Europi prijeti ledeni udar
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Europi prijeti ledeni udar
Možda tebi. Meni sve ide po planu.crvenkasti wrote:Sve je otišlo u kurac.
Gotovi smo.
Nema veze. Ionako nismo valjali.
Oni su gotovi. Reka san van šta će van bit vidim li Komšića još jednom tamo.
Ta Rusija je nebitna. Ona služi kao korisna budala da uništim ove koji podržavaju Komšića.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Brige me šta ti ili bilo tko misli o meni. To je meni potpuno nevažno.crvenkasti wrote:lažeš
Meni tko stane na žulj umre.
Mrtvaci ne razmišljaju jer su mrtvi. Zato nemaju mišljenje. I zato me tvoje ili bilo čije mišljenje ne zanima šta vi mislite o meni i onome šta ja pričam.
2014-04-11
RayMabus wrote:Brige me šta ti ili bilo tko misli o meni. To je meni potpuno nevažno.crvenkasti wrote:lažeš
Mrtvaci ne razmišljaju jer su mrtvi. Zato nemaju mišljenje. I zato me tvoje ili bilo čije mišljenje ne zanima šta vi mislite o meni i onome šta ja pričam.
I ti si mrtav. Samo misliš da si živ.
Ne možeš ništa. Ne utječeš ni na što. Kao da ni ne postojiš.
crvenkasti-
2014-04-17
Uzmimo hipotetski za ovu priču da je Bog svugdje i uvijek i da zna sve dakle i zna šta ću ti ja sad odgovoriti.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Brige me šta ti ili bilo tko misli o meni. To je meni potpuno nevažno.crvenkasti wrote:lažeš
Tema iz 2020 godine dakle prije dvije godine :
RayMabus wrote:Evo ti tema a znaš iz koje godine ?
2020 godina
Mjesec srpanj.
Hrvatska je korak bliže uvođenju eura. Evo po kojem će se tečaju mijenjati za kune
Hina, Index Vijesti
19:59, 10. srpnja 2020.
---
Znaš li šta piše ?
Evo :
by RayMabus Fri 10 Jul - 18:55
A referendum ništa ?
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2197287
A kako ćete najebat zbog ovoga
--
TEMA 2020 GODINA
https://www.ex-iskon-pleme.com/t41507-hrvatska-uvodi-euro-najranije-do-2023-objavljeno-i-po-kojem-tecaju
---
by RayMabus Fri 10 Jul - 18:58
Uvedite ovo bez referenduma i imat ćete posla s generalom GF.
Četiri države eurozone koje imaju najveći pad BDP-A su Italija , Španjolska , Francuska i Grčka.
Povući ću vas na dno i uništit tu valutu.
Euro je način na koji države u Europi gube monetarni suverenitet i postaju njemačka kolonija.
---
ETO SAD ME UVEDITE NA SILU 1.01.2023
2014-04-11
Hipotetski možda si u pravu jer ako Bog zna sve onda zna i moje buduće korake.
Ako sam ja anđeo Prijestolnik a oni su
Anđeli Znanja su Prijestolnici.
Prijestolja – Gospodari Mudrosti ili Starješine, poznati kao Erelimi ili Ofanimi (Gospodari Buktinje, poznati po izgledu nalik kotačima, jednima unutar drugih, sa stotinama očiju na žbicama).
Simboli Božje pravde i autoriteta.
---
Onda to znači da sam ja zvučnik iz kojeg čuješ božji glas.
Anđeli Znanja su Prijestolnici.
Prijestolja – Gospodari Mudrosti ili Starješine, poznati kao Erelimi ili Ofanimi (Gospodari Buktinje, poznati po izgledu nalik kotačima, jednima unutar drugih, sa stotinama očiju na žbicama).
Simboli Božje pravde i autoriteta.
---
Onda to znači da sam ja zvučnik iz kojeg čuješ božji glas.
2014-04-11
Hipotetski možda si u pravu jer ako Bog zna sve onda zna i moje buduće korake.
Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.
Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa namjestio sam se na Karpatima mjesec dana prije invazije i postavio svoj vojni logor.melkior wrote:Dakle, znanje u oba slučaja vodi do odgovornosti. Ne možeš biti isključivo anđeo znanja a da nisi ujedno i anđeo čuvar, jer sve (s)tvari u svemiru su povezane.
by RayMabus Sun 23 Jan - 10:26
Cila ta priča kako oni neće Ukrajinu u NATO je samo izlika za napad.
Eto ja se mičem na Karpate i čekam.
Kad ih napadneš onda ću te pitati : Jel tamo ima Rusa ili samo napadaš Ukrajince kako bi to osvojio ? Dakle čisti si agresor.
Aha. Dobro.
Kad upadneš spuštam se s Karpata.
Udar s boka.
Ponesi crne vreće. Trebat će ti.
by RayMabus Sun 23 Jan - 11:01
Čekamo napad.
U mom vojnom taboru je koncert.
--
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p80-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi
Možda u tom kontekstu sam čuvar al ne odazivam se na telefonske pozive kad me netko zove.
Nisan ti ja telefonska sekretarica pa ćeš me jebavat u mozak kako ti oćeš i kad tebi prne.
Zovi anđela čuvara. Ima taj šta se javlja na pozive. Taj je drugi.
Ja te ne jeben nula posto tako da znaš.
U kontekstu generala GF ( miroljubljivi svjetovi ) ajmo reč kao s pet zvjezdica dakle najveći čin sam kao zaštitnik.
Možda u tom kontekstu onda je to valjda i nekakv čuvar.
Recimo.
2014-04-11
Ja ne bih bio anđeo Znanja kad ti ne bih znao odgovoriti na to pitanje.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Brige me šta ti ili bilo tko misli o meni. To je meni potpuno nevažno.crvenkasti wrote:lažeš
Kao šta vidiš odgovorio sam ti.
Bog je svugdje i uvijek i zna sve pa tako i budućnost.
Dakle ako ja nešto izvalim to ti je isto ko da ti je i on rekao.
Ja sam mu samo zvučnik.
Evo i ovo šta sam ti upravo napisao to ti je on sad rekao.
2014-04-11
Zvučnik s malim procesorom da budemo precizniji.
Mali procesor je um a mali je jer je usporedno s njegovim jednostavno mali i ograničen.
Al se može inkarnirati a pošto je stvoren iz njegovih prsiju dakle iz same srži ( centra, središta ) ima istančan osjećaj za pravednost.
U prevodu : JEBAT ĆU VAM MAJKU.
Mali procesor je um a mali je jer je usporedno s njegovim jednostavno mali i ograničen.
Al se može inkarnirati a pošto je stvoren iz njegovih prsiju dakle iz same srži ( centra, središta ) ima istančan osjećaj za pravednost.
U prevodu : JEBAT ĆU VAM MAJKU.
2014-04-11
2014-04-16
Bolit će ih glava sad kad im poraste krajnja desnica na njihovom terenu u Njemačkoj, Nizozemskoj itd pa nek se jebu s njima onda a ne mi lobirat za Komšića odnosno preglasavanje Hrvata i izbacivanje Hrvatske iz BiH i stvaranja islamskog vilajeta tu.RayMabus wrote:Dvije današnje vijesti koje vas ne zanimaju a po njima ja krojim planove.
https://www.aa.com.tr/ba/balkan/islamska-zajednica-u-bih-dijeli-zabrinutost-gra%C4%91ana-zbog-posljednjih-odluka-i-izjava-visokog-predstavnika/2711709
https://www.aa.com.tr/ba/politika/europarlamentarka-strik-pozivamo-ohr-da-opozove-izmjene-izbornog-zakona/2712014
Prva ti je vijest da islamska zajednica podržava Komšića a druga ti je vijest da plačena ljevičarka želi izbaciti Šmita jer to kaže Soroš ( Komšić je njegov kao i ova ) te zove zastupnike iz nizozemskog , njemačkog i francuskog parlamenta.
Dakle nema više švedskog jer ih je izbacilo.
Komšić je lakmus papir. On je trag. Po njemu ih tražim naokolo. Tko njega podrži to je to.
2014-04-11
Njemačka vlada preduzima sve potrebne mjere da garantuje energetsku sigurnost zemlje, rekao je u petak njemački kancelar Olaf Šolc (Scholz), javlja Anadolu Agency (AA).
Na zajedničkoj konferenciji za novinare u Berlinu sa mongolskim premijerom Luvsanamsrain Ojun-Erdeneom, Šolc je rekao da je više od 95 posto skladišta gasa trenutno popunjeno. Dodao je da će Vlada nastaviti da preduzima korake za kupovinu gasa od drugih zemalja i okončanje zavisnosti Njemačke od Rusije.
- Odlučili smo da povećamo mogućnosti uvoza preko zapadnoevropskih luka, iz Nizozemske i Belgije, a sada je počeo i uvoz iz Francuske - rekao je Šolc.
Naglasio je da je u toku izgradnja terminala za tečni prirodni gas (LNG) u lukama Brunsbutel, Vilhelmshaven, Stade i Lubmin na sjeveru Njemačke, što će pomoći zemlji da diverzifikuje svoje izvore snabdijevanja prirodnim gasom.
Šolc je rekao da Vlada Njemačke planira da produži rad posljednjih nuklearnih elektrana u zemlji tokom zimskih mjeseci, dodajući da je uvjeren da će koalicione stranke donijeti odluku do sljedeće sedmice.
Njemačka je odlučila da prestane da koristi nuklearnu energiju 2011. godine, nakon katastrofe u Fukušimi u Japanu, a njene posljednje nuklearne elektrane trebale su biti zatvorene do kraja ove godine. Konačnu odluku mora donijeti parlament.
Na zajedničkoj konferenciji za novinare u Berlinu sa mongolskim premijerom Luvsanamsrain Ojun-Erdeneom, Šolc je rekao da je više od 95 posto skladišta gasa trenutno popunjeno. Dodao je da će Vlada nastaviti da preduzima korake za kupovinu gasa od drugih zemalja i okončanje zavisnosti Njemačke od Rusije.
- Odlučili smo da povećamo mogućnosti uvoza preko zapadnoevropskih luka, iz Nizozemske i Belgije, a sada je počeo i uvoz iz Francuske - rekao je Šolc.
Naglasio je da je u toku izgradnja terminala za tečni prirodni gas (LNG) u lukama Brunsbutel, Vilhelmshaven, Stade i Lubmin na sjeveru Njemačke, što će pomoći zemlji da diverzifikuje svoje izvore snabdijevanja prirodnim gasom.
Šolc je rekao da Vlada Njemačke planira da produži rad posljednjih nuklearnih elektrana u zemlji tokom zimskih mjeseci, dodajući da je uvjeren da će koalicione stranke donijeti odluku do sljedeće sedmice.
Njemačka je odlučila da prestane da koristi nuklearnu energiju 2011. godine, nakon katastrofe u Fukušimi u Japanu, a njene posljednje nuklearne elektrane trebale su biti zatvorene do kraja ove godine. Konačnu odluku mora donijeti parlament.
2014-04-11
Ujebalo ih je.
A tako su lijepo živjeli na jeftinom ruskom plinu i onda su na onom sastanku EU meni rekli da odjebem i nisu se ni doma vratili iz Brisela a ovi je počeo napad na Ukrajinu i sad jedu govna.
Jel ukusno govno ?
A tako su lijepo živjeli na jeftinom ruskom plinu i onda su na onom sastanku EU meni rekli da odjebem i nisu se ni doma vratili iz Brisela a ovi je počeo napad na Ukrajinu i sad jedu govna.
Jel ukusno govno ?
2014-04-11
Allright Eurobros, no more sending dick pics this winter, for several obvious reasons. It will be cold af, and there will be mobile blackouts.
"PARIS/STOCKHOLM/MILAN, Sept 29 (Reuters) - Once unthinkable, mobile phones could go dark around Europe this winter if power cuts or energy rationing knocks out parts of the mobile networks across the region.
Russia's decision to halt gas supplies via Europe's key supply route in the wake of the Ukraine conflict has increased the chances of power shortages. In France, the situation is made worse by several nuclear power plants shutting down for maintenance."
"PARIS/STOCKHOLM/MILAN, Sept 29 (Reuters) - Once unthinkable, mobile phones could go dark around Europe this winter if power cuts or energy rationing knocks out parts of the mobile networks across the region.
Russia's decision to halt gas supplies via Europe's key supply route in the wake of the Ukraine conflict has increased the chances of power shortages. In France, the situation is made worse by several nuclear power plants shutting down for maintenance."
Ma Samo plase ljude Bez veze
Nista od toga nece biti Ove zime...platit ce skuplje energente I to je to
Ali ZA slijedecu zimu ne znam...ali dugo je do toga
Nista od toga nece biti Ove zime...platit ce skuplje energente I to je to
Ali ZA slijedecu zimu ne znam...ali dugo je do toga
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nemo zime uz globalno zatopljenje
2014-04-16
kic likes this post
aben wrote:Nemo zime uz globalno zatopljenje
iz straja od globalnog zatopljenja, uskacemo u strah od smrzavanja i osiromasivanja, i tako to
Potrošnja plina u Njemačkoj nastavlja opadati.
Štoviše, pad se uočava ne samo u industriji i energetici. Kućanstva su u rujnu smanjila stvarnu potrošnju plina za 20-30% u odnosu na prošlu godinu
Štoviše, pad se uočava ne samo u industriji i energetici. Kućanstva su u rujnu smanjila stvarnu potrošnju plina za 20-30% u odnosu na prošlu godinu
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Europi prijeti raspad
» Europi sada prijeti scenarij iz “Mad Maxa”
» The Economist: Europi prijeti trostruki ekonomski šok
» Europi prijeti nova kriza: Je li Italija na rubu grčkog scenarija?
» ‘Sankcije nisu uspjele. Rusija nije propala, ali zato nekim državama prijeti trostruki udar‘
» Europi sada prijeti scenarij iz “Mad Maxa”
» The Economist: Europi prijeti trostruki ekonomski šok
» Europi prijeti nova kriza: Je li Italija na rubu grčkog scenarija?
» ‘Sankcije nisu uspjele. Rusija nije propala, ali zato nekim državama prijeti trostruki udar‘
Page 2 of 3