Ruska invazija na Ukrajinu
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Glupi Rusi moraju po 5-6 puta ispaliti 10 topova da bi ubili kojeg našeg vojnika.
Dok mi sa himarsom samo jednom puknemo i ubijemo 5X više njihovih.
Dok mi sa himarsom samo jednom puknemo i ubijemo 5X više njihovih.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Rusija ima i previše svoje zemlje, pa pljačka tuđu i zemlju i imovinu,crvenkasti wrote:Kradu krumpire da ne umru od gladi
a njihova vojska čak i kokoši mlati po tuđim dvorištima.
Poslali smo milijarde dolara za ukrajinsku vojsku, a oni nemaju što jest i pit
crvenkasti-
2014-04-17
rusija vraća svoje pokrajine i stanovništvoEroo wrote:Rusija ima i previše svoje zemlje, pa pljačka tuđu i zemlju i imovinu,crvenkasti wrote:Kradu krumpire da ne umru od gladi
a njihova vojska čak i kokoši mlati po tuđim dvorištima.
a kokošarenje su naučili od tvojih zemljaka tu u Turopolju, za vrijeme 2 WW
inače ne kužim kak ima Engleska pravo odrapiti dio Irske i nikome ne smeta to, osim samim ircima, naravno
i kako ima pravo odrapiti dio Srbije pa opet nikom ništa, tu je situacija po meni li la ...
ali kad Rusija digne glavu, onda svi krišče
svašta
PODRŽAVAM ELONA MUSKA
valjda se ta lova vraća natrag donatorima i ratnim profiterimacrvenkasti wrote:
tko je još vidio čiste račune u ratu
bar mi znamo..
Drugi plan je u igri. Ukrajinci nemaju vremena baviti se sitnim ribama.Sora wrote:
PODRŽAVAM ELONA MUSKA
Dobar plan je pola uspjeha.
melkior wrote:Stvar je u nečemu drugome. Veliki ukrajinski gubici rezultat su procjene Zelenskog da će Biden izgubiti izbore za Kongres u studenom ove godine, a Republikanci su puno manje skloni potpori Ukrajini od Demokrata. Stoga je zaključio da mora hitno preuzeti inicijativu na bojištu pa koliko koštalo da koštalo, jer bez Amerike Ukrajina gubi rat. Papa Biden daje HIMARS-e i haubice samo ako vidi i ako su mu zajamčeni konkretni rezultati na terenu. A Zelenski se obvezao na vidljive rezultate kako bi osigurao novu američku tranšu vojne pomoći prije američkih izbora u studenom ove godine. A to znači Putinu mrka kapa, jer Rusi očito, nisu voljni ginuti kao što su to voljni Ukrajinci.
Tako nešto.
Ima još jedna stvar a ta je ova :
1) Šta ako Rusija propadne ?
1A ) Vojno industrijski kompleks gubi veliko tržište jer onda nema opasnosti za Europu
1B ) Hoće li to značiti jačanje Njemačke jer onda ide Euroazija
1C ) Ako previše pritisnu dakle krenu na Krim oće li to biti atomski rat
1D ) Kina jača pa možda bolje s Rusijom dogovor ( al Amerika a ne Njemačka šta nije moguće ako se Putina makne jer će onda ić Euroazija a šta je američka noćna mora )
Puno tu pitanja a odgovori izbacuju da je bolje da Republikanci negdje osvoje nešto kako bi imali izliku da Ukrajini pošalju manje pomoći da ne poraze Putina skroz.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Neka ih sad taru koliko mogu a o toj šemi ćemo pričat posli američkih izbora.
Iman ja neke svoje kombinacije tu jer mi neka pobjeda Republikanaca jebe Demokrate koji su ljevičari i podržavaju Komšića a i triba mi pat pozicija da sjebem Komšičevce po Europi.
Iman ja neke svoje kombinacije tu jer mi neka pobjeda Republikanaca jebe Demokrate koji su ljevičari i podržavaju Komšića a i triba mi pat pozicija da sjebem Komšičevce po Europi.
2014-04-11
Financial Times:
SAD požuruju Kijev da započne odlučujuću bitku na jugu Ukrajine prije početka hladnog vremena
Američki dužnosnici napominju da će jesenska bljuzgavica uvelike zakomplicirati ofenzivne operacije, a prednost će imati oni koji su u defenzivi, odnosno u ovom slučaju ruska vojska.
Stoga Oružane snage Ukrajine trebaju "ponovno zauzeti jug" prije početka mraza (očigledno, bljuzgavice), kontrola nad većim dijelom ovog teritorija bit će ključna, prema FT-u, u smislu mogućih pregovora između Ukrajine i Rusije.
https://www.ft.com/content/8c1bcb80-e5ff-47be-bf93-9533e5a66da2
SAD požuruju Kijev da započne odlučujuću bitku na jugu Ukrajine prije početka hladnog vremena
Američki dužnosnici napominju da će jesenska bljuzgavica uvelike zakomplicirati ofenzivne operacije, a prednost će imati oni koji su u defenzivi, odnosno u ovom slučaju ruska vojska.
Stoga Oružane snage Ukrajine trebaju "ponovno zauzeti jug" prije početka mraza (očigledno, bljuzgavice), kontrola nad većim dijelom ovog teritorija bit će ključna, prema FT-u, u smislu mogućih pregovora između Ukrajine i Rusije.
https://www.ft.com/content/8c1bcb80-e5ff-47be-bf93-9533e5a66da2
crvenkasti-
2014-04-17
Rusi u veoma teškoj poziciju u Hersonu
Ukrajinci su raznijeli mostove, tako da Rusi nemaju kuda pobjeći i zarobljeni su u tom području.
De facto su izolovani na zapadnoj obali rijeke Dnjepar, unutar i oko samog grada Hersona. Sve ove snage su sada u dometu ukrajinske artiljerije. Ukrajinci su raznijeli mostove, tako da Rusi nemaju kuda pobjeći i zarobljeni su u tom području.
Ukrajinci su raznijeli mostove, tako da Rusi nemaju kuda pobjeći i zarobljeni su u tom području.
De facto su izolovani na zapadnoj obali rijeke Dnjepar, unutar i oko samog grada Hersona. Sve ove snage su sada u dometu ukrajinske artiljerije. Ukrajinci su raznijeli mostove, tako da Rusi nemaju kuda pobjeći i zarobljeni su u tom području.
2014-04-11
General pukovik Ramazan Kadirov.
Znači da mu je dogorilo do noktiju čim ovoga postavlja za general pukovnika a s druge strane još vjeruje da može pobijediti u konvencionalnom ratu čim ovako šta radi dakle priča s atomskom je za sada ipak vojno ( i politički od strane samog Putina ) odbačena.
Lider Čečenije Ramzan Kadirov od danas ima čin generala-pukovnika. O tome ga je lično obavestio predsednik Rusije Vladimir Putin, preneo je Kadirov na svom zvaničnom Telegram kanalu.
– Predsednik Rusije dodelio mi je čin generala-pukovnika i Vladimir Vladimirovič me je lično obavestio o tome i čestitao mi. Neizmerno sam zahvalan našem vrhovnom komandantu na tome što veoma ceni moje zasluge – napisao je Kadirov.
Znači da mu je dogorilo do noktiju čim ovoga postavlja za general pukovnika a s druge strane još vjeruje da može pobijediti u konvencionalnom ratu čim ovako šta radi dakle priča s atomskom je za sada ipak vojno ( i politički od strane samog Putina ) odbačena.
Lider Čečenije Ramzan Kadirov od danas ima čin generala-pukovnika. O tome ga je lično obavestio predsednik Rusije Vladimir Putin, preneo je Kadirov na svom zvaničnom Telegram kanalu.
– Predsednik Rusije dodelio mi je čin generala-pukovnika i Vladimir Vladimirovič me je lično obavestio o tome i čestitao mi. Neizmerno sam zahvalan našem vrhovnom komandantu na tome što veoma ceni moje zasluge – napisao je Kadirov.
2014-04-11
Bit će bar zanimljivije.
Ovi su stvarno nikakvi a Putin izgleda kuži da je situacija u Kersonu besperktivna a očito mora past neka velika vojna glava i onda uvaljuje ovoga da mu ne bi ti generali koji su tu došli po podobnosti, nepotizmu, korupciji itd zabili nož u leđa.
Sad će im Kadirov jebat majku kad ima ovaj čin jer mu to daje neke velike ovlasti kako na terenu tako i međ vojnim vrhom.
A njemu nešto reci odma te proguta mrak.
Ovi su stvarno nikakvi a Putin izgleda kuži da je situacija u Kersonu besperktivna a očito mora past neka velika vojna glava i onda uvaljuje ovoga da mu ne bi ti generali koji su tu došli po podobnosti, nepotizmu, korupciji itd zabili nož u leđa.
Sad će im Kadirov jebat majku kad ima ovaj čin jer mu to daje neke velike ovlasti kako na terenu tako i međ vojnim vrhom.
2014-04-11
melkior likes this post
Ovo mu je pametan potez. Sad će ova ekipa oko Shoigu-a ako žele zadržati pozicije morati požuriti likvidirati Putina, inače će on likvidirati njih.RayMabus wrote:Bit će bar zanimljivije.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Putin je sve karte bacio na pobjedu. Problem Rusa je što bi tuđim kurcem mlatili gloginje. Već sad je jasno da će Rusija izgubiti rat ne zbog snage ukrajinske vojske, već zbog vlastitih organizacijskih slabosti. Oni se moraju hitno iz temelja mijenjati, zajeb je u tome što je sad dobar trenutak za to, ali na žalost, nemaju vremena.
2015-08-09
https://twitter.com/NOELreports/status/1577675428482797569?cxt=HHwWgsCi2a_cg-UrAAAA
Russian source is reporting heavy fighting in the outskirts of Lysychansk. We are monitoring the situation. Most likely the earlier reported AFU operations around Bilohorivka-Shypylivka went deeper then expected if fighting already hit the outskirts.
Borbe na periferiji Lisičanska...
Russian source is reporting heavy fighting in the outskirts of Lysychansk. We are monitoring the situation. Most likely the earlier reported AFU operations around Bilohorivka-Shypylivka went deeper then expected if fighting already hit the outskirts.
Borbe na periferiji Lisičanska...
red wolf-
2016-02-10
Kvaka 22: poraz je dobra prilika za promjenu, ali koji kurac će ti promjena kad si već izgubio i u raspadu? Promjena je od koristi jedino ako garantira pobjedu, u ovom trenutku isplativije je zrokati Ameriku s 1000 nuklearnih bojevih glava. Jer jebiga, promjena neće donijeti pobjedu već samo denacifikaciju koju Rusija neće preživjeti. Bolje smrt nego ratni poraz. Sačuvat će poetsku čast i malo više ličiti na Spartance, kad je ionako svima očito da su tek kronični pijanci i kukavice.melkior wrote:Putin je sve karte bacio na pobjedu. Problem Rusa je što bi tuđim kurcem mlatili gloginje. Već sad je jasno da će Rusija izgubiti rat ne zbog snage ukrajinske vojske, već zbog vlastitih organizacijskih slabosti. Oni se moraju hitno iz temelja mijenjati, zajeb je u tome što je sad dobar trenutak za to, ali na žalost, nemaju vremena.
2015-08-09
Ajde Putin pali nuklearke, barem da kraj izgleda kao Wagnerov Sumrak bogova
2015-08-09
crvenkasti wrote:
Jadni i gladni Ukrajinci mlate drugu armiju na svijetu, a šta bi tek bilo da nisu gladni i žedni.
Možda bi i ruska vojska trebala učiti od Ukrajinaca pa manje jesti i piti, a posebno piti?
Jer jebemu, njemački nacisti su spram ovih današnjih ruskih bili gentlemani i gospoda.melkior wrote:Ajde Putin pali nuklearke, barem da kraj izgleda kao Wagnerov Sumrak bogova
2015-08-09
Rimljanima se ovakav poraz ne bi desio, oni bi desetkovali sve vojne jedinice, bez izuzetka, ostali bi jurišali s noževima i vilicama na neprijatelja. I pobijedili.
2015-08-09
Nekoć su ratnici bili izdvojen, viši stalež u odnosu na seljake jer su ih krasile osobine kao što su hrabrost i čast. Ruska vojska nije vojska ratnika nego robova. Rusko-ukrajinski sukob podsjeća na grčko-perzijske ratove.
2015-08-09
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu