Ajmo ovako
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ajmo ovako
debotoijusto wrote:dobro je ovako uredovao bi kad ode na uvrede iznosenje osobnih podataka ociti spam i slicno
max 1 dan , novi ne dolaze jer nedostaje tolerance suzivota tj. pri 3 upisu se poserete i sirokim mlazom popisate po novom korisniku
Ne bih rekao, kao noviji korisnik. :)
Skoro svi su bili ljubazni, srdačni ili indiferentni. Nisam imao puno neugodnih iskustava.
niels- Posts : 4797
2021-04-26
Evo,sa ovim glupim temama o kovidu i rusko-ukrajinskom ratu,forum gubi na kvaliteti.
Ako će se raspravljat o kovidu,ostaviti jednu temu.
Ako budjemo gavarjit o ukro-ruskom ratu,samo adnaja tema,i to je to.
Ovako se ove dvije teme šitre kao dvije rijeke na više riječica,slivova,rukavaca i potoka.
Zamorno.
Ovako se ove dvije teme šitre kao dvije rijeke na više riječica,slivova,rukavaca i potoka.
Zamorno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Držiš se one gdje su dozvoljena, dapače poželjna, različita mišljenja i to je to.jastreb wrote:Evo,sa ovim glupim temama o kovidu i rusko-ukrajinskom ratu,forum gubi na kvaliteti.
Zamorno.
Šta te bode u oči?
Ma ništa,ali zamisli ovo.Eroo wrote:Držiš se one gdje su dozvoljena, dapače poželjna, različita mišljenja i to je to.jastreb wrote:Evo,sa ovim glupim temama o kovidu i rusko-ukrajinskom ratu,forum gubi na kvaliteti.
Zamorno.
Šta te bode u oči?
Imamo temu,o ,šta ja znam...recimo o potresu na Baniji.
I zamisli onda netko otvori temu o potresu u Petrinji,Vuk sa Dinare o potresu u Glini,a Mortalka temu o vatrogascima iz Brača koji organiziraju pomoć za stradale u potresu,a Crvenkasti o navijačima Hajduka iz Biograda jkoji sakupljaju hranu za stradale Petrinjce.
A sve je to moglo stati u jednu raspravu.
2014-04-22
jastreb wrote:Ma ništa,ali zamisli ovo.Eroo wrote:Držiš se one gdje su dozvoljena, dapače poželjna, različita mišljenja i to je to.jastreb wrote:Evo,sa ovim glupim temama o kovidu i rusko-ukrajinskom ratu,forum gubi na kvaliteti.
Zamorno.
Šta te bode u oči?
I zamisli onda netko otvori temu o potresu u Petrinji,Vuk sa Dinare o potresu u Glini,a Mortalka temu o vatrogascima iz Brača koji organiziraju pomoć za stradale u potresu,a Crvenkasti o navijačima Hajduka iz Biograda jkoji sakupljaju hranu za stradale Petrinjce.
Da sve bude lipo, uredno i pregledno, eli?
Mogli bi imati i uniformirone kecelje na sve avatare. Mogli bi i imati i redovite izbore za admina na kojin bi bi samo jedun kandidat, kicinjo, i održavati smotre na njegov rodjendan.
2014-04-16
michaellcmacha likes this post
Je li imo itijedun forumaš ki je napušti forum, osin iz osobnih razlogov, a da ni komunist?
2014-04-16
Koliko ja upažam,na ovom forumu bio je samo jedan istinski komuništ.aben wrote:Je li imo itijedun forumaš ki je napušti forum, osin iz osobnih razlogov, a da ni komunist?
Provokator.
2014-04-22
zašto bi sve išlo u jednu raspravu... za potres bi za svaku kuću, odnosno za svaku zgradu trebala ići jedna tema... nebitno jel se radilo o ovom forumu ili o nekom drugom ili o fejsu, krcu palcu...jastreb wrote:Ma ništa,ali zamisli ovo.Eroo wrote:Držiš se one gdje su dozvoljena, dapače poželjna, različita mišljenja i to je to.jastreb wrote:Evo,sa ovim glupim temama o kovidu i rusko-ukrajinskom ratu,forum gubi na kvaliteti.
Zamorno.
Šta te bode u oči?
2015-08-08
niels wrote:debotoijusto wrote:dobro je ovako uredovao bi kad ode na uvrede iznosenje osobnih podataka ociti spam i slicno
max 1 dan , novi ne dolaze jer nedostaje tolerance suzivota tj. pri 3 upisu se poserete i sirokim mlazom popisate po novom korisniku
Skoro svi su bili ljubazni, srdačni ili indiferentni. Nisam imao puno neugodnih iskustava.
ti si mainstream nekonfliktan lik s utakmicama u nogama
da si "peder srbin uhljeb dezerter sorosovac i jos ponesto" kao ja vidio bi forumsku uljudbu u pravom izdanju
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
niels likes this post
Ma je li,boga ti,a šta smo onda ja i Sora za tebe ?jastreb wrote:Koliko ja upažam,na ovom forumu bio je samo jedan istinski komuništ.aben wrote:Je li imo itijedun forumaš ki je napušti forum, osin iz osobnih razlogov, a da ni komunist?
Provokator.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Dobro i na vas se može računati u nadolazećim bitkama,doduše ne oružanim,mada ni one nisu isključene.IL Risorto wrote:Ma je li,boga ti,a šta smo onda ja i Sora za tebe ?jastreb wrote:Koliko ja upažam,na ovom forumu bio je samo jedan istinski komuništ.aben wrote:Je li imo itijedun forumaš ki je napušti forum, osin iz osobnih razlogov, a da ni komunist?
Provokator.
Sori bih kao nekakav komesar spočitnuo određena desna skretanja,odnosno sektaške slabosti po pitanju bošnjaštva i bolećivosti spram određenih (negativnih) pojava u BIH.
Tebe bih pak upozorio na lijeva skretanja,odnosno nepomirljivost spram vjerskih osjećaja naroda. SDa su svi bili poput tebe, partizani u svojim redovima ne bi imali nikog osim tvrdokornih boljševika i mislim da bi ti prije spadao među Maove ili Enver Hodžine partizane ,nego u partizanski pokret pod vodstvom KPJ.
2014-04-22
debotoijusto wrote:niels wrote:debotoijusto wrote:dobro je ovako uredovao bi kad ode na uvrede iznosenje osobnih podataka ociti spam i slicno
da si "peder srbin uhljeb dezerter sorosovac i jos ponesto" kao ja vidio bi forumsku uljudbu u pravom izdanju
Pa ne daj se.
Razvidno je iz tvog leksika da nisi Srbin. :)
niels-
2021-04-26
niels wrote:debotoijusto wrote:niels wrote:debotoijusto wrote:dobro je ovako uredovao bi kad ode na uvrede iznosenje osobnih podataka ociti spam i slicno
Pa ne daj se.
Split je krcat srbov
2014-04-16
prckov likes this post
jastreb wrote:Koliko ja upažam,na ovom forumu bio je samo jedan istinski komuništ.aben wrote:Je li imo itijedun forumaš ki je napušti forum, osin iz osobnih razlogov, a da ni komunist?
Provokator.
Kominist, provi komunist, a evo prvi put čujin i za istinske komuniste:)
2014-04-16
jastreb wrote:Dobro i na vas se može računati u nadolazećim bitkama,doduše ne oružanim,mada ni one nisu isključene.IL Risorto wrote:Ma je li,boga ti,a šta smo onda ja i Sora za tebe ?jastreb wrote:Koliko ja upažam,na ovom forumu bio je samo jedan istinski komuništ.aben wrote:Je li imo itijedun forumaš ki je napušti forum, osin iz osobnih razlogov, a da ni komunist?
Provokator.
Sori bih kao nekakav komesar spočitnuo određena desna skretanja,odnosno sektaške slabosti po pitanju bošnjaštva i bolećivosti spram određenih (negativnih) pojava u BIH.
Tebe bih pak upozorio na lijeva skretanja,odnosno nepomirljivost spram vjerskih osjećaja naroda. SDa su svi bili poput tebe, partizani u svojim redovima ne bi imali nikog osim tvrdokornih boljševika i mislim da bi ti prije spadao među Maove ili Enver Hodžine partizane ,nego u partizanski pokret pod vodstvom KPJ.
Druže jastrebe!
Kako biste mogli raditi na odgojno-političkom radu i profiliranju novih generacija komsomolaca, morate i sami biti temeljito upoznati s klasicima marksizma-lenjinizma. Ovo nisu Kapelski kresovi.
Istina je da je drugarica Sora višekratno vrijeđala na nacionalnoj osnovi, a puno je veći problem što je iskazala manjak partijnosti, tj. spremnosti na kritiku.
Ne stoji međutim vaša kritika drugu il risortu. Njegov pristup religiji jasno ocrtava marksističke postulate o ulozi religije u klasnoj borbi i stvaranju lažne klasne svijesti. Kako veli Marx: “Religija je opijum za narod”. Očekujem od vas javnu samokritiku pred drugaricama i drugovima, kako bi u fer, partijskoj i drugarskoj diskusiji došli do zaključaka o određenim pojavama i određenim stavovima, kako unutar forumske ćelije, tako i izvan nje.
Smrt fašizmu - sloboda narodu!
Sektar oblasnog servera: niels v.r.
niels-
2021-04-26
marcellus likes this post
niels wrote:debotoijusto wrote:niels wrote:debotoijusto wrote:dobro je ovako uredovao bi kad ode na uvrede iznosenje osobnih podataka ociti spam i slicno
Pa ne daj se.
nemam problem komunikacije od zidica lokalne trgovine preko forumasa do akademskih gradjana i nisam ja poanta mog upisa , primam i dajem verbalne udarce , novi koji nemaju tolerance za neartikulirani izricaj foruma jednostavno odu dalje ono kratak je zivot...
@abene sotono bodulska skrta ostavi se postena covika issati
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
trolovi i budale su dio šarma ovog foruma. Ja sam uvijek za apsolutnu slobodu govora, s tim da se trolu smije odvalit verbalna šamarčina. To je isto dio gušta forumašenja, jebat mater totalnom kretenu. Da ih nema falili bi.
debotoijusto wrote:niels wrote:debotoijusto wrote:niels wrote:debotoijusto wrote:dobro je ovako uredovao bi kad ode na uvrede iznosenje osobnih podataka ociti spam i slicno
Pa ne daj se.
nemam problem komunikacije od zidica lokalne trgovine preko forumasa do akademskih gradjana i nisam ja poanta mog upisa , primam i dajem verbalne udarce , novi koji nemaju tolerance za neartikulirani izricaj foruma jednostavno odu dalje ono kratak je zivot...
@abene sotono bodulska skrta ostavi se postena covika issati
Pokoži mi jednoga poštenoga čovika na ovin forumu, i reći ću longislandu da opozove ratne brodove galaktičke federacije!
Ovi novi ki nemaju tolerance za neartikulironi izričaj, rezultat su rada onih kima ti godinami bilježiš plusiće...
2014-04-16
marcellus wrote:trolovi i budale su dio šarma ovog foruma. Ja sam uvijek za apsolutnu slobodu govora, s tim da se trolu smije odvalit verbalna šamarčina. To je isto dio gušta forumašenja, jebat mater totalnom kretenu. Da ih nema falili bi.
Pa i nihiliusu tribo safe space ( moja ozbiljna tema, sic!), a kamoli ne će onima ki se rodu entitled..
2014-04-16
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ajmo curice, ajmo djecaci...dijele se Hrvatske putovnice
» ajmo sad o korisnosti marihuane
» Ajmo svi, tri-četri'...:))
» Ajmo komunistička žgadije
» ..ajmo jedna na brzinu...
» ajmo sad o korisnosti marihuane
» Ajmo svi, tri-četri'...:))
» Ajmo komunistička žgadije
» ..ajmo jedna na brzinu...