Ajmo ovako
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ajmo ovako
marcellus wrote:trolovi i budale su dio šarma ovog foruma. Ja sam uvijek za apsolutnu slobodu govora, s tim da se trolu smije odvalit verbalna šamarčina. To je isto dio gušta forumašenja, jebat mater totalnom kretenu. Da ih nema falili bi.
Pa i nihiliusu tribo safe space ( moja ozbiljna tema, sic!), a kamoli ne će onima ki se rodu entitled..
aben- Posts : 35490
2014-04-16
marcellus wrote:trolovi i budale su dio šarma ovog foruma. Ja sam uvijek za apsolutnu slobodu govora, s tim da se trolu smije odvalit verbalna šamarčina. To je isto dio gušta forumašenja, jebat mater totalnom kretenu. Da ih nema falili bi.
Dobro, a što kad ostaneš samo s njima?
niels-
2021-04-26
Vi otočani ste gori od Šešelja.aben wrote:
Split je krcat srbov
Koliko je meni poznato i vi sve štokavsko smatrate Srbima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobro, moderatoru je uvijek najteže, pretpostavljam.
Zato velim da je samokontrola važna kod korisnika, bez toga nema ničega. Tko je došao na forum iživljavati se na drugima i na samom forumu, s njim se mora nositi moderator, ali kako kad se dotični ne može nositi ni sa samim sobom?
Zato velim da je samokontrola važna kod korisnika, bez toga nema ničega. Tko je došao na forum iživljavati se na drugima i na samom forumu, s njim se mora nositi moderator, ali kako kad se dotični ne može nositi ni sa samim sobom?
niels-
2021-04-26
jastreb wrote:Vi otočani ste gori od Šešelja.aben wrote:
Split je krcat srbov
Šešelj je Hrvat, 1/1.
niels-
2021-04-26
niels wrote:marcellus wrote:trolovi i budale su dio šarma ovog foruma. Ja sam uvijek za apsolutnu slobodu govora, s tim da se trolu smije odvalit verbalna šamarčina. To je isto dio gušta forumašenja, jebat mater totalnom kretenu. Da ih nema falili bi.
ma nije, oni privlače ljude da ih našamaraju ovdje kad su frustrirani. Svi neki put ovdje dođemo istrest frustracije, naletiš na njega i ne treba ti apaurinček
marcellus wrote:niels wrote:marcellus wrote:trolovi i budale su dio šarma ovog foruma. Ja sam uvijek za apsolutnu slobodu govora, s tim da se trolu smije odvalit verbalna šamarčina. To je isto dio gušta forumašenja, jebat mater totalnom kretenu. Da ih nema falili bi.
ma nije, oni privlače ljude da ih našamaraju ovdje kad su frustrirani. Svi neki put ovdje dođemo istrest frustracije, naletiš na njega i ne treba ti apaurinček
Nisam ga uzeo ni kad mi je umrla žena, tako da mi ne treba definitivno. :)
Nego, jesi ti primjetio kak ja nikad, ali baš nikad ne psujem? Znaš zakaj?
Jednom kad krenem psovati, hoću da se to osjeti, da ostavi dojam. Mislim da si jednom za nekog rekel da ti je “nuklearna opcija”.
niels-
2021-04-26
Šešelj je budala i genijalac u jednoj osobi,ali ovi neki otočani su podozrivi prema svemu štokavskom i sve to smatraju srpskim i tuđim.niels wrote:jastreb wrote:Vi otočani ste gori od Šešelja.aben wrote:
Split je krcat srbov
Šešelj je Hrvat, 1/1.
Često puta sam se imao i sam prilike uvjeriti da oni isto gledaju i nekog Milorada iz Trebinja i Ivu iz Štitara kraj Županje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Prvo se vlasnik foruma mora odrediti što želi, ozbiljan forum ili ne. Ako hoćeš da ovo bude ozbiljno mjesto po meni trolove i spamere treba zauzdati. Tko će ozbiljnu raspravu voditi ako par likova otvara sto tema jednu za drugom i milijun nevezanih postova piše...
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
jastreb wrote:Vi otočani ste gori od Šešelja.aben wrote:
Split je krcat srbov
Ka se jednon opečeš, pušeš i na mrzlo.
Ni da jo optužujen celo jedno narječje da je srbsko, iako su srbi u zadru izraziti štokavci i govoru književno čak i na pivi isprid butige, nego samo izričen određenu činjenicu o splitu, čime potkrepljujen vjerojatnost da je deboto i jušto srb.
2014-04-16
aben wrote:debotoijusto wrote:niels wrote:debotoijusto wrote:niels wrote:debotoijusto wrote:dobro je ovako uredovao bi kad ode na uvrede iznosenje osobnih podataka ociti spam i slicno
max 1 dan , novi ne dolaze jer nedostaje tolerance suzivota tj. pri 3 upisu se poserete i sirokim mlazom popisate po novom korisniku
Ne bih rekao, kao noviji korisnik. :)
Skoro svi su bili ljubazni, srdačni ili indiferentni. Nisam imao puno neugodnih iskustava.
ti si mainstream nekonfliktan lik s utakmicama u nogama
da si "peder srbin uhljeb dezerter sorosovac i jos ponesto" kao ja vidio bi forumsku uljudbu u pravom izdanju
Pa ne daj se.
Razvidno je iz tvog leksika da nisi Srbin. :)
nemam problem komunikacije od zidica lokalne trgovine preko forumasa do akademskih gradjana i nisam ja poanta mog upisa , primam i dajem verbalne udarce , novi koji nemaju tolerance za neartikulirani izricaj foruma jednostavno odu dalje ono kratak je zivot...
@abene sotono bodulska skrta ostavi se postena covika issati
Pokoži mi jednoga poštenoga čovika na ovin forumu, i reći ću longislandu da opozove ratne brodove galaktičke federacije!
Ovi novi ki nemaju tolerance za neartikulironi izričaj, rezultat su rada onih kima ti godinami bilježiš plusiće...
mensecini da on tebe patronizira na svojstveno hinjsko-ljigavi nacin
ono da se bodul ne dosjeti
2014-04-19
prckov wrote:aben wrote:debotoijusto wrote:niels wrote:debotoijusto wrote:niels wrote:debotoijusto wrote:dobro je ovako uredovao bi kad ode na uvrede iznosenje osobnih podataka ociti spam i slicno
max 1 dan , novi ne dolaze jer nedostaje tolerance suzivota tj. pri 3 upisu se poserete i sirokim mlazom popisate po novom korisniku
Skoro svi su bili ljubazni, srdačni ili indiferentni. Nisam imao puno neugodnih iskustava.
da si "peder srbin uhljeb dezerter sorosovac i jos ponesto" kao ja vidio bi forumsku uljudbu u pravom izdanju
Pa ne daj se.
nemam problem komunikacije od zidica lokalne trgovine preko forumasa do akademskih gradjana i nisam ja poanta mog upisa , primam i dajem verbalne udarce , novi koji nemaju tolerance za neartikulirani izricaj foruma jednostavno odu dalje ono kratak je zivot...
Pokoži mi jednoga poštenoga čovika na ovin forumu, i reći ću longislandu da opozove ratne brodove galaktičke federacije!
Ovi novi ki nemaju tolerance za neartikulironi izričaj, rezultat su rada onih kima ti godinami bilježiš plusiće...
Dobar je un, tribati će nan imati blažih stražora ka nas zatvoru u liberalne logore..deboto te nika ne će udriti, eventualno ćapati za guzicu...
2014-04-16
to je bilo prije, sad si se redigirao na prihvatljivije postavke.... čak bi podržao i granicu na Drini.... s obzirom na obzirdebotoijusto wrote:niels wrote:debotoijusto wrote:dobro je ovako uredovao bi kad ode na uvrede iznosenje osobnih podataka ociti spam i slicno
2015-08-08
aben wrote:prckov wrote:aben wrote:debotoijusto wrote:niels wrote:debotoijusto wrote:niels wrote:debotoijusto wrote:dobro je ovako uredovao bi kad ode na uvrede iznosenje osobnih podataka ociti spam i slicno
Pa ne daj se.
Dobar je un, tribati će nan imati blažih stražora ka nas zatvoru u liberalne logore..deboto te nika ne će udriti, eventualno ćapati za guzicu...
Kakvi su to logori ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ajmo curice, ajmo djecaci...dijele se Hrvatske putovnice
» ajmo sad o korisnosti marihuane
» Ajmo svi, tri-četri'...:))
» Ajmo komunistička žgadije
» ..ajmo jedna na brzinu...
» ajmo sad o korisnosti marihuane
» Ajmo svi, tri-četri'...:))