegovu glazbu. Yeezus i ti gospel albumi, nikad ništa takvo nisam prije čuo. Ali to da izvlači ove antisemitske stvari, mislim da je to sramotno. Treba li se ova osoba spustiti s tako velikih visina do tako zamornih sranja koje smo toliko često slušali? To me duboko razočarava i neko vrijeme bi mi moglo biti teško slušati Kanyeove albume", rekao je Cave.
"Naposljetku, više cijenim rezultate i znam da ću s vremenom moći prijeći preko toga i osjećati se slobodno ponovo moći slušati Kanyeovu glazbu. Da neće zauvijek biti zarobljen u najgorem aspektu svog karaktera, a glazba koju stvara je putovanje daleko od njegovih najgorih osobina, kao što je sva naša glazba", dodao je Cave.
izgubio si 1 i imas jos 5 , prestani plakat te preuzmi odgovornost za svoje postupke
evo te musk vrati i bude dobar antifasist od tebe u konacnici
2014-04-12
https://biznis.telegraf.rs/it-biz/3577965-otkriven-glavni-razlog-zasto-je-mask-otpustio-kljucne-ljude-u-tviteru-dodzkoin-uzleteo-70-odsto
2014-08-25
fali jedna sitnica u tom tekstu - nisu naveli da je za taj tzv govor mrznje kriva krajnja desnicadebotoijusto wrote:NAKON što je Elon Musk sklopio ugovor o preuzimanju društvene mreže Twitter, porastala je kvantiteta govora mržnje na toj platformi. Mnogi korisnici pišu uvredljiv sadržaj kako bi testirali granice slobode govora, pa tako podaci pokazuju da se upotreba riječi "nig*er" povećala za gotovo 500 posto u samo 12 sati.
bas me cudi da su to zabravili, btw jel to index cvili
al opet ja kao detektiv Holmes nesto mislim da je jedino kradljivim, nastranim i bolesnim ljevicarima u interesu izblamirat Musk-ovo preuzimanja twittera
2014-04-19
ja živim u njemačkoj.Serbinho-3 wrote:Veber brani Zagrepcanke od Cetnika a one pravac u BGD.
Crtani Film.
za razliku od tebe ne "opslužujem" vozače na parkinzima.
odem u hr 2-3× godišnje.
ti, zingaro i slična ekipa lažete pod odmah.
isti koš s onim polutanom i erom.
zingaro se hvalio kako "kolje" ustaše s agrumi nož, ti se hvališ kak si nabolje obučena tetkica.
sami pazite kaj pišete.
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Musk otpustio oko 4 tisuće zaposlenika Twittera
» Trump otpustio i Boltona
» Erdogan ide dalje: otpustio je sve dekane fakulteta i suspendirao 21.000 učitelja
» Google otpustio četvero zaposlenika jer su htjeli osnovati sindikat?
» Trump uzvraća udarac močvari, otpustio sedmi kad state departmenta
» Trump otpustio i Boltona
» Erdogan ide dalje: otpustio je sve dekane fakulteta i suspendirao 21.000 učitelja
» Google otpustio četvero zaposlenika jer su htjeli osnovati sindikat?
» Trump uzvraća udarac močvari, otpustio sedmi kad state departmenta
Page 2 of 3