Umro "Grizli Adams"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Umro "Grizli Adams"
Meni je opet na prvom mjestu KIDS.v_vlado wrote:Gruntovčani.....nenadjebiva serija .....
Originalan uradak. Krijumčarske bande u okolici Zagreba 1943.
Nitko se takvog nečeg nije sjetio prije ni poslije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Serija koja je najbolje opisala zivot seljaka i radnika tada u.jugi...koje ocito nije bilo bas zlatno i gdje je navek pusio obicni radnik i naivni seljak...a mutikase i jebivjetri profitirali plus partijciv_vlado wrote:Gruntovčani.....nenadjebiva serija .....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hobotnica (La piovra)? Corrado Catani?vuksadinare wrote:pa kako se zvala ona talijanska kriminalisticka serija sa onim inspektorom?
Da...odlicna serijaRegoč wrote:Hobotnica (La piovra)? Corrado Catani?vuksadinare wrote:pa kako se zvala ona talijanska kriminalisticka serija sa onim inspektorom?
2015-09-08
Sjeća se tko dječje serije Plavo ljeto (Verano azul)?
2014-04-22
Zapravo ta serija govori o ratnim profiterima i moze se primjeniti tema na devedesete..dakle nije ratni profiterstvo izmisljeno od nas i od devedesetih..dok je ratova bice i ratnih profitera..navek bilo i bicejastreb wrote:Meni je opet na prvom mjestu KIDS.v_vlado wrote:Gruntovčani.....nenadjebiva serija .....
2015-09-08
Možda je bio pijan. Znaš kako je u divljini, nema ženah, nema zabave...vuksadinare wrote:Medvjed ben...legenda..stalno se njihao
Ja se sjećam, o dogodovštinama se naveliko pričalo u razredu. Kao i o Tajanstvenom otoku (Tajomny ostrov ili tako nekako), baš smo se bili uživjeli.jastreb wrote:Sjeća se tko dječje serije Plavo ljeto (Verano azul)?
Pa...ne bih se cudio non stop zderu sumske bobice od kojih neke sadrze veci postotak alkohola sigurne..a pojedu brdo toga i eto fermentacijeRegoč wrote:Možda je bio pijan. Znaš kako je u divljini, nema ženah, nema zabave...vuksadinare wrote:Medvjed ben...legenda..stalno se njihao
2015-09-08
Hahaha,jel to ona serija sa onom smiješnom pjesmom "A ako imaš neki strašni plan i ak si sam pridaj se k nam"?Regoč wrote: Kao i o Tajanstvenom otoku (Tajomny ostrov ili tako nekako), baš smo se bili uživjeli.
2014-04-22
...jel zna netko na kojom linku mogu pogledati vjetrove rata? ...s nasim prijevodom
2015-09-08
Od dječjih serija Jelenko je definitivno najbolji.jastreb wrote:Meni je opet na prvom mjestu KIDS.v_vlado wrote:Gruntovčani.....nenadjebiva serija .....
2014-04-22
Smogovci uvjerljivo...i to onaj prvi dio...moze i lazes melita..jelenko dobar ali iza smogovacajastreb wrote:Od dječjih serija Jelenko je definitivno najbolji.jastreb wrote:Meni je opet na prvom mjestu KIDS.v_vlado wrote:Gruntovčani.....nenadjebiva serija .....
2015-09-08
Ja ti kažem da je Jelenko.
A mogli bi napraviti i anketu.
A mogli bi napraviti i anketu.
2014-04-22
E, ta, ta. Osnuju Klub Julesa Vernea pa odlaze na logorovanje, svjetiljkama daju Morseovu abecedu (jedan nauči samo SOS)...jastreb wrote:Hahaha,jel to ona serija sa onom smiješnom pjesmom "A ako imaš neki strašni plan i ak si sam pridaj se k nam"?Regoč wrote: Kao i o Tajanstvenom otoku (Tajomny ostrov ili tako nekako), baš smo se bili uživjeli.
Jelenko je bolji, kad se već anketiramo. Melita mi se nije svidjela ni osamdesetih, a ni sada. Gledam ju ponovno, rekoh, možda nisam shvatio poantu, bio sam klinac, ali ništa. Ni danas mi nije dobra.vuksadinare wrote:Smogovci uvjerljivo...i to onaj prvi dio...moze i lazes melita..jelenko dobar ali iza smogovacajastreb wrote:Od dječjih serija Jelenko je definitivno najbolji.jastreb wrote:Meni je opet na prvom mjestu KIDS.v_vlado wrote:Gruntovčani.....nenadjebiva serija .....
Pa dobro i sada imaš dobrih serija http://popcorn-time.se/
Kermit-
2014-04-17
Meni je dobra Anubisova kuća, volim te znanfan/magija/fantazija stvari. Uvidio sam i koliko su engleski glumci bolji od američkih. Nathalia Ramos, koja glumi Ninu, neuvjerljivija je od svih drugih likovah, naime glumacah.
https://www.youtube.com/watch?v=ocjEq6NcZOwvuksadinare wrote:Eh da mi.je opet pogledat seriju 'vjetrovi rata'... gdje je mogu pogledati na kompu sa nasim prijevodom?
» Umro
» Umro NWO
» Umro Berluskoni
» Umro Gensher
» Umro
» Umro NWO
» Umro Berluskoni
» Umro Gensher
Page 2 of 2