HDZ stabilan,SDP malo porastao a (NE)Mozemo i Zoki drugi mjesec zaredom gube podrsku
Page 1 of 1
HDZ stabilan,SDP malo porastao a (NE)Mozemo i Zoki drugi mjesec zaredom gube podrsku
https://direktno.hr/direkt/cro-demoskop-hdz-uvjerljivo-prva-stranka-a-izjave-naskodile-dozivljaju-predsjednika-milanovica-252309/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: HDZ stabilan,SDP malo porastao a (NE)Mozemo i Zoki drugi mjesec zaredom gube podrsku
Izgleda da dolazi do povratka laganog tradicionalnih biraca sdp- a toj stranci..valjda i oni prokljuvili da su ovi foleri...zoki je ipak u nekim stvarima preradikalan a iskreno to se bas ne svidja priznali ili ne dobrom djelu ljudi..a vjerojatno i odbija dio biraca ljevice sto se vidjelo u posljednje vrijeme u prosvjedima u medijima ljevarije prema zokiju narocito oko politike prema Bosni gdje ipak priznajmo vecina ljevarije u RH-a gaji vise simpatija prema Sarajevu nego Mostaru
2015-09-08
Re: HDZ stabilan,SDP malo porastao a (NE)Mozemo i Zoki drugi mjesec zaredom gube podrsku
Ne @Vuksdinare...Morali smo počistiti stranku. To smo sad napravili. Trebalo je i prije, ali Grbin je odredio tempo. Nismo se miješali u njegovu odluku.
red wolf-
2016-02-10
Ne, mi smo većina na stajalištu Zorana Milanovića.vuksadinare wrote:Izgleda da dolazi do povratka laganog tradicionalnih biraca sdp- a toj stranci..valjda i oni prokljuvili da su ovi foleri...zoki je ipak u nekim stvarima preradikalan a iskreno to se bas ne svidja priznali ili ne dobrom djelu ljudi..a vjerojatno i odbija dio biraca ljevice sto se vidjelo u posljednje vrijeme u prosvjedima u medijima ljevarije prema zokiju narocito oko politike prema Bosni gdje ipak priznajmo vecina ljevarije u RH-a gaji vise simpatija prema Sarajevu nego Mostaru
red wolf-
2016-02-10
ne niste...ne podnosite hrvate u bh-a sto ste x puta dokazali da ne nabrajam..cak i na rasisticki nacin..ali ste jos na strani zokija jer vam je bivsi sef..no sve manje..ipak prevladava sve vise ta bliskost sarajevu nego mostarured wolf wrote:Ne, mi smo većina na stajalištu Zorana Milanovića.vuksadinare wrote:Izgleda da dolazi do povratka laganog tradicionalnih biraca sdp- a toj stranci..valjda i oni prokljuvili da su ovi foleri...zoki je ipak u nekim stvarima preradikalan a iskreno to se bas ne svidja priznali ili ne dobrom djelu ljudi..a vjerojatno i odbija dio biraca ljevice sto se vidjelo u posljednje vrijeme u prosvjedima u medijima ljevarije prema zokiju narocito oko politike prema Bosni gdje ipak priznajmo vecina ljevarije u RH-a gaji vise simpatija prema Sarajevu nego Mostaru
2015-09-08
Ljevicari pa da su vam hercegovci sad odjedared dragi..mojme najte..
2015-09-08
Ne. Hrvati u Bosni i Hercegovini moraju biti ravnopravan narod s ostala tri. Drugačije, ta država nema smisla.vuksadinare wrote:ne niste...ne podnosite hrvate u bh-a sto ste x puta dokazali da ne nabrajam..cak i na rasisticki nacin..ali ste jos na strani zokija jer vam je bivsi sef..no sve manje..ipak prevladava sve vise ta bliskost sarajevu nego mostarured wolf wrote:Ne, mi smo većina na stajalištu Zorana Milanovića.vuksadinare wrote:Izgleda da dolazi do povratka laganog tradicionalnih biraca sdp- a toj stranci..valjda i oni prokljuvili da su ovi foleri...zoki je ipak u nekim stvarima preradikalan a iskreno to se bas ne svidja priznali ili ne dobrom djelu ljudi..a vjerojatno i odbija dio biraca ljevice sto se vidjelo u posljednje vrijeme u prosvjedima u medijima ljevarije prema zokiju narocito oko politike prema Bosni gdje ipak priznajmo vecina ljevarije u RH-a gaji vise simpatija prema Sarajevu nego Mostaru
red wolf-
2016-02-10
Ne, to su državljani BiH. Stabilna BiH je interes RH.vuksadinare wrote:Ljevicari pa da su vam hercegovci sad odjedared dragi..mojme najte..
red wolf-
2016-02-10
pa upravo zoki cini tu nestabilnost...mozes biti politicki protiv ali vrijedjat dosta primitivno to cak ni puno jaci igraci od zokija si ne dozvoljavaju...lik ima problema sa psihom..to je ocito...mislim da je njemu predsjednikovanje dosadan polozaj..sutra bi ga mjenjao za premijerski...red wolf wrote:Ne, to su državljani BiH. Stabilna BiH je interes RH.vuksadinare wrote:Ljevicari pa da su vam hercegovci sad odjedared dragi..mojme najte..
2015-09-08
Vi ne možete shvatiti Zokija. I to je vaš najveći problem. Vi ste zaluđeni HDZ-om, i ono najgore što vam se moglo dogoditi je to da se pojavio Zoki.vuksadinare wrote:pa upravo zoki cini tu nestabilnost...mozes biti politicki protiv ali vrijedjat dosta primitivno to cak ni puno jaci igraci od zokija si ne dozvoljavaju...lik ima problema sa psihom..to je ocito...mislim da je njemu predsjednikovanje dosadan polozaj..sutra bi ga mjenjao za premijerski...red wolf wrote:Ne, to su državljani BiH. Stabilna BiH je interes RH.vuksadinare wrote:Ljevicari pa da su vam hercegovci sad odjedared dragi..mojme najte..
red wolf-
2016-02-10
Ne fantaziraj. Zox je jezičara blebetalo sa, za jednog političara, izvanserijskim smislom za humor (pogledaj i poslušaj samo onog slabokrvnog, bezhumornog briselskog ćatulescua čiji je modus operandi: jedini način da mi se digne u bračnom krevetu je da vam se izaserem eksplozivnim proljevom u usta), ali on je ipak onaj klasični slučaj: mali ptić - vel'ki krič!red wolf wrote:Vi ne možete shvatiti Zokija. I to je vaš najveći problem. Vi ste zaluđeni HDZ-om, i ono najgore što vam se moglo dogoditi je to da se pojavio Zoki.vuksadinare wrote:pa upravo zoki cini tu nestabilnost...mozes biti politicki protiv ali vrijedjat dosta primitivno to cak ni puno jaci igraci od zokija si ne dozvoljavaju...lik ima problema sa psihom..to je ocito...mislim da je njemu predsjednikovanje dosadan polozaj..sutra bi ga mjenjao za premijerski...red wolf wrote:Ne, to su državljani BiH. Stabilna BiH je interes RH.vuksadinare wrote:Ljevicari pa da su vam hercegovci sad odjedared dragi..mojme najte..
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Similar topics
» Anketa:HDZ stabilan i dosta uvjerljivo vodstvo.SDP,Most,Mozemo ni mimo ni vrit.DP raste
» Macan:'Milanovic,SDP i Mozemo su u saveznistvu.Zoki priprema teten da ovi dodju na vlast'
» Zoki otkrio pred Plenkijem što potajice radi:'Malo mobingiram Senfa. Nastavit cu.'
» Zoki se budi iz 'domoljubnog sna' i vrača na stare 'ljubavi:Red antifašizma,'oni mrze'-hdz,hdssb,glavas,hsp,desnica,zivio Frljić a i malo sam pretjerao hvaleći Tuđmana
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Macan:'Milanovic,SDP i Mozemo su u saveznistvu.Zoki priprema teten da ovi dodju na vlast'
» Zoki otkrio pred Plenkijem što potajice radi:'Malo mobingiram Senfa. Nastavit cu.'
» Zoki se budi iz 'domoljubnog sna' i vrača na stare 'ljubavi:Red antifašizma,'oni mrze'-hdz,hdssb,glavas,hsp,desnica,zivio Frljić a i malo sam pretjerao hvaleći Tuđmana
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
Page 1 of 1