Lukašenko: sljedeća je Moldavija
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Lukašenko: sljedeća je Moldavija
PHOTO: Image released of Belarusian dictator Lukashenko addressing his security council appears to suggest that Russian invasion forces also are planned to move into the breakaway Transnistria region of Moldova. pic.twitter.com/HkVzsvtyAo
— Conflict News (@Conflicts) March 1, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kakva budala..ovaj misli da ce ga putin svaki put spasavati..pa lika mrzi 80% bjelorusa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..bilo je i kakva ukrajina..daj ubij se majke ti mile ti.i tvoje 'prognoze' idioteRingo10 wrote:Ma kakva Moldova .
2015-09-08
daj kic rjesi se ovog ruskog provokatora..
2015-09-08
A što je s demokracijom i slobodom govora ? Ili je i tebi draža autokracija i cenzura ?vuksadinare wrote:daj kic rjesi se ovog ruskog provokatora..
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
....koja sloboda govora..to je neprijatelj..provokator..ti jos nisi svjestan da je ovo rat...nisi cuo za pustanje dezinformacija i sirenje defetizma..lik nije normalan.'ma nece ovaj onaj'...kad ono bas hoce..ili je debil ili provokator..treceg nemaIL Risorto wrote:A što je s demokracijom i slobodom govora ? Ili je i tebi draža autokracija i cenzura ?vuksadinare wrote:daj kic rjesi se ovog ruskog provokatora..
2015-09-08
by RayMabus Yesterday at 2:15
Baš me brige za Mariupolj. Jasno je da je ruska mornarica to odlučila zauzet kako im se ne bi sutra neki Briti tu stacionirali s raketama za gađanje druge obale Azovskog mora tj Rusije.
Šta će oni tamo u tom Mariupoliju ili ne boli me kurac. Kad se to osvoji onda ono mornarice iz Azovskog mora izlazi u Crno more i skupa s tom oklopnom vojskom ide na Odesu i središnju Ukrajinu u prostor između Kijeva i Odese.
Odesa se mora osvojiti jer :
1. Da NATO nema još jednu državu na Crnom moru a koja je izrazito antiruska i želi vratiti Krim
2. Da se prekine veza Kijeva ( čak i ako isti ne padne ) s morem ali i s Turskom koja koliko vidim s onim dronovima šta je dala Ukri dobro rokaju Ruse na tlu.
3. Da se spoje s Moldavijom i povrate Transisitriju i osiguraju da Moldavija neće u EU i NATO.
4. Da izađu na rumunsjku granicu a šta je delta Dunava i imaju kontrolu na ušću Dunava ( nije u Ukrajini al je granica i imaju uvid odma )
5. Da se zacementira more oko Zmijskog ostrva ( Ukrajina ne bi imala onda više nikakvi izlaz na more ) i zablokiraju plinska polja koja se nalaze dijelom u rumunjskim vodama kako Rumunji ( čitaj američke, britanske i druge firme ) ne bi mogle tu vadit plin jer plina Rumunjska ima za još samo deset godina ( nalazi se unutra u Transilvaniji ta nalazišta koja imaju plina za Rumunjsku tek za još deset godina ).
Baš me brige za Mariupolj. Jasno je da je ruska mornarica to odlučila zauzet kako im se ne bi sutra neki Briti tu stacionirali s raketama za gađanje druge obale Azovskog mora tj Rusije.
Šta će oni tamo u tom Mariupoliju ili ne boli me kurac. Kad se to osvoji onda ono mornarice iz Azovskog mora izlazi u Crno more i skupa s tom oklopnom vojskom ide na Odesu i središnju Ukrajinu u prostor između Kijeva i Odese.
Odesa se mora osvojiti jer :
1. Da NATO nema još jednu državu na Crnom moru a koja je izrazito antiruska i želi vratiti Krim
2. Da se prekine veza Kijeva ( čak i ako isti ne padne ) s morem ali i s Turskom koja koliko vidim s onim dronovima šta je dala Ukri dobro rokaju Ruse na tlu.
3. Da se spoje s Moldavijom i povrate Transisitriju i osiguraju da Moldavija neće u EU i NATO.
4. Da izađu na rumunsjku granicu a šta je delta Dunava i imaju kontrolu na ušću Dunava ( nije u Ukrajini al je granica i imaju uvid odma )
5. Da se zacementira more oko Zmijskog ostrva ( Ukrajina ne bi imala onda više nikakvi izlaz na more ) i zablokiraju plinska polja koja se nalaze dijelom u rumunjskim vodama kako Rumunji ( čitaj američke, britanske i druge firme ) ne bi mogle tu vadit plin jer plina Rumunjska ima za još samo deset godina ( nalazi se unutra u Transilvaniji ta nalazišta koja imaju plina za Rumunjsku tek za još deset godina ).
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Stavi ga na ignore i ne filozofiraj puno.vuksadinare wrote:....koja sloboda govora..to je neprijatelj..provokator..ti jos nisi svjestan da je ovo rat...nisi cuo za pustanje dezinformacija i sirenje defetizma..lik nije normalan.'ma nece ovaj onaj'...kad ono bas hoce..ili je debil ili provokator..treceg nemaIL Risorto wrote:A što je s demokracijom i slobodom govora ? Ili je i tebi draža autokracija i cenzura ?vuksadinare wrote:daj kic rjesi se ovog ruskog provokatora..
Ja sam ga jutros il sinoć stavio na ignor. Bit će tu par dana jer mi ga se sad ne da slušat jer je ko papagaj neki a Rusi vrše genocid nad ukrajinskom nejači.
2014-04-11
ma idiot neki...muje ga tukle kurcem po glavi..RayMabus wrote:Stavi ga na ignore i ne filozofiraj puno.vuksadinare wrote:....koja sloboda govora..to je neprijatelj..provokator..ti jos nisi svjestan da je ovo rat...nisi cuo za pustanje dezinformacija i sirenje defetizma..lik nije normalan.'ma nece ovaj onaj'...kad ono bas hoce..ili je debil ili provokator..treceg nemaIL Risorto wrote:
A što je s demokracijom i slobodom govora ? Ili je i tebi draža autokracija i cenzura ?
Ja sam ga jutros il sinoć stavio na ignor. Bit će tu par dana jer mi ga se sad ne da slušat jer je ko papagaj neki a Rusi vrše genocid nad ukrajinskom nejači.
2015-09-08
Nemoj me zamarat s njime sada. Stavi ga na ignor par dana dok ovo traje.vuksadinare wrote:ma idiot neki...muje ga tukle kurcem po glavi..RayMabus wrote:Stavi ga na ignore i ne filozofiraj puno.vuksadinare wrote:
....koja sloboda govora..to je neprijatelj..provokator..ti jos nisi svjestan da je ovo rat...nisi cuo za pustanje dezinformacija i sirenje defetizma..lik nije normalan.'ma nece ovaj onaj'...kad ono bas hoce..ili je debil ili provokator..treceg nema
2014-04-11
Zašto da ti vjerujem,kad ti uvijek olako optužuješ.Pa i mene si optužio da sam agentura i provokator a ja pouzdano znam za sebe da nisam.vuksadinare wrote:....koja sloboda govora..to je neprijatelj..provokator..ti jos nisi svjestan da je ovo rat...nisi cuo za pustanje dezinformacija i sirenje defetizma..lik nije normalan.'ma nece ovaj onaj'...kad ono bas hoce..ili je debil ili provokator..treceg nemaIL Risorto wrote:A što je s demokracijom i slobodom govora ? Ili je i tebi draža autokracija i cenzura ?vuksadinare wrote:daj kic rjesi se ovog ruskog provokatora..
2015-07-23
..sumnja se na sve...ali ovaj je bas debil..dovoljno da sam shvatio jos kad sam procitao njegov prvi post gdje je napisao da su u vukovaru kurac borbe bile naspram borbi u sarajevu ili bosni...IL Risorto wrote:Zašto da ti vjerujem,kad ti uvijek olako optužuješ.Pa i mene si optužio da sam agentura i provokator a ja pouzdano znam za sebe da nisam.vuksadinare wrote:....koja sloboda govora..to je neprijatelj..provokator..ti jos nisi svjestan da je ovo rat...nisi cuo za pustanje dezinformacija i sirenje defetizma..lik nije normalan.'ma nece ovaj onaj'...kad ono bas hoce..ili je debil ili provokator..treceg nemaIL Risorto wrote:
A što je s demokracijom i slobodom govora ? Ili je i tebi draža autokracija i cenzura ?
2015-09-08
Ma sta ce njima Moldova. Cuvat ce Pridnjestrovlje i to je to.
U Moldaviji nema rata niko nikoga ne dira i za razliku od UKR strateski je nebitna.
Ne razumijem zasto se ne ujedine sa Rumunjskom. Bez Pridnjestrovlja ono im i ne treba
Oni I Rumunji su potpuno isti narod
Maja Sandu ima rumunjsko drzavljanstvo
U Moldaviji nema rata niko nikoga ne dira i za razliku od UKR strateski je nebitna.
Ne razumijem zasto se ne ujedine sa Rumunjskom. Bez Pridnjestrovlja ono im i ne treba
Oni I Rumunji su potpuno isti narod
Maja Sandu ima rumunjsko drzavljanstvo
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Vuksadinare zivi u ratu jos od 1990te
Frajer je opsjednut ratom
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Onda si ti pravi Ilija Čvorovićvuksadinare wrote:IL Risorto wrote:vuksadinare wrote:
2015-07-23
ne zivim u ratu ali nasnjofam rat...tu sam prije tri godine napisao mozda sam fulao godinu da najvise za cetri godine evo globalnog oruzanog rata..pa sam i tad optuzivan da fantaziram zivim u ratuRingo10 wrote:Vuksadinare zivi u ratu jos od 1990te
2015-09-08
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Exit, bre: Italija sljedeća
» Sljedeća pandemija mogla bi biti smrtonosnija
» JE LI SJEVERNA KOREJA SLJEDEĆA META TRUMPOVIH RAKETA?
» O NABAVI BORBENIH AVIONA ODLUČIVAT ĆE SLJEDEĆA VLADA
» Moldavija želi u NATO
» Sljedeća pandemija mogla bi biti smrtonosnija
» JE LI SJEVERNA KOREJA SLJEDEĆA META TRUMPOVIH RAKETA?
» O NABAVI BORBENIH AVIONA ODLUČIVAT ĆE SLJEDEĆA VLADA
» Moldavija želi u NATO
Page 1 of 5