ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lukašenko Solovjevu: “Putin is a colonel, he promised me rank of colonel - he still hasn’t done it”

Go down

Lukašenko Solovjevu: “Putin is a colonel, he promised me rank of colonel - he still hasn’t done it” Empty Lukašenko Solovjevu: “Putin is a colonel, he promised me rank of colonel - he still hasn’t done it”

Post by Eroo 10/10/2022, 23:52

Lukašenko Solovjevu:
“Putin is a colonel, he promised me rank of colonel - he still hasn’t done it”
 Lukašenko Solovjevu: “Putin is a colonel, he promised me rank of colonel - he still hasn’t done it” 1f602 

2016-07-22

Back to top Go down

Lukašenko Solovjevu: “Putin is a colonel, he promised me rank of colonel - he still hasn’t done it” Empty Re: Lukašenko Solovjevu: “Putin is a colonel, he promised me rank of colonel - he still hasn’t done it”

Post by Eroo 10/10/2022, 23:59

Jebote, zašto ovaj Solovjev ne vodi kakve humorističke emisije, 
bio bi jako uspješan. Samo da naprvi intervjue sa onima oko sebe 
bilo bi dovoljno materijala za smijeh do suza.
Moj prvi izbor bi bio Kokošenkov. :^0

2016-07-22

Back to top Go down

Lukašenko Solovjevu: “Putin is a colonel, he promised me rank of colonel - he still hasn’t done it” Empty Re: Lukašenko Solovjevu: “Putin is a colonel, he promised me rank of colonel - he still hasn’t done it”

Post by mentalitet 11/10/2022, 05:49

Eroo wrote:Jebote, zašto ovaj Solovjev ne vodi kakve humorističke emisije, 
bio bi jako uspješan. Samo da naprvi intervjue sa onima oko sebe 
bilo bi dovoljno materijala za smijeh do suza.
Moj prvi izbor bi bio Kokošenkov. :^0

Pa jebo vas bog nenormalne dokle cete sipati gluposti.Sutra ako Poljska udje u rat a izgleda da hoce,shto mislishda ce Hrvatska ostati poshtedjena?Eno izdano saopcenje da svi poljaci izadju izBelorusije i to pod hitno.Znadesh li ti idiote shto to znachi?Naravno da ne znash jer si uvjeren da je ovo zajebancija.Ako se ruski medo naljuti krenut ce rushiti Europu i to svom silinom,amer ce okrenuti glavu i reci boli nas kurac nismo mi krivi i povuci ce se u USA.Sva europska dobra i kapital ce pobjeci za njima ,naravno i pametni ljudi.To amer i zeli jer se ovdje crnci kote kao pacovi pa mu treba inekcija bijele rase po mogucnosti rasistichki raspolozena ,kakvi kurchevi i palchevi demokracija.To je duda za djecu,demokracija ne postoji,postoje samo interesi bogatih i jachih..Ali dobro tko sam ja da vam otvara te corave ochi i prokletu dushu koju imate a ne znate da se ona ne hrani materijalnim nego duhovnim vrijednostima.U zadnjih 30 godina a posebno nakon pojave interneta stalno se chudim zashto medju hrvatima ima toliko glupih ljudi i kakav je to jebeni korijen urastao u njihove mozgove da su tako ogranicheni,a to me i dan danas drzi na ovome forumu jer sam jebeno radoznao kakva je to bolest,Da li je to genetskog porijekla ili je neshto drugo u pitanju?Ati si pravi primjerak glupog hrvata.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics