Danas je dan republike
Page 1 of 1
Danas je dan republike
Dobro jutro radni narode Crne Gore.
Ako kažen da nisan popija kap pive ima dva miseca ne bi na laga puno al misec i po dana mislin da se nisan okusija. Bez kinte san pa onda ništa jel. Suša ha ha ha. Pita me stari jutros šta ću ti kupit kad oden u dućan. Kažen ja kupi mi dvi pive da malo pročistim grlo od ove kave itd. Ovo danas neću reč da ću ja to proslavit al ovo se mora nekako obilježit ako ništa drugo jer danas vam je i službeno počeo treći svjetski rat.
Prije 3 sata
Završio Putinov govor, potpisani sporazumi o pripojenju Rusiji
Četiri proruska čelnika okupiranih ruskih regija su zajedno s Putinom potpisala sporazume o pripojenju Donjecka, Luhanska, Hersona i Zaporižje Rusiji.
Nakon potpisivanja sporazuma okupljeni su skandirali "Rusija, Rusija!".
Ako kažen da nisan popija kap pive ima dva miseca ne bi na laga puno al misec i po dana mislin da se nisan okusija. Bez kinte san pa onda ništa jel. Suša ha ha ha. Pita me stari jutros šta ću ti kupit kad oden u dućan. Kažen ja kupi mi dvi pive da malo pročistim grlo od ove kave itd. Ovo danas neću reč da ću ja to proslavit al ovo se mora nekako obilježit ako ništa drugo jer danas vam je i službeno počeo treći svjetski rat.
Prije 3 sata
Završio Putinov govor, potpisani sporazumi o pripojenju Rusiji
Četiri proruska čelnika okupiranih ruskih regija su zajedno s Putinom potpisala sporazume o pripojenju Donjecka, Luhanska, Hersona i Zaporižje Rusiji.
Nakon potpisivanja sporazuma okupljeni su skandirali "Rusija, Rusija!".
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Danas je dan republike
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
EU sastanak i svi osim Orbana za održavanje izbora u BiH dakle podrška Komšiću i odma dva dana nakon toga napad na Ukrajinu i sad kad su izbori u BiH idući tjedan Rusija službeno anketira dijelove Ukrajine.
Mislite da je ovo slučajno kako se datumi poklapaju.
-
https://www.ex-iskon-pleme.com/t52721-dolar-nastavlja-rasti-kao-lud-a-s-njim-i-cijena-gotovo-svega
-
Kad ga instalirate u nedilju, gotovi ste.
2014-04-11
Re: Danas je dan republike
Putin je potpuno uništio svaku šansu za mirno okončanje rata
Mario Galić
-
Pripojenjem 15 posto ukrajinskog teritorija Rusiji Kijevu nije ostavljena nikakva druga opcija nego da još odlučnije nastavi borbu. Putin je svojim ukazom potpuno uništio bilo kakvu mogućnost mirnog okončanja ukrajinskog rata. Barem dok je on na vlasti. Rat se pregovorima može okončati samo ako bi nekim čudom nakon Putina vlast preuzeo neko razuman i odlučio vratiti ukrajinska područja Ukrajini. Na žalost, politički analitičari suglasni su da nakon Putina može doći samo još netko gori.
Mario Galić
-
Pripojenjem 15 posto ukrajinskog teritorija Rusiji Kijevu nije ostavljena nikakva druga opcija nego da još odlučnije nastavi borbu. Putin je svojim ukazom potpuno uništio bilo kakvu mogućnost mirnog okončanja ukrajinskog rata. Barem dok je on na vlasti. Rat se pregovorima može okončati samo ako bi nekim čudom nakon Putina vlast preuzeo neko razuman i odlučio vratiti ukrajinska područja Ukrajini. Na žalost, politički analitičari suglasni su da nakon Putina može doći samo još netko gori.
2014-04-11
Similar topics
» Čestitamo i kudimo kako tko:Danas je dan Republike Srpske!
» INTERVJU – Danijel Galović: “Ovršni zakon je danas glavni motor iseljavanja iz Republike Hrvatske”
» Na današnji dan:28 godina od legendarnog koncerta Prljavog kazališta na Trgu Republike(danas Bana Jelačića)
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović danas je otvorila panel o protuterorističkom djelovanju (Counter Terrorism Panel) Civilnog obavještajnog odbora NATO-a (NATO Civilian Intelligence Committee - CIC) u Opatiji.
» INTERVJU – Danijel Galović: “Ovršni zakon je danas glavni motor iseljavanja iz Republike Hrvatske”
» Na današnji dan:28 godina od legendarnog koncerta Prljavog kazališta na Trgu Republike(danas Bana Jelačića)
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović danas je otvorila panel o protuterorističkom djelovanju (Counter Terrorism Panel) Civilnog obavještajnog odbora NATO-a (NATO Civilian Intelligence Committee - CIC) u Opatiji.
Page 1 of 1