Umro "Grizli Adams"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Umro "Grizli Adams"
[size=36]Umro "Grizli Adams"
Glumac Dan Hagerti, koji se sedamdesetih godina proslavio ulogom Grizlija Adamsa u istoimenoj seriji, preminuo je danas u 75. godini života.
IZVOR: TMZ.COM PETAK, 15.01.2016. | 19:05
[/size]
Foto: Screenshot
Vest je za “Variety” potvrdio Hagertijev menadžer Teri Bomar.
Hagerti se u seriji "The Life and Times of Grizzly Adams" prvi put pojavio 1977. godine, gde je glumio muškarca koji se povukao u divljinu i odgajio mladunče medveda koje će postati njegov najbolji prijatelj.
Glumac je takođe gostovao u nekoliko televizijskih emisija i serija, od kojih su najpoznatije "CHiPs" i “Čarlijevi anđeli”.
U poslednjih nekoliko meseci, Hagerti je vodio bitku protiv kancera koji je otkriven tokom operacije kojoj je podvrgnut zbog bolova u leđima.
Umro je u svom domu u Kaliforniji, okružen porodicom i prijateljima.
Glumac Dan Hagerti, koji se sedamdesetih godina proslavio ulogom Grizlija Adamsa u istoimenoj seriji, preminuo je danas u 75. godini života.
IZVOR: TMZ.COM PETAK, 15.01.2016. | 19:05
[/size]
Foto: Screenshot
Vest je za “Variety” potvrdio Hagertijev menadžer Teri Bomar.
Hagerti se u seriji "The Life and Times of Grizzly Adams" prvi put pojavio 1977. godine, gde je glumio muškarca koji se povukao u divljinu i odgajio mladunče medveda koje će postati njegov najbolji prijatelj.
Glumac je takođe gostovao u nekoliko televizijskih emisija i serija, od kojih su najpoznatije "CHiPs" i “Čarlijevi anđeli”.
U poslednjih nekoliko meseci, Hagerti je vodio bitku protiv kancera koji je otkriven tokom operacije kojoj je podvrgnut zbog bolova u leđima.
Umro je u svom domu u Kaliforniji, okružen porodicom i prijateljima.
Kermit-
2014-04-17
Re: Umro "Grizli Adams"
Kako se zvao indijanac? Nakoma. A mazga je bila Sedma. Po njoj je jedna bivša moderatorica imala nick.
crvenkasti-
2014-04-17
Regoč-
2015-08-21
Je da...Regoč wrote:Liepe uspomene na prekrasnu seriju. Slava mu!
Kermit-
2014-04-17
Prekrasna serija.
Uglavnom nešto čega danas više nema.
Umjesto lijepih priča o prijateljstvu čovjeka i prirode,danas nam nude sezone i sezone šablonskih bedastoća o ekipama za očevide,vampirima i vampiricama, patolozima i obdukcijama i narkokartelima latinskih korijena.
Uglavnom nešto čega danas više nema.
Umjesto lijepih priča o prijateljstvu čovjeka i prirode,danas nam nude sezone i sezone šablonskih bedastoća o ekipama za očevide,vampirima i vampiricama, patolozima i obdukcijama i narkokartelima latinskih korijena.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
One gluposti da i ne spominjem. Nekekve nazovi komedije čija se kompletna radnja zbiva u kući i gdje su glavne uloge papučar ,prohtjevna žena, jebežljiva kćerka , sin štreber i susjed mali crnac.
2014-04-22
Inače danas je 40-ta obljetnica od snimanja filma Loganov bijeg.
2014-04-22
I to mi je izvrstan film. Kad sam ga prvi put gledao, 90 % nisam skužio, kasnije mi je mnogo toga svanula.jastreb wrote:Inače danas je 40-ta obljetnica od snimanja filma Loganov bijeg.
Inace sedamdesetih i osamdesetih su snimane izvrsne serije od komedija preko kriminalistickih do ratnih...po mom misljenju tad su serije zasjenile filmove koji su bili malo pali u produkcijskom i kvalitetom nakon zlatnih pedesetih i sezdesetih ali to su nadoknadile kvalitetne serije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gdje? Kod nas ili vani? Ili i kod nas i vani?vuksadinare wrote:Inace sedamdesetih i osamdesetih su snimane izvrsne serije od komedija preko kriminalistickih do ratnih...po mom misljenju tad su serije zasjenile filmove koji su bili malo pali u produkcijskom i kvalitetom nakon zlatnih pedesetih i sezdesetih ali to su nadoknadile kvalitetne serije
2014-04-22
I vani i tu..opcenito u svijetu je serijska produkcija bila kvalitetna..vise se sjecam kvalitetnih serija nego filmova iz tog dobajastreb wrote:Gdje? Kod nas ili vani? Ili i kod nas i vani?vuksadinare wrote:Inace sedamdesetih i osamdesetih su snimane izvrsne serije od komedija preko kriminalistickih do ratnih...po mom misljenju tad su serije zasjenile filmove koji su bili malo pali u produkcijskom i kvalitetom nakon zlatnih pedesetih i sezdesetih ali to su nadoknadile kvalitetne serije
2015-09-08
U Jugi su hrvatske serije bile nenadmašne.vuksadinare wrote:I vani i tu..opcenito u svijetu je serijska produkcija bila kvalitetna..vise se sjecam kvalitetnih serija nego filmova iz tog dobajastreb wrote:Gdje? Kod nas ili vani? Ili i kod nas i vani?vuksadinare wrote:Inace sedamdesetih i osamdesetih su snimane izvrsne serije od komedija preko kriminalistickih do ratnih...po mom misljenju tad su serije zasjenile filmove koji su bili malo pali u produkcijskom i kvalitetom nakon zlatnih pedesetih i sezdesetih ali to su nadoknadile kvalitetne serije
Ekipa iz RTZ snimila je kultna serijska ostvarenja.
Što se tiče inozemstva. Sve države imale su tih 70-tih i 80-tih zlatno filmsko doba. Od SAD preko Italije,Francuske,Rusije,Čehoslovačke,DR Njemačke, Velike Britanije i Hong Konga.
2014-04-22
Eh da mi.je opet pogledat seriju 'vjetrovi rata'... gdje je mogu pogledati na kompu sa nasim prijevodom?
2015-09-08
Ma u to doba čak sam i Dinastiju rado gledao.vuksadinare wrote:Eh da mi.je opet pogledat seriju 'vjetrovi rata'... gdje je mogu pogledati na kompu sa nasim prijevodom?
sad kad su je reprizirali više mi nije to bilo to.
2014-04-22
Klinika svarcvald jebena serija...pa kako se zvala ona talijanska kriminalisticka serija sa onim inspektorom?...odlicna serija..pa poroci majamija....extralarge sa bud spenceromjastreb wrote:Ma u to doba čak sam i Dinastiju rado gledao.vuksadinare wrote:Eh da mi.je opet pogledat seriju 'vjetrovi rata'... gdje je mogu pogledati na kompu sa nasim prijevodom?
sad kad su je reprizirali više mi nije to bilo to.
2015-09-08
Meni je opet na prvom mjestu KIDS.v_vlado wrote:Gruntovčani.....nenadjebiva serija .....
Originalan uradak. Krijumčarske bande u okolici Zagreba 1943.
Nitko se takvog nečeg nije sjetio prije ni poslije.
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Evo vođe pobunjenika na Filozofskom...ne znas je' vanzemaljac ili netko iz obitelji Adams
» Umro
» Umro NWO
» Umro Berluskoni
» Umro Gensher
» Umro
» Umro NWO
» Umro Berluskoni
» Umro Gensher
Page 1 of 2