KIC by Serbinho
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: KIC by Serbinho
IL Risorto wrote:Speare Shaker wrote:IL Risorto wrote:Ja nikad ne bih počinio genocid nad nedužnom srpskom nejači,židovskom ili romskom a pogotovu na hrvatskom antifašističkom.Speare Shaker wrote:
Pokušaj prodati nekome drugom tu šuplju priča, ustaška genocidna gnjido. Meni si previše transparentan da bi nasjeo na tvoje bolesne kretenske pizdarije.
Ne bi počinio, to je istina.
Ali samo zato jer nemaš snage i sposobnosti za to.
Ti samo sanjaš o tome i goriš od želje da stekneš snage kako bi to i napravio.
Isti si kao smrdljivi kukavički četnici koji slobodno paradiraju forumom i daju mu osnovni ton i karakter.
Ne znam na temelju čega iznosiš takve teze,kad sam dokazao se tu na forumu kao osvjedočeni antifašist i to već skoro čitavo desetljeće.
A prije toga dok si pisao kao Hordak kao osvjedočeni gorljivi genocidni ustaša.
Jak ti je karakter, nema što.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:IL Risorto wrote:Speare Shaker wrote:IL Risorto wrote:Ja nikad ne bih počinio genocid nad nedužnom srpskom nejači,židovskom ili romskom a pogotovu na hrvatskom antifašističkom.Speare Shaker wrote:
Pokušaj prodati nekome drugom tu šuplju priča, ustaška genocidna gnjido. Meni si previše transparentan da bi nasjeo na tvoje bolesne kretenske pizdarije.
Ne bi počinio, to je istina.
Ali samo zato jer nemaš snage i sposobnosti za to.
Ti samo sanjaš o tome i goriš od želje da stekneš snage kako bi to i napravio.
Isti si kao smrdljivi kukavički četnici koji slobodno paradiraju forumom i daju mu osnovni ton i karakter.
Ne znam na temelju čega iznosiš takve teze,kad sam dokazao se tu na forumu kao osvjedočeni antifašist i to već skoro čitavo desetljeće.
A prije toga dok si pisao kao Hordak kao osvjedočeni gorljivi genocidni ustaša.
Jak ti je karakter, nema što.
Ne mogu vjerovat da netko moje forumsko trolanje uzima ozbiljno.
Je li tako ozbiljno shvaćaš i crvenkastog ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
tupsone moj identitet zna 2/3 forumaSerbinho-3 wrote:Wiena pobegla glavom bez obzira, Miha tvrdi, forumasi zbunjeni.
Miha ima identitet, ali nije podelio sa forumasima.
Nudi se identitet Sveca, forumasi muski nezainteresovani.
2015-08-08
IL Risorto wrote:
On je čak i veća nakaza od tebe, ali je barem puno pametniji pa rasprave s njim znaju imati i određenu dozu inspirativnosti.
Ti si nitko i ništa u svakom smislu te riječi.
Guest- Guest
Možda si upravu,ali mislim da nema veće moralne i duhovne nakaze od tebe na ovom forumu.Speare Shaker wrote:IL Risorto wrote:
On je čak i veća nakaza od tebe, ali je barem puno pametniji pa rasprave s njim znaju imati i određenu dozu inspirativnosti.
Pun si mržnje i zla što te čini daleko gorim od bilo koga na forumu.
Mi se možda zajebajemo,ali ti kipiš od bjesnila i mržnje.
Nema što,odlike pravog vjernika i kršćanina.
2015-07-23
IL Risorto wrote:Možda si upravu,ali mislim da nema veće moralne i duhovne nakaze od tebe na ovom forumu.Speare Shaker wrote:IL Risorto wrote:
Pun si mržnje i zla što te čini daleko gorim od bilo koga na forumu.
Mi se možda zajebajemo,ali ti kipiš od bjesnila i mržnje.
Nema što,odlike pravog vjernika i kršćanina.
Sad samo projiciraš svoje osobine na mene. Na punokrvni psihopatsko/sociopatski način.
Ali to činiš kranje nemaštovito i upravo mizerno pa si zapravo generalno gledano jednostavno dosadan.
Guest- Guest
Mora da si u mladosti bio nekakav udbaš ili udbaški doušnik,pa si usavršio okrenut pilu naopako,dolaskom demokratskih promjena postao si nekakav bogobojazni lik.
Sad sam siguran da se nisam prevario,nema malicioznijeg i iskvarenijeg lika od tebe na ovom forumu.
Sad sam siguran da se nisam prevario,nema malicioznijeg i iskvarenijeg lika od tebe na ovom forumu.
2015-07-23
IL Risorto wrote:Mora da si u mladosti bio nekakav udbaš ili udbaški doušnik,pa si usavršio okrenut pilu naopako,dolaskom demokratskih promjena postao si nekakav bogobojazni lik.
Ponavljaš se.
Stvarno si postao dijaretično dosadan.
Promjeni ploču ili jednostavno odustani i nestani.
Guest- Guest
Pa uvijek ti ostaje opcija ignore,tako da me više ne vidiš.Speare Shaker wrote:IL Risorto wrote:Mora da si u mladosti bio nekakav udbaš ili udbaški doušnik,pa si usavršio okrenut pilu naopako,dolaskom demokratskih promjena postao si nekakav bogobojazni lik.
Ponavljaš se.
2015-07-23
IL Risorto wrote:Pa uvijek ti ostaje opcija ignore,tako da me više ne vidiš.Speare Shaker wrote:IL Risorto wrote:Mora da si u mladosti bio nekakav udbaš ili udbaški doušnik,pa si usavršio okrenut pilu naopako,dolaskom demokratskih promjena postao si nekakav bogobojazni lik.
Ponavljaš se.
Nikada je nisam koristio i neću.
Brani mi vjera.
Guest- Guest
Onda šuti i trpi,kao ostalni pristojni forumski puk.
2015-07-23
IL Risorto wrote:Onda šuti i trpi,kao ostalni pristojni forumski puk.
Uglavnom to i radim i zapravo se rijetko pojavljujem ovdje. Puno rijeđe nego ranije.
No, sve ima svoje granice.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:tupsone moj identitet zna 2/3 forumaSerbinho-3 wrote:Wiena pobegla glavom bez obzira, Miha tvrdi, forumasi zbunjeni.
Miha ima identitet, ali nije podelio sa forumasima.
Nudi se identitet Sveca, forumasi muski nezainteresovani.
Slabo kapiras, ali to je tvoje Demokratsko Pravo, Ustavom
zagarantovano.
Nisi ni 10% Niels-a, da odes sa njim da analiziras utakmicu,
sve bi se svelo na monolog.
Ovde tesko urbani Zagrepcanin da se snadje pored vas
ruralnih.
Tvoj identitet i Sveca nas ne zanima, iako ga ima 2/3
forumasa, ocigledno nisi shvatio.
Identitet Wiena-e nas zanima, ali blefiras da ga imas, jer bi
u protivnom odmah ovde pustio, kao i sve ostalo.
Ne znas da zadrzis tudje tajne, brze bolje se odmah
pohvalis preko Radio emisije Live Programa.
Mogu zamisliti scenario da radis za Mafiju, otrcao bi do
Policije da se pohvalis, sta sve znas.
Ne bih ti se nikad poverio, cak i da smo dobri prijatelji.
Oterali ste sve zenske, zatim one koji ne misle kao vi, odmah
vredjate, mobbing, stalking i slicno.
Isto po Srbiji, ko im nije po volji, odmah ista prica, misle da
svi mislimo kao oni, reze na Tita, upitam za razlog, budzetlije
smanjio im plate.
Sada zbog parazita sa budzeta i nizih plata, moram i ja isto
misliti.
Ne zanima me Tito u celoj prici, vec Balkanska Psihologija.
Onda se postavlja vecno pitanje, "Ko je oterao forumase".
Samo vredjate ljude, gazite i rezite.
Obicno ovde u Italiji im kazem da bi 70% njih po Cikagu,
vec bilo u Cook County-ju, dok za Balkance dajem dobrih
85%.
Usput, ne treba zaboraviti cinjenicu da su i zatvorenici Cook
County-ja na zavidnom intelektualnom nivou po
informacijama nekih, koji su se iznenadili, sto bi znacilo ni na
nivou istih.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
niels wrote:Dobro, vidio sam dosta.
u životu ili na forumu?
Zapravo, nisi, kaja vs noor je bio najbolji forum fight, kasnije su sklopile mir ali dok je trajalo bilo je zabavno. Nitko se nije miješao, svi su samo jeli kokice i čitali
marcellus wrote:niels wrote:Dobro, vidio sam dosta.
u životu ili na forumu?
Zapravo, nisi, kaja vs noor je bio najbolji forum fight, kasnije su sklopile mir ali dok je trajalo bilo je zabavno. Nitko se nije miješao, svi su samo jeli kokice i čitali
Kroj je bi totalno razočaranje, sklopljeni mir je totalno obezvridi svas njihov trud.
2014-04-16
OPĆENITO:
Na forumu ima kolegica i kolega najrazličitijeg svjetonazora, i sa svima, kao s forumašima i ljudima, se trudim uspostaviti kolegijalne i ljudske odnose.
Od toga dijelim teme.
U mnogim temama se ne slažemo, u nekima da. Da, Serbinho voli i razumije košarku kako se košarka treba igrati. Da, Serbinho posta vijesti iz Srbije, ali s portala čiji je strukovni nivo podrum, a o političkom diskursu da i ne pričam. To sam napisao 1000x. Ali posta ih i vuk.
U konačnici, Serbinho je srpski forumaš i ponaša se kako ja od srpskog forumaša i očekujem - gura teme za koje misli da imaju prođu, a šuti o onima koje mu ne idu u prilog. To vrijedi za sve nas.
Ljude nisam nikada dijelio po nacionalnosti, vjeri, rasi, spolu…ali teme promatram iz interesa zajednice u kojoj živim, konkretno hrvatskih nacionalnih interesa, Zagreba, Europe, Zapada i zastupam ih. Pritom se trudim ne psovati, ne vrijeđati i ne omalovažavati, to samo unizuje moje argumente.
Eh, sad:
@šejker: ti možeš imati mišljenje o sebi, a i o svojem mišljenju, kakvo god hoćeš. Ljudi će se suprotstaviti tvojem mišljenju, i imaju na to pravo. Imaju pravo, koliko je to moguće u apstraktnim sferama, i na to da budu u krivu.
Tvoje reakcije na to su infantilne - bacanje, psovanje, dijeljenje kvalifikacija (meni zamjeraš - što? - da ne psujem srpske forumaše kao ti? Mislim da im moja argumentacija oko nekih tema je kudikamo nezgodnija od tvoje).
Ukratko, pun si sebe. Promotri malo kritički sebe, klasični hrvatski malograđanski salonski kvaziintelektualac.
@miha:
Mislim da ti je srce na pravom mjestu, primjetio sam da ti je itekako stalo do zajednice i da zoveš maligne pojave kad ih vidiš.
Ali tvoje ponašanje nije normalno miha. Otkrivati tuđi identitet, prozivati ljude, iznositi privatne stvari i prijetiti se mecima u čelo jer ti se ne sviđa kako pišu. Kako bi ti da piše sora, epikur, ringo…?
Teraš ljude s foruma čovječe teraš. I to ružno i namjerno.
@mentalitet:
I ti si prošao traume, i to se vidi. Često napišeš da više cijeniš kad netko kaže izravno, nego kad mulja nekakvim rječnikom koji nitko živ ne razumije. To ti je onda pokriće za psovke, a naročito forumašica. Naravno, postoji granica do koje netko može to trpjeti, a onda se desi što se desilo s veberom neki dan. Kad pišeš kako pišeš, nemaš nikakvo pravo žaliti se na tretman, tražiti zaštitu od admina, moderatora itd.
Stvar je u leksiku sinko. A to je tako lako ispraviti i ništa te ne košta. :)
Na forumu ima kolegica i kolega najrazličitijeg svjetonazora, i sa svima, kao s forumašima i ljudima, se trudim uspostaviti kolegijalne i ljudske odnose.
Od toga dijelim teme.
U mnogim temama se ne slažemo, u nekima da. Da, Serbinho voli i razumije košarku kako se košarka treba igrati. Da, Serbinho posta vijesti iz Srbije, ali s portala čiji je strukovni nivo podrum, a o političkom diskursu da i ne pričam. To sam napisao 1000x. Ali posta ih i vuk.
U konačnici, Serbinho je srpski forumaš i ponaša se kako ja od srpskog forumaša i očekujem - gura teme za koje misli da imaju prođu, a šuti o onima koje mu ne idu u prilog. To vrijedi za sve nas.
Ljude nisam nikada dijelio po nacionalnosti, vjeri, rasi, spolu…ali teme promatram iz interesa zajednice u kojoj živim, konkretno hrvatskih nacionalnih interesa, Zagreba, Europe, Zapada i zastupam ih. Pritom se trudim ne psovati, ne vrijeđati i ne omalovažavati, to samo unizuje moje argumente.
Eh, sad:
@šejker: ti možeš imati mišljenje o sebi, a i o svojem mišljenju, kakvo god hoćeš. Ljudi će se suprotstaviti tvojem mišljenju, i imaju na to pravo. Imaju pravo, koliko je to moguće u apstraktnim sferama, i na to da budu u krivu.
Tvoje reakcije na to su infantilne - bacanje, psovanje, dijeljenje kvalifikacija (meni zamjeraš - što? - da ne psujem srpske forumaše kao ti? Mislim da im moja argumentacija oko nekih tema je kudikamo nezgodnija od tvoje).
Ukratko, pun si sebe. Promotri malo kritički sebe, klasični hrvatski malograđanski salonski kvaziintelektualac.
@miha:
Mislim da ti je srce na pravom mjestu, primjetio sam da ti je itekako stalo do zajednice i da zoveš maligne pojave kad ih vidiš.
Ali tvoje ponašanje nije normalno miha. Otkrivati tuđi identitet, prozivati ljude, iznositi privatne stvari i prijetiti se mecima u čelo jer ti se ne sviđa kako pišu. Kako bi ti da piše sora, epikur, ringo…?
Teraš ljude s foruma čovječe teraš. I to ružno i namjerno.
@mentalitet:
I ti si prošao traume, i to se vidi. Često napišeš da više cijeniš kad netko kaže izravno, nego kad mulja nekakvim rječnikom koji nitko živ ne razumije. To ti je onda pokriće za psovke, a naročito forumašica. Naravno, postoji granica do koje netko može to trpjeti, a onda se desi što se desilo s veberom neki dan. Kad pišeš kako pišeš, nemaš nikakvo pravo žaliti se na tretman, tražiti zaštitu od admina, moderatora itd.
Stvar je u leksiku sinko. A to je tako lako ispraviti i ništa te ne košta. :)
niels-
2021-04-26
marcellus wrote:niels wrote:Dobro, vidio sam dosta.
u životu ili na forumu?
E pa, dal ih vidiš ovdje?
One ti same mogu najbolje reći zašto. Na kaju bi se obrušilo njih petoro, doduše nije ni kaja anđeo, ali tako nešto nije zaslužila.
Noor, dobro, ok ženska i korektna forumašica. Malo se odmara od Informer otrova, nadajmo se da će nam se vratiti, kao i kaja.
Bilo bi dobro dobiti link na svađu od dobronamjernog poštenog, a anonimnog nalaznika u inbox. :)
niels-
2021-04-26
Da se razmemo, nisam ni ja bez grijeha.
Nisam nikada pisao na forumu, pa stvari i izrazi kojima se vi redovito služite su za mene bile ići na Google i tražiti.
Onda znam zagrebati u moje kaj, ali ne ono kaj ‘50-ih s Trešnje, neg šatro purgerski, što dosta ljudi ne razumije, pa se trudim pisati standardnim književnim jezikom.
Još uvijek imam preduge postove.
Usprkos svemu, jako ste me lijepo primili, pa gotovo svi. :)
Nisam nikada pisao na forumu, pa stvari i izrazi kojima se vi redovito služite su za mene bile ići na Google i tražiti.
Onda znam zagrebati u moje kaj, ali ne ono kaj ‘50-ih s Trešnje, neg šatro purgerski, što dosta ljudi ne razumije, pa se trudim pisati standardnim književnim jezikom.
Još uvijek imam preduge postove.
Usprkos svemu, jako ste me lijepo primili, pa gotovo svi. :)
niels-
2021-04-26
Dobar si neki čika Niels. Kulturan i odmjeren, što je rijetkost postala svugdje a izraženo na ovom malom okupljalištu.
Inače na temu, prijetnje mi dižu živac i kad ketko nekome prijeti odmah ga treba banirati.
Uvrede isto za sankcije ali ne previše, prijetnje su nešto drugo i podliježu kaznenom gonjenju, kao i još neke stvari pogotovo narušavanje nečije privatnosti.
Ako se netko ne može suzdržati i normalno ponašati neka si uzme koji mjesec pauze ili slično...
Inače na temu, prijetnje mi dižu živac i kad ketko nekome prijeti odmah ga treba banirati.
Uvrede isto za sankcije ali ne previše, prijetnje su nešto drugo i podliježu kaznenom gonjenju, kao i još neke stvari pogotovo narušavanje nečije privatnosti.
Ako se netko ne može suzdržati i normalno ponašati neka si uzme koji mjesec pauze ili slično...
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
newuser wrote:Dobar si neki čika Niels. Kulturan i odmjeren, što je rijetkost postala svugdje a izraženo na ovom malom okupljalištu.
Ne će ti kicinjo banirati nekoga na misec, jer zno da bi forumaši prošli cold turkey i izličili se od foruma u toliko vrimena
2014-04-16
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ibiza by Serbinho
» Lanzarote by Serbinho
» Serbinho danas…
» Serbinho prelezao Koronu
» CHICAGO News by Serbinho
» Lanzarote by Serbinho
» Serbinho danas…
» Serbinho prelezao Koronu
» CHICAGO News by Serbinho