Dijaloga ce biti kad USA zavrne usi Kurtiju i Albancima
Page 1 of 1
Dijaloga ce biti kad USA zavrne usi Kurtiju i Albancima
https://informer.rs/vesti/politika/729647/vilijam-montgomeri-albanci-aljbin-kurti-sad-srbija
2020-04-21
Re: Dijaloga ce biti kad USA zavrne usi Kurtiju i Albancima
nije ga Tramp bzv
oterao u Q !
oterao u Q !
2020-04-21
Sankcije Rusiji
Kada je reč o kritikama zbog neuvođenja sankcija Rusiji, a koje dolaze iznutra, Vucić kaže da mu pojedini viču da je izdao Rusiju, iako je jedini u Evropi koji nije uveo sankcije, dok drugi traže uvođenje sankcija.
- Šta hoćete od mene? Nismo protiv Ukrajine, šta su nam loše uradili? Ništa! Neću da se ulizujem narodu i govorim protiv Ukrajine jer, kako posle da branim Kosovo? Da kažem da je u redu da se ruši integritet Ukrajine? A šta je onda sa integritetom Kosova? Malo jeste u redu, malo nije u redu? Ovako je u redu: i Rusi i Ukrajinci će da nam budu prijatelji i to je politika koju ćemo da vodimo, a onda narod odlučuje na izborima - rekao je Vučic.
Kada je reč o kritikama zbog neuvođenja sankcija Rusiji, a koje dolaze iznutra, Vucić kaže da mu pojedini viču da je izdao Rusiju, iako je jedini u Evropi koji nije uveo sankcije, dok drugi traže uvođenje sankcija.
- Šta hoćete od mene? Nismo protiv Ukrajine, šta su nam loše uradili? Ništa! Neću da se ulizujem narodu i govorim protiv Ukrajine jer, kako posle da branim Kosovo? Da kažem da je u redu da se ruši integritet Ukrajine? A šta je onda sa integritetom Kosova? Malo jeste u redu, malo nije u redu? Ovako je u redu: i Rusi i Ukrajinci će da nam budu prijatelji i to je politika koju ćemo da vodimo, a onda narod odlučuje na izborima - rekao je Vučic.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Baš lijepo od čedomira na čelu Srbije šta ne želi uvesti sankcije bratskoj Putinovoj Rusiji.
2014-04-11
Neka daju pasos Montgomeriju i da krene da radi nesto.
On sa zvanicnom politikom USA nema vise nista, tako da je
Free Agent.
Kada dodju Ameri, neka se sa njim naguravaju.
Bolje poznaje teren od Amerikanaca i znace njima lepo da
objasni.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Montogomeri živi u Hrvaskoj.
Mislim da ima čak i našu putovnicu.
Mislim da ima čak i našu putovnicu.
2014-04-11
To vas malo galaktička drži iznad vode.
Evo :
by RayMabus Thu 30 Dec - 10:52
Jel mora ja da ponavljam pesto i miljon puta da sam ja general GF s pet zvjezdica ?
Očito moram.
Nije NATO bombardira Srbiju da bi ovaj radio etnički čisto Kosovo. Dapače baš zbog toga će jako pazit na nekakvu kulturnu autonomju Srba ( ne pravnu kao RS ), slobodu vjeroispovjesti pa čak i program na srpskom jeziku za Srbe na Kosovu. Dakle napravit će sve da ne bude priča da su oni spašavali Albance kako bi ovi imali etnički čisto Kosovo bez Srba. Nisu.
I onda mi ovi to odbije a ova mi se još slika s Komšićem na sastanku u UN.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t49826p20-kosovo-zemlja-tame
Tema s kraja prošle godine. Crno na bijelo.
Evo :
by RayMabus Thu 30 Dec - 10:52
Jel mora ja da ponavljam pesto i miljon puta da sam ja general GF s pet zvjezdica ?
Očito moram.
Nije NATO bombardira Srbiju da bi ovaj radio etnički čisto Kosovo. Dapače baš zbog toga će jako pazit na nekakvu kulturnu autonomju Srba ( ne pravnu kao RS ), slobodu vjeroispovjesti pa čak i program na srpskom jeziku za Srbe na Kosovu. Dakle napravit će sve da ne bude priča da su oni spašavali Albance kako bi ovi imali etnički čisto Kosovo bez Srba. Nisu.
I onda mi ovi to odbije a ova mi se još slika s Komšićem na sastanku u UN.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t49826p20-kosovo-zemlja-tame
Tema s kraja prošle godine. Crno na bijelo.
2014-04-11
Similar topics
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Kosovo trazi prekid dijaloga sa Srbijom
» Vučić pod velikim pritiskom da odustane od dijaloga!
» Austrija zatvara centar tolerancije i dijaloga Kralj Abdulah
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Kosovo trazi prekid dijaloga sa Srbijom
» Vučić pod velikim pritiskom da odustane od dijaloga!
» Austrija zatvara centar tolerancije i dijaloga Kralj Abdulah
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
Page 1 of 1