Kad ce hrvatska vlada poduzeti nesto protiv propagande od strane Srba i Muslimana?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kad ce hrvatska vlada poduzeti nesto protiv propagande od strane Srba i Muslimana?
SATRAT ĆU IH.
JEL TI VIŠE JASNO ŠTA SE DEŠAVA.
JEL TI VIŠE JASNO ŠTA SE DEŠAVA.
RayMabus wrote:23.2.2022
https://www.rtl.hr/vijesti/svijet/grlic-radman-tvrdio-je-da-vecina-clanica-podrzava-hrvatska-stajalista-oko-izbora-u-bih-no-cini-se-da-uopce-nije-tako-2b2c7626-c355-11ec-b2d4-42385e526088
On 24 February 2022, Russia invaded Ukraine in a major escalation of the Russo-Ukrainian War that began in 2014.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Kad ce hrvatska vlada poduzeti nesto protiv propagande od strane Srba i Muslimana?
KOLIKO PUTA
KOLIKO PUTA
KOLIKO PUTA
KOLIKO PUTA JA VAMA MORAM JEDNU TE ISTU STVAR OBJASNITI
KOLIKO VAM PUTA VAM TREBA OBJAŠNJAVATI
Među državama koje su diskutirale u smjeru da je, bez obzira na pregovore neophodno održati izbore bili su Italija, Austrija, Belgija, Nizozemska, Njemačka i Švedska. Druge zemlje se tijekom rasprave u ponedjeljak uopće nisu izjašnjavale o ovoj temi.
I ONDA PAR DANA NAKON OVOGA PUTINOV NAPAD NA UKRAJINU I SLOM
KOLIKO PUTA
KOLIKO PUTA
KOLIKO PUTA JA VAMA MORAM JEDNU TE ISTU STVAR OBJASNITI
KOLIKO VAM PUTA VAM TREBA OBJAŠNJAVATI
Među državama koje su diskutirale u smjeru da je, bez obzira na pregovore neophodno održati izbore bili su Italija, Austrija, Belgija, Nizozemska, Njemačka i Švedska. Druge zemlje se tijekom rasprave u ponedjeljak uopće nisu izjašnjavale o ovoj temi.
I ONDA PAR DANA NAKON OVOGA PUTINOV NAPAD NA UKRAJINU I SLOM
2014-04-11
KOLIKO VAM PUTA
KOLIKO VAM PUTA
KOLIKO VAM PUTA
KOLIKO PIČKA VAM MATERINA
KOLIKO VAM PUTA MORAM OBJAŠNAJVATI JEDNU TE ISTU STVAR
KOLIKO ?
KOLIKO VAM PUTA
KOLIKO VAM PUTA
KOLIKO PIČKA VAM MATERINA
KOLIKO VAM PUTA MORAM OBJAŠNAJVATI JEDNU TE ISTU STVAR
KOLIKO ?
2014-04-11
23 PRVOGA
by RayMabus Sun 23 Jan - 9:50
Ne postoji izlika da Rusija pod Putinom krene vojno na Ukrajinu. Sve su to izlike za napad ako krene.
Ja sam namjerno sebe postavio na Karpate. Otvorio sam mu prostor za napad.
Procjenjujem koliko je glup.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p80-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi
KOLIKO PUTA VAM MORAM OBJASNITI DA VAM DOĐE DO MOZGA NA KOGA SU UGAZILI
Ne postoji izlika da Rusija pod Putinom krene vojno na Ukrajinu. Sve su to izlike za napad ako krene.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p80-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi
2014-04-11
RayMabus wrote:23 PRVOGA
by RayMabus Sun 23 Jan - 9:40
Ja nisam anđeo čuvar kako me je Veber etiketirao nego anđeo znanja.
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Četnička vlada u CG nije poslala vojnog predstavnika na proslavu Oluju jer podržava okupaciju CG od strane Srbije i Srba u Crnij Gori
» ODLEPILI:Hrvatska psihopatoloska mrznja naspram Srba zasluzna za stvaranje pakta protiv Srbije
» Vlada je odlučila da će Hrvatska bolnici u Mostaru donirati 43 milijuna kuna za borbu protiv korone
» Slavonski grad ima najzagađeniji zrak u Europi, hoće li netko konačno nešto poduzeti?
» Hrvati se boje imati više djece zbog materijalne nesigurnosti, nešto se mora poduzeti
» ODLEPILI:Hrvatska psihopatoloska mrznja naspram Srba zasluzna za stvaranje pakta protiv Srbije
» Vlada je odlučila da će Hrvatska bolnici u Mostaru donirati 43 milijuna kuna za borbu protiv korone
» Slavonski grad ima najzagađeniji zrak u Europi, hoće li netko konačno nešto poduzeti?
» Hrvati se boje imati više djece zbog materijalne nesigurnosti, nešto se mora poduzeti
Page 4 of 4