Njemacka okrenula EU i Europu protiv sebe zbog tradicionalne sebicnosti i samo JA
Page 1 of 1
Njemacka okrenula EU i Europu protiv sebe zbog tradicionalne sebicnosti i samo JA
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bijes-diljem-eu-zbog-sebicnog-poteza-berlina-njemacka-je-pokazala-srednji-prst-europi-15256676
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Njemacka okrenula EU i Europu protiv sebe zbog tradicionalne sebicnosti i samo JA
...tako to obicno biva...
2015-09-08
Re: Njemacka okrenula EU i Europu protiv sebe zbog tradicionalne sebicnosti i samo JA
I zašto bi Švabe bolio kitomir za ostale
Svako gleda sebe
Svako gleda sebe
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:I zašto bi Švabe bolio kitomir za ostale
Svako gleda sebe
Pa uvijek je bilo i uvijek ce biti zato ima ona narodna"Use i u svoje kljise" ali bivshi jugosloveni navikli da uzimaju a nishta ne daju.No dobro je i ovo,sada ce se valjda otrijezniti.Pun mi je kurac bilo priche o fondovima sa jednim visokim duznosnikom sam davno prichao o tome,nije glup chovjek,naprotiv,ali naivan ,sudi kroz svoju prizmu.Kad tamo ,ispade da se vishe uplacuje nego povlachi,a da ne govorim o tome da Hrvatska recimo ima svoju carinu koliko bi imala koristi od toga,a to je ono shto Njemachka dobije od bescarinske trgovine pa Hrvatskoj vrati jednu trecinu i ovi sretni ko djeca kada dobije lizalo.Hrvatsku od 1991 godine vode uzasno glupi ljudi koji ne znaju izrachunati koliko je 2+2.Uvijek sam bio i bit cu protiv Njemachke jer ta zemlja od svoga postanka vodi izrabljivachku politiku kroz razna obecavanja i iluzije koje prodaje malim narodima i zemljama.Medjutim ovdje su u pravu.Pa jebi ga bog je prvo sebi stvorio bradu.No kako napisah,dobro je ,pocheli su se svadjati,nema veze tko je u pravu kao u pravoj obitelji u kojoj navodno vlada ljubav dok se ima love.
Jbg frka je, izbori se dobivaju doma a ne u EU a doma je trenutno sranje veliko.
zato jer kad su njemacki interesi ugrozeni ili ne idu po planu onda svabo se dere i poziva na 'europsko jedinstvo' a kad drugi to traze svabo kaze 'ko vas jebe'..i zato svabe da nemaju to gospodarstvo po bon tonu i kultiri,moralnosti bi bili ispod balkanaca...sto su nejednom pokazali..spasava ih to gospodarstvo ili ublazuje te njihove negativnosti...tu su negdje sa englezima po tim pitanjimaRingo10 wrote:I zašto bi Švabe bolio kitomir za ostale
Svako gleda sebe
2015-09-08
sjetimo se primjera na grckoj..kad je svabo drhtao da ne izgubi lovu na bankrotu grcke onda su vristali o europskom jedinstvu i zajednickoj blagajni i izaslo im se u susret...vuksadinare wrote:zato jer kad su njemacki interesi ugrozeni ili ne idu po planu onda svabo se dere i poziva na 'europsko jedinstvo' a kad drugi to traze svabo kaze 'ko vas jebe'..i zato svabe da nemaju to gospodarstvo po bon tonu i kultiri,moralnosti bi bili ispod balkanaca...sto su nejednom pokazali..spasava ih to gospodarstvo ili ublazuje te njihove negativnosti...tu su negdje sa englezima po tim pitanjimaRingo10 wrote:I zašto bi Švabe bolio kitomir za ostale
Svako gleda sebe
2015-09-08
Similar topics
» Njemačka: profesor zbog istupa protiv Merkelica dobio otkaz i čeka suđenje
» DESNICA SE OKRENULA PROTIV ŠKORE
» Jaslice s dvije Marije u Italiji. Svećenik: Obitelji više nisu samo tradicionalne
» Ruski zakon protiv teorizma: Uhitit će vas ako niste "tradicionalne" vjere
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
» DESNICA SE OKRENULA PROTIV ŠKORE
» Jaslice s dvije Marije u Italiji. Svećenik: Obitelji više nisu samo tradicionalne
» Ruski zakon protiv teorizma: Uhitit će vas ako niste "tradicionalne" vjere
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
Page 1 of 1