Odjeci i reagovanja
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Odjeci i reagovanja
Budući imam namjeru pisati o negativnim pojavama u CUH-u,te o negativnom stavu CUH-a prema demokratskim vrijednostima,sumnjam da će moja "reagovanja" biti u smjerena u tom pravcu,a osim toga ne želim da mi se na "blog" zalijepe Špiršeker,Ray Mabus ili nedobog Volf. Samo mi ovdje fale njihova ludovanja.IL Risorto wrote:Znaš i sam da CUH nije nešto na čemu bih se zaustavio,valjda ti neće smetat ako to,,djelovanje'' bude izvan svjetovnih okvira CUH-a,te se prelije i na duhovnu razinu i postulate samog kršćanskog nauka.jastreb wrote:Budući će ovdje na udaru (između ostalih) biti i CUH,smatram da je to tvoje polje djelovanja.IL Risorto wrote:Sviđa mi se ova tema a pošto pojedinci misle kako sam jastrebov alter,onda bi ovo mogla bit i moja,,ozbiljna'' tema.
Ok,druže jastreb,koja su moja zaduženja na ovim reagovanjima ?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobro,ali kakve veze ja imam s njima ?jastreb wrote:Budući imam namjeru pisati o negativnim pojavama u CUH-u,te o negativnom stavu CUH-a prema demokratskim vrijednostima,sumnjam da će moja "reagovanja" biti u smjerena u tom pravcu,a osim toga ne želim da mi se na "blog" zalijepe Špiršeker,Ray Mabus ili nedobog Volf. Samo mi ovdje fale njihova ludovanja.IL Risorto wrote:Znaš i sam da CUH nije nešto na čemu bih se zaustavio,valjda ti neće smetat ako to,,djelovanje'' bude izvan svjetovnih okvira CUH-a,te se prelije i na duhovnu razinu i postulate samog kršćanskog nauka.jastreb wrote:Budući će ovdje na udaru (između ostalih) biti i CUH,smatram da je to tvoje polje djelovanja.IL Risorto wrote:Sviđa mi se ova tema a pošto pojedinci misle kako sam jastrebov alter,onda bi ovo mogla bit i moja,,ozbiljna'' tema.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
želi te pridobiti za podršku svojih sranjaIL Risorto wrote:Dobro,ali kakve veze ja imam s njima ?jastreb wrote:Budući imam namjeru pisati o negativnim pojavama u CUH-u,te o negativnom stavu CUH-a prema demokratskim vrijednostima,sumnjam da će moja "reagovanja" biti u smjerena u tom pravcu,a osim toga ne želim da mi se na "blog" zalijepe Špiršeker,Ray Mabus ili nedobog Volf. Samo mi ovdje fale njihova ludovanja.IL Risorto wrote:Znaš i sam da CUH nije nešto na čemu bih se zaustavio,valjda ti neće smetat ako to,,djelovanje'' bude izvan svjetovnih okvira CUH-a,te se prelije i na duhovnu razinu i postulate samog kršćanskog nauka.jastreb wrote:Budući će ovdje na udaru (između ostalih) biti i CUH,smatram da je to tvoje polje djelovanja.IL Risorto wrote:Sviđa mi se ova tema a pošto pojedinci misle kako sam jastrebov alter,onda bi ovo mogla bit i moja,,ozbiljna'' tema.
2014-04-16
Sas kime???IL Risorto wrote:Dobro,ali kakve veze ja imam s njima ?jastreb wrote:Budući imam namjeru pisati o negativnim pojavama u CUH-u,te o negativnom stavu CUH-a prema demokratskim vrijednostima,sumnjam da će moja "reagovanja" biti u smjerena u tom pravcu,a osim toga ne želim da mi se na "blog" zalijepe Špiršeker,Ray Mabus ili nedobog Volf. Samo mi ovdje fale njihova ludovanja.IL Risorto wrote:Znaš i sam da CUH nije nešto na čemu bih se zaustavio,valjda ti neće smetat ako to,,djelovanje'' bude izvan svjetovnih okvira CUH-a,te se prelije i na duhovnu razinu i postulate samog kršćanskog nauka.jastreb wrote:Budući će ovdje na udaru (između ostalih) biti i CUH,smatram da je to tvoje polje djelovanja.IL Risorto wrote:Sviđa mi se ova tema a pošto pojedinci misle kako sam jastrebov alter,onda bi ovo mogla bit i moja,,ozbiljna'' tema.
2014-04-22
Odeci i reagovanja
2014-04-16
''' još jedan koji po....sutaaben wrote:Odeci i reagovanja
ra cccu
2014-04-22
Zbog Aaniiiiiice i bokala viiina zapaliiiiit ću krajinu do Knina.
Zapaaaaliiiiit ću dva, tri srpska štaaaba da ja niiiisam dolazio džaba
Zbog Aaniiiiiice i bokala viiina zapaliiiiit ću krajinu do Knina
Ej Hrvaaaaati, sjetimo se Kniiina, hrvatskooooga kralja Zvonimira.
Zapaaaaliiiiit ću dva, tri srpska štaaaba da ja niiiisam dolazio džaba
Zbog Aaniiiiiice i bokala viiina zapaliiiiit ću krajinu do Knina
Ej Hrvaaaaati, sjetimo se Kniiina, hrvatskooooga kralja Zvonimira.
2014-04-16
neka ovo bude tvoj chat
.... kad nam dođe, dođemo se tu istrkeljati
2014-04-16
i ja sam zalomio zbog vaterpolamortal wrote:neka ovo bude tvoj chat
2014-04-22
mortal wrote:neka ovo bude tvoj chat
2014-04-22
tako je preko Drine, kod druga Jastreba u krajini ipak odjeciaben wrote:Odeci i reagovanja
počuj onu Šipražje...i ona ijeka
ova žgadija četnička stvarno traži popičkitis.
govno abolirano.
patuljko poslao mejl i četnik se probudio.
on sada "odjekuje i reaguje"
i da nekaj napišeš odmah ti plenkijevi pokucaju na vrata.
ono, kak možeš ugrožene, spiganobrvaste suznih očiju-dirat.
jebemtituđmanaikrepanogodojka...
ali bit će traktorijada 2.
govno abolirano.
patuljko poslao mejl i četnik se probudio.
on sada "odjekuje i reaguje"
i da nekaj napišeš odmah ti plenkijevi pokucaju na vrata.
ono, kak možeš ugrožene, spiganobrvaste suznih očiju-dirat.
jebemtituđmanaikrepanogodojka...
ali bit će traktorijada 2.
2014-12-30
Pa s tom trojicom koju si nabrojio ?jastreb wrote:Sas kime???IL Risorto wrote:Dobro,ali kakve veze ja imam s njima ?jastreb wrote:Budući imam namjeru pisati o negativnim pojavama u CUH-u,te o negativnom stavu CUH-a prema demokratskim vrijednostima,sumnjam da će moja "reagovanja" biti u smjerena u tom pravcu,a osim toga ne želim da mi se na "blog" zalijepe Špiršeker,Ray Mabus ili nedobog Volf. Samo mi ovdje fale njihova ludovanja.IL Risorto wrote:Znaš i sam da CUH nije nešto na čemu bih se zaustavio,valjda ti neće smetat ako to,,djelovanje'' bude izvan svjetovnih okvira CUH-a,te se prelije i na duhovnu razinu i postulate samog kršćanskog nauka.jastreb wrote:Budući će ovdje na udaru (između ostalih) biti i CUH,smatram da je to tvoje polje djelovanja.IL Risorto wrote:Sviđa mi se ova tema a pošto pojedinci misle kako sam jastrebov alter,onda bi ovo mogla bit i moja,,ozbiljna'' tema.
2015-07-23
Odjeci i reagovanja?
Rubrika iz pro-velikosrpskog lista Politika, čiji je tetrijeb očito gorljivi sljedbenik još iz vremena Žike Minovića.
Rubrika iz pro-velikosrpskog lista Politika, čiji je tetrijeb očito gorljivi sljedbenik još iz vremena Žike Minovića.
Guest- Guest
IL Risorto wrote:Pa s tom trojicom koju si nabrojio ?jastreb wrote:Sas kime???IL Risorto wrote:Dobro,ali kakve veze ja imam s njima ?jastreb wrote:Budući imam namjeru pisati o negativnim pojavama u CUH-u,te o negativnom stavu CUH-a prema demokratskim vrijednostima,sumnjam da će moja "reagovanja" biti u smjerena u tom pravcu,a osim toga ne želim da mi se na "blog" zalijepe Špiršeker,Ray Mabus ili nedobog Volf. Samo mi ovdje fale njihova ludovanja.IL Risorto wrote:Znaš i sam da CUH nije nešto na čemu bih se zaustavio,valjda ti neće smetat ako to,,djelovanje'' bude izvan svjetovnih okvira CUH-a,te se prelije i na duhovnu razinu i postulate samog kršćanskog nauka.jastreb wrote:Budući će ovdje na udaru (između ostalih) biti i CUH,smatram da je to tvoje polje djelovanja.IL Risorto wrote:Sviđa mi se ova tema a pošto pojedinci misle kako sam jastrebov alter,onda bi ovo mogla bit i moja,,ozbiljna'' tema.
Ne znam za spomenutu dvojicu, ali sa mnom nemaš ama baš ništa.
Na moju veliku sreću.
Guest- Guest
Kao ni s njima,zato mi nije jasno što jastreb pokušava reć.Speare Shaker wrote:IL Risorto wrote:Pa s tom trojicom koju si nabrojio ?jastreb wrote:Sas kime???IL Risorto wrote:Dobro,ali kakve veze ja imam s njima ?jastreb wrote:Budući imam namjeru pisati o negativnim pojavama u CUH-u,te o negativnom stavu CUH-a prema demokratskim vrijednostima,sumnjam da će moja "reagovanja" biti u smjerena u tom pravcu,a osim toga ne želim da mi se na "blog" zalijepe Špiršeker,Ray Mabus ili nedobog Volf. Samo mi ovdje fale njihova ludovanja.IL Risorto wrote:Znaš i sam da CUH nije nešto na čemu bih se zaustavio,valjda ti neće smetat ako to,,djelovanje'' bude izvan svjetovnih okvira CUH-a,te se prelije i na duhovnu razinu i postulate samog kršćanskog nauka.jastreb wrote:Budući će ovdje na udaru (između ostalih) biti i CUH,smatram da je to tvoje polje djelovanja.IL Risorto wrote:Sviđa mi se ova tema a pošto pojedinci misle kako sam jastrebov alter,onda bi ovo mogla bit i moja,,ozbiljna'' tema.
Na moju veliku sreću.
Nemam ništa zajedničko niti s jednim od vas,ali zato vas tri imate zajedničko to što ste sva trojica posebno maliciozni što se rijetko viđa u stvarnom životu.
2015-07-23
IL Risorto wrote:Kao ni s njima,zato mi nije jasno što jastreb pokušava reć.Speare Shaker wrote:IL Risorto wrote:Pa s tom trojicom koju si nabrojio ?jastreb wrote:Sas kime???IL Risorto wrote:Dobro,ali kakve veze ja imam s njima ?jastreb wrote:Budući imam namjeru pisati o negativnim pojavama u CUH-u,te o negativnom stavu CUH-a prema demokratskim vrijednostima,sumnjam da će moja "reagovanja" biti u smjerena u tom pravcu,a osim toga ne želim da mi se na "blog" zalijepe Špiršeker,Ray Mabus ili nedobog Volf. Samo mi ovdje fale njihova ludovanja.IL Risorto wrote:Znaš i sam da CUH nije nešto na čemu bih se zaustavio,valjda ti neće smetat ako to,,djelovanje'' bude izvan svjetovnih okvira CUH-a,te se prelije i na duhovnu razinu i postulate samog kršćanskog nauka.jastreb wrote:Budući će ovdje na udaru (između ostalih) biti i CUH,smatram da je to tvoje polje djelovanja.IL Risorto wrote:Sviđa mi se ova tema a pošto pojedinci misle kako sam jastrebov alter,onda bi ovo mogla bit i moja,,ozbiljna'' tema.
Na moju veliku sreću.
Nemam ništa zajedničko niti s jednim od vas,ali zato vas tri imate zajedničko to što ste sva trojica posebno maliciozni što se rijetko viđa u stvarnom životu.
Opet ne mogu govoriti u njihovo ime, ali ako ja i jesam maliciozan (nije na meni da o tome prosuđujem, a kamoli sudim), ni po kojem kriteriju se ne mogu u tom smislu mjeriti s tobom.
Guest- Guest
Naravno da ne možeš,jer si ti 3 koplja iznad mene.
Ja ako imam takav dojam,to je prvenstveno radi glupiranja i zezancije,dok si ti daleko gori nego što sam je,zato što si onaj latentni maliciozo gdje tvoja malicioznost pršti ispod uljuđene vanjštine što te čini daleko gorim od bilo koga od nas.
Ja ako imam takav dojam,to je prvenstveno radi glupiranja i zezancije,dok si ti daleko gori nego što sam je,zato što si onaj latentni maliciozo gdje tvoja malicioznost pršti ispod uljuđene vanjštine što te čini daleko gorim od bilo koga od nas.
2015-07-23
jastreb wrote:mortal wrote:neka ovo bude tvoj chat
Kafana
Kod Jastreba!
Jedno prijepodbnevno pivo, molim.
Još malo da rastjeramo turiščad ozdravit ću.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Odjeci i reagovanja II
» odjeci i reagovanja
» Odjeci i reagovanja
» Dopisnica CNN-a u odjeći djece iz Dume “nanjušila” kemijsko oružje (VIDEO)
» odjeci i reagovanja
» Odjeci i reagovanja
» Dopisnica CNN-a u odjeći djece iz Dume “nanjušila” kemijsko oružje (VIDEO)
Page 3 of 5