tri u jednom, a prije tog sam Bog zna sa koliko se trpao
Page 1 of 1
tri u jednom, a prije tog sam Bog zna sa koliko se trpao
U ITALIJI je zabilježen prvi slučaj pacijenta koji je istovremeno pozitivan na koronavirus, majmunske boginje i HIV.
Riječ je o 36-godišnjaku koji je devet dana nakon povratka s odmora iz Španjolske dobio temperaturu, glavobolju, grlobolju, upalu u preponama te je osjećao umor.
Kako prenosi CNBC, Talijan je rekao da je tijekom boravka u Španjolskoj imao nezaštićene spolne odnose s muškarcima. Tri dana nakon pojave simptoma utvrđeno mu je da ima koronu, objavio je stručni časopis Journal of Infection.
Riječ je o 36-godišnjaku koji je devet dana nakon povratka s odmora iz Španjolske dobio temperaturu, glavobolju, grlobolju, upalu u preponama te je osjećao umor.
Kako prenosi CNBC, Talijan je rekao da je tijekom boravka u Španjolskoj imao nezaštićene spolne odnose s muškarcima. Tri dana nakon pojave simptoma utvrđeno mu je da ima koronu, objavio je stručni časopis Journal of Infection.
Last edited by michaellcmacha on 24/8/2022, 15:52; edited 1 time in total
2015-08-08
Re: tri u jednom, a prije tog sam Bog zna sa koliko se trpao
https://www.index.hr/vijesti/clanak/talijan-36-pozitivan-na-koronu-hiv-i-majmunske-boginje/2389556.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_najnovije_d
2015-08-08
usput samo da prokomentiram onog mentalnog bika koji također pari da je pe...čina... i mentalna i u reali. ali pazi lika
srbija pobijedi njemačku 83:56 a on bez srama ustvrdi kako su srbi pobijedili nijemce sa skoro 50 razlike... pa jebem ti, ima li koje polje ljudsko a da ga oni ne zagađuju sa svojom megalomanštinom, iako su u stvari manji od makovog zrna... kako je bičina od 27 razlike uspio skovati "skoro 50 razlike".
valjda mu se pobrkalo ujutro ga je zatrpavao neki crnac sa 27, a popodne neki mulat sa 23, i tako ga spucalo skoro 50
srbija pobijedi njemačku 83:56 a on bez srama ustvrdi kako su srbi pobijedili nijemce sa skoro 50 razlike... pa jebem ti, ima li koje polje ljudsko a da ga oni ne zagađuju sa svojom megalomanštinom, iako su u stvari manji od makovog zrna... kako je bičina od 27 razlike uspio skovati "skoro 50 razlike".
valjda mu se pobrkalo ujutro ga je zatrpavao neki crnac sa 27, a popodne neki mulat sa 23, i tako ga spucalo skoro 50
2015-08-08
To je teška budaletina, taj ne zna gdje je šupalj dok se ne popipa, za njega onakvog idiota ne postoji uvreda koja bi mogla dočarati o kakvom se imbecilu radi.michaellcmacha wrote:usput samo da prokomentiram onog mentalnog bika koji također pari da je pe...čina... i mentalna i u reali. ali pazi lika
da nije četnik, i pizda kao i crvenkasti skoro da bi mi ga bilo i žao, jer ipak se u određenoj mjeri radi o retardaciji ali s obzirom da se radi o čejenima.... nek ih voda nosi...Šandor Winnetou wrote:To je teška budaletina, taj ne zna gdje je šupalj dok se ne popipa, za njega onakvog idiota ne postoji uvreda koja bi mogla dočarati o kakvom se imbecilu radi.michaellcmacha wrote:usput samo da prokomentiram onog mentalnog bika koji također pari da je pe...čina... i mentalna i u reali. ali pazi lika
2015-08-08
Similar topics
» Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
Page 1 of 1