Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
VUČIĆU PEDERU wrote:boze dragi, kakva klasa. hvala ti boze sto sam gledao uzivo jednog takvog doktora i majstora fudbala...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
dobro je dosta, jos cete sami povjerovati u te gluposti koje pisete
End- Posts : 21177
2015-08-25
Koja je bolja liga - španjolska Primera ili engleska Premierliga?
"Dovoljno je pogledati najbolju momčad svijeta. Najbolji igrači danas igraju u Španjolskoj. Engleska ima sjajne nogometaše, ali je Primera broj jedan. Ima najbolje igrače i dva najbolja kluba na svijetu."LUKA MODRIĆ
"Dovoljno je pogledati najbolju momčad svijeta. Najbolji igrači danas igraju u Španjolskoj. Engleska ima sjajne nogometaše, ali je Primera broj jedan. Ima najbolje igrače i dva najbolja kluba na svijetu."LUKA MODRIĆ
muckodjubre wrote:VUČIĆU PEDERU wrote:boze dragi, kakva klasa. hvala ti boze sto sam gledao uzivo jednog takvog doktora i majstora fudbala...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
http://net.hr/sport/nogomet/zidane-poludio-na-svoju-zvijezdu-ne-zeli-ga-vidjeti-ni-na-slici/ rofl dobro je poceo klosar, odma opleti po najboljem igracu o kojem ti sve ovisi, a najgori nek to "nosi kljuceve" lol
2015-08-25
U četvrtfinalu španjolskog Kupa kralja igrat će: Valencia - Las Palmas, Sevilla - Mirandes, Athletic Bilbao - Barcelona, te Celta - Atletico. Prve su utakmice 20., a uzvratne 27. siječnja.
2015-08-25
End1899 wrote:http://net.hr/sport/nogomet/zidane-poludio-na-svoju-zvijezdu-ne-zeli-ga-vidjeti-ni-na-slici/ rofl dobro je poceo klosar, odma opleti po najboljem igracu o kojem ti sve ovisi, a najgori nek to "nosi kljuceve" lol
James kurca nije odigrao otkad je u Realu i u pravu je Zidane.End1899 wrote:http://net.hr/sport/nogomet/zidane-poludio-na-svoju-zvijezdu-ne-zeli-ga-vidjeti-ni-na-slici/ rofl dobro je poceo klosar, odma opleti po najboljem igracu o kojem ti sve ovisi, a najgori nek to "nosi kljuceve" lol
Guest- Guest
Opet će Baski našamarat Čmarsu.End1899 wrote:U četvrtfinalu španjolskog Kupa kralja igrat će: Valencia - Las Palmas, Sevilla - Mirandes, Athletic Bilbao - Barcelona, te Celta - Atletico. Prve su utakmice 20., a uzvratne 27. siječnja.
Guest- Guest
jedini, uz espanyol, ateltico i real koji ciganima ne skidaju gace...
Guest- Guest
HOF najglupljih izjava, saveTommy Ramone wrote:James kurca nije odigrao otkad je u Realu i u pravu je Zidane.
2015-08-25
Tommy Ramone wrote:James kurca nije odigrao otkad je u Realu i u pravu je Zidane.End1899 wrote:http://net.hr/sport/nogomet/zidane-poludio-na-svoju-zvijezdu-ne-zeli-ga-vidjeti-ni-na-slici/ rofl dobro je poceo klosar, odma opleti po najboljem igracu o kojem ti sve ovisi, a najgori nek to "nosi kljuceve" lol
ne bih bas rekao da je odigrao kurca. prosle godine je imao 17 golova i 18 asista, koliko sam procitao danas. jebu ga dosta povrede, mada-ne bih se bunio da ga stavi loreal na prodaju, pa da ga united mazne.
Guest- Guest
Pored bezbroj tvojih glupih izjava za druge nema mjesta.End1899 wrote:HOF najglupljih izjava, saveTommy Ramone wrote:James kurca nije odigrao otkad je u Realu i u pravu je Zidane.
Guest- Guest
Ne mogu se sjetiti nijedne jake utakmice da je nešto odigrao. Može si on pumpat statistiku protiv klošara, ali to nije to s obzirom koliko je plaćen.VUČIĆU PEDERU wrote:Tommy Ramone wrote:James kurca nije odigrao otkad je u Realu i u pravu je Zidane.End1899 wrote:http://net.hr/sport/nogomet/zidane-poludio-na-svoju-zvijezdu-ne-zeli-ga-vidjeti-ni-na-slici/ rofl dobro je poceo klosar, odma opleti po najboljem igracu o kojem ti sve ovisi, a najgori nek to "nosi kljuceve" lol
ne bih bas rekao da je odigrao kurca. prosle godine je imao 17 golova i 18 asista, koliko sam procitao danas. jebu ga dosta povrede, mada-ne bih se bunio da ga stavi loreal na prodaju, pa da ga united mazne.
Guest- Guest
svako ima glupih izjava, ali postoje opet razine glupoce, a ova izjava je na samom dnu gluposti
2015-08-25
Tommy Ramone wrote:Ne mogu se sjetiti nijedne jake utakmice da je nešto odigrao. Može si on pumpat statistiku protiv klošara, ali to nije to s obzirom koliko je plaćen.VUČIĆU PEDERU wrote:Tommy Ramone wrote:James kurca nije odigrao otkad je u Realu i u pravu je Zidane.End1899 wrote:http://net.hr/sport/nogomet/zidane-poludio-na-svoju-zvijezdu-ne-zeli-ga-vidjeti-ni-na-slici/ rofl dobro je poceo klosar, odma opleti po najboljem igracu o kojem ti sve ovisi, a najgori nek to "nosi kljuceve" lol
real je postao takav klub jos pre 10-15 godina. jednostavno su groblje za vecinu top igraca koji dodju kod njih.
Guest- Guest
svaka akcija, svaki napad, svaka iskra dolazi od jamesa, sve sta loreal napravi to je od njegove zasluge daj se pokopaj kako te nije sramota
2015-08-25
Tommy Ramone wrote:Bože dragi kak je ovaj dečko glup.
blokiras ga, i postedjen si izliva gluposti koje izviru iz njega svakodnevno...
Guest- Guest
Točno, svatko ima glupih izjava tu i tamo. Tvoj je problem što nemaš drugih osim glupih izjava.End1899 wrote:svako ima glupih izjava, ali postoje opet razine glupoce, a ova izjava je na samom dnu gluposti
Guest- Guest
Dobra ideja.VUČIĆU PEDERU wrote:Tommy Ramone wrote:Bože dragi kak je ovaj dečko glup.
blokiras ga, i postedjen si izliva gluposti koje izviru iz njega svakodnevno...
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19