Ruska invazija na Ukrajinu
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ruska oblast!
Na ovaj način je prekinut željeznički prijevoz
u dva pravca: Svatove i Strobiljsk-Luhansk.
Trevožno...
Na ovaj način je prekinut željeznički prijevoz
u dva pravca: Svatove i Strobiljsk-Luhansk.
Trevožno...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Prije sat vremena
U oslobođenom selu u Hersonu otkriveno golemo skladište ruskog streljiva
Stotine ruskih topničkih granata otkrivene su u skladištu streljiva u Velikoj Oleksandrivki u regiji Herson na jugu Ukrajine.
Fotografije koje je podijelio ukrajinski novinar Andrij Caplijenko pokazuju gomile oružja, uključujući protutenkovske navođene rakete i protutenkovske mine, smještene u selu koje su nedavno oslobodile ukrajinske snage..
U oslobođenom selu u Hersonu otkriveno golemo skladište ruskog streljiva
Stotine ruskih topničkih granata otkrivene su u skladištu streljiva u Velikoj Oleksandrivki u regiji Herson na jugu Ukrajine.
Fotografije koje je podijelio ukrajinski novinar Andrij Caplijenko pokazuju gomile oružja, uključujući protutenkovske navođene rakete i protutenkovske mine, smještene u selu koje su nedavno oslobodile ukrajinske snage..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
SAD: Rusija je očajna zbog zaliha oružja
Rusija očajnički traži načine za zaobilaženje zapadnih sankcija kako bi opskrbila svoju vojsku naprednim oružjem, rekao je danas visoki američki dužnosnik u razgovoru za CNN, dodajući kako se ruske zalihe naprednih oružja ubrzano smanjuju u Ukrajini, a Rusija ne može pronaći dijelove koji su joj potrebni da bi ih popunila.
Zamjenik američkog ministra financija Wally Adeyemo rekao je CNN-u da Moskva donosi odluke o ratu jer je na to prisiljena ubrzanim smanjenjem zaliha.
"Moraju donositi kritične odluke o onom što mogu napraviti na bojišnici jer nemaju tenkove koje trebaju, nemaju opreme koja im treba da bi proizveli helikoptere, nemaju poluvodiče koji im trebaju za projektile koje lansiraju na Ukrajinu", rekao je Adeyemo.
"Rusima nestaje ljudstva, nestaje im streljiva, nestaje im tenkova i drugih materijala. Zapadne sankcije i kontrola izvoza im otežavaju da ojačaju svoje snage i nabave im opremu koja im treba", rekao je američki dužnosnik.
Adexamo kaže da Moska koristi lažne kompanije kako bi pokušala izbjeći sankcije, ali Kina joj nije od velike pomoći: "Kina ne moće dati Rusiji ono što ni sami nemaju, a Kina ne proizvodi najnaprednije poluvodiče. Njih proizvode naši saveznici i partneri i zato Rusija očajnički pokušava doći di njih. Razlog zbog kojih koriste obavještajne službe i lažne kompanije je to što ih zemlje kojima bi se inače obratili u ovakvoj situaciji naprosto nemaju".
2014-04-11
2016-07-22
Otkako je Ukrajina početkom rujna započela uspješnu masovnu kontraofenzivu, ruski dužnosnici opetovano ističu mogućnost mirovnih pregovora - pa čak i nakon što je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski nakon referenduma u Donbasu potpisao dekret o odbijanju bilo kakvih pregovora s Vladimirom Putinom.
Jedan od posljednjih nezavisnih ruskih medija, Meduza, iz više je izvora bliskih ruskoj vladi dobio informaciju kako Kremlj u isti mah lobira iza zatvorenih vrata kod zapadnih lidera kako bi uvjerili Kijev da pristane na privremeni prekid vatre.
No prema izvorima, Putin nema namjeru okončati rat; umjesto toga, prekid vatre poslužio bi mu kao dio šire strategije - kako bi kupio vrijeme za treniranje regruta i obnovio zalihe, a onda u veljači ili ožujku pokrenuo ofenzivu punog opsega.
‘Vrlo je teško sada držati Herson, a povlačenje trupa iz regije moglo bi se učiniti kao gesta dobre volje‘, rekao je jedan izvor blizak Kremlju.
Prema izvorima Meduze, Kremlj trenutno pokušava utjecati na zapadne čelnike i turskog predsjednika Recepa Erdogana kako bi uvjerili Ukrajinu da se vrati pregovorima s Rusijom.
Istodobno, izvori Meduze ističu da Vladimir Putin ne planira okončati rat, te da se nada da će iskoristiti budući prekid vatre za pripremu nove ofenzive.
Savjetnik Zelenskog Mihajlo Podoljak kazao je za Meduzu da prekid vatre apsolutno nije u interesu Ukrajine, tako da ruski prijedlozi - bez obzira da li su javno izneseni ili ne - ne dolaze u obzir.
Dodao je kako je Ukrajina ‘iznimno zainteresirana‘ vojno poraziti Rusiju.
Putin jede govna
Jedan od posljednjih nezavisnih ruskih medija, Meduza, iz više je izvora bliskih ruskoj vladi dobio informaciju kako Kremlj u isti mah lobira iza zatvorenih vrata kod zapadnih lidera kako bi uvjerili Kijev da pristane na privremeni prekid vatre.
No prema izvorima, Putin nema namjeru okončati rat; umjesto toga, prekid vatre poslužio bi mu kao dio šire strategije - kako bi kupio vrijeme za treniranje regruta i obnovio zalihe, a onda u veljači ili ožujku pokrenuo ofenzivu punog opsega.
‘Vrlo je teško sada držati Herson, a povlačenje trupa iz regije moglo bi se učiniti kao gesta dobre volje‘, rekao je jedan izvor blizak Kremlju.
Prema izvorima Meduze, Kremlj trenutno pokušava utjecati na zapadne čelnike i turskog predsjednika Recepa Erdogana kako bi uvjerili Ukrajinu da se vrati pregovorima s Rusijom.
Istodobno, izvori Meduze ističu da Vladimir Putin ne planira okončati rat, te da se nada da će iskoristiti budući prekid vatre za pripremu nove ofenzive.
Savjetnik Zelenskog Mihajlo Podoljak kazao je za Meduzu da prekid vatre apsolutno nije u interesu Ukrajine, tako da ruski prijedlozi - bez obzira da li su javno izneseni ili ne - ne dolaze u obzir.
Dodao je kako je Ukrajina ‘iznimno zainteresirana‘ vojno poraziti Rusiju.
Putin jede govna
2014-04-11
2016-07-22
2016-07-22
Tek sad vidim ovo. Trevožno...
Međunarodno pravo dozvoljava proširiti svoju obranu na 50 km u drugu
zemlju ukoliko se od tamo puca ...
Međunarodno pravo dozvoljava proširiti svoju obranu na 50 km u drugu
zemlju ukoliko se od tamo puca ...
I na drugim dijelovima bojišta su Ukri itekako aktivni...
Treba to serijski proizvodit...
Ero, kako ćeš pred Boga s takvim mislima?
Pomiri se sa sobom i sa Bogom.
Već sutra ćeš možda biti s njim.
crvenkasti-
2014-04-17
Gledat će te s prijekorom. A ti ćeš šutjeti. Jer nemaš što reći.
Samo sramota. Beskrajni sram pred njim i pred samim sobom.
Samo sramota. Beskrajni sram pred njim i pred samim sobom.
crvenkasti-
2014-04-17
Ero razvaljuje i po rusiji.
Razgoropadio se ko ukrajinska vojska:)
dijagram-
2015-08-09
Malo me podapinje Crljeni, ali ga preskočim ko gumitvist.dijagram wrote:Ero razvaljuje i po rusiji.
Ja stvaram (božanski čin), a ti bi razarao.crvenkasti wrote:Ero, kako ćeš pred Boga s takvim mislima?
Ne molimo se ja i ti istom Bogu.
I razaranje je kreacija.Eroo wrote:Ja stvaram (božanski čin), a ti bi razarao.crvenkasti wrote:Ero, kako ćeš pred Boga s takvim mislima?
Ne molimo se ja i ti istom Bogu.
Sve je u suštini kreacija. To je ciklus.
2014-04-11
U borbama na jugoistoku zemlje ukrajinska vojska oslobađa sve više teritorija. Zato je Volodimir Zelenski, predsjednik Ukrajine, rekao da će nadjačati rusku invaziju.
Ukrajinske vojne snage nastavljaju s ofanzivom i oslobađanjem teritorija na istoku i jugu zemlje.
Zbog toga guverner Hersonske regije, kojeg je postavila Rusija, poziva na evakuaciju civila.
Taj poziv u Kijevu smatraju deportacijom.
https://balkans.aljazeera.net/videos/2022/10/14/nastavljene-borbe-oko-hersona-rusi-granatirali-zaporozje
Dobro. Ovi napreduju i to je jedina važna vijest. Gurkaju ga prema Rusiji a kremaljski pacovi sve očajniji.
Ukrajinske vojne snage nastavljaju s ofanzivom i oslobađanjem teritorija na istoku i jugu zemlje.
Zbog toga guverner Hersonske regije, kojeg je postavila Rusija, poziva na evakuaciju civila.
Taj poziv u Kijevu smatraju deportacijom.
https://balkans.aljazeera.net/videos/2022/10/14/nastavljene-borbe-oko-hersona-rusi-granatirali-zaporozje
Dobro. Ovi napreduju i to je jedina važna vijest. Gurkaju ga prema Rusiji a kremaljski pacovi sve očajniji.
2014-04-11
2016-07-22
Vidimo biljku kako cvate i nakon nekog vremena latice otpadnu i onda sjeme itd dakle postoji ciklus jer kad ovo ne bi otpalo onda iduće godine ne bi mogao novi cvat rasti tu.
Sve je kreacija uključujući i razaranje.
---
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
EU sastanak i svi osim Orbana za održavanje izbora u BiH dakle podrška Komšiću i odma dva dana nakon toga napad na Ukrajinu i sad kad su izbori u BiH idući tjedan Rusija službeno anketira dijelove Ukrajine.
Mislite da je ovo slučajno kako se datumi poklapaju.
Sve je kreacija uključujući i razaranje.
---
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
EU sastanak i svi osim Orbana za održavanje izbora u BiH dakle podrška Komšiću i odma dva dana nakon toga napad na Ukrajinu i sad kad su izbori u BiH idući tjedan Rusija službeno anketira dijelove Ukrajine.
Mislite da je ovo slučajno kako se datumi poklapaju.
2014-04-11
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu