" ne meze " u epizodi imamo hrvatsku
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: " ne meze " u epizodi imamo hrvatsku
Uglavnom po Bukovici. Masline,vino...i tako. Pravi domaći čovik koji je ostao vjeran Bukovici,Dinari,kamenu sivom,jedino mi se čini da nije poklonik onog krajiškog revanja i urlikanja.marcellus wrote:epikur37 wrote:jastreb wrote:Okolica Zadra(Kotari) bio je kraj sa značajnom srpskom većinom. Mislim nije valjda da to nisi znao???aben wrote:
Ka ni vizionar. Sv Ilija u zadru, dokaz je srbskih korenov toga groda, da ni ne spominjemo srbsko pleme liburne
Ili misliš da Srbi žive samo u Srbiji??? Uopće se ne razumiješ u srpski elemenat u Hrvatskoj.
Ja sam uzeo jedno janje u Bukowitzi, od Srbina!
bilo je dobro
fakat di je čagalj?
Budem ga pozdravil?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: " ne meze " u epizodi imamo hrvatsku
mislim da je u redu da se bavimo stanovima koje su oteli partizani Židovima 1945.g i uselili u njih svoje
jest da su bili skromnijih prohtjeva i gledali na veličinu stanova, ali brte, ovi naši su naši
oni su nam izborili Rvatsku , treba im dati ma šta stan, neboder , neboder , brte
i još im ne bi dosta zahvalili za ovu divotu od države
jest da su bili skromnijih prohtjeva i gledali na veličinu stanova, ali brte, ovi naši su naši
oni su nam izborili Rvatsku , treba im dati ma šta stan, neboder , neboder , brte
i još im ne bi dosta zahvalili za ovu divotu od države
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kaj će nam cirkus, imamo Hrvatsku!
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
Page 2 of 2