Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
End1899 wrote:svi kmeče osim tebe i lorealovaca, 15 bodova zaostatka, petarda za 2 tjedna, 8 sezona bez naslova, ali modrara je igrač veljače to je ekvivalentno osvajanju SP-a. lol uzmi rupčić obriši suze mali demo
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
muckodjubre wrote:kic wrote:kuracodigraca wrote:scorpion wrote:bafalo wrote:čmarsa se toliko raspada da im ni najopasniji rezultat ne pomaže
Guest- Guest
muckodjubre wrote:nowitzki wrote:End1899 wrote:čestitajte Raketi na još jednom naslovu kao najvećem švicarskom igraču svih vremena
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
fenix, jel ti je ovo sestra na avataru? ak je pozdravi je
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
nowitzki wrote:End1899 wrote:svi kmeče osim tebe i lorealovaca, 15 bodova zaostatka, petarda za 2 tjedna, 8 sezona bez naslova, ali modrara je igrač veljače to je ekvivalentno osvajanju SP-a. lol uzmi rupčić obriši suze mali demo
Baš gledam tablicu i ne vjerujem kaj vidim, pogotovo kad se uzme u obzir kak' je izgledala prije otprilike mjesec dana.
Zeko-
2015-08-26
muckodjubre wrote:nowitzki wrote:End1899 wrote:čestitajte Raketi na još jednom naslovu kao najvećem švicarskom igraču svih vremena
Guest- Guest
muckodjubre wrote:nowitzki wrote:End1899 wrote:svi kmeče osim tebe i lorealovaca, 15 bodova zaostatka, petarda za 2 tjedna, 8 sezona bez naslova, ali modrara je igrač veljače to je ekvivalentno osvajanju SP-a. lol uzmi rupčić obriši suze mali demo
kakvo pisanje po malenom spermenku i cergi. ovakve kontinuirane samare niko nije doživeo u istoriji...
Guest- Guest
nitko ne moze nadmasiti dok ti je city po milijunti put dokazao da si najveca gluperda svijeta klosaru
End- Posts : 21177
2015-08-25
A kaj je raketa opet napravio veličanstveno ? Mislim, nisam gledao jer takve klubiće k'o Barcelona i Hajduk ne gledam. Kaj se rakete tiče, dobar je on, taman ima kvalitetu da Luki veže kopačke.
Zeko-
2015-08-26
- KATALONCIMA JE KRIV I HRVAT Mediji uprli prst prema Rakitiću: 'Dobro da ga je Enrique izvadio'
Zeko-
2015-08-26
kuracodigraca wrote:fenix, jel ti je ovo sestra na avataru? ak je pozdravi je
darth_vader-
2014-04-17
U srijedu patetico kod bilbaa, cmarsa kod super depora....jedan kiks je dovoljan, radje da patetico kiksa...opasniji su trenutno od cmafse, cmarsa ce u sevilli protiv betisa prosut bodove
nowitzki-
2014-04-27
Real sa 90 osvojenih bodova moze jos ligu popusit
nowitzki-
2014-04-27
rekao sam ja demu da se lako može desiti da čerga puši prvenstvo...
ali sada će krenuti krađa na najjače. kuću stavljam na crveni i penal u sledećem kolu, i još auto gol.
ali sada će krenuti krađa na najjače. kuću stavljam na crveni i penal u sledećem kolu, i još auto gol.
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Kako bi uživao da popuše ligu i još da ih Sevilla u kupu naguzi. Mislim da bi se ciganski klub ugasio
spermenko bi doživeo srčani udar u 12-oj godini života...
Guest- Guest
deportivo će vratiti barci za prošlu sezonu kada im je barca dala bod za ostanak u liginowitzki wrote:U srijedu patetico kod bilbaa, cmarsa kod super depora....jedan kiks je dovoljan, radje da patetico kiksa...opasniji su trenutno od cmafse, cmarsa ce u sevilli protiv betisa prosut bodove
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet