Njemački poslovni čelnici: Njemačku ne treba udaljavati od Kine
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Njemački poslovni čelnici: Njemačku ne treba udaljavati od Kine
Podrška Kini. Također joj podrška u jačanju mornarice. Tajvan i ove okolne zemlje na aparatima. Podrška obojenoj revoluciji unutar Kine protiv režima. Režim na aparatima. Podrška sankcijama protiv Kine.
Samo ih bockaš a sve s ciljem da izbije sukob kako bi Njemačka izgubila pola svog izvoza i onih 200 miljardi funti godišnje trgovinskog prometa s Kinom te sva ona ulaganja tamo koja će Xi nacionalizirat.
Nova kriza. Jača anitislamska desnica u Njemačkoj.
Pam. Metak u potiljak.
Samo ih bockaš a sve s ciljem da izbije sukob kako bi Njemačka izgubila pola svog izvoza i onih 200 miljardi funti godišnje trgovinskog prometa s Kinom te sva ona ulaganja tamo koja će Xi nacionalizirat.
Nova kriza. Jača anitislamska desnica u Njemačkoj.
Pam. Metak u potiljak.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Koji je ovo kurac?RayMabus wrote:Isključeni su također 64-godišnji Yi Gang, guverner kineske centralne banke i 66-godišnji Guo Shuqing, predsjedavatelj agencije za regulaciju bankarskog i osiguravateljskog sektora.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Prije 2 sata
Kina: Čvrsto ćemo podržati Rusiju pod Putinovom vodstvom
Kineski šef diplomacije rekao je da je Kina "spremna produbiti odnose s Rusijom" nakon telefonskog poziva sa svojim ruskom kolegom Sergejem Lavrovom.
Ministarstvo vanjskih poslova Kine objavilo je priopćenje o razgovoru. Citiraju kineskog ministra vanjskih poslova Wang Yija, koji je kazao da će "Kina čvrsto podržati rusku stranu pod vodstvom predsjednika Vladimira Putina".
Kina, navodi se u priopćenju, podržava Putina u "ujedinjenju i vodstvu ruskog naroda prema savladavanju teškoća, eliminaciji poremećaja, realizaciji strateških ciljeva razvoja i daljnjeg etabliranja Rusije kao velike snage na međunarodnoj pozornici".
U izjavi se navodi da su Lavrov i Yi "razmijenili stavove o Ukrajini te međunarodnim i regionalnim pitanjima od zajedničkog interesa".
Sigurnosni analitičar Matt Tait kaže da kineski ton u novom priopćenju "znatno više podržava" Rusiju nego ranije. Inače, radilo se o prvom razgovoru Lavrova i Yija nakon što je SAD uveo sankcije protiv Kine, javlja Guardian.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemačku treba skršiti jer je prebogata
» Washington Post: NATO treba orijentirati protiv uspona Kine
» Dubravko Mandić, istaknuti član stranke Alternativa za Njemačku: Na mene tjeraju policiju, a ja sam obični njemački domoljub!
» Njemački ministar Schäuble: "Treba nam ujedinjena Europska vojska
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» Washington Post: NATO treba orijentirati protiv uspona Kine
» Dubravko Mandić, istaknuti član stranke Alternativa za Njemačku: Na mene tjeraju policiju, a ja sam obični njemački domoljub!
» Njemački ministar Schäuble: "Treba nam ujedinjena Europska vojska
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
Page 2 of 2