Jandrino jato u Zagrebu!!!
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jandrino jato u Zagrebu!!!
Radi se o principu: četništvo je smrtni neprijatelj hrvatske nacije i države, Sanader je prolazna nepogoda.jastreb wrote:Tko je nanio Hrvatskoj veću štetu Jandrino jato ili Sanader?Regoč wrote:Ako su bili velikosrbski propagandisti, a pjevanjem u Krajini odgovaraju definiciji, u Hrvatskoj nemaju što tražiti, a pogotovo nastupati.jastreb wrote:Ma to su normalni mediteranski ljudi ki igraju trešete i briškulu,piju vina iz bukare,igraju balote kraj puta,sade vinograde i masline,a jedan od njih je čak igra za KK Šibenku sa pok.Draženom Petrovićem i osvojio 1983. za Šibenku titulu prvaka.Regoč wrote:Ako je točno da se radi o četničkom bendu, potvrđuje se teza da Srbi još uviek nisu integrirani u hrvatsku naciju i da su im interesi neke druge nacije i neke druge države u žarištu djelovanja.
To su domaći ljudi. Dica sa kamena.
Po toj definiciji ni Sanader nema što tražiti tuda.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
A gdje su to ovi iz Jata propagirali četništvo?Regoč wrote:Radi se o principu: četništvo je smrtni neprijatelj hrvatske nacije i države, Sanader je prolazna nepogoda.jastreb wrote:Tko je nanio Hrvatskoj veću štetu Jandrino jato ili Sanader?Regoč wrote:Ako su bili velikosrbski propagandisti, a pjevanjem u Krajini odgovaraju definiciji, u Hrvatskoj nemaju što tražiti, a pogotovo nastupati.jastreb wrote:Ma to su normalni mediteranski ljudi ki igraju trešete i briškulu,piju vina iz bukare,igraju balote kraj puta,sade vinograde i masline,a jedan od njih je čak igra za KK Šibenku sa pok.Draženom Petrovićem i osvojio 1983. za Šibenku titulu prvaka.Regoč wrote:Ako je točno da se radi o četničkom bendu, potvrđuje se teza da Srbi još uviek nisu integrirani u hrvatsku naciju i da su im interesi neke druge nacije i neke druge države u žarištu djelovanja.
U niti jednoj njihovoj pjesmi nema Draže,Đujića, Mane Rokvića,ili Brane Bogunovića.
Uglavnom pjevaju ljubavne pjesme i pjesme o ljubavi prema rodnom kraju(Dinari, Kotarima,Bukovici,Dalmaciji...)
jedan njihov bivši član je prije par godina čak dobio neko veliko međunarodno priznanje uz UNESCO,gdje je njegov poj priznat kao hrvatski brend!!!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Moji se upisi zasnivaju na nečijoj tezi, i tvojoj nespremnosti da ju opovrgneš, da se radi o bendu koji je u Krajini hrabrio Srbe za rat i poticao ih na agresiju protiv Hrvatske. To je četništvo.jastreb wrote:A gdje su to ovi iz Jata propagirali četništvo?Regoč wrote:Radi se o principu: četništvo je smrtni neprijatelj hrvatske nacije i države, Sanader je prolazna nepogoda.jastreb wrote:Tko je nanio Hrvatskoj veću štetu Jandrino jato ili Sanader?Regoč wrote:Ako su bili velikosrbski propagandisti, a pjevanjem u Krajini odgovaraju definiciji, u Hrvatskoj nemaju što tražiti, a pogotovo nastupati.jastreb wrote:Ma to su normalni mediteranski ljudi ki igraju trešete i briškulu,piju vina iz bukare,igraju balote kraj puta,sade vinograde i masline,a jedan od njih je čak igra za KK Šibenku sa pok.Draženom Petrovićem i osvojio 1983. za Šibenku titulu prvaka.Regoč wrote:Ako je točno da se radi o četničkom bendu, potvrđuje se teza da Srbi još uviek nisu integrirani u hrvatsku naciju i da su im interesi neke druge nacije i neke druge države u žarištu djelovanja.
U niti jednoj njihovoj pjesmi nema Draže,Đujića, Mane Rokvića,ili Brane Bogunovića.
Uglavnom pjevaju ljubavne pjesme i pjesme o ljubavi prema rodnom kraju(Dinari, Kotarima,Bukovici,Dalmaciji...)
jedan njihov bivši član je prije par godina čak dobio neko veliko međunarodno priznanje uz UNESCO,gdje je njegov poj priznat kao hrvatski brend!!!
Jastrebe ti se ocito u posljednje vrijeme drogiras 'krokodilom'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A zašto sam onda ja pio i nazdravljao? Još ćeš da kažeš da ne postoji ni Deda Mraz.maggie13 wrote:Normalno,kad ne postoji 8-)
Odakle ti ovo za Draganu? Njoj se zamera što je seljančura. Ništa drugo. Sa kim će da se jebe, njena stvar.jastreb wrote:JJ smetaju uglavnom ličkim udrugama,a Dragana srpskim "patriotama" koji su joj zamjerili što se udala za Hrvata i otišla u Beč i što je djecu krstila u KC.maggie13 wrote:sad jos reci kome smetaju oni,a kome Dragana Mirkovic..:Pjastreb wrote:Moja omiljena tema!
Kada se Srbi integrišu u hravatsku naciju, onda će pevati ustaške pesme i osnivaće ustaške bendove.Regoč wrote:Ako je točno da se radi o četničkom bendu, potvrđuje se teza da Srbi još uviek nisu integrirani u hrvatsku naciju i da su im interesi neke druge nacije i neke druge države u žarištu djelovanja.
Koje?dzango wrote:Odakle ti ovo za Draganu? Njoj se zamera što je seljančura. Ništa drugo. Sa kim će da se jebe, njena stvar.jastreb wrote:JJ smetaju uglavnom ličkim udrugama,a Dragana srpskim "patriotama" koji su joj zamjerili što se udala za Hrvata i otišla u Beč i što je djecu krstila u KC.maggie13 wrote:sad jos reci kome smetaju oni,a kome Dragana Mirkovic..:Pjastreb wrote:Moja omiljena tema!
2014-04-22
Da joj se zamera što se udala za Hrvata i krstila decu u KC. Ovde niko ne zna ni za koga se udala ni gde je krstila decu.jastreb wrote:Koje?dzango wrote:Odakle ti ovo za Draganu? Njoj se zamera što je seljančura. Ništa drugo. Sa kim će da se jebe, njena stvar.jastreb wrote:JJ smetaju uglavnom ličkim udrugama,a Dragana srpskim "patriotama" koji su joj zamjerili što se udala za Hrvata i otišla u Beč i što je djecu krstila u KC.maggie13 wrote:sad jos reci kome smetaju oni,a kome Dragana Mirkovic..:Pjastreb wrote:Moja omiljena tema!
Moj prijatelj je iz okolice BL. Hrvat i zna tog lika za kog se ova udala i poznata mu je situacija,a i DM je o tome govorila za neke novine.dzango wrote:Da joj se zamera što se udala za Hrvata i krstila decu u KC. Ovde niko ne zna ni za koga se udala ni gde je krstila decu.jastreb wrote:Koje?dzango wrote:Odakle ti ovo za Draganu? Njoj se zamera što je seljančura. Ništa drugo. Sa kim će da se jebe, njena stvar.jastreb wrote:JJ smetaju uglavnom ličkim udrugama,a Dragana srpskim "patriotama" koji su joj zamjerili što se udala za Hrvata i otišla u Beč i što je djecu krstila u KC.maggie13 wrote:sad jos reci kome smetaju oni,a kome Dragana Mirkovic..:Pjastreb wrote:Moja omiljena tema!
2014-04-22
O Dragani se slabo šta zna u medijima i uopšte se ne pojavljuje. Teško da iko u Srbiji zna za koga se ova udala i gde je krstila decu. A kamoli da joj zamera.jastreb wrote:Moj prijatelj je iz okolice BL. Hrvat i zna tog lika za kog se ova udala i poznata mu je situacija,a i DM je o tome govorila za neke novine.dzango wrote:Da joj se zamera što se udala za Hrvata i krstila decu u KC. Ovde niko ne zna ni za koga se udala ni gde je krstila decu.jastreb wrote:Koje?dzango wrote:Odakle ti ovo za Draganu? Njoj se zamera što je seljančura. Ništa drugo. Sa kim će da se jebe, njena stvar.jastreb wrote:JJ smetaju uglavnom ličkim udrugama,a Dragana srpskim "patriotama" koji su joj zamjerili što se udala za Hrvata i otišla u Beč i što je djecu krstila u KC.maggie13 wrote:sad jos reci kome smetaju oni,a kome Dragana Mirkovic..:Pjastreb wrote:Moja omiljena tema!
dobarvuksadinare wrote:Jastrebe ti se ocito u posljednje vrijeme drogiras 'krokodilom'
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Ma gledao sam na YT neke komentare pa su se neki Srbi javljali sa komentarima da je prodala se i sl.dzango wrote:
O Dragani se slabo šta zna u medijima i uopšte se ne pojavljuje. Teško da iko u Srbiji zna za koga se ova udala i gde je krstila decu. A kamoli da joj zamera.
2014-04-22
I ja,kad me lupi šljiva,a jebote pa nemreš se raspištoljit uz bee gezzz......dijagram wrote:Tko ce to slusati, mozda tek jastreb ,megi, i,...nitko vise
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
da mozes uzivat dvaput u deset dana :Ddzango wrote:A zašto sam onda ja pio i nazdravljao? Još ćeš da kažeš da ne postoji ni Deda Mraz.maggie13 wrote:Normalno,kad ne postoji 8-)
Pa ne postoji..to znam jos od vrtica..8-)
2014-04-12
Uz krepanu jugu i njegosa.jastreb wrote:Moja omiljena tema!
2014-12-30
Njegoš je bil veliki kalibar i malo njegove pameti ne bi nikome smetalo.veber wrote:Uz krepanu jugu i njegosa.jastreb wrote:Moja omiljena tema!
2014-04-22
Mogu ja i dva puta za veče. Postoji. Svake godine 13. januara je vatromet. Lagali su vas komunisti u vrtiću.maggie13 wrote:da mozes uzivat dvaput u deset dana :Ddzango wrote:A zašto sam onda ja pio i nazdravljao? Još ćeš da kažeš da ne postoji ni Deda Mraz.maggie13 wrote:Normalno,kad ne postoji 8-)
Kad se Srbi integriraju u hrvatsku naciju neće dizati pobune u svrhu priključenja drugoj državi i klevetati zemlju u kojoj žive, već će čuvati svoje narodne i vjerske običaje te će raditi na korist Republike Hrvatske.dzango wrote:Kada se Srbi integrišu u hravatsku naciju, onda će pevati ustaške pesme i osnivaće ustaške bendove.Regoč wrote:Ako je točno da se radi o četničkom bendu, potvrđuje se teza da Srbi još uviek nisu integrirani u hrvatsku naciju i da su im interesi neke druge nacije i neke druge države u žarištu djelovanja.
mozes ti slavit bez prestanka,ali bi jetra izdala..:Ddzango wrote:Mogu ja i dva puta za veče. Postoji. Svake godine 13. januara je vatromet. Lagali su vas komunisti u vrtiću.maggie13 wrote:da mozes uzivat dvaput u deset dana :Ddzango wrote:A zašto sam onda ja pio i nazdravljao? Još ćeš da kažeš da ne postoji ni Deda Mraz.maggie13 wrote:Normalno,kad ne postoji 8-)
Dosadan si s tim komunistima..ne postoji srpska nova godina,bas kao ni hrvatska 8-)
2014-04-12
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jandrino jato part 232
» Mile Delija,Jandrino jato,grafiti,Bukovica gori
» Jandrino jato i Drazen Petrovic- Navijao je za Partizan,al je morao u Cibonu
» Eurosong u Zagrebu '90-te
» Bajaga u Zagrebu
» Mile Delija,Jandrino jato,grafiti,Bukovica gori
» Jandrino jato i Drazen Petrovic- Navijao je za Partizan,al je morao u Cibonu
» Eurosong u Zagrebu '90-te
» Bajaga u Zagrebu