ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

" ne meze " u epizodi imamo hrvatsku

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

" ne meze "  u epizodi imamo hrvatsku - Page 2 Empty Re: " ne meze " u epizodi imamo hrvatsku

Post by jastreb 4/9/2022, 13:49

marcellus wrote:
epikur37 wrote:
jastreb wrote:
aben wrote: 
Ka ni vizionar. Sv Ilija u zadru, dokaz je srbskih korenov toga groda, da ni ne spominjemo srbsko pleme liburne
Okolica Zadra(Kotari) bio je kraj sa značajnom srpskom većinom. Mislim nije valjda da to nisi znao???

Ili misliš da Srbi žive samo u Srbiji??? Uopće se ne razumiješ u srpski elemenat u Hrvatskoj.

Ja sam uzeo jedno janje u Bukowitzi, od Srbina!

bilo je dobro

fakat di je čagalj?
Uglavnom po Bukovici. Masline,vino...i tako. Pravi domaći čovik koji je ostao vjeran Bukovici,Dinari,kamenu sivom,jedino mi se čini da nije poklonik onog krajiškog revanja i urlikanja.

Budem ga pozdravil?

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

" ne meze "  u epizodi imamo hrvatsku - Page 2 Empty Re: " ne meze " u epizodi imamo hrvatsku

Post by Sora 4/9/2022, 15:55

mislim da je u redu da se bavimo stanovima koje su oteli partizani Židovima 1945.g i uselili u njih svoje 
jest da su bili skromnijih prohtjeva i gledali na veličinu stanova, ali brte, ovi naši su naši 
oni su nam izborili Rvatsku , treba im dati ma šta stan, neboder , neboder , brte 
i još im ne bi dosta zahvalili za ovu divotu od države

2014-04-29

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics