Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
zbog čega bi loreal bacao sve na LP, opet pričaš priče za malu djecu, pa jeli imaju oni ekipu od 2 milijarde eura ili nemaju da ne bi mogli 2 fronta igrati
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pred pred asistencija modrinja, nista od reala bez njegove pomoci
nowitzki-
2014-04-27
Ako nista, zizo je dobro obranu nastelo, odlicno se postavljaju ko god igrao i keylor je standardno siguran, kako je bitno imat golmana koji nikad kiks ne napravi
nowitzki-
2014-04-27
Braćala wrote:Spermonski i spermenko na aparatima
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
bracala meni je drago da je real pobjedio da prvenstvo bude napeto i da je najbolji hrvatski igrač opet ispljuskao enda...navijam i da real izbaci engleze-arape iz LP
evo i simeone pokazuje da mu je Lp važnija pa je kao i zizu izmiješao sastav
vidjet ćemo oće li enrique iglesias isto rotirat, tj. je li mu bitnija liga prvaka
nowitzki-
2014-04-27
i guardiola je čuvao igrače
pa koliko ti možeš srat to je čudo, barcelona je ove godine promjenila tri igrača, najjačih 11 su zdravi cijele sezone (izuzev male ozljede mesija koje se nije ni osjetilo jer je real prosipo di je god stigao).....oni dva igrača iz prvih 11 promjene i to je opća panika.....danas i zadnjih par tekmi u prvenstvu igraju igrači u realu za koje mislim da benitez nije ni znao da su u klubu...danas na terenu mayoral, vasquez, nacho, lord danilo....bez pepea, marcela, carvajala, ronalda, panjzeme, kroosa na jedno od najtežih gostovanja u ligi, izbaci 5 igrača iz ove barcelone i to je rasulo od ekipeEnd1899 wrote:zbog čega bi loreal bacao sve na LP, opet pričaš priče za malu djecu, pa jeli imaju oni ekipu od 2 milijarde eura ili nemaju da ne bi mogli 2 fronta igrati
nowitzki-
2014-04-27
ne spominji mi tu prevaru od trenera i tu još veću prevaru od lige, ovaj transfer hummelsa je zadnji čavao u lijes bundesligimuckodjubre wrote:i guardiola je čuvao igrače
nowitzki-
2014-04-27
opet bulazniš demo, modrara u životu nikad nikoga nije ispljuskao osim tebe svaki svoj nastup i one koji ga slijepo prate
2015-08-25
prvi puta u zadnje 3 sezone su promijenili kojega igrača i ti pričaš ko da je to rutina, daj se plesni, i to su pormijenili smo zato jer su morali, samo lord danilo i lucas skupa imaju preko 50 milijuna transfera ne brukaj se.nowitzki wrote:pa koliko ti možeš srat to je čudo, barcelona je ove godine promjenila tri igrača, najjačih 11 su zdravi cijele sezone (izuzev male ozljede mesija koje se nije ni osjetilo jer je real prosipo di je god stigao).....oni dva igrača iz prvih 11 promjene i to je opća panika.....danas i zadnjih par tekmi u prvenstvu igraju igrači u realu za koje mislim da benitez nije ni znao da su u klubu...danas na terenu mayoral, vasquez, nacho, lord danilo....bez pepea, marcela, carvajala, ronalda, panjzeme, kroosa na jedno od najtežih gostovanja u ligi, izbaci 5 igrača iz ove barcelone i to je rasulo od ekipeEnd1899 wrote:zbog čega bi loreal bacao sve na LP, opet pričaš priče za malu djecu, pa jeli imaju oni ekipu od 2 milijarde eura ili nemaju da ne bi mogli 2 fronta igrati
2015-08-25
pa cijelu sezonu se rotira i veza i obrana, benitez mislim da u dvije utakmice zaredom nije izašao sa istom postavom....šta ti pričaš, zato i je patio rezultat......barcelona svaku utakmicu igra ista ekipa, od prvog do zadnjeg kola
nowitzki-
2014-04-27
iliti u prijevodu, ekipa koja ubije 100 milijardi na pojačanja, a problem je rotirat...lol
nowitzki-
2014-04-27
ne dao bog da kojim slučajem barcelona isputi prvenstvo mislim da bi to bilo pogubno za ionako krhko endovo mentalno zdravlje
???? dijete reala lucas, danilo je promašaj ala drentheEnd1899 wrote:nowitzki wrote:End1899 wrote: samo lord danilo i lucas skupa imaju preko 50 milijuna transfera ne brukaj se.
nowitzki-
2014-04-27
pazi ti rotacije, james 100 milijuna igrač za balea 100 milijuna... i onda kaže igra B momčad lol
2015-08-25
mogao bi se patetico napatit, valecanu visi opstanak
nowitzki-
2014-04-27
real sad ima 2 teške domaće tekme-city i valencija...a atletiko ima gosotvanje kod levante gdje je zadnji puta pobjedio 2007.
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet