Ruska invazija na Ukrajinu
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Super mi je ovo zapadnjačko podcjenjivanje Rusije i Rusa
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
eto, "pročitao" si me i što ću sad?
priložio sam ti ovaj video samo zato što su ga producirali rusi i komentar nije važan jer svatko može sam donositi zaključke na temelju onoga što vidi.
postoji i video s ukrajinskim vojnicima na obuci u engleskoj. isto ne treba komentar jer sam možeš vlastitim očima vidjeti.
recimo da su i rusi i ukrajincu u tim clipovima pokazali najbolje što imaju jer su takva pravila propagande.
ako ništa i nije istina ni u jednom od njih i laži ponešto otkrivaju, ne?
priložio sam ti ovaj video samo zato što su ga producirali rusi i komentar nije važan jer svatko može sam donositi zaključke na temelju onoga što vidi.
postoji i video s ukrajinskim vojnicima na obuci u engleskoj. isto ne treba komentar jer sam možeš vlastitim očima vidjeti.
recimo da su i rusi i ukrajincu u tim clipovima pokazali najbolje što imaju jer su takva pravila propagande.
sitting_bull-
2015-09-28
i meni je super srpsko rusofilstvo.Ringo10 wrote:Super mi je ovo zapadnjačko podcjenjivanje Rusije i Rusa
putin über alles.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:eto, "pročitao" si me i što ću sad?
Napisao sam i ponovit cu .chitam samo relevantne izvore i ako vidim da pishe u podnaslovu Dr.,Mg,profesor itd.Ne otvaram nishta shto mi je nepoznatog porijekla i shto nema neki predznak kvalitete i nepristranosti.Twitter ne otvaram taman da tamo govori Sartr ili Aristotel ,a da ne govorim o F.B. Od tih medija nisam nikada imao otvoren nalog i izbjegavam drushtvene mreze zato ono shto se nekada pisalo po javnim WC-ima sada se pishe na srushtvenim mrezama pa i na ovome forumu.Tako je na WC pisalo jebo sam Moniku Beluchi a netki peder je dopisao govnetom ,jesi ali mene u guzicu,Kuzish poantu?
E jebi ga, taj podatak mi je trebao kad sam bio mlad ....mentalitet wrote:... ali zenske Vage su uglavnom kurvetine kojima nikad dosta kurca::::)))
Last edited by Ringo10 on 13/10/2022, 03:15; edited 1 time in total
2015-09-24
Propo ... jebi ga, šta ćeš kad je neko glup ko kitonmentalitet wrote:Ringo10 wrote:Pishi,Ukrajina projekat propo.
2015-09-24
sitting_bull wrote:i meni je super srpsko rusofilstvo.Ringo10 wrote:Super mi je ovo zapadnjačko podcjenjivanje Rusije i Rusa
putin über alles.
A kako cemo tebe ocijeniti kada u svemu shto netko napishe suprotno tvome razmishljanju vidish srbe i ruse?Ako meni ne vjerujesh odi kod psihijatra i preprichaj mu ovu prepisku pa cesh vidjeti shto ce ti reci:::)))
ako ti misliš kako si u pravu u svemu što pišeš, premda rijetko odgovaraš na kontra argumente, neka ti bude. u pravu si. osim kad nisi.mentalitet wrote:sitting_bull wrote:i meni je super srpsko rusofilstvo.Ringo10 wrote:Super mi je ovo zapadnjačko podcjenjivanje Rusije i Rusa
putin über alles.
A kako cemo tebe ocijeniti kada u svemu shto netko napishe suprotno tvome razmishljanju vidish srbe i ruse?Ako meni ne vjerujesh odi kod psihijatra i preprichaj mu ovu prepisku pa cesh vidjeti shto ce ti reci:::)))
srbe i ruse vidim jer se sami guraju u kadar. tamo gdje ih nema ih ne vidim.
btw. bilo bi nepristojno od mene da ti proturiječim, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
Ringo10 wrote:Propo ... jebi ga, šta ćeš kad je neko glup ko kitonmentalitet wrote:Ringo10 wrote:Pishi,Ukrajina projekat propo.
Iskreno,zao mi obichnih ljudi,boli me kurac za politichare oni su ionako stoka koju boli kurac za obichnog chovjeka.N e da mi se ovdje lijepiti ali gledao sam metamorfozu tog zidova Zelenskog (interesantno da im je 95% vlade zidovskog porijekla) koji je govorio pred izbore kako su oni jedan narod sa rusima kako je jezik maltene isti.On i nije drugim govorio osim ruskim pa je nedavno neshto pocheo naglabati na ukrainskom koji se razlikuje od ruskog kao srpski i hrvatski.Uglavnom je pobijedio ruskim glasovima i onda je nakon izvjesnog vremena a posebno dolaskom duboke drzave na vlast u USA okrenuo curak i pocheo da pricha sve suprotno.
Ma ja razumijem da im je ta takozvana politička elita kupljena i potpuno pod USA kontrolom, ali ovoliko samodestruktivni ... ne znam, jednog dana bi moglo biti javnih vješanja po Kijevumentalitet wrote:Ringo10 wrote:Propo ... jebi ga, šta ćeš kad je neko glup ko kitonmentalitet wrote:Ringo10 wrote:Pishi,Ukrajina projekat propo.
Iskreno,zao mi obichnih ljudi,boli me kurac za politichare oni su ionako stoka koju boli kurac za obichnog chovjeka.N e da mi se ovdje lijepiti ali gledao sam metamorfozu tog zidova Zelenskog (interesantno da im je 95% vlade zidovskog porijekla) koji je govorio pred izbore kako su oni jedan narod sa rusima kako je jezik maltene isti.On i nije drugim govorio osim ruskim pa je nedavno neshto pocheo naglabati na ukrainskom koji se razlikuje od ruskog kao srpski i hrvatski.Uglavnom je pobijedio ruskim glasovima i onda je nakon izvjesnog vremena a posebno dolaskom duboke drzave na vlast u USA okrenuo curak i pocheo da pricha sve suprotno.
Jer i ispiranje mozga ima granica... ili možda i nema
2015-09-24
Ja o Putinu nikad ne govorimsitting_bull wrote:i meni je super srpsko rusofilstvo.Ringo10 wrote:Super mi je ovo zapadnjačko podcjenjivanje Rusije i Rusa
putin über alles.
Uspješnost nekog političara se vidi kad završi političku karijeru... a on je još daleko od toga
On ostaje do 2030te najvjerojatnije
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ma ja razumijem da im je ta takozvana politička elita kupljena i potpuno pod USA kontrolom, ali ovoliko samodestruktivni ... ne znam, jednog dana bi moglo biti javnih vješanja po Kijevumentalitet wrote:Ringo10 wrote:Propo ... jebi ga, šta ćeš kad je neko glup ko kitonmentalitet wrote:Ringo10 wrote:Pishi,Ukrajina projekat propo.
Jer i ispiranje mozga ima granica... ili možda i nema
Pa nije sramota da te netko zajebe ali vishe puta je znak da si glup.Vidjet cemo sada za mjesec dana.Bit ce to turbulencije koje josh nisu vidjene od WWII jer mislim ako Republikanci dodje opet na vlast a sva je prilika da ce dobiti podrshku za Kongres i Senat onda ce pokrenuti Bajdenov impichment i nece se chekati do 2024.Ali se bojim da ovi krimosi na vlasti ne pokrenu neshto pokvareno u Ukrajini (bace taktichku nuklearnu ili sjebu neku Atomsku centralu pa odgode glasanje sa Kongres i Senat te proglase vanredno stanje ali onda evo gradjanskog rata u USA a tada se NATO raspada jer kad nema glavnog kauboja mishevi bjeze u rupe .Tada je sve moguce u Europi,u prevodu totalni rat.Tako da nikome se ne pishe dobro.Mozda vi tamo u Australiji prezivite,ali chitam u Novom Zelandu donijet zakon o oporezivanju stoke na izduvne gasove.A bog te jebo kad sam to prochitao i vidio onu kurvetinu kako obrazlaze to sranje od zakona pozelio sam da joj gurnem nogu poprijeko u pichku.Svijet je otishao u sto pizdi materinih.
Ukrajina je od neutralnosti mogla profitirati i na Zapadu i od Rusije
Ali divlja i besmislena mržnja sa Zapada instalirane Banderovske klike je presudila
Ukrajina će prestati postojati najvjerojatnije
U najboljem slučaju će ostati bez najmanje 40 postotaka teritorije
Ali divlja i besmislena mržnja sa Zapada instalirane Banderovske klike je presudila
2015-09-24
putin će biti vječan.Ringo10 wrote:Ja o Putinu nikad ne govorimsitting_bull wrote:i meni je super srpsko rusofilstvo.Ringo10 wrote:Super mi je ovo zapadnjačko podcjenjivanje Rusije i Rusa
putin über alles.
Uspješnost nekog političara se vidi kad završi političku karijeru... a on je još daleko od toga
On ostaje do 2030te najvjerojatnije
kao i hitler.
sitting_bull-
2015-09-28
sreća pa je putin pravi mirotvorac.Ringo10 wrote:Ukrajina je od neutralnosti mogla profitirati i na Zapadu i od Rusije
nastavljaš sa proruskom retorikom, a događanja na terenu pokazuju kako tvoji mokri rusofilski snovi polako isparavaju.
putin je imao prednost kad je započinjao rat jer je sam birao vrijeme i područja gdje će napasti, imao je na raspolaganju sve ruske resurse, najbolje obučene ruske profesionalne vojnike, svu vojnu tehniku i puna skladišta municije.
zato je na početku invazije imao vojne uspjehe i osvajao teritorij.
na njegovu i tvoju žalost, ukrajinci nisu željeli ruse za gospodare pa su prvo polomili zube najelitnijim ruskim jedinicama koje su srljale na kijev, a onda organiziranim otporom skršili glavninu vojne žive sile koja je nasrnula na kijev.
putin je izgubio rat kad se povukao kod kijeva, a ovo što se sada događa je za rusku vojsku samo polagano umiranje.
ukrajinci na bojištu više nisu inferiorni ni u tehnici ni u živoj sili. biti će tu i tamo još malo klackanja linije bojišnice, ali je izvjesno kako će na kraju balade rusi napustiti teritorij ukrajine milom, ili silom.
sitting_bull-
2015-09-28
Šandor Winnetou likes this post
Potsjetilo me na srpski "humanizam" na Ovčari.
+420 žrtava i +6 helikoptera? Trevožno...
Precizni s podmunicijom....Excalibur ili Vulcano.
Crvenkasti reče da je Bahmut pao...
Očigledno je da je nevjerodostojan INFORMER.
Očigledno je da je nevjerodostojan INFORMER.
Budala, opet sam vjerovao Crvenkastom.
Zanimljivo je da se vozačima ne preporuča vožnju kroz okupirani Melitopol.
Ihor: Krimski most, situacija...
Zanimljivo je da se vozačima ne preporuča vožnju kroz okupirani Melitopol.
Ihor: Krimski most, situacija...
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu