odjeci i reagovanja
Page 1 of 1
Re: odjeci i reagovanja
najmijače ono "francuzi apsolutni favoriti"
serbian comfort...
serbian comfort...
80% srbadije navija za francuze iz čistog očaja. bolestan narod
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
pokerjocker wrote:80% srbadije navija za francuze iz čistog očaja. bolestan narod
umjesto da navijaju za Hrvatsku. Jer bi to bio i najveći uspjeh srpskog nogometa ikad. Bili bi komšije prvaka svijeta.
Јок more. Sendvič comfort.marcellus wrote:najmijače ono "francuzi apsolutni favoriti"
serbian comfort...
Jebo vas Informer više. Nemoj da nas mešaš.
Isti se istom raduje. Hrvati sendvičarima i sendvičari Hrvatima.newuser wrote:Srbi su debili opterećeni hrvatskim uspjehom.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Oprosti na generaliziranju, ne mislim na sve srbe već na propagandu i politiku a to nije normalno. Boli kurac vučića šta tko pjeva po svlačionicama ili danas glavna vijest kako je novinar spomenuo "oluju nad olujama" pa koji je kurac s vama više.dzango wrote:Isti se istom raduje. Hrvati sendvičarima i sendvičari Hrvatima.newuser wrote:Srbi su debili opterećeni hrvatskim uspjehom.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Меni se jebe i sinoć sam gledao fudbal i uživao. Nisam navijaoni za koga. Vučićeve gluposti, Informer, Kurir ne pratim i izbegavam u širokom luku. To je u principu zaglupljivanje naroda isto kao i Farma i ostali rijalitiji.newuser wrote:Oprosti na generaliziranju, ne mislim na sve srbe već na propagandu i politiku a to nije normalno. Boli kurac vučića šta tko pjeva po svlačionicama ili danas glavna vijest kako je novinar spomenuo "oluju nad olujama" pa koji je kurac s vama više.dzango wrote:Isti se istom raduje. Hrvati sendvičarima i sendvičari Hrvatima.newuser wrote:Srbi su debili opterećeni hrvatskim uspjehom.
2014-04-19
marcellus wrote:najmijače ono "francuzi apsolutni favoriti"
serbian comfort...
:) Samo nek daju
Još da Vučko obuče francuski dres :D :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
marcellus wrote:Pater Ike...
Pa valjda su na onaj prvi, Engleski :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Jebe ti se, a gledaš nogomet? Što ti kaže gospođa na to?dzango wrote:Меni se jebe i sinoć sam gledao fudbal i uživao. Nisam navijaoni za koga. Vučićeve gluposti, Informer, Kurir ne pratim i izbegavam u širokom luku. To je u principu zaglupljivanje naroda isto kao i Farma i ostali rijalitiji.newuser wrote:Oprosti na generaliziranju, ne mislim na sve srbe već na propagandu i politiku a to nije normalno. Boli kurac vučića šta tko pjeva po svlačionicama ili danas glavna vijest kako je novinar spomenuo "oluju nad olujama" pa koji je kurac s vama više.dzango wrote:Isti se istom raduje. Hrvati sendvičarima i sendvičari Hrvatima.newuser wrote:Srbi su debili opterećeni hrvatskim uspjehom.
odjeci i reagovanja....neviđene budaletine
http://depo.ba/clanak/177835/sergej-trifunovic-poslije-plasmana-susjeda-u-finale-sp-a-znate-li-kako-se-zovu-hrvati-u-finalu
http://depo.ba/clanak/177835/sergej-trifunovic-poslije-plasmana-susjeda-u-finale-sp-a-znate-li-kako-se-zovu-hrvati-u-finalu
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Dobro, ovo je fora, baš me nasmijalo.Noor wrote:odjeci i reagovanja....neviđene budaletine
- Kad će poluvreme?Regoč wrote:Jebe ti se, a gledaš nogomet? Što ti kaže gospođa na to?dzango wrote:Меni se jebe i sinoć sam gledao fudbal i uživao. Nisam navijaoni za koga. Vučićeve gluposti, Informer, Kurir ne pratim i izbegavam u širokom luku. To je u principu zaglupljivanje naroda isto kao i Farma i ostali rijalitiji.newuser wrote:Oprosti na generaliziranju, ne mislim na sve srbe već na propagandu i politiku a to nije normalno. Boli kurac vučića šta tko pjeva po svlačionicama ili danas glavna vijest kako je novinar spomenuo "oluju nad olujama" pa koji je kurac s vama više.dzango wrote:Isti se istom raduje. Hrvati sendvičarima i sendvičari Hrvatima.newuser wrote:Srbi su debili opterećeni hrvatskim uspjehom.
2014-04-19
Bravo! I u nedjelju opet :-Dcrvenkasti wrote:Ja sam navijao za Hrvatsku.
2014-04-12
Similar topics
» Odjeci i reagovanja
» Odjeci i reagovanja II
» Odjeci i reagovanja
» Dopisnica CNN-a u odjeći djece iz Dume “nanjušila” kemijsko oružje (VIDEO)
» Odjeci i reagovanja II
» Odjeci i reagovanja
» Dopisnica CNN-a u odjeći djece iz Dume “nanjušila” kemijsko oružje (VIDEO)
Page 1 of 1