ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KIC by Serbinho

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

KIC by Serbinho - Page 6 Empty Re: KIC by Serbinho

Post by niels Sat 24 Sep - 15:51

Serbinho-3 wrote:
marcellus wrote:
Noor wrote:
marcellus wrote:
niels wrote:Dobro, vidio sam dosta.

u životu ili na forumu?

Zapravo, nisi, kaja vs noor je bio najbolji forum fight, kasnije su sklopile mir ali dok je trajalo bilo je zabavno. Nitko se nije miješao, svi su samo jeli kokice i čitali
bolji nego s Evom?  :D

ma da, pa za evu nikog nije bilo briga

Eva je 95% svog vremena, trosila onako bas bez postovanja

za samu sebe.

Trcala je oko Mihe, ovaj joj nije davao nikakvu paznju, on ima

neke svoje pajtose i svoj Svet,  ona se za ostale nije realno

interesovala.

Zainteresovala se malo za Pizzona, nakon sto je cula kako

bi je odvalio od seksa, te da je bila u Beogradu i slicno.

Pizzon zaguljen ko stolnjak u zadimljenoj kafani, nije

prepoznao njene signale a nije ni na tom nivou da odradi

celu pricu.

Ona je trazila sendvicara, tj. da bude u sendvicu.

Jasno je sta je trazila, forum ipak nije iz te price, tamo u

Becu ocigledno ne moze da nadje, pa mislila Balkanca nekog

na brzaka, bez da shvati kako se sve svodi na Partizane,

Ustase i Cetnike.

Troje dece, zna Hebrejski, isla tamo na neke kurseve ili sta

vec.

Dobro, dobro...  KIC by Serbinho - Page 6 1f602 

Kolege miha i pizzon, ovo morate debelo obrazložiti.

niels

2021-04-26

Back to top Go down

Post by niels Sat 24 Sep - 15:59

KIC by Serbinho - Page 6 9009fc7c-1d08-48b1-8a42-425ba284c935

Meni od ovakvih stvari zavri krv, a filozofija, korona, Ukrajina...pišite mi što hoćete :)
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sat 24 Sep - 16:06

niels wrote:OPĆENITO:

Na forumu ima kolegica i kolega najrazličitijeg svjetonazora, i sa svima, kao s forumašima i ljudima, se trudim uspostaviti kolegijalne i ljudske odnose.

Od toga dijelim teme.

U mnogim temama se ne slažemo, u nekima da. Da, Serbinho voli i razumije košarku kako se košarka treba igrati. Da, Serbinho posta vijesti iz Srbije, ali s portala čiji je strukovni nivo podrum, a o političkom diskursu da i ne pričam. To sam napisao 1000x. Ali posta ih i vuk.

U konačnici, Serbinho je srpski forumaš i ponaša se kako ja od srpskog forumaša i očekujem - gura teme za koje misli da imaju prođu, a šuti o onima koje mu ne idu u prilog. To vrijedi za sve nas.

Ljude nisam nikada dijelio po nacionalnosti, vjeri, rasi, spolu…ali teme promatram iz interesa zajednice u kojoj živim, konkretno hrvatskih nacionalnih interesa, Zagreba, Europe, Zapada i zastupam ih. Pritom se trudim ne psovati, ne vrijeđati i ne omalovažavati, to samo unizuje moje argumente.

Eh, sad:

@šejker: ti možeš imati mišljenje o sebi, a i o svojem mišljenju, kakvo god hoćeš. Ljudi će se suprotstaviti tvojem mišljenju, i imaju na to pravo. Imaju pravo, koliko je to moguće u apstraktnim sferama, i na to da budu u krivu.

Tvoje reakcije na to su infantilne - bacanje, psovanje, dijeljenje kvalifikacija (meni zamjeraš - što? - da ne psujem srpske forumaše kao ti? Mislim da im moja argumentacija oko nekih tema je kudikamo nezgodnija od tvoje).

Ukratko, pun si sebe. Promotri malo kritički sebe, klasični hrvatski malograđanski salonski kvaziintelektualac.

@miha:

Mislim da ti je srce na pravom mjestu, primjetio sam da ti je itekako stalo do zajednice i da zoveš maligne pojave kad ih vidiš.

Ali tvoje ponašanje nije normalno miha. Otkrivati tuđi identitet, prozivati ljude, iznositi privatne stvari i prijetiti se mecima u čelo jer ti se ne sviđa kako pišu. Kako bi ti da piše sora, epikur, ringo…?

Teraš ljude s foruma čovječe teraš. I to ružno i namjerno.

@mentalitet:

I ti si prošao traume, i to se vidi. Često napišeš da više cijeniš kad netko kaže izravno, nego kad mulja nekakvim rječnikom koji nitko živ ne razumije. To ti je onda pokriće za psovke, a naročito forumašica. Naravno, postoji granica do koje netko može to trpjeti, a onda se desi što se desilo s veberom neki dan. Kad pišeš kako pišeš, nemaš nikakvo pravo žaliti se na tretman, tražiti zaštitu od admina, moderatora itd.

Stvar je u leksiku sinko. A to je tako lako ispraviti i ništa te ne košta. :)
ma čiji sam ja identitet otkrivao, od kud ti to... Ja sam samo komentirao da je psihopatološka mrziteljica svega hrvatskog mene svojevremeno prijavila i da sam zbog tog imao nekih zajebancija ali ništa značajno. Što se tiče tog da bih ja nekom sprašio u čelu, ja sam uvijek jasan i nedvosmislen to znači vrijedi samo pod određenim okolnostima koje se ni na koji način ne bi ogriješile o vžeće konvencije. Inače tebi za informaciju moraju postojati ljudi koji su spremni ne imati simpatija prema umjerenim četnicima jer i umjereni četnici koji blagoglagoljivo pričaju košarci su četnici i sa njima svatko tko je imalo pri zdravom razumu ili neće imati posla ili će ga zašiljiti da mu ne padne na pamet prijetiti bilo kom a pogotovo ne meni, ja za razliku od mnogih od vas imam itekako iskustva sa tim ljudskim ološem unazad 40 i kusur godina. Što se tiče svih onih koji potiho ili naglas podržavaju rusku agresiju na ukrajinu, išao bih redom znači već sad bih im uskrtio građanska prava, a ukoliko bi rusiju u okviru šireg ratnog sukoba izravno napala hrvatsku, ni sekunde ne bih dvojio o sudbini spomenutih, ja iza tih riječi stojim imenom i prezimenom i za to bih bio i jesam spreman odgovarati pred bilo kim... Sve to naravno kad bi se mene pitalo i kad bih ja bio taj koji donosi odluke... To što vi pojefini živite u nekim svojim iracionano idealiziranim životima mene neće niti može navesti da izgubim fokus na opasnosti koje nam prijete... Ne tjeram ja nikog pa tako ni šojku koja je doslovno pripita do pijana iz dana u dan i koja takva dolazi ovdje ko neka krmačetina brljugati po hrvatskoj iako joj je hdz pružio izravno više nego nekim hadezeovcima ukratko jebo je onaj tko financira njene splačine, a to je hdz. Epikur je oličenje metilja koji de stjecajem okolnosti zatekao u hrvatskoj i spletom okolnosti gdje mu je priznata poluškola iz donjih dubrava danas se koristeći veze i vezice, prvenstveno hadezeovske, po kojima je pljuvao iako ih nesmiljeno koristi, širi i drma... U osnovi jebe mi se za njega, ali ne podnosim organski ni sisačke ni tuzlačke ološare koje potpuno osnovano držim da su metilji, a on je i kao osoba metiljav, čak je i za vojsku bio nesposoban, ringo je psihički bolesnik ali uistinu, na dnevnoj bazi popije psihofarmaka, fa točno po negovim tajminzima upisa možeš razlučiti koliko je prazina popio
...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sat 24 Sep - 16:13

niels wrote:
Serbinho-3 wrote:
marcellus wrote:
Noor wrote:
marcellus wrote:
niels wrote:Dobro, vidio sam dosta.

u životu ili na forumu?

Zapravo, nisi, kaja vs noor je bio najbolji forum fight, kasnije su sklopile mir ali dok je trajalo bilo je zabavno. Nitko se nije miješao, svi su samo jeli kokice i čitali
bolji nego s Evom?  :D

ma da, pa za evu nikog nije bilo briga

Eva je 95% svog vremena, trosila onako bas bez postovanja

za samu sebe.

Trcala je oko Mihe, ovaj joj nije davao nikakvu paznju, on ima

neke svoje pajtose i svoj Svet,  ona se za ostale nije realno

interesovala.

Zainteresovala se malo za Pizzona, nakon sto je cula kako

bi je odvalio od seksa, te da je bila u Beogradu i slicno.

Pizzon zaguljen ko stolnjak u zadimljenoj kafani, nije

prepoznao njene signale a nije ni na tom nivou da odradi

celu pricu.

Ona je trazila sendvicara, tj. da bude u sendvicu.

Jasno je sta je trazila, forum ipak nije iz te price, tamo u

Becu ocigledno ne moze da nadje, pa mislila Balkanca nekog

na brzaka, bez da shvati kako se sve svodi na Partizane,

Ustase i Cetnike.

Troje dece, zna Hebrejski, isla tamo na neke kurseve ili sta

vec.

Dobro, dobro...  KIC by Serbinho - Page 6 1f602 

Kolege miha i pizzon, ovo morate debelo obrazložiti.
je je troje dece i piša stojeći... Ali bzvz upravo i da nije muško, ja sam i na starom i na ovom forumu poznat i po tom da se nikad nijednoj forumskoj kolegici nisam nabacivao. Dva razloga od kojih je jedan taj da poštujem ženski dignitet ukoliko ga posjeduju, ukoliko ne onda ionako nisu interesantne.

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sat 24 Sep - 16:33

Srcam se da je imala preference preko Horoskopskog znaka.

Pizzon je bio taj neki preferiran, onda joj je obrazlozio sta zna i

ona se odusevila.

Okrene je nesto naglavacke, upitah Pizzona da li mu je dobro,

nikad ga tako nisam cuo.

Ona je bila iz tako neke price, mozda je to po Becu normalno

ili sam ja seljak, ne bih znao reci...

Dobro je znala Hebrejski, Izrael, Istoriju tamo, pricu kako

funkcionise i tako to...

Nudila ostale da nauce, slabo interesovanje, samo Cetnici,

Ustase i Partizani.

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by niels Sat 24 Sep - 16:34

michaellcmacha wrote:

Na forumu ima kolegica i kolega najrazličitijeg svjetonazora, i sa svima, kao s forumašima i ljudima, se trudim uspostaviti kolegijalne i ljudske odnose.

Od toga dijelim teme.

U mnogim temama se ne slažemo, u nekima da. Da, Serbinho voli i razumije košarku kako se košarka treba igrati. Da, Serbinho posta vijesti iz Srbije, ali s portala čiji je strukovni nivo podrum, a o političkom diskursu da i ne pričam. To sam napisao 1000x. Ali posta ih i vuk.

U konačnici, Serbinho je srpski forumaš i ponaša se kako ja od srpskog forumaša i očekujem - gura teme za koje misli da imaju prođu, a šuti o onima koje mu ne idu u prilog. To vrijedi za sve nas.

Ljude nisam nikada dijelio po nacionalnosti, vjeri, rasi, spolu…ali teme promatram iz interesa zajednice u kojoj živim, konkretno hrvatskih nacionalnih interesa, Zagreba, Europe, Zapada i zastupam ih. Pritom se trudim ne psovati, ne vrijeđati i ne omalovažavati, to samo unizuje moje argumente.

Eh, sad:

@šejker: ti možeš imati mišljenje o sebi, a i o svojem mišljenju, kakvo god hoćeš. Ljudi će se suprotstaviti tvojem mišljenju, i imaju na to pravo. Imaju pravo, koliko je to moguće u apstraktnim sferama, i na to da budu u krivu.

Tvoje reakcije na to su infantilne - bacanje, psovanje, dijeljenje kvalifikacija (meni zamjeraš - što? - da ne psujem srpske forumaše kao ti? Mislim da im moja argumentacija oko nekih tema je kudikamo nezgodnija od tvoje).

Ukratko, pun si sebe. Promotri malo kritički sebe, klasični hrvatski malograđanski salonski kvaziintelektualac.

@miha:

Mislim da ti je srce na pravom mjestu, primjetio sam da ti je itekako stalo do zajednice i da zoveš maligne pojave kad ih vidiš.

Ali tvoje ponašanje nije normalno miha. Otkrivati tuđi identitet, prozivati ljude, iznositi privatne stvari i prijetiti se mecima u čelo jer ti se ne sviđa kako pišu. Kako bi ti da piše sora, epikur, ringo…?

Teraš ljude s foruma čovječe teraš. I to ružno i namjerno.

@mentalitet:

I ti si prošao traume, i to se vidi. Često napišeš da više cijeniš kad netko kaže izravno, nego kad mulja nekakvim rječnikom koji nitko živ ne razumije. To ti je onda pokriće za psovke, a naročito forumašica. Naravno, postoji granica do koje netko može to trpjeti, a onda se desi što se desilo s veberom neki dan. Kad pišeš kako pišeš, nemaš nikakvo pravo žaliti se na tretman, tražiti zaštitu od admina, moderatora itd.

Stvar je u leksiku sinko. A to je tako lako ispraviti i ništa te ne košta. :)
ma čiji sam ja identitet otkrivao, od kud ti to... Ja sam samo komentirao da je psihopatološka mrziteljica svega hrvatskog mene svojevremeno prijavila i da sam zbog tog imao nekih zajebancija ali ništa značajno. Što se tiče tog da bih ja nekom sprašio u čelu, ja sam uvijek jasan i nedvosmislen to znači vrijedi samo pod određenim okolnostima koje se ni na koji način ne bi ogriješile o vžeće konvencije. Inače tebi za informaciju moraju postojati ljudi koji su spremni ne imati simpatija prema umjerenim četnicima jer i umjereni četnici koji blagoglagoljivo pričaju košarci su četnici i sa njima svatko tko je imalo pri zdravom razumu ili neće imati posla ili će ga zašiljiti da mu ne padne na pamet prijetiti bilo kom a pogotovo ne meni, ja za razliku od mnogih od vas imam itekako iskustva sa tim ljudskim ološem unazad 40 i kusur godina. Što se tiče svih onih koji potiho ili naglas podržavaju rusku agresiju na ukrajinu, išao bih redom znači već sad bih im uskrtio građanska prava, a ukoliko bi rusiju u okviru šireg ratnog sukoba izravno napala hrvatsku, ni sekunde ne bih dvojio o sudbini spomenutih, ja iza tih riječi stojim imenom i prezimenom i za to bih bio i jesam spreman odgovarati pred bilo kim... Sve to naravno kad bi se mene pitalo i kad bih ja bio taj koji donosi odluke... To što vi pojefini živite u nekim svojim iracionano idealiziranim životima mene neće niti može navesti da izgubim fokus na opasnosti koje nam prijete... Ne tjeram ja nikog pa tako ni šojku koja je doslovno pripita do pijana iz dana u dan i koja takva dolazi ovdje ko neka krmačetina brljugati po hrvatskoj iako joj je hdz pružio izravno više nego nekim hadezeovcima ukratko jebo je onaj tko financira njene splačine, a to je hdz. Epikur je oličenje metilja koji de stjecajem okolnosti zatekao u hrvatskoj i spletom okolnosti gdje mu je priznata poluškola iz donjih dubrava danas se koristeći veze i vezice, prvenstveno hadezeovske, po kojima je pljuvao iako ih nesmiljeno koristi, širi i drma... U osnovi jebe mi se za njega, ali ne podnosim organski ni sisačke ni tuzlačke ološare koje potpuno osnovano držim da su metilji, a on je i kao osoba metiljav, čak je i za vojsku bio nesposoban, ringo je psihički bolesnik ali uistinu, na dnevnoj bazi popije psihofarmaka, fa točno po negovim tajminzima upisa možeš razlučiti koliko je prazina popio
...

Ok, o sebi ću, neka se drugi osvrnu ako im se da.

Još jednom razlučujem temu od čovjeka. Ako ima tema gdje se slažemo, slažemo se. Ako ima tema gdje se ne slažemo, ne slažemo se.

O sebi i svojoj obitelji od 2. godine, ne pada mi napamet da se pravdam nikome i dokazujem svoje hrvatstvo ili koliko sam u kontaktu s realnošću.

To vrijedi i za tebe i sve ostale ovdje.

Ne pišem ovdje predugo, ali sam vidio da prozivaš ljude, izravno ili maltene sloj od toga da bude izravno, da ih malo dijete može razotkriti.

Rezervirati za sebe pravo da presuđuje ljudima u slučaju izravne opasnosti može samo netko tko to nije nikada radio niti zna kako se to radi. Postoji sustav, utemeljen na Ustavu i zakonu,  i suprotno popularnom mišljenju, itekako dobro funkcionira, pa i kad samo promatra i prikuplja podatke, pa čak i o onima koji su formalno mu nadređeni.

Uglavnom, teraš ljude odavde čovječe Božji, smiri se više.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sat 24 Sep - 16:38

Htela je da dodje u Beograd da se nadje sa Pizzonom da joj

pokaze Beograd.

Bila jednom, ali na kratko valjda.

Ona je bila ozbiljna u nameri da dodje, Pizzon se pravio lud.

Videla nema nista od muskaraca i otisla.

Veber tada verovatno nije bio, taj skace na sve.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sat 24 Sep - 16:41

Negde je iz Bosne, ali nema veze sa istom , Austrijanka

klasicna.

Bila negde i oko Verone, cula neku Italijanku matorku da iz

Juge ljude zovu Slavi, sto je ona razumela kao robovi i nije joj

se to dopalo.

Toga se otprilike secam.

Predstavljala se Jugoslovenkom.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 24 Sep - 16:44

niels wrote:

Ne pišem ovdje predugo, ali sam vidio da prozivaš ljude, izravno ili maltene sloj od toga da bude izravno, da ih malo dijete može razotkriti.

Rezervirati za sebe pravo da presuđuje ljudima u slučaju izravne opasnosti može samo netko tko to nije nikada radio niti zna kako se to radi. Postoji sustav, utemeljen na Ustavu i zakonu,  i suprotno popularnom mišljenju, itekako dobro funkcionira, pa i kad samo promatra i prikuplja podatke, pa čak i o onima koji su formalno mu nadređeni.

Ne može.

Reaktivni um nema sat i u reaktivnom umu A=A=A=A=A itd.

Ima negativno iskustvo iz rata a to je trauma dakle taj događaj je u banci reaktivnog uma i njemu je svaki Srbin to šta je on doživo od tih nekih lokalnih koji su preko noći okrenuli puške na susjede.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by niels Sat 24 Sep - 16:45

Serbinho-3 wrote:
Srcam se da je imala preference preko Horoskopskog znaka.

Pizzon je bio taj neki preferiran, onda joj je obrazlozio sta zna i

ona se odusevila.

Okrene je nesto naglavacke, upitah Pizzona da li mu je dobro,

nikad ga tako nisam cuo.

Ona je bila iz tako neke price,  mozda je to po Becu normalno

ili sam ja seljak, ne bih znao reci...

Dobro je znala Hebrejski, Izrael, Istoriju tamo, pricu kako

funkcionise i tako to...

Nudila ostale da nauce, slabo interesovanje, samo Cetnici,

Ustase i Partizani.

Ah, nije ti ona Židovka, vjerojatno proučava ezoteriju, tajna društva i rituale.

Židovi se stvari mimo Tanakha i Tore itekako klone.

Ja osobno niti znam koji sam znak, a kamoli podznak, tako da tu nemam što za nadodati.

Al dobro, ovdje prolaz imaju takve teme, ja bih tebe trebao mrziti, i to na svakoj temi i upisu. Imamo temu o koroni i cjepivu, ne miješam se u to, ljudi su tamo odavno skrenuli.

Ima i rat u Ukrajini, navratio sam da kažem svoje mišljenje, jer o ratovanju nešto znam, rat nisu filmići s Twittera, ali slabo ljudi slušaju...

I to je u redu, ja sam star, uvijek su mladi mislili da znaju bolje.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by niels Sat 24 Sep - 16:50

RayMabus wrote:
niels wrote:

Ne može.

Ima negativno iskustvo iz rata a to je trauma dakle taj događaj je u banci reaktivnog uma i njemu je svaki Srbin to šta je on doživo od tih nekih lokalnih koji su preko noći okrenuli puške na susjede.

Longi, ja imam stravična iskustva iz NEKOLIKO ratova. Jasno?

Pa nije ratovanje počelo s 1990-om, ljudi. Što sam vidio i prošao, ne želim ni najgorem neprijatelju. Ali sutra je novi dan i moramo ići dalje kroz život.

Naravno da postoje traume, i ja ih pravdam, tipa franka, neka se Dragi Bog smiluje njegovim mukama.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 24 Sep - 16:50

RayMabus wrote:
niels wrote:

Ne može.

Bit će malo jasnije ako dam jedan primjer koji je češći npr šetaš i napadne te nekakvi pas i ugrize i nema veze koliko je vremena prošlo svaki put kad vidiš psa a posebno nekog koji izgledom podsjeća na tog koji te ugrizao aktivirat će se taj mehanizam i jednostavno ćeš reagirati da se makneš od njega, rukama il nećim zaštitiš al u svakom slučaju strah, mržnja, neki oblik negativne energije.

I nema sat. Trajat će viječno sve dok se taj reaktivni naboj ne isprazni tj osoba ne prođe kroz te događaje metodom vraćanja tj osvijesti ih i tako ih iz reaktivne banke podataka dovede u analitičku banku podataka.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 24 Sep - 16:54

niels wrote:

Ne pričamo o tebi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sat 24 Sep - 17:00

Jos jedna o Evi i to bi bilo to...

Ona nije imala taj lokalni Balkanski potpis.

Primetis odmah nekoga da je drugaciji od ostalih.

To se primetilo u njenom slucaju.

Sada, ne znam da li je to bio Izraelski ili Austrijski potpis,

ali nije imala nista sa lokalnom scenom.

Balkanci su slabi da naprave komunikaciju vise sa drugima,

podsecaju na hladne Ruse okolo ovde turiste.

Ona otisla, videla nema leba, cudeci se da se toliko

pravi razlika izmedju Balkanskih plemena, sto doduse i ovde

se cude, pa me pitaju, kako to neko iz Lombardije da ubije

nekoga iz Sicilije, to je njima neshvatljivo, sto je na Balkanu

normalno.

Sada, ko je lud u celoj prici, analizirajte sami.

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by niels Sat 24 Sep - 17:01

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
niels wrote:

Ne može.

Bit će malo jasnije ako dam jedan primjer koji je češći npr šetaš i napadne te nekakvi pas i ugrize i nema veze koliko je vremena prošlo svaki put kad vidiš psa a posebno nekog koji izgledom podsjeća na tog koji te ugrizao aktivirat će se taj mehanizam i jednostavno ćeš reagirati da se makneš od njega, rukama il nećim zaštitiš al u svakom slučaju strah, mržnja, neki oblik negativne energije.

I nema sat. Trajat će viječno sve dok se taj reaktivni naboj ne isprazni tj osoba ne prođe kroz te događaje metodom vraćanja tj osvijesti ih i tako ih iz reaktivne banke podataka dovede u analitičku banku podataka.

To je po novom.

Prošli ratovi, rat se završi, uvale ti lopatu i ćekić, i radiš 16 sati dnevno, hraniš se iz vrta/povrtnjaka pored kuće, i tako 25–30 godina, dok se malo sve skupa ne stabilizira.

Nakon ovog rata ljude usilosili, jer poslovi isparili u pretvorbi i privatizaciji, poslali u kavane i kladionice, onda im rekli da su ratovali za slučajnu državu i beneficije nakon rata, ne smiju ni šunuti.

I onda je normalno da ljudi imaju svakojake traume.

Nisam se ja stigao baviti reaktivnom i aktivnom memorijom, niti sam to dozvolio svojoj djeci, niti mi je moj tata to dozvolio.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by niels Sat 24 Sep - 17:03

RayMabus wrote:
niels wrote:

Ne pričamo o tebi.

Dobro, da.

Istina.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sat 24 Sep - 17:08

Miha je bio ok, ovo sada ga nesto uhvatilo u poslednje vreme.

Ko da ga ne poznajemo.

Ima te neke bubice u naletu, nivo deteta, ali zna biti normalan.

Mozda se zaljubio u neku Srpkinju na moru, pa ne ide kako

treba, sto se oseti...

Kakvi crni ti Srbi tamo, ima tu nesto drugo...

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 24 Sep - 17:12

Serbinho-3 wrote:

Ko da ga ne poznajemo.

treba, sto se oseti...

Kakvi crni ti Srbi tamo,  ima tu nesto drugo...

Rat u ukrajini je izazvao buđenje tih trauma u njegovom rekativnom umu.

Rekoh ti primjer s psom kad te jedan ugrizao pa se desila trauma tu nekakva i da ćete dok je taj naboj u reaktivnom umu kasnije pošto reaktivni um nema sat ( A=A=A dakle sve je to sada ) pa sad kad vidiš opet psa a posebno nekog sličnom tome iz tog događaja koji je trauma to AKTIVIRATI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sat 24 Sep - 17:16

Jao Isusatiboga....

Na forumu ima najgoreg šljama i govana kao i super ljudi i genijalaca. Problem je u tome što se ni u kojem slučaju netko može 100% zakleti u to da je netko točno onakav kakav je kod pisanja i komentiranja vijesti. Jer u nekakvoj drugoj komunikaciji koja se tiče nečega što možda mu nije toliko bitno može biti potpuni idiot. Isto tako ljudi ovdje pišu o ovome ili onome te se često dogodi da netko definira osobu na temelju napisanog, ljudi se nađu, krene priča ili događaj o nečemu skroz drugome i tek onda skužih o kakvome se idiotu radi.

Ovo mjesto je septička jama ispunjena do vrha luđacima i idiotima najgore vrste kojima normalan svijet ne bi dao gumenu patku na čuvanje, a isto tako ima super svijeta tu i tamo. Poanta je da se na temelju napisanog teško može steći opći dojam o tome kakav je tko. Tj skoro da je nemoguće. S druge strane kada se netko baš trudi da ispadne idiot,đubre i seronja, najčešće to i jest. Problem su pizduni koji šute za koje u tragovima se vidi da zapinje u krivinama. A takvih je tek pun kurac.

Kakve kolegice i kolege...brojke i slova. Dok se s nekim ne povežeš, razina poštovanja? Apsolutno. Ukoliko ju mjesto i okolnosti zaslužuju. Ako ne...onda se piše onako kako dolikuje mjestu na kojem se piše, neovisno o tomu kakav dojam to drugima ostavlja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 24 Sep - 17:16

niels wrote:
RayMabus wrote:
niels wrote:

Ne pričamo o tebi.

Dobro, da.

Istina.

Narcis :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sat 24 Sep - 17:42

Serbinho-3 wrote:

Ko da ga ne poznajemo.

treba, sto se oseti...

Kakvi crni ti Srbi tamo,  ima tu nesto drugo...

ajde ne seri, miha reagira samo na tvoje teške  prosere od  srpske agresije, negiranja srpskih sranja, ignoriranja činjenica i konstantnog guranja velikosrpskog idootluka pod neke kvazi činjenice koje nemaju veze s ničim realnim.
Opali si idiote par šamara i dođi sebi dok imaš kome.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics