Cijena dizela drastično raste
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Cijena dizela drastično raste
Ja san davno ode govorija na ovon forumu nešto a mogu to i ponovo ponovit.
Žene čine pola glasača i onda glasaju za x i y umisto da osnuju žensku stranku pa nek ona uđe u vladu kao koalicijski partner pa neka guraju svoje.
Totalno ista priča za te samohrane majke i drugo.
Osnuj stranku.
Š E T A J.
Žene čine pola glasača i onda glasaju za x i y umisto da osnuju žensku stranku pa nek ona uđe u vladu kao koalicijski partner pa neka guraju svoje.
Totalno ista priča za te samohrane majke i drugo.
Osnuj stranku.
Š E T A J.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
bolje 15kn.l. nego supermarket u khersonu
https://twitter.com/NOELreports/status/1584211529301651456
https://twitter.com/NOELreports/status/1584211529301651456
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Više šetajte a manje se vozikajte naokolo za svaku pizdariju pa će po zakonu ponude i potražnje past cijena.
Tako najbrže učite kad vas se pukne po đepu. Odma čujete sve.
Tako najbrže učite kad vas se pukne po đepu. Odma čujete sve.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ima li ta tvoja samohrana keva pravo glasa ?
Ja mislim da ima. E pa kad ima onda neka ga i iskoristi.
Ako se ti nećeš čuvat a šta će Bog onda trčkarat za tobom ko idiot kad si ti idiot.
Dobro jarane ,vidim da si opet maznuo gajbu pive pa sa takvim chovjekom nema smisla diskutirati.Ustvari,neshto mi je ovdje forumu nevjerojatno da ljudima kada iznesesh neki primjer da potkrijepish svoju tvrdnju oni se ulove za to kao neku chinjenicu a ne shvacaju da je to samo metafora.Evo malo prije me nazvao frend iz Zagreba i veli da deru po gemishtima i pivi.Kazem mu ja,tako ti je moj priatel kada nemash nikakvih drugih mogucnosti da se ostvarish u zivotu onda ti ostaje samo lazno gemisht drushtvo sa kojim cesh se napiti ali ujutro kada se probudish stanje ostaje isto osim shto ti je glava kao bachva.Eto josh jedna pouchna metafora.Uzmi je tumachiti kako zelish ,meni ni u dzep ni iz dzepa::::))).No dobro,da sam i ja ostao u Hrvatskoj siguurno bi postao alkic kao shto je postalo njih 90% koje sam poznavao.U Hrvatskoj se vishe pije nego u Rusiji upravo zbog toga shto ljudi nemaju nikakvog izbora .
Ništa nisan popija ni danas ni danima već.
Ja tebi to najozbiljnije govorim.
2014-04-11
To šta ti zoveš samohrana majka u trenutku kad ja poludim ( vidi pod Komšić i šta sam rekao da će se desiti u Europi ) postaje samo deseti dio inkarnirane duše.
Isto vrijedi i za njeno smeće od dijeteta.
Isto vrijedi i za njeno smeće od dijeteta.
2014-04-11
Yodi si rekao da je ego smeće samo zato jer kuka jer će mu nabit cijene goriva ( a valjda će nabit i toj majci dakle kuka i za nju istovremeno mada nenamjerno al su društvo i jedu ista govna ) i onda spomenš tu samohranu majku a njoj je njeno dijete najvažnije na svijetu.
Važnije od druge dice. Jer nisu njena.
Pazi. Pričaš s zajebanim likom.
Ja ti kažem da se udruže i osnuju stranku. To ne rade. Zašto ? Ima dva odgovora. Glupe su ili su previše ego pa misle da je samo njima tako tj jedino su one samohrane majke i nema više niti jedna takva nego samo ona i njeni problemi.
Važnije od druge dice. Jer nisu njena.
Pazi. Pričaš s zajebanim likom.
Ja ti kažem da se udruže i osnuju stranku. To ne rade. Zašto ? Ima dva odgovora. Glupe su ili su previše ego pa misle da je samo njima tako tj jedino su one samohrane majke i nema više niti jedna takva nego samo ona i njeni problemi.
Last edited by RayMabus on 23/10/2022, 22:17; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:Ništa nisan popija ni danas ni danima već.
Onda odi kod biskupa i ispovijedi se ,ne zbog te samohrane kao primjera iz diskusije nego zbog tvoga shvacanja o njenom djetetu.Tolika ne trepeljivost prema zenama mi je razunljiva jer znam da ima raznih kurvetina koje nisu vrijedne ni da oslonish na njih usrani shtap ali svako dijete bez obzira chije je i od koga bozije svjetlo kojega roditelji nisu josh uspjeli pokvariti i u njega usaditi mrznju.Zapitaj sebe,probaj se analizirati odakle tolika kolichina mrznje prema djeci i prema zenskom svijetu.Nisu sve zene kurve,ima zena za koje bi mushkarac i zivot dao bez pitanja,samo treba traziti i biti oprezan da te ne zaskochi neka kurvetina.Nema nishta ljepshe od djece ,posebno dok su mala.
Evo sjebali smo EU...pardon Rusiju sa cijenom nafte, slava Ukraini i USA. Ukri pobjeglice po vilama u Istri vas lakjaju dok toće gorivo u svoje nove Porschee.
Kad narastu bit će smeće jer u svijetu u kojem mi instaliraju Komšića i četvrti put može samo govno izrast.mentalitet wrote:RayMabus wrote:Ništa nisan popija ni danas ni danima već.
Onda odi kod biskupa i ispovijedi se ,ne zbog te samohrane kao primjera iz diskusije nego zbog tvoga shvacanja o njenom djetetu.Tolika ne trepeljivost prema zenama mi je razunljiva jer znam da ima raznih kurvetina koje nisu vrijedne ni da oslonish na njih usrani shtap ali svako dijete bez obzira chije je i od koga bozije svjetlo kojega roditelji nisu josh uspjeli pokvariti i u njega usaditi mrznju.Zapitaj sebe,probaj se analizirati odakle tolika kolichina mrznje prema djeci i prema zenskom svijetu.Nisu sve zene kurve,ima zena za koje bi mushkarac i zivot dao bez pitanja,samo treba traziti i biti oprezan da te ne zaskochi neka kurvetina.Nema nishta ljepshe od djece ,posebno dok su mala.
2014-04-11
Tužne li sudbine neoliberalnog soroševog stada Zapada. Putin čestitao Xiju na još pet godina vlasti a ovi svake godine novih 26 miljona auta koje trebaju rusku naftu.
U najmnogoljudnijoj državi svijeta prošle godine je proizvedeno više od 26 miliona vozila, u SAD-u 9,1 milion, a u Japanu 7,8 miliona.
Ruski lider je naveo da se raduje nastavljanju konstruktivnog dijaloga i bliskoj saradnji u razvoju sveobuhvatnog partnerstva Rusije i Kine.
- Rezultati kongresa Komunističke partije Kine potvrdili su vaš visoki politički autoritet i konsolidovanost partije koju vodite- naveo je Putin u telegramu.
U najmnogoljudnijoj državi svijeta prošle godine je proizvedeno više od 26 miliona vozila, u SAD-u 9,1 milion, a u Japanu 7,8 miliona.
Ruski lider je naveo da se raduje nastavljanju konstruktivnog dijaloga i bliskoj saradnji u razvoju sveobuhvatnog partnerstva Rusije i Kine.
- Rezultati kongresa Komunističke partije Kine potvrdili su vaš visoki politički autoritet i konsolidovanost partije koju vodite- naveo je Putin u telegramu.
2014-04-11
Naprosto plačem nad vašom tužnom sudbinom.
Rekao sam vam da ćete plivati u moru krvi vidim li Komšića opet tamo.
I rekao sam vam da kad mene upoznate Đavo će vam izgledati kao majka Tereza.
Šmrc. A tuge. Naprosto plačem nad vašom tužnom sudbinom.
Rekao sam vam da ćete plivati u moru krvi vidim li Komšića opet tamo.
I rekao sam vam da kad mene upoznate Đavo će vam izgledati kao majka Tereza.
Šmrc. A tuge. Naprosto plačem nad vašom tužnom sudbinom.
2014-04-11
Mi sad išli nataknat a ono 12,30 kn litra dizela. Ja osta paf i na tu staru cijenu.
A vidi sad ove :
Eurodizel - 13.44 kune (poskupljenje za 1.14 kuna)
Jebe se mene. Ne vozin i boli me kurac. Iša dignit račun za 250 kn sa zavoda jer san nezaposleni već godinama.
VADITE PARE.
A vidi sad ove :
Eurodizel - 13.44 kune (poskupljenje za 1.14 kuna)
Jebe se mene. Ne vozin i boli me kurac. Iša dignit račun za 250 kn sa zavoda jer san nezaposleni već godinama.
VADITE PARE.
2014-04-11
ČAK 25 posto porodičnih preduzeća u Nemačkoj moglo bi da odgovori na rastuće troškove energije otpuštanjem zaposlenih, dok će 90 procenata verovatno reagovati podizanjem cena, a neke već primenjuju takve odluke.
Preseljenjem proizvodnje u inostranstvo trenutno se bavi 9,0 odsto preduzeća u odnosu na 6,0 procenata u prethodnom istraživanju.
Prema ovoj studiji, kompanije su nezadovoljne politikama upravljanja krizom i pozivaju na subvencionisanje privatnih ulaganja u energetsku efikasnost ili obnovljive izvore energije.
Porodične firme su najrasprostranjeniji tip preduzeća u Nemačkoj.
NEMAČKA NA IVICI KRAHA: Četvrtina nemačkih porodičnih firmi razmišlja o otpuštanjima
Gasi gasi.
Preseljenjem proizvodnje u inostranstvo trenutno se bavi 9,0 odsto preduzeća u odnosu na 6,0 procenata u prethodnom istraživanju.
Prema ovoj studiji, kompanije su nezadovoljne politikama upravljanja krizom i pozivaju na subvencionisanje privatnih ulaganja u energetsku efikasnost ili obnovljive izvore energije.
Porodične firme su najrasprostranjeniji tip preduzeća u Nemačkoj.
NEMAČKA NA IVICI KRAHA: Četvrtina nemačkih porodičnih firmi razmišlja o otpuštanjima
Gasi gasi.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Od utorka cijena dizela raste za kunu i pol po litri, benzina za 70 lipa
» Očekuje se novi rast cijena dizela
» OVO JE STRAŠNO! U Italiji ponovo oboren rekord, drastično raste broj zaraženih
» Slovenija je dvostruko bogatija od hrvatske, stanovnistvo raste a hrvatskpj drastično opada
» Cijena električne energije raste u Ukrajini
» Očekuje se novi rast cijena dizela
» OVO JE STRAŠNO! U Italiji ponovo oboren rekord, drastično raste broj zaraženih
» Slovenija je dvostruko bogatija od hrvatske, stanovnistvo raste a hrvatskpj drastično opada
» Cijena električne energije raste u Ukrajini
Page 2 of 2