Plamen gori, val se pjeni, jebe se meni
Page 1 of 1
Plamen gori, val se pjeni, jebe se meni
Viktor Orbán postigao najnižu cijenu plina u Mađarskoj
Financial Times je u podužem članku analizirao europske cijene plina. Britanske novine otkrile su da je prosječna cijena električne energije za britanska kućanstva najmanje 30 posto viša nego u mnogim europskim susjedima. Dodali su da je to zato što se zemlja više oslanja na prirodni plin za proizvodnju energije, a to jako pogađa potrošače.
List navodi da su troškovi plina za kućanstva daleko najniži u Mađarskoj.
Objasnili su da je, unatoč kritikama drugih članica EU-a o njegovom odnosu s Moskvom, premijer Viktor Orbán sklopio niz ugovora s Rusijom koji osiguravaju opskrbu plinom po nižoj cijeni.
Financial Times: Viktor Orbán postigao najnižu cijenu plina u Mađarskoj
Financial Times je u podužem članku analizirao europske cijene plina. Britanske novine otkrile su da je prosječna cijena električne energije za britanska kućanstva najmanje 30 posto viša nego u mnogim europskim susjedima. Dodali su da je to zato što se zemlja više oslanja na prirodni plin za proizvodnju energije, a to jako pogađa potrošače.
List navodi da su troškovi plina za kućanstva daleko najniži u Mađarskoj.
Objasnili su da je, unatoč kritikama drugih članica EU-a o njegovom odnosu s Moskvom, premijer Viktor Orbán sklopio niz ugovora s Rusijom koji osiguravaju opskrbu plinom po nižoj cijeni.
Financial Times: Viktor Orbán postigao najnižu cijenu plina u Mađarskoj
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» O tome si morao razmišljati prije nego šta si meni rekao da odjebem i da ćete vi Komšića i po četvrti put i radit meni islamski vilajet poviše glave
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» olimpijski plamen stgao u pariz...
» BG: -skandal, vandali ugasili večni plamen
» Nes ti meni glasat.....
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» olimpijski plamen stgao u pariz...
» BG: -skandal, vandali ugasili večni plamen
» Nes ti meni glasat.....
Page 1 of 1