Ruska invazija na Ukrajinu
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
crvenkasti wrote:
Jedan im je pobjegao:
4 nisu. Oboreni samo za 18 minuta.
To ti je kao u košarki...nikad nemaš 100% ubacivanja.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:crvenkasti wrote:
Jedan im je pobjegao:
To ti je vijest od 24.ožujka
https://twitter.com/KaljuLaid/status/1507042239691644947
crvenkasti-
2014-04-17
To je vijest od jutros, prije podne.crvenkasti wrote:Eroo wrote:crvenkasti wrote:
Jedan im je pobjegao:
To ti je vijest od 24.ožujka
https://twitter.com/KaljuLaid/status/1507042239691644947
Rusija je pokazala da može UKR vratiti u 18 stoljeće
Ukrajina taj rat neće dobiti i ne može dobiti
Rusija još nije odradila ni jednu pravu ofenzivu
Sa malim brojem vojnika uzeli su komadinu Ukrajine
Ako Ukri i njihovi Zapadni mentori ne krenu na pregovore Rusi će okupirati cijelu Ukrajinu i dokinuti njenu državnost
Stručnjaci su proračunali da ovakvim tempom gubitaka i da Rusija ne mijenja ništa Ukri mogu izdržati do kraja idućeg ljeta
I šta da vam radim
Ako Ukri i njihovi Zapadni mentori ne krenu na pregovore Rusi će okupirati cijelu Ukrajinu i dokinuti njenu državnost
Stručnjaci su proračunali da ovakvim tempom gubitaka i da Rusija ne mijenja ništa Ukri mogu izdržati do kraja idućeg ljeta
I šta da vam radim
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I da, sve ono oko Harkova je svjesno prepušteno radi manjka vojske i premještanjem snaga da se zaštite važniji pravci
I to jer razlog onih gubitaka a ne silna ukrajinska snaga iako Ukrajinska vojska jeste i jaka i moćna
I to jer razlog onih gubitaka a ne silna ukrajinska snaga iako Ukrajinska vojska jeste i jaka i moćna
2015-09-24
crvenkasti wrote:Užas: Sergej Surovikin - 'General Armagedon' sada upravlja ruskim ratom.
"Surovikin je apsolutno nemilosrdan, s malo obzira prema ljudskim životima”, rekao je za Guardian bivši dužnosnik ministarstva obrane koji je radio sa Surovikinom. “Bojim se da će njegove ruke biti potpuno prekrivene ukrajinskom krvlju.”
https://www.theguardian.com/world/2022/oct/10/sergei-surovikin-the-general-armageddon-now-in-charge-of-russias-war
A i on je Vaga u horoskopu.Ne vjerujem bash sve u svezi horoskopa ali sam sreo Vage u svom zivotu jako dobrocudne i smirene koje su neke budale shvacale kao blage pa im mozesh srati po glavi dok ne dobiju po pichki i uvjere sa da nisu ono shto su mislili nego jebeno nemilosrdni tipovi.Osjetljivi,dushevni i dobri prijatelji ali zenske Vage su uglavnom kurvetine kojima nikad dosta kurca::::)))
Ukrajina je od strane Zapada bila određena da bude pištolj koji će da ubije Rusiju
Zato sad imaju toga Surovkina za kojeg smatram da je propagandno pre-demoniziran
General ko i svaki drugi
Zato sad imaju toga Surovkina za kojeg smatram da je propagandno pre-demoniziran
General ko i svaki drugi
2015-09-24
Ringo10 wrote:I da, sve ono oko Harkova je svjesno prepušteno radi manjka vojske i premještanjem snaga da se zaštite važniji pravci
Ma gledaj.Front je toliko razvuchen da su rusi imali na svaki duzni kilometar samo jednog vojnika.Ukri su dobijali od amera pogatke u stvarnom vremenu jer oko 200 vojnih satelita nadgleda to podruchje plus Avaxi i oko 50 komercijalnih satelita..Problem je bio u tome da su morali prikochiti u osvajanju jer nisu imali koga ostaviti da im chuva ledja i obavlja one poslove za koje su potrebni policajci i drge civilne sluzbe pa su morali iz tih elitnih jedinica zbog nedostatka pozadinskog osoblja odvajati ljude koji su obuchavani za napad a ne za sjedenje i cheshanje jaja.Sada ce ti mobilizirani obavljati te poslove a oni koji su na pochetku bili jurishnici nastavit ce svoj posao.Mada mi je neshto sumnjivo.Javilo se na tu mobilizaciju 875.000 ljudi a rusi uglavnom te podatke ne objavljuju nego mudro cute shto mi govori da ce tu biti josh zeshcih pizdarija. Mislim da su rusi konachno shvatili da im ukrajinci nisu braca pa ce se sada prema njima tako i odnositi.Mislili su da ce napraviti drzavni udar (vojska) ali nisu mogli da vjeruju shto je napravila anglo-saksonska propaganda u svezi ispiranja mozga ukrima.Sada ce im i ovo malo shto je ostalo od Ukrajine sjebati do daske pa ce i ono shto je ostalo na sjeveru pobjeci u europske zemlje,Pishi,Ukrajina projekat propo.
Opća skupština UN-a osudila rusku aneksiju:
Samo četiri države stale na Putinovu stranu
...dva tjedna treninga je bilo odlučno premalo.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
rusija je pokazala kako je izvan današnjih civilizacijskih dosega i kako je riječ o zemlji u kojoj glavnu riječ vode brutalni barbari, a zapravo ljudske pičkice i kukavice koje se skrivaju iza nuklearnog arsenala koji posjeduju.Ringo10 wrote:Rusija je pokazala da može UKR vratiti u 18 stoljeće
I šta da vam radim
rusija je u vojnom smislu u ukrajini prošla svoj zenit i sada je prisiljena na defanzivu, povlačenje i u konačnici na vojni poraz na sličan način na koji su srbi dobili po pički u hrvatskoj.
mali broj vojnika, veliš?
pa ako je to istina zašto sada ne mogu mobilizirati planirani broj vojnika, već su prisiljeni na represiju kako bi proveli mobilizaciju.
prednost koju su rusi imali u ljudstvu i tehnici ukrajinci su skresali do te mjere da uspješno vraćaju okupirani teritorij.
ovo u kharkivu je replika hrvatskog bljeska - vojna akcija za vojna učilišta.
pregovori?
već viđeno od srba. kad god ste dobivali po pički tražili ste pregovore. na kraju ste s generalom stipetićem pregovarali o uvjetima predaje.
ruski i srpski stručnjaci su to proračunali?
isti oni koji su izračunali da će rusi za sedam dana biti u kijevu?
kako god, stiže zima.
ovaj puta ukrajinska zima u kojoj su rusi u ulozi hitlerove/putlerove vojske.
sitting_bull-
2015-09-28
veber likes this post
nasuprot tome 10.000 ukrajinskih vojnika je završilo vojnu obuku u engleskoj i vraća se u ukrainu.Eroo wrote: ...dva tjedna treninga je bilo odlučno premalo.
to je već drugi kontigent od 10.000 vojnika koji se vraća iz engleske.
drugi su u njemačkoj i poljskoj na obuci, ali za njih nemam podatke.
pretpostavljam kako će ovi vojnici imati na raspolaganju i opremu na kojoj su prošli obuku.
sigurno nisu dobili zahrđalu tandžaru i tampone u paketiću prve pomoći.
sitting_bull-
2015-09-28
Eroo wrote:Opća skupština UN-a osudila rusku aneksiju:
Pa jebem ja njima mater tako principijelnima ionako ce se ta ushljiva ustanova uskoro raspasti jer su svi poltroni koji nemaju muda da kazu drugima istinu.Skup uljeba koji sjede tamo i cheshu jaja a glasaju za ono shto im ameri narede.Kada je rus trazio da to bude tajno glasanje onda su se zapadnjaci digli na chetiri noge govoreci da to nije demokratski.Obog te jebo koja demokracija?Naravno za tebe je to dokaz demokracije jer si pristran i ne principijelan u svom bicu.Da si se tako trudio objashnjavati za Kosovo ja ni jednu rijech ne bi napisao ili da si tako zdushno branio palestince od zidova ili somalijce ,afganistance ili neki drugi narod ja ni rijechi protiv tvojih stavova ne bi napisao,ali jarane providan si kao meduza i meni ne mozesh prodavati muda za bubrege iako si uvjeren da tvoja propaganda djeluje na sve kao shto zapadna propaganda djeluje na tebe.Mene ostavljash svojim upisima samo u uvjerenju da si pokvaren kao mucak i da te ustvari boli kurac za bilo koga osim za sebe ali upravo zbog unutrashnjeg nedostatka nechega shto bi se kod tebe moglo nazvati normalno ti dolazish ovdje i maltretirash sve normalne sa svojim C/P istomishljenika i bolesnih osoba.
je, i vi i rusi možete prditi u crkvi obzirom na izgovore koje koristite.mentalitet wrote:Ringo10 wrote:I da, sve ono oko Harkova je svjesno prepušteno radi manjka vojske i premještanjem snaga da se zaštite važniji pravci
Ma gledaj.Front je toliko razvuchen da su rusi imali na svaki duzni kilometar samo jednog vojnika.Ukri su dobijali od amera pogatke u stvarnom vremenu jer oko 200 vojnih satelita nadgleda to podruchje plus Avaxi i oko 50 komercijalnih satelita..Problem je bio u tome da su morali prikochiti u osvajanju jer nisu imali koga ostaviti da im chuva ledja i obavlja one poslove za koje su potrebni policajci i drge civilne sluzbe pa su morali iz tih elitnih jedinica zbog nedostatka pozadinskog osoblja odvajati ljude koji su obuchavani za napad a ne za sjedenje i cheshanje jaja.Sada ce ti mobilizirani obavljati te poslove a oni koji su na pochetku bili jurishnici nastavit ce svoj posao.Mada mi je neshto sumnjivo.Javilo se na tu mobilizaciju 875.000 ljudi a rusi uglavnom te podatke ne objavljuju nego mudro cute shto mi govori da ce tu biti josh zeshcih pizdarija. Mislim da su rusi konachno shvatili da im ukrajinci nisu braca pa ce se sada prema njima tako i odnositi.Mislili su da ce napraviti drzavni udar (vojska) ali nisu mogli da vjeruju shto je napravila anglo-saksonska propaganda u svezi ispiranja mozga ukrima.Sada ce im i ovo malo shto je ostalo od Ukrajine sjebati do daske pa ce i ono shto je ostalo na sjeveru pobjeci u europske zemlje,Pishi,Ukrajina projekat propo.
kažeš kako je mobilizirano 875.000 ljudi. u to se broje i oni koji su pobjegli u gruziju, tursku i dalje?
dobro, čak i da je to istina, s kojom će to vojnom tehnikom ta vojska krenuti na ukrajince: bez modernih tenkova, bez oklopnih vozila, bez haubica i bez logistike koja je neorganizirana i djelomična?
oni koji su na početku nasrnuli na ukrajinu su uglavnom mrtvi, ili zbog ranjavanja izbačeni iz stroja i to su uglavnom bili pripadnici elitnih ruskih jedinica, niži oficirski kadar je desetkovan - tko će zapovijedati i voditi te mobilizirane na bojišnici?
razumijem da vam je stalo da rusi nešto ostvare, jasno je i kako ste dio rusofilske propagande i kako pokušavate rusku verziju događanja prikazati kao istinu.
no, nije mi jasno kako je onda moguće da su rusi kod "premještanja snaga kod kharkova" ostavili gotovo 400 tenkova od kojih je više od 300 bilo potpuno ispravno, da su kod lymana ostavili prepuna skladišta municije.
je li to isto bili "to confused the ukraine", ili je ipak bila u pitanju bezglava bežanija poput vaše srpske poslije oluje???
sitting_bull-
2015-09-28
hm, po tebi su demokratske zemlje rusija, bjelorusija, sjeverna koreja, sirija i nikaragva.mentalitet wrote:Eroo wrote:Opća skupština UN-a osudila rusku aneksiju:
Pa jebem ja njima mater tako principijelnima ionako ce se ta ushljiva ustanova uskoro raspasti jer su svi poltroni koji nemaju muda da kazu drugima istinu.Skup uljeba koji sjede tamo i cheshu jaja a glasaju za ono shto im ameri narede.Kada je rus trazio da to bude tajno glasanje onda su se zapadnjaci digli na chetiri noge govoreci da to nije demokratski.Obog te jebo koja demokracija?Naravno za tebe je to dokaz demokracije jer si pristran i ne principijelan u svom bicu.Da si se tako trudio objashnjavati za Kosovo ja ni jednu rijech ne bi napisao ili da si tako zdushno branio palestince od zidova ili somalijce ,afganistance ili neki drugi narod ja ni rijechi protiv tvojih stavova ne bi napisao,ali jarane providan si kao meduza i meni ne mozesh prodavati muda za bubrege iako si uvjeren da tvoja propaganda djeluje na sve kao shto zapadna propaganda djeluje na tebe.Mene ostavljash svojim upisima samo u uvjerenju da si pokvaren kao mucak i da te ustvari boli kurac za bilo koga osim za sebe ali upravo zbog unutrashnjeg nedostatka nechega shto bi se kod tebe moglo nazvati normalno ti dolazish ovdje i maltretirash sve normalne sa svojim C/P istomishljenika i bolesnih osoba.
zanimljivo je što srbija nije među njima.
podlegli ste pritisku amera, češkate jaja i sliježete ramenima kad vas putin pogleda?
čestitam.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:je, i vi i rusi možete prditi u crkvi obzirom na izgovore koje koristite.mentalitet wrote:Ringo10 wrote:I da, sve ono oko Harkova je svjesno prepušteno radi manjka vojske i premještanjem snaga da se zaštite važniji pravci
kažeš kako je mobilizirano 875.000 ljudi. u to se broje i oni koji su pobjegli u gruziju, tursku i dalje?
dobro, čak i da je to istina, s kojom će to vojnom tehnikom ta vojska krenuti na ukrajince: bez modernih tenkova, bez oklopnih vozila, bez haubica i bez logistike koja je neorganizirana i djelomična?
oni koji su na početku nasrnuli na ukrajinu su uglavnom mrtvi, ili zbog ranjavanja izbačeni iz stroja i to su uglavnom bili pripadnici elitnih ruskih jedinica, niži oficirski kadar je desetkovan - tko će zapovijedati i voditi te mobilizirane na bojišnici?
razumijem da vam je stalo da rusi nešto ostvare, jasno je i kako ste dio rusofilske propagande i kako pokušavate rusku verziju događanja prikazati kao istinu.
no, nije mi jasno kako je onda moguće da su rusi kod "premještanja snaga kod kharkova" ostavili gotovo 400 tenkova od kojih je više od 300 bilo potpuno ispravno, da su kod lymana ostavili prepuna skladišta municije.
je li to isto bili "to confused the ukraine", ili je ipak bila u pitanju bezglava bežanija poput vaše srpske poslije oluje???
Shta ja tebi tako pametnom imam uopce objashnjavati?Ja crpim podatke iz relevantnih izvora koji nisu naklonjeni Rusiji.Dakle chitam sve na par stranih jezika i donosim svoje zakljuchke dok vi pratite samo takozvane hrvatske medije koji u sebi nemaju hrvatsko ni h ili citirate twitter i F.B.No dobro mozda bi i ja na vashem mjesu bio i gori od vas kada bi bio primoran chitati toliko propagande.Dakle,plus toga obrazovanje koshta,ako nishta barem vremena chitajuci prave stvari i prave autore.Nisu sve knjige istinite i dobre ali ako imash mozga i neko predznanje ako nishta barem zivotno onda nema shanse da ti netko proda muda pod bubrege.Da idem dalje objashnjavati,fakat mi se ne da jer unaprijed znam da bi mi trud bio uzaludan.Poznat mi je vash mentalitet.Milion sam puta napisao da na zalost nisam Srbin ali vashe inzistiranje na toj podjeli izmedju ljudi samo govori vishe o vama.Iskreno politichki sam Srbin i to priznajem ali da sam politichki Hrvat fakat bi se sramio pred samim sobom,jer biti zapadna kujica za neku mrvicu bachenu ispod stola je degradirajuce chak i za psa a kamo li za ljudsko bice.Dodushe sreo sam u zivotu i zanosnih zena koje su prodavale svoje tijelo za sitnu lovu a da je nisam poznavao iz toga svijeta pozelio bi biti sa njom ,ovako da mi je placala suhim zlatom kurac mi se ne bi digao.To je zbog toga kada imash vrijednosnu ljestvicu u svezi sexa pa tako i kada imash vrijednosnu ljestvicu u svezi slobode i sluganstva.
ne trebaš ti meni ništa objašnjavati jer da bi to mogao trebao bi biti objektivan, a tvoja je objektivnost u razini lavrova, zaharove i putina.
evo, samo za tebe jedan video u kojem se nalaze materijali koje su objavili sami rusi pa sam procijeni s koliko oduševljenja rus ide u vojnike, odnosno u putinov rat.
drago mi je što me potcjenjuješ i ne kanim te rauvjeravati. još je napoleon rekao: kad vaš neprijatelj čini ozbiljnu pogrešku, nemojte biti nepristojni i ometati ga.
evo, samo za tebe jedan video u kojem se nalaze materijali koje su objavili sami rusi pa sam procijeni s koliko oduševljenja rus ide u vojnike, odnosno u putinov rat.
drago mi je što me potcjenjuješ i ne kanim te rauvjeravati. još je napoleon rekao: kad vaš neprijatelj čini ozbiljnu pogrešku, nemojte biti nepristojni i ometati ga.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:ne trebaš ti meni ništa objašnjavati jer da bi to mogao trebao bi biti objektivan, a tvoja je objektivnost u razini lavrova, zaharove i putina.
Jarane ako slusham onda to moraju biti obrazovani ljudi ,doktori nauka,magistri,profesori koji su se dokazali svojim rezultatima i uopce me ne dira koje su nacije vjere ili boje koze ,samo mi je vazno njihovo dokazano znanje.Znash zashto ?Pa na takav se nachin zashtitish da ne ispadnesh budala pred pametnim ljudima.Ne podcjenjujem te,samo tvrdim da crpish informacije iz pogreshnih izvora kao i vecina forumasha koja lijepi ovdje anonimne budale sa twittera i F.B.A to shto si citirao Napoleona koga su rusi "podcijenili"pa mu doshli do Pariza samo govori o tebi.Kada citirash ,barem citiraj nekoga relevantmog kao shto je bio Staljin:::)))
Super mi je ovo zapadnjačko podcjenjivanje Rusije i Rusa
2015-09-24
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu