ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kad ce hrvatska vlada poduzeti nesto protiv propagande od strane Srba i Muslimana?

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Kad ce hrvatska vlada poduzeti nesto protiv propagande od strane Srba i Muslimana? - Page 4 Empty Re: Kad ce hrvatska vlada poduzeti nesto protiv propagande od strane Srba i Muslimana?

Post by RayMabus 24/8/2022, 20:05

SATRAT ĆU IH.

JEL TI VIŠE JASNO ŠTA SE DEŠAVA.

RayMabus wrote:23.2.2022

https://www.rtl.hr/vijesti/svijet/grlic-radman-tvrdio-je-da-vecina-clanica-podrzava-hrvatska-stajalista-oko-izbora-u-bih-no-cini-se-da-uopce-nije-tako-2b2c7626-c355-11ec-b2d4-42385e526088

On 24 February 2022, Russia invaded Ukraine in a major escalation of the Russo-Ukrainian War that began in 2014.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Kad ce hrvatska vlada poduzeti nesto protiv propagande od strane Srba i Muslimana? - Page 4 Empty Re: Kad ce hrvatska vlada poduzeti nesto protiv propagande od strane Srba i Muslimana?

Post by RayMabus 24/8/2022, 20:11

KOLIKO PUTA

KOLIKO PUTA

KOLIKO PUTA

KOLIKO PUTA JA VAMA MORAM JEDNU TE ISTU STVAR OBJASNITI

KOLIKO VAM PUTA VAM TREBA OBJAŠNJAVATI

Među državama koje su diskutirale u smjeru da je, bez obzira na pregovore neophodno održati izbore bili su Italija, Austrija, Belgija, Nizozemska, Njemačka i Švedska. Druge zemlje se tijekom rasprave u ponedjeljak uopće nisu izjašnjavale o ovoj temi.

I ONDA PAR DANA NAKON OVOGA PUTINOV NAPAD NA UKRAJINU I SLOM
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/8/2022, 20:13

KOLIKO VAM PUTA

KOLIKO VAM PUTA

KOLIKO VAM PUTA

KOLIKO PIČKA VAM MATERINA

KOLIKO VAM PUTA MORAM OBJAŠNAJVATI JEDNU TE ISTU STVAR

KOLIKO ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/8/2022, 20:15

23 PRVOGA

by RayMabus Sun 23 Jan - 9:50

Ne postoji izlika da Rusija pod Putinom krene vojno na Ukrajinu. Sve su to izlike za napad ako krene.

Ja sam namjerno sebe postavio na Karpate. Otvorio sam mu prostor za napad.

Procjenjujem koliko je glup.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p80-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi

KOLIKO PUTA VAM MORAM OBJASNITI DA VAM DOĐE DO MOZGA NA KOGA SU UGAZILI
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/8/2022, 20:16

RayMabus wrote:23 PRVOGA

by RayMabus Sun 23 Jan - 9:50

Ne postoji izlika da Rusija pod Putinom krene vojno na Ukrajinu. Sve su to izlike za napad ako krene.

Ja sam namjerno sebe postavio na Karpate. Otvorio sam mu prostor za napad.

Procjenjujem koliko je glup.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p80-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi

KOLIKO PUTA VAM MORAM OBJASNITI DA VAM DOĐE DO MOZGA NA KOGA SU UGAZILI

by RayMabus Sun 23 Jan - 9:40

Ja nisam anđeo čuvar kako me je Veber etiketirao nego anđeo znanja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics