Jandrino jato u Zagrebu!!!
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jandrino jato u Zagrebu!!!
mozes ti slavit bez prestanka,ali bi jetra izdala..:Ddzango wrote:Mogu ja i dva puta za veče. Postoji. Svake godine 13. januara je vatromet. Lagali su vas komunisti u vrtiću.maggie13 wrote:da mozes uzivat dvaput u deset dana :Ddzango wrote:A zašto sam onda ja pio i nazdravljao? Još ćeš da kažeš da ne postoji ni Deda Mraz.maggie13 wrote:Normalno,kad ne postoji 8-)
Pa ne postoji..to znam jos od vrtica..8-)
Dosadan si s tim komunistima..ne postoji srpska nova godina,bas kao ni hrvatska 8-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
gdje ide kraljica nakon vukovara ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Kraljica srca tvoga,deboto? Volis plavuse,vidim :D
2014-04-12
Sve tri trećine ili samo jedna?Regoč wrote:Kad se Srbi integriraju u hrvatsku naciju neće dizati pobune u svrhu priključenja drugoj državi i klevetati zemlju u kojoj žive, već će čuvati svoje narodne i vjerske običaje te će raditi na korist Republike Hrvatske.dzango wrote:Kada se Srbi integrišu u hravatsku naciju, onda će pevati ustaške pesme i osnivaće ustaške bendove.Regoč wrote:Ako je točno da se radi o četničkom bendu, potvrđuje se teza da Srbi još uviek nisu integrirani u hrvatsku naciju i da su im interesi neke druge nacije i neke druge države u žarištu djelovanja.
Srpska postoji i slavi se. Za hrvatsku nisam čuo. Mada ako kreneš drugim putem, ova srpska NG je ujedno i hrvatska.maggie13 wrote:mozes ti slavit bez prestanka,ali bi jetra izdala..:Ddzango wrote:Mogu ja i dva puta za veče. Postoji. Svake godine 13. januara je vatromet. Lagali su vas komunisti u vrtiću.maggie13 wrote:da mozes uzivat dvaput u deset dana :Ddzango wrote:A zašto sam onda ja pio i nazdravljao? Još ćeš da kažeš da ne postoji ni Deda Mraz.maggie13 wrote:Normalno,kad ne postoji 8-)
Dosadan si s tim komunistima..ne postoji srpska nova godina,bas kao ni hrvatska 8-)
jandrino jato u Zagrebu? bolje da su stavili neki naslov nlo vidjen u benkovcu ili otelilo se tele sa 5 nogu
2014-04-14
Kakve trećine?dzango wrote:Sve tri trećine ili samo jedna?Regoč wrote:Kad se Srbi integriraju u hrvatsku naciju neće dizati pobune u svrhu priključenja drugoj državi i klevetati zemlju u kojoj žive, već će čuvati svoje narodne i vjerske običaje te će raditi na korist Republike Hrvatske.dzango wrote:Kada se Srbi integrišu u hravatsku naciju, onda će pevati ustaške pesme i osnivaće ustaške bendove.Regoč wrote:Ako je točno da se radi o četničkom bendu, potvrđuje se teza da Srbi još uviek nisu integrirani u hrvatsku naciju i da su im interesi neke druge nacije i neke druge države u žarištu djelovanja.
One što trebaju da se integrišu u hrvatsku naciju. Ja koliko sam razumeo, samo jedna trećina treba da se integriše u hrvatsku naciju.Regoč wrote:Kakve trećine?dzango wrote:Sve tri trećine ili samo jedna?Regoč wrote:Kad se Srbi integriraju u hrvatsku naciju neće dizati pobune u svrhu priključenja drugoj državi i klevetati zemlju u kojoj žive, već će čuvati svoje narodne i vjerske običaje te će raditi na korist Republike Hrvatske.dzango wrote:Kada se Srbi integrišu u hravatsku naciju, onda će pevati ustaške pesme i osnivaće ustaške bendove.Regoč wrote:Ako je točno da se radi o četničkom bendu, potvrđuje se teza da Srbi još uviek nisu integrirani u hrvatsku naciju i da su im interesi neke druge nacije i neke druge države u žarištu djelovanja.
HSP AS ima azsijedanje glavnog stana u povodu ovog koncerta, kreće mobilizacija seoskih straža :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Što se mene tiče, svi mogu. Ne znam zašto ih ti ograničuješ na svega trećinu.dzango wrote:One što trebaju da se integrišu u hrvatsku naciju. Ja koliko sam razumeo, samo jedna trećina treba da se integriše u hrvatsku naciju.Regoč wrote:Kakve trećine?dzango wrote:Sve tri trećine ili samo jedna?Regoč wrote:Kad se Srbi integriraju u hrvatsku naciju neće dizati pobune u svrhu priključenja drugoj državi i klevetati zemlju u kojoj žive, već će čuvati svoje narodne i vjerske običaje te će raditi na korist Republike Hrvatske.dzango wrote:Kada se Srbi integrišu u hravatsku naciju, onda će pevati ustaške pesme i osnivaće ustaške bendove.Regoč wrote:Ako je točno da se radi o četničkom bendu, potvrđuje se teza da Srbi još uviek nisu integrirani u hrvatsku naciju i da su im interesi neke druge nacije i neke druge države u žarištu djelovanja.
Ne ograničavam ih ja. Takav je plan. Valjda da se slučajno ne otrgnu kontroli.Regoč wrote:Što se mene tiče, svi mogu. Ne znam zašto ih ti ograničuješ na svega trećinu.dzango wrote:One što trebaju da se integrišu u hrvatsku naciju. Ja koliko sam razumeo, samo jedna trećina treba da se integriše u hrvatsku naciju.Regoč wrote:Kakve trećine?dzango wrote:Sve tri trećine ili samo jedna?Regoč wrote:Kad se Srbi integriraju u hrvatsku naciju neće dizati pobune u svrhu priključenja drugoj državi i klevetati zemlju u kojoj žive, već će čuvati svoje narodne i vjerske običaje te će raditi na korist Republike Hrvatske.dzango wrote:Kada se Srbi integrišu u hravatsku naciju, onda će pevati ustaške pesme i osnivaće ustaške bendove.Regoč wrote:Ako je točno da se radi o četničkom bendu, potvrđuje se teza da Srbi još uviek nisu integrirani u hrvatsku naciju i da su im interesi neke druge nacije i neke druge države u žarištu djelovanja.
Bolje nego da pobjegnu iz Soli pa nude stari kraj četnicima.epikur37 wrote:HSP AS ima azsijedanje glavnog stana u povodu ovog koncerta, kreće mobilizacija seoskih straža :D
Šta će im seoske straže ako je koncert u Zagrebu? Još im samo fali da se pogube po gradu pa ih posle ni Bog ne može sakupiti i vratiti kući.epikur37 wrote:HSP AS ima azsijedanje glavnog stana u povodu ovog koncerta, kreće mobilizacija seoskih straža :D
Kakav vi to plan imate? Da integrirate trećinu Srbah u Hrvate? Da li zato govorite o Hrvatskoj, Dalmaciji, Slavoniji, Lici...dzango wrote:Ne ograničavam ih ja. Takav je plan. Valjda da se slučajno ne otrgnu kontroli.Regoč wrote:Što se mene tiče, svi mogu. Ne znam zašto ih ti ograničuješ na svega trećinu.dzango wrote:One što trebaju da se integrišu u hrvatsku naciju. Ja koliko sam razumeo, samo jedna trećina treba da se integriše u hrvatsku naciju.Regoč wrote:Kakve trećine?dzango wrote:Sve tri trećine ili samo jedna?Regoč wrote:Kad se Srbi integriraju u hrvatsku naciju neće dizati pobune u svrhu priključenja drugoj državi i klevetati zemlju u kojoj žive, već će čuvati svoje narodne i vjerske običaje te će raditi na korist Republike Hrvatske.dzango wrote:Kada se Srbi integrišu u hravatsku naciju, onda će pevati ustaške pesme i osnivaće ustaške bendove.Regoč wrote:Ako je točno da se radi o četničkom bendu, potvrđuje se teza da Srbi još uviek nisu integrirani u hrvatsku naciju i da su im interesi neke druge nacije i neke druge države u žarištu djelovanja.
Nije to naš plan, već vaš. I to ne od juče već ima tome dosta.Regoč wrote:Kakav vi to plan imate? Da integrirate trećinu Srbah u Hrvate? Da li zato govorite o Hrvatskoj, Dalmaciji, Slavoniji, Lici...dzango wrote:Ne ograničavam ih ja. Takav je plan. Valjda da se slučajno ne otrgnu kontroli.Regoč wrote:Što se mene tiče, svi mogu. Ne znam zašto ih ti ograničuješ na svega trećinu.dzango wrote:One što trebaju da se integrišu u hrvatsku naciju. Ja koliko sam razumeo, samo jedna trećina treba da se integriše u hrvatsku naciju.Regoč wrote:Kakve trećine?dzango wrote:Sve tri trećine ili samo jedna?Regoč wrote:Kad se Srbi integriraju u hrvatsku naciju neće dizati pobune u svrhu priključenja drugoj državi i klevetati zemlju u kojoj žive, već će čuvati svoje narodne i vjerske običaje te će raditi na korist Republike Hrvatske.dzango wrote:Kada se Srbi integrišu u hravatsku naciju, onda će pevati ustaške pesme i osnivaće ustaške bendove.Regoč wrote:Ako je točno da se radi o četničkom bendu, potvrđuje se teza da Srbi još uviek nisu integrirani u hrvatsku naciju i da su im interesi neke druge nacije i neke druge države u žarištu djelovanja.
Mi nikada nismo dieli Srbe. Nama su svi Srbi isti.dzango wrote:Nije to naš plan, već vaš. I to ne od juče već ima tome dosta.Regoč wrote:Kakav vi to plan imate? Da integrirate trećinu Srbah u Hrvate? Da li zato govorite o Hrvatskoj, Dalmaciji, Slavoniji, Lici...dzango wrote:Ne ograničavam ih ja. Takav je plan. Valjda da se slučajno ne otrgnu kontroli.Regoč wrote:Što se mene tiče, svi mogu. Ne znam zašto ih ti ograničuješ na svega trećinu.dzango wrote:One što trebaju da se integrišu u hrvatsku naciju. Ja koliko sam razumeo, samo jedna trećina treba da se integriše u hrvatsku naciju.Regoč wrote:Kakve trećine?dzango wrote:Sve tri trećine ili samo jedna?Regoč wrote:Kad se Srbi integriraju u hrvatsku naciju neće dizati pobune u svrhu priključenja drugoj državi i klevetati zemlju u kojoj žive, već će čuvati svoje narodne i vjerske običaje te će raditi na korist Republike Hrvatske.dzango wrote:Kada se Srbi integrišu u hravatsku naciju, onda će pevati ustaške pesme i osnivaće ustaške bendove.Regoč wrote:Ako je točno da se radi o četničkom bendu, potvrđuje se teza da Srbi još uviek nisu integrirani u hrvatsku naciju i da su im interesi neke druge nacije i neke druge države u žarištu djelovanja.
Znam da su vam isti i da im isto mislite. Nisu to prave podele. Više radi organizacije.Regoč wrote:Mi nikada nismo dieli Srbe. Nama su svi Srbi isti.dzango wrote:Nije to naš plan, već vaš. I to ne od juče već ima tome dosta.Regoč wrote:Kakav vi to plan imate? Da integrirate trećinu Srbah u Hrvate? Da li zato govorite o Hrvatskoj, Dalmaciji, Slavoniji, Lici...dzango wrote:Ne ograničavam ih ja. Takav je plan. Valjda da se slučajno ne otrgnu kontroli.Regoč wrote:Što se mene tiče, svi mogu. Ne znam zašto ih ti ograničuješ na svega trećinu.dzango wrote:One što trebaju da se integrišu u hrvatsku naciju. Ja koliko sam razumeo, samo jedna trećina treba da se integriše u hrvatsku naciju.Regoč wrote:Kakve trećine?dzango wrote:Sve tri trećine ili samo jedna?Regoč wrote:Kad se Srbi integriraju u hrvatsku naciju neće dizati pobune u svrhu priključenja drugoj državi i klevetati zemlju u kojoj žive, već će čuvati svoje narodne i vjerske običaje te će raditi na korist Republike Hrvatske.dzango wrote:Kada se Srbi integrišu u hravatsku naciju, onda će pevati ustaške pesme i osnivaće ustaške bendove.Regoč wrote:Ako je točno da se radi o četničkom bendu, potvrđuje se teza da Srbi još uviek nisu integrirani u hrvatsku naciju i da su im interesi neke druge nacije i neke druge države u žarištu djelovanja.
Regoč wrote:Bolje nego da pobjegnu iz Soli pa nude stari kraj četnicima.epikur37 wrote:HSP AS ima azsijedanje glavnog stana u povodu ovog koncerta, kreće mobilizacija seoskih straža :D
Tebi su četnici pod jastukom, eh ta hrvatska atavistična desnica.
Soli treba i bit će grad bošnjačke nacionalne države.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Svima želimo da se integriraju u hrvatsku naciju: da čuvaju svoj vjerski i nacionalni identitet radeći na korist hrvatske države. Po uzoru na druge narodne manjine u Hrvatskoj, osobito Čehe, Slovake i Ukrajince.dzango wrote:Znam da su vam isti i da im isto mislite. Nisu to prave podele. Više radi organizacije.Regoč wrote:Mi nikada nismo dieli Srbe. Nama su svi Srbi isti.dzango wrote:Nije to naš plan, već vaš. I to ne od juče već ima tome dosta.Regoč wrote:Kakav vi to plan imate? Da integrirate trećinu Srbah u Hrvate? Da li zato govorite o Hrvatskoj, Dalmaciji, Slavoniji, Lici...dzango wrote:Ne ograničavam ih ja. Takav je plan. Valjda da se slučajno ne otrgnu kontroli.Regoč wrote:Što se mene tiče, svi mogu. Ne znam zašto ih ti ograničuješ na svega trećinu.dzango wrote:One što trebaju da se integrišu u hrvatsku naciju. Ja koliko sam razumeo, samo jedna trećina treba da se integriše u hrvatsku naciju.Regoč wrote:Kakve trećine?dzango wrote:Sve tri trećine ili samo jedna?Regoč wrote:Kad se Srbi integriraju u hrvatsku naciju neće dizati pobune u svrhu priključenja drugoj državi i klevetati zemlju u kojoj žive, već će čuvati svoje narodne i vjerske običaje te će raditi na korist Republike Hrvatske.dzango wrote:Kada se Srbi integrišu u hravatsku naciju, onda će pevati ustaške pesme i osnivaće ustaške bendove.Regoč wrote:Ako je točno da se radi o četničkom bendu, potvrđuje se teza da Srbi još uviek nisu integrirani u hrvatsku naciju i da su im interesi neke druge nacije i neke druge države u žarištu djelovanja.
ok,shvacam...'nas i kineza trista milijona'...:0)dzango wrote:Srpska postoji i slavi se. Za hrvatsku nisam čuo. Mada ako kreneš drugim putem, ova srpska NG je ujedno i hrvatska.maggie13 wrote:mozes ti slavit bez prestanka,ali bi jetra izdala..:Ddzango wrote:Mogu ja i dva puta za veče. Postoji. Svake godine 13. januara je vatromet. Lagali su vas komunisti u vrtiću.maggie13 wrote:da mozes uzivat dvaput u deset dana :Ddzango wrote:A zašto sam onda ja pio i nazdravljao? Još ćeš da kažeš da ne postoji ni Deda Mraz.maggie13 wrote:Normalno,kad ne postoji 8-)
2014-04-12
Tebisu oči zasliepljenje pa ne vidiš daleko, samo malčice škiljiš.epikur37 wrote:Tebi su četnici pod jastukom, eh ta hrvatska atavistična desnica.Regoč wrote:Bolje nego da pobjegnu iz Soli pa nude stari kraj četnicima.epikur37 wrote:HSP AS ima azsijedanje glavnog stana u povodu ovog koncerta, kreće mobilizacija seoskih straža :D
Jasno. Čim u Povrbasju više ne bude zapadnosrbske države.epikur37 wrote:Soli treba i bit će grad bošnjačke nacionalne države.
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jandrino jato part 232
» Mile Delija,Jandrino jato,grafiti,Bukovica gori
» Jandrino jato i Drazen Petrovic- Navijao je za Partizan,al je morao u Cibonu
» Eurosong u Zagrebu '90-te
» Bajaga u Zagrebu
» Mile Delija,Jandrino jato,grafiti,Bukovica gori
» Jandrino jato i Drazen Petrovic- Navijao je za Partizan,al je morao u Cibonu
» Eurosong u Zagrebu '90-te
» Bajaga u Zagrebu
Page 3 of 5