Podvig za pamcenje!Rudolf Perisin:'Ja sam Hrvat.Ne mogu i necu pucati na Hrvate.'
Page 1 of 1
Podvig za pamcenje!Rudolf Perisin:'Ja sam Hrvat.Ne mogu i necu pucati na Hrvate.'
https://www.braniteljski-portal.com/prelet-rudolfa-peresina-iz-agresorske-vojske-podvig-za-pamcenje-ja-sam-hrvat-ne-mogu-i-necu-pucati-na-hrvate/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Podvig za pamcenje!Rudolf Perisin:'Ja sam Hrvat.Ne mogu i necu pucati na Hrvate.'
...iz bijesa zbog toga jna nas je granatirala gotovo cijelo popodne..ako nisu ispalili bar oko 2000 granata nisu nista ispalili
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» Ovaj Hrvat beži iz Hrvatske: Neću da živim sa ustašama i zločincima koji sanjaju novi Jasenovac!
» Srbin uputio strasne prijetnje Hrvatima i Bosnjacima:'Balije pukne li opet ni pile necu ostaviti u dvoristu a vas Hrvate mrzim i vracam vas kao sardine'
» Hrvat iz Banja luke ostro Plenkiju:'Provozajmo se.Tuda mogu samo zaprezna kola sa konjima.'
» Argentinac koji igra za Crvenu zvezdu:'Srbi ne mogu ni cuti za Hrvate,rivalstvo prelazi sportske okvire'
» Ovaj Hrvat beži iz Hrvatske: Neću da živim sa ustašama i zločincima koji sanjaju novi Jasenovac!
» Srbin uputio strasne prijetnje Hrvatima i Bosnjacima:'Balije pukne li opet ni pile necu ostaviti u dvoristu a vas Hrvate mrzim i vracam vas kao sardine'
» Hrvat iz Banja luke ostro Plenkiju:'Provozajmo se.Tuda mogu samo zaprezna kola sa konjima.'
» Argentinac koji igra za Crvenu zvezdu:'Srbi ne mogu ni cuti za Hrvate,rivalstvo prelazi sportske okvire'
Page 1 of 1